- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
Uciekam zobaczyc czy mloda zasnela, jak tak to pogawedka z mmoim A.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Dobrej nocki.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Myślę że to od zębów będzie bo dziś zrobiła 4 kupy (o normalnej konsystencji, ale 4) i jak jej posmarowałam dziąsła dentinoxem to zaczęła się nawet wygłupiać, popisywac i dla zabawy pluć...a za chwilę dawała mi ten dentinox i mówiła "mniam" więc chyba jej pomógł. Ogólnie nie kaszle, nie kicha, nie ma kataru a gorączka się trzyma...niby nie za wysoka ale jest. Chyba jej oczne trójki wychodza bo ma strasznie opuchnięte i z boku dziąseł do góry widać białe
Z dwojga złego wolę zęby niżby miała być mi chora.
Ech bidulka.
A ja kupiłam sobie syropy na kaszel i jest lepiej już mniej mnie dusi (odpukać, by nie zapeszyć) i dała mi niemieckie strepsils na gardło, są dobre bo znieczulają mi nawet język jak je ssię Oby coś pomogło.
Karolka dobrze, że się udało naprawić tv a filmik obejrzyj bo na prawdę dobry
miłego wieczoru i nocy
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Tego jeszcze nie grali! 9;20 a tu cisza
Byliśmy wczoraj z mężem oglądać ziemię no i teraz się znów napalilam i zaczynamy myśleć o niej tak na poważnie
Dziś jedziemy do znajomych na grilla a Alas jedzie do dziadków bo się stesknił dziadek.
Ide zarazzrobić kawkę, śniadanie zjedzone wiec czas na kofe.
Lenka zdrówka!! i Haniu oby gardziol przeszedł po tabsach
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Wczoraj was czytalam ale juz brak cierpliwości na odpisanie na tel
Niunia z babcia spala do 6:15 takze rekord u niej we wczesnym wstawaniu osiagniety a zasnela o 22 dopiero. Zjadla mleko teraz omleta rabie na drugie sniadano z dzemikiem truskawkowym i zaraz pojdzie spac, a ja lece do fryca i na makeupa taki se wynalazlam oby wytrzymal cala noc. Milego dzionka.
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O gochensowa mnie wyprzedzila udanego grillowania i wiem co to znaczy napalic sie na dzialke juz widzisz na niej domek ogrod z biegajacymi dziecmi i siebie na lezaku w opalaczach hihi...
Haniu buziak dla Lenki i jak tam to goraczkowanie? Jak noc?
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja wczoraj do 23 robilam torta na dzisiaj,ale zabraklo mi produktow wiec dzis dokoncze zaraz mykam do sklepu,oskarek wlasnie padl,ja juz pomylam podlogi i ogarnelam mieszkanko,ale jeszcze kuchnia i lazienka,to pozniej,tez chcemy dzis grila robic ale pogoda sie popsula,jak zawsze jak mam wolne.
Ikunia to czekamy na fotunie fryzurki,a masz jakas impreze ze sie bedziesz sie makeupowac?(tylko ostatnie posty przeczytalam)
Kaisa to gratki,teraz wiecej czasu dla syncia bedziesz miec
Zdrowka dla lenki,Hania dla Ciebie tez,mie tez meczy kaszel caly czas
Gochens wlasny domek to chyba marzenie kazdej z nas...powodzenia w realizacji
U nas pobudka jak zwykle o 6,a tak mi sie chcialo spac,wzielam tylko malegop na nocnik i mezu sie nim zajal,pospalam jeszcze 1h,a w nocy tak mnie plecy napierdzielaly,jakby mi ktos noz wbijal noz w plecy,bardziej po tej osteopatii,zrobilam sobie goracy oklad z takiego zelu co super wygrzewa i przeszlo,ale musze sie nad masazami zastanowic ,tylko ze to niestety troche kosztuje,a jeden nic nie da
lece do sklepu.
milego dnia
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
łeh łeh co tam jeszcze zmusiłam męża żeby jutro jechać do arboretum oczywiście był teks a po co tam pojedziesz jak już byłaś, a ja ale bobo nie był. Ty jeździsz na mecze a ja albo w domu siedzę albo w domu u twoich starych ale mam rozrywkę. Nic mnie to nie obchodzi jutro chce jechać.
A jeszcze mu powiedziałam, że nie pojedzie do starych dopóki sezon się nie zacznie muszę odpocząć oj jej seplenienia.
Chrzestna wróciła więc chyba w tym tyg muszę torta zrobić jak się zapowie, że zamierza przyjechać. Więc muszę na poważnie zacząć o nim myśleć już.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Nocka lepsza dosc ladnie spala , juz drzemke zaliczyla bo bula taka marudna ze się zawracala jak chodzila wasze tez tak maja jak sa zmeczone??? Ze o wlasne nozki sie potyka :/ js posprzątalam tylko odkurzyc i zetrzec podlogi jak moj wstanie
Jedziemy na Wakacje 14 wrzesnia takze tez będziemy balowac na weselichu hurrraaa
Kasia gratulacje to teraz full time dla rodzinki
Violcia współczuję tego bolu kurcze a jakieś przeswietlenie robiłaś tych pleców ?? Moze warto zrobic ??
Aleksia stawiaj na swoim , tez Ci sie cos należy
Gochens zycze zeby marzenie sie spełniło odnosnie domku własnego :*
Ikunia pokaz no sie jak się odpicujesz i udanej imprezki
My z mężem dzisiaj odpoczywamy i wieczorem
Seans 4 sezonu "Gry o tron"
Milego dnia kochane
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Ika pokazuj no się.od razu jak Cie wymaluje i się wyszukujesz!
Aleksia pewnie ze postaw na swoim w końcu Tobie też się należy!
Violcia a robiłaś jakieś prześwietlenie?
Karolka mój jak śpiący to drze się bez powodu i rzuca na ziemię plus zero równowagi heh
Alan w końcu zasnął, mój się kąpie ja go od ranca zbałamuciłam bo jak to tak!!
Dziś na obiad młode ziemniaczki, kalafior i cycki z kury
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
chciałam wejść rano ale się nie dało...forum zablokowanie było. Potem sprzątanie, targ, pranie...latanie by zebrac pranie (bo tak jak u Violci się popsuła pogoda) obiad (dziś zupa szagą przez ogródek czyt. targ ) i jestem
Dzięki dziewczyny , że pytacie...Lenka przespała całą noc fajnie tylko o 4.30 się przestraszyła mojej szeleszczącej kołdry podskoczyła w łóżeczku i się uderzyