- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Malutka takie to nieee hihi pokazalam foto mojemu to mial mine hihi bezcenna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
A tak apropo poczatka i konca roku. Mojej mamy znajomej corka ma 21 lat skonczone w maj tego roku, w styczniu na poczatku jakos w pierwszym tygodniu urodzila synka a na 28 grudnia ma termin porodu!!! Czaicie dwie ciaze dwojka dzieci z tego samego roku!! szok
Dochodzi 18, chyba musze isc baletnice budzic bo na noc pojdzie pozno spac.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
odnosnie tej babki to wspolczuje , ja bym tak nie chciala ze wzgledu na dzieci bo do tej samej klasy beda chodzić a to jakby nie patrzeć caly rok roznicy jedno juz chodzi i umie wiekszosc a drugie dopiero sie rodzi
Panienka po drzemce tatus pohechal wiec my do parku lecimy do wieczorka
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szybko płodność wróciła po ciąży heh
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
BYłam po proszek w sklepie bo w promocji
torty ekstra jeden nawet z kolczykiem
Karolka to ambitny tort do zrobienia masz ale Ty zdolniacha jesteś więc pewnie wyjdzie piękny
No to w takim razie ja i mój to starocie jesteśmy bo ja mam 30 lat a mój 37 niedługo mu będę piekła na 40-chę torta haha
Karolka mi UP tez na koniec miesiąca przelewa kasę. Jak wróciłam z urlopu to widziałam że mi 30 maja przelali za 2 dni (bo wcześniej do 28 maja byłam na rodzicielskim) oni przejęli mnie od 29 maja. Teraz pewnie dostałam na koniec czerwca (nie sprawdzałam jeszcze na wydruku) ja myślę że jak jakaś kara miałaby być odnośnie mojego szukania pracy z tą kartką to po prostu z następnej mojej wypłaty by mi odciągnęli. Czyli np. jakby im teraz coś nie pasowało to z lipcowej by mi wzięli.
A dziś gość który mi pisze CV dzwoni do mnie i mówi: wie pani ...wszystko pięknie i ładnie, ma pani magistra...ale prace to pani miała tylko fizyczną i to jeszcze nie w swoim zawodzie...w sklepie mięsnym, na stolarni...a ja mu na to że takie realia w PL że jakbym miała dobrą prace i to jeszcze w swoim zawodzie to bym do DE nie wyjeżdżała...to on mi na to że on to rozumie ale niemcy nie zrozumieją że magister resocjalizacji i w sklepie robił że może jakąś korektę zrobimy że np. zamiast tych sklepów wpiszemy że opiekowała się pani chorą babcią, że tego nikt nie sprawdzi. I to na pewno będzie lepiej wyglądać w ich oczach (ogólnie facet jest tu już 30 lat i zna niemców i wie jak i co pisać) więc mówię okej niech będzie i tak. Ale tak na marginesie dziewczyny dziwny naród nie? Popatrzcie w PL musiałam brac co jest żeby odciążyć rodziców, UP też wymagało by brać co popadnie i to powinno tez mieć plus że nie siedziałam w domu tylko brałam każdą pracę. I powiedziałam facetowi że jestem ciekawa jaką prace mi UP niemieckie znajdzie bo niby dziwią się ze mgr i w sklepie ...a oni jak znam życie to też by mi dali byle jaką robotę tylko żeby nie płacic mi. I tak prawda.
Malutka ciężka sprawa u Ciebie. Ale pokombinuj może tak jak podpowiadała Karolka..teraz wakacje to może jakaś zaufana i znana licealistka by się zaopiekowała Wiki. Chociaz pewnie strach trochę dziecko z obcym zostawić no albo tak jak mówisz 3 dni jedna mama a 2 dni druga. Musisz im powiedziec że jak one potrzebują pomocy to im pomagasz i ty tego samego oczekujesz no bo na kogo masz liczyć jak nie na najbliższe ci osoby
A z pracy nie rezygnuj i nie idź na wychowawcze bo o dobrą prace ciężko i szkoda stracić dobra i taką którą się już zna
aha karolka to obserwuj teraz te krostki. oby sie nie rozniosły nigdzie.
oglądam teraz meczyk
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
u lekarza tak ... od razu na wejściu lekarka stwierdziła ze coś z oczkami, stwierdziła ze może to być alergia na jakieś pyłki - mamy brać zyrtec i krople do nosa jak minie to znaczy ze alergia jak nie to jakiś wirus. Takich małych dzieci za-bardzo nie ma jak zbadać pod tym katem bo to wszystko jest zafałszowane i bez sensu wydawać pieniądze bo to i tak niczego nie wyjaśni ... jak za rok w tym samy czasie będzie miał to samo to wtedy będziemy wiedzieć co i jak.Na szczepienie w związku z tym mamy przyjść za tydzień.
