- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
A na tym jednym zdjeciu co masz mine zmarszczona wygladasz czadersko teraz jak bedziesz sie wkurzac na cos to bede miala przed oczami ta mine zmarszczona hehe
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Karolka nie wiem co to może być...ale jak z jakims płynem to może lepiej skonsultowac to z lekarzem Oby to nic poważnego.
Aleksiaa widać że mieliście dziś super niedzielę bardzo ładne zdjęcia Albert wśród paproci super, Ty też ekstra a wodzirej grillowanie the best a na tym drzewie to jabłka? z czego to?
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Dziewczyny co robicie? gdzie Wy wszystkie?
przeca sama ze sobą pisac nie bedę.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karolka i co są te krostki?
Pada
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
do tego taka okropna pogoda....
a dzieciaki ekstra!
Lenka wystrzalowa, mysle ze charakter bedzie miala mamy i ze bedzie lubila chodzic wlasnymi sciezkami.
A Bartek jak zwykle rozpromieniony, a pierwsze zdjecie wymiata! Taka dorosla mina...
Aleksiaa dzieki za fotoreportaz Wy tez tacy szczesliwi ze az milo patrzec a synus taki przebojowy!
Wczoraj zrobilam ekstra ciasto wkleje link bo mi cos teraz sie nie chce. Tylko je podrasowałam biszkopt nasaczylam bardzo likierem takim co dodaje sie do tiramisu i do warstwy z kawa dodalam duzo kawy rozpuszczalnej. Mowie wam mniam. Goscie byli pod wrazeniem!
takze polecam
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aleksia na tym co Albercika trzymasz pierwsze slbo drugie z tego co pamiętam taki nos zmarszczony zrobilas krostki dalej sa wiec popoludniu pojedziemy pokazac je pediatrze bo ugryzuenie nie tak wyglada bo ma krostke i obrzek czerwony dookola :/ znajoma mi moeila ze po tej szczepionce na rok to odczyn moze po tygodniu sie pokazac :/ niby nic pozs kostkami
Niema a one tulko na rączkach :/
Haniu z tego ck pamirtsm to sxosteczka kupila juz taka suszarke
Nocka w miarę ok choc tez kilka Pobudek bylo,Dzisiaj muszę znowu kartki poza nosić do up Hsniu Ty tez musisz zanosic ???
A tu te krostki :/
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Dzien doberek.
Poprawiny sie udaly jak dla mnie lepiej jak wesele bo moj nie pil haha. Nawet po trzezwemu zatancowalismy i nas kamera chycila bo takto to by nas wogole nie bylo widac. Zosia ladnie wytrzymała tylko za glosno te muzykanty grali i sie bala zaraz taaakie grochy miala w oczkach i podkowke i w sumie siedzielismy w ogrodzie z basenem a pogoda byla piekna wiec wracalismy na sale tylko na chwilke zeby zjesc albo sie napic. Mam ze dwa zdjecia z poprawin no ale tu juz sama sie "robilam" i nie wiem kiedy wstawie bo sa na laptopie a ten z B. w pracy . A foty te z wesela beda moze za jakies dwa tyg moze szybciej musimy byc w kontakcie z mlodymi.
Aleksia u nas tez pada, cala noc padalo:(
Gochens to sie upieklo. A pasy to trzeba miec nawet w ciazy przeciez one wcale nie ugniataja brzuszka i dziwi mnie podrjscie psiarni bo prawo nie zwalnia ciezarnych z pasow chyba ze jest wskazanie przez lekarza
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
karolka idź i sorawdz to u lekarza. Fajnie ze moglas sie wczoraj przespac
aleksia ja tez ostatnio sie gubie co to za dzien.
a gdzie byliscie w tych ogrodach?
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
U nas nocka wyspana Gdyby nie budzik mojego to jeszcze bym smacznie chrapała. Aluś ponoć spał do 7;45 takze fajnie.
A zostal na działeczce do końca tygodnia a później się zobaczy bo mamy wesele ehh
Aleksia fajowa podróż a synuś to wykapana mama
Ika kobiety w zaawansowanej ciąży nie mają obowiązku zapinać pasów Ja z niego korzystam bo nigdy nie lubilam jeździć w pasach jako pasażer.. jako kierowca zapinam tak wiem głupie ale tak mam
Kasia ciasto wygląda dobrze i chętnie bym sobie zaaplikowała taki kawałek do buziuni a Tomuś biedny że tak upadł ale dobrze że się nic nie stało
Karolka zbadaj krosty , Alan ma cale ręce w takich białych "syfkach" byliśmy już u dermatologa ale przepisała mu maście które nic kompletnie nie dały, teraz smaruje mu sudokremem ale narazie nie wysychają...
hania jak samopoczucie Twe i córy???
Miłego dziona!
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dałaś 2 łyczeczki żelatyny małej łyżeczki czy łyżki bo dla mnie 2 łyżeczki na 250 ml śmietany wydaje się trochę mało, ta śmietana jaką miała konsystencję twarda czy bardziej rzadka już na placku? Pytam bo nigdy nie robiłam śmietany z żalatyną i mnie przeraża to haha
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
masakra pogoda oczy mi się zamykają a tu sterta papierów na biurku
Gochens... podziwiam cie ze zostawiasz Alanka Bartuś beze mnie był tylko jedną noc
My dziś idziemy o pracy do pediatry z tą alergia bo takie oczki miał czewrwonei łzawiace i ciagle drapał no i z nosa mu kapala woda ... pewnie napyłki jakieś uczulony bo małż też ma uczulenie i z psikaczami chodzi
Gabi i Lenka - jak wasze zdrówko?
Aleksia super zdjęcia fajna z was rodzinka I lenka tez śliczna synowa
Tu na prośbę Karolki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kasia czekam na grafik małża i koniecznie na klachy musimy się umówić
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kuchnia.wp.pl/id,8129,title,CYTRYNOWO-KO...s.html?ticaid=112ffa
Aleksia rozrabiasz zelatyne pozniej do niej kilka lyzek śmietany ubitej zeby temp sie wyrownala i dopiero to do reszty smietany i wtedy grudki Ci sie nie zrobia
Gochens fajnie ze wyspani a te krostki to co lekarz powiedzial ? Uczulenie czy co ??
Marta dzieki za fotki super wyszliscie tacy szczesliwi
Biedny Tomciu taki upadek zaliczyl :/ ja mojej na lozko nie biore bo tak sie wierci ze zaraz by zleciala
Ikunia super ze wybawieni ja tez jezdzilam w pasach choc tez slyszalam ze w zaawansowanej ciąży nie trzeba zapinac