- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To ja pierwsza dziś
Kazałam się mężowi obudzić i poczekać aż wstanę z łózka bo niby mam budzik nastawiony na 5 ale zawsze go wyłączam i spie do 6 Bartek ostatnio tez 6 się budził a ja niemogłam nic zrobić bo sie pod nogami plątał Takim o to sposobem jestem po śniadaniu i kawce i ubrana jeszcze tylko makijaż i już
Gochens weź nie czytaj takich rzeczy .... to jest masakra porostu ja wychodzę z założenia ze to i tak jest wszystko gdzieś zapisane ... a z tym siusiakiem to tez mam mieszane uczucia ale chyba bardziej jestem przekonana do ściągania .... a każdy lekarz ma inne zdanie
Sophie to czekamy na odwiedziny i info kiedy będziecie dokładnie
Kasia a co wy robicie w n ext sobotę? moze jakies spotkanie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Ja też już nie śpię, popijam pierwszą poranną kawkę i gdzieś za 20 minut zaczynam się szykować a potem wybudzam Wike i uciekam. Część jeszcze do pomocy do dokumentacji produkcyjnej i w części na swoje stanowisko. Musi mi przekazać bo nowy program wprowadzali no i porządna i fajna babka bo jakby nie patrzeć piąta woda po kisielu ale jakaś tam rodzina mojego A. ale taki syf na biurku że szok i to nie tylko w przyborach biurowych ale i w papierach...
Dziewczynki, nie dodawałam tabeli bo coś mi szwankowało i póki co nic się nie zmieniło ale zaktualizowałam ją i jest nowa. Zastanawiam się gdzie są wymiary reszty dzieciaczków.
DZIEWCZYNY PODAJCIE I ZAMKNIE SIĘ TABELKĘ- chyba że chcecie jeszcze dodać rubryczki to to zrobię
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
malutka ja podawalam kiedys wiec jeszcze raz 10800 i 80cm
u nas nocka dobra,plecy tez mniej bola,niby bola ale ten bol jest inny niz wczesniej tak ze moze choc ciut pomogl ten lekarz
pobudka dzisiaj o 6.30,Oskarito juz lobuzuje,ja do pracy na 10 i do wieczora
karolka fajnie ze jestes,szkoda ze tesciowie tak szybko sie zmyli,u mnie tez t nie dlugo wyjezdza
Marta milej pracy
sophie ja wierze ,moze nie w duchy ale np.w cos takiego jak ktos umrze to przychodzi sier pozegnac,albo po smierci daje jakis znak,kilka przykladow moglabym wymienic ale teraz nie mam czasu.
milego dnia
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
B zaraz przyjedzie z niunia zajrzy jeszcze u mamy pod zlew bo cus tu jej przecieka znowu po podlaczeniu zmywary i zoska zostaje juz na noc dzisiaj u babciuni hihi. Dzis ma przyjechac ciotka do mamy jeszcze to biore sie za placka drozdzowego do kawki zeby byl. Mamuska w pracy moze jeszcze wyskocze z zocha do kumpeli na godzinke zobacze co tu wyjdzie z tym przeciekiem i ile to mu zajmie oby szybko
Sophie w duchy hmmm sama nie wiem czy wierze napewno nie w takie ala kasper i przyjaciele. Bardziej w obecnosc posmiertna jakies materii na ksztalt energetycznej kuli, swiatla...ale moze to przez ksiazki ktore kuedys czytalam. Jedno wiem na pewno nie boje sie "duchow". parapsychologia ciezki temat ja osobiscie miewam dziwne sny przed smiercia blislich mi osob, ale to juz z innej beczki.
Malutka swietna smerfetka;) i widze ze mamy sporo dzieciaczkow zagladajacych do kieliszka w roczek hihi a co do tabelki to mysle ze nastepna rubryka to juz na bilans 2latka
Kasia trzymam kciuki za exam.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
U Nas noc tez srednia ewidentnie jej przeszkadzaja ząbki :/ po szczepieniu jak dalam jej czopka tak tylko raz sie obudzila w nocy i spala do 8 a teraz jak jej dokuczaja to pobudek minimum 5 i 6.30 pobudka :/ ale nie bede jej codziennie czopka dawala . Mam nadzieje ze to kiefys minie i bedzie ladnie noce przesypiala My juz po spacerku , zupka dla małej gotowa a Ona wlasnie drzemie , teraz chodzi spac tylko raz okolo 11.30 i tak godzinke czasami nawet 2 spi
Haniu to co Lence sie podzialo ??? Przeciez zawsze tak slicznie spi może cos ja bolało ??
Sophie ja niewiem czy wierze czy nie ale sie boje takich opowieści tym bardziej jak Gabi śpi w sypialni a tu mi sie niania włącza ja ide a ona spi jak spała to aż ciary mam normalnie czasami a dobtego w nocy jestesmy same :/
Violcia fajnie ze ból zelrzyl oby calkiem minął poswietowalas wczoraj ???
Aleksia nie przejmuj sie moze Twoj ma racje i Albert bedzie drobnej budowy wazne że ma apetyt i je :*
Ikunia jak sie odszczelisz jutro to pochwal sie Twojemu to oczy z orbit wyjda jak bedzie mial taka sexi mamuske u boku
Pisalyscie o gadżetach to u Nas najbardziej sprawdzila sie niania elektroniczna , podgrzewacz , leżaczek i chodzik , fotelik do karmienia sie nie sprawdzil bo moja mysza nie usiedzi na pupce w nim jakby parzył a przewijaka nie kupowalismy bo nie widzialam takiej potrzeby , przewijana jest na łóżku
Milego dnia
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Malutka Tobie też rośnie mały alkonek fajowy tort
Karolka nie ma to jak troche prywaty ale fajnie że Wam chociaz troche pomogli i było lżej... i trzymam kciukasy zeby Pani zostawila Cie jak najdluzej
Lenka a co sie stało? moze jak odkladalas ja to spala i jak sie przebudzila i mamy nie bylo to placz?
