- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Wiki Tobie zdrówka rosnij zdrowo iskierko 100 lat
szosteczka nie fajnie postepuje ten chlopak szkoda mi Twoich rodziców napewno tak sie starali a on takie coś wyczynia smutne
Ja mam dzis wolne wiec jade popołudniu do fryzjera podciac grzywkę i koncowki
czekamy na słonko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zosia podostawała pełno wiadierek łopatek teraz tatus musi piaskownice robic
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9
Dziewczynki solenizantki wszystkiego naj naj
Gochenes ja siurka odciągam i coraz bardziej schodzi skórka zawsze po kąpieli.
szósteczka no cięzka sprawa z tym młodym, kurcze no ale ile razy można rękę wyciągać jak on to ma w głębokim poważaniu ?! Jeszcze jakby się widziało poprawę to jasna sprawa.
to teraz to chyba wyjdę na zołzę, bo mi tylko niektórych uzależnionych jest żal, reszty nie wiedzą co robią, krzywdzą siebie na własne życzenie, rujnując nie tylko swoje życie ale i najbliższych i właśnie ich rodzin jest mi żal.
Bartek padł już którąś noc z rzędu do północy jest ok a od 1-2 ryk i ląduje koło mnie.
Wczoraj polała się pierwsza krew stał w łóżeczku i chyba przywalił bo rozwalone dziąsło, warga a krwi i wrzasku było tyle zę hoho.
Komu podesłać deszcz?
Zosia jak urlopowiczka okular, sandał i jazda na podryw plażowy
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
Dzieki za zrozumienie dziewczyny juz mi przechodzi nerw, wygadałam sie poczułam sie zrozumiana i lepiej a mama załatwia zawieźć go dzis w końcu ja jej nie bronie im pomagać bo to w końcu siostrzeniec tylko byle nie moim kosztem. Mam nadzieje ze dzieki Bożej opatrzności wszystko sie ułoży.
Słońca wam życzę panienki, Słońca, a tu leje i leje.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja się nie wypowiem na temat bo nie miałam doczynienia ani nic nie słyszłam nigdy ale zawsze jak widzę surowych rodziców gdzieś przelotem to mnie te dzieciaki tak wpieniają że im bym mordki obiła.
Tak sobie myślę teraz jesteście cwani żeby pokazać się że hohoh piścić bajera przed koleszkami jacy to nie jesteście wspaniali że hohoho a poczekajcie jak bedziecie miec ze 40 lat wszystko im się w głowie poprzestawia chyba że nie jeśli mają nie równo pod sufitem
Sophie to ile Ty masz stopni u mnie trąbili że ma być we czwartek ochłodzenie i deszcz i 15 stopni
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W domu duszno mam strasznie na poddaszu i moja czasem w samych bodach lata wiec u nas teraz taki ubior to codziennosc
Ja latam teraz w spodenkach i krotkim topie
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Pranie (4 pralki) schnie całe już od 11
Lena śpi od 13
Zapiekanka ziemniaczano-pieczarkowa z mięskiem się robi w piekarniku
Ja życzenia dzisiejszym dziewczynom wszystkim składałam na fb
Violcia :* widziałam że widziałaś
szósteczka a to ci dopiero historia o zgrozo...masakra...rozumiem Cię w pełni, że się wkurzasz...ja to bym chyba jego matce awanturę zrobiła jak tak można traktować kogoś kto tyle pomaga. Chłopak niewdzięcznik i na moje resocjalizacyjne oko już się niestety nie zmieni będzie miał wciąż do czynienia z prawem, aż w końcu trafi do więzienia. Oby nie, i życzę mu tego...ale po tylu przewinieniach za młodu człowiek niestety nie staje się aniołem. W przyszłości może czasem szukać łatwego pieniądza...co nie zawsze pójdzie w parze z uczciwością. Ech , szkoda dzieciaków...ale tych 10 lat wcześniej...Matki ciut szkoda (za to popychanie i bicie jej) ...ale wcześniejszy czas zmarnowała by wychować dzieciaki na dobrych ludzi...wiem że alkoholizm to choroba jak każda inna...ale trzeba chcieć się wyleczyć...jej się to udało...ale troszkę późno...szkoda. A najbardziej mi szkoda Twoich rodziców szósteczka tyle pracy włożyli z tego co piszesz we wychowanie tych dzieci i wszystko na marne. Powinni do słuchu powiedzieć temu chłopakowi i ich matce co o tym wszystkim myślą
Ciężka sprawa.