Szczepienie na świnkę i różyczkę chyba a na ospę w naszym państwie szczepią tylko żłobkowe dzieci wiec jeżeli chcemy to jest to płatne Mówiła ze była na jakiej konferencji i były też "ekologiczne mamy" i one nie szczepią dzieci na ospę a potem robią "ospa party". Pytaliśmy też o ten autyzm i mówiła, że facet który to wymyślił to tylko dlatego, że chciał wprowadzić jakaś swoją szczepionkę i jego badania były sfałszowane i został pozbawiony prawa do wykonywania zawodu. A autyzm to dopiero sam się ujawnia po skończeniu roku bo wcześniej jak można zauwaźyć ze dziecko jest autystyczne?
Torty superowe wy to młode jesteście eh
idę odpoczywać
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Tez mam hhumor do dupy bo byliśmy oglądać ta ziemię a ze pada to akurat można zobaczyć jak z wodą no i tu schody bo woda stoi i to nie mało a kanalizacji jeszcze tam nie ma.. A pada dopiero 1 dzień wiec ciekawe co by było jakby padałonp ttydzień. Ehh gówno w dupie
Malutka w sumie ja bym z pracy nie rezygnowala bo później jak mówisz może być ciężko coś znaleźć. Pogadaj z T i mama..
Hania ja też zawsze w cv dodawałam coś co mogło dobrze wyglądać dla przyszłego pracodawcy.. w sumie nikt tego nie sprawdza a zawsze lepiej wygląda. Dobrze ze chłop Ci podpowiedział
Karolka super ten tort! dasz sobie radę jesteś zdolna
Bartuś no to oby to nie alergia jakas poważna tylko chwilowe coś
Heh ja mam 29 w tym roku q jak byłam w waszym wieku to biegalam po osiedlu z piwem w ręku a tak poważnie to nie czujessię w ogóle staro, wiek tu chyba najmniej się liczy
Jestem w wannie ale zaraz idę do łóżka bo mi zimno
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Gochens ale to że stoi tam woda to się nie bój...ziemię pierwszą i tak trzeba wybrać bo na wierzchniej warstwie grzyb się tworzy...potem nawozi się piach...stawiasz wyżej fundamenty niż idzie droga (zawsze się tak powinno robić ( nie równo z drogą ani nie niżej)) bo jak kiedyś bo coś wyżej w drodze szło to wtedy będzie Was zalewać i wyrównując na posesji robisz spad na drogę i nic nie powinno się dziać. No chyba że to jakieś typowe bagna...ale tam to wtedy woda non stop stoi i ziemia mokra nawet jak nie pada.
Lena spała mi dzis 3,5h chyba za wczoraj odsypiała...musiałam ja budzić az bo godzina 17 a ona jeszcze spała...a teraz jeszcze z tatą wariuje
miłego wieczoru
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Mój mówi że mam zostawić a nóż widelec wlasnie później znajdę i to lepsza. Że on szuka mieszkania i jak znajdzie to mam się pakować i do niego przyjeżdżać.
I zanim nie znajdzie ja chodzę do pracy może się poukłada. A później się zobaczy. Do września na bank muszę być na miejscu tutaj.
Haniu niech gosciu wpisze co chce byleś tylko dostala pracę
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pawelek :*
Filipek:*
My o dziwo wyspane bo tylko 2 pobudki i to nad ranem takze extra zaraz na poczte lecimy bo rachunki czekaja a tak to moze dzisiaj sie wyrwe na jakies zakupki ciuchowe dla siebie bo wyprzedaży pelno
Marta wspolczuje nocy to przez ta alergie ??
Haniu jak nie sprawdzaja to niech pisze tak zeby prace dali
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Milego dnia
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Filipek
to już pierwszy
Gabryśka śmisznie wygląda w tych kucykach
Kogóż tu dawno nie było hmmm?
Zabieram się za torta 3 ciemne biszkopty. Na obiad zupa gulaszowa.
Nara do wieczora