Aleksia dobrze ze byliscie u doktora zatem teraz obserwacja
Sophie ja tez nie wiem czy wierze w duchy mam mieszane uczucia ale cykro jestem jak sama zostaje w domu ae bardziej sie boje ze ktos sie wlamie i zrobi cos okropnego i mnie i dziecku
Ikunia to bedziesz odstrzelona az milo.. a Ty przestan sie tak nadwyrezac kobito bo pozniej sie dziwisz czemu mdlejesz i takas chuda jak Ty 24 na dobe zapieprzasz wszedzie ! Odpocznij polez a nie
Violcia a moze jakies masci albo cos? Albo idz do jakiegos dobrego masazysty co porzadnie Cie wymasuje to czesto tez pomaga
U nas nocka ok chociaz jak moj sie kladl o 2 to Alas sie obudzil z placzem i musialam go wziac do nas bo jak odkladalam to placz, ale za dlugo nie lezal z nami bo ja spac nie moge jak on obok...
Dzis w pracy lajcik szefciow nie ma pojechali w trase wiec moze uciekne troche wczesniej
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
może ją coś bolało, a może się czegoś przestraszyła? nie wiem...ale te krzyki były u nas w łóżku też przy zapalonym świetle i jak siedziała więc nie wiem co to było ...tylko skąd ta gorączka nagle ??? no i potem spała z nami od tego momentu.
Gochens no właśnie jej nie odkładałam jej po tym pierwszym krzyku bo był tak przeraźliwy, że od razu wylądowała u nas. Nie chciałam jej już samej zostawiać
aleksiaa no to fajnie że jest okej zażywajcie witaminki i patrzcie ale pewnie taka natura Albercika
Marta ale wcześnie budzik nastawiasz wow ja nie mogłabym godzinę przed wstaniem bo na bank bym zaspała...ja nastawiam 10min. przed.
Ach te dzieciaczki z tymi pobudkami w nocy...ale pocieszające jest to że nie będzie tak wiecznie...przeciez kiedyś musi się to skończyć oby jak najszybciej.
Lenka nauczyła się pokazywac jak szczeka piesek ale jej to fajnie wychodzi a brzmi to trochę jak " ła, ła, ła" ale jak pytamy jak robi piesek to wciąż tak samo mówi więc wie o co chodzi
Dziś non stop pyta o tatę...wciąż tata i tata i na drzwi patrzy...a tata pewnie wróci koło 20 .
lecę położyć Lenitę spać.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Malutka my sie dawno wymoarowalismy, ale rosnie ładnie rozwija sie ok wiec do pediatry pójdę jak wrócę.
Zosia Ikuniowa ślicznie chodzi o gada na fb
Dzieciaczki zdrowe bądźcie bo wakacje sie zaczęły i trzeba szaleć na piachu i trawce.
Dziewczyny wy tez zdrowiejcie.
Ikunia milej imprezy, odstrzel sie choć i tak pieknie wyglądasz sliczne zdjęcie na fb.
Będę zaglądać w miarę możliwości, narka papa
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Wiecie co zaczeła mi robićwchodzi do pokoju i trzaska drzwiami one sie zamykaja a ta sie smieje ja wchodzie do pokoju to wskakuje do basenu z kulkami i je rozrzuca to chyba jej zaczepki sa alo popisy
Dzis pogoda nam sie udała wiec zabieram dzieciaki na spacer kuzynka bd wieczorem bo koniec roku i jedzie gdzieś pozniej a ja dobra to sie zgodziłam zreszta powiem Wam ze swietnie Zosi w towarzystwie i chce bardzo zeby miała rodzenstwo
Mam nadzieje ze wkrotce sie spelni me marzenie
Mezu wylicytował u mnie ze bd na urodzinach tort czekoladowy on chce taki jutro zabieram sie za robote wiec do ndz pewnie mnie nie bedzie a w niedziele urodzinki córy odezwie sie pewnie wieczorem :*
Aleksia moze Alobercik juz taka przemiane ma :*
3majcie sie i miłego weekendu Wam zycze :* :* :*
I jestem szczesliwa bo moj brat przyjedzie udało mu sie :* Moj wojskowy ale sobie pogadamy teskniłam za nim strasznie
A jestesmy zzyci ze soba a tak rzadko sie widzimy
Dobra lece bo dzieciaki sie smieja podejrzanie
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vod.pl/sa-wardega-mr-pumpkin-halloween,146874,w.html
na fb wkleiłam linka z nim ale inny filmik...równie dobry
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Dziecko spi od godziny ja ogarnieta juz i upiralam sie z tv bo dziecie mi tak nawciskalo na pilocie od dekodera ze zablokowała sygnał i nie mialam pojecia jak to odblokowac ale poszperalam w necie i udalo sie dziala
Haniu jutro zerkne na filmik bi dzisiaj net mi się juz kończy i ledwo laduje :/
Aleksia od czego ten ból glowy moze cisnienie bo mnie tak wczoraj napitalala ze nic nie pomagalo :/
Szosteczka jak tam dziewczynki paski miały na swiadectwach ???
milego wieczorku