A dzieci Twoje mądre sa więc na pewno rozumieją że nie możesz ich zawieść. Najważniejsze żeby im się wycieczka udała reszta jest do przeżycia i przyjęcia
wow ale się rozpisałam
Sophie ale roczniakowa Zosia ekstra wygląda...prawdziwa wczasowiczka która uprawia plażing Urocza
...a u nas słonecznie i pięknie plus 27 stopni moge podesłać słonko jak chcecie...już dmucham w kierunku PL
szósteczka mi też brakuje tego podglądu...ja nie widze też tego...fajne to było ...można było wiedzieć kto jest. Trzeba na to zwrócić uwagę administratorowi...może przywróci to
miłego dnia
aaa i szósteczko dzięki za lajka buziak i miłego wypoczynku na działce relaksuj się ile wlezie i nie myśl o tamtych dzieciakach i o szwagierce nerwy Ci nie potrzebne !!!
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
Ja swoja droga mam nadzieje ze cos ten osrodek mu da i zacznie normalnie żyć ale szczerze mówiąc marnie to widzę.
To my sprzątamy i dalej sie pakujemy dziewczyny trochę tego maja na te swoje 15 dni i juz nie wiedza gdzie wcisną trapery na chodzenie po górach a ja z reszta towarzystwa sprubuje wpakować sie w dwie walizki czyli na 5 osób plus łóżeczko turystyczne i wózek . Nie wiem jak ja to zmieszczę w samochod mojego bo on jednak o wiele mniejszy a jeszcze dwa psy musze ze sobą zabrać.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Marta daj znać jak u Was z ptaszkiem
Szosteczka niestety zdarzają się i takie asy w społeczeństwie.. dobrych masz rodziców wiec i dobro do nich wróci zapewne
Zosia ale fajnie wyglądasz tylko tego słońca Ci brakuje!!
Hania a ty jeszcze na diecie czy juz.opuściła??? tez u mnie mnóstwo prania!
Aa i super.ze.się udało z tymi.pieczarkami trzymam.kciuki żeby praca.się znalazła!!
Cordis a Ty jak z dietą?
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Gochens nam tez nie schodzilo ale sciagamy 2 razy dziennie i smarujemy mascia Hydrocortisonum afp i coraz wiecej da sie sciagnac w przyszlym tyg idziemy do pediatry i zobaczymy co powie ale widac duza roznice
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
w co mężu obkupiony ?
Gochenes pomału nie ważę się codziennie, końcem lipca mam iść do dietetyk to dzień przed się zważę, ale ciężko przechodzić obok sezonu grillowego nie smakując jęzor aż ucieka
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ja pikole Wy to macie z tymi pyrtolkami masakros...wiem że koleżanka miała tez problem ze ściaganiem skórki i też za bardzo nie szło, nie chciała mu robić krzywdy i wciąż delikatnie tylko i musiał mieć usuwaną stulejkę mały
Ikunia i powiem ci że Lena oglądała Zośkę ze zapartym tchem na fb normalnie wpatrzona jak diabli była...a najlepiej jej sie podobało jak Zosia gadała po swojemu to się Lencia uśmiechała ale jak wchodziła po schodach to zrobiła jej "ty, ty" i pogroziła palcem haha padłam z niej wtedy , nie wiem skąd jej się to wzięło akurat w tym momencie
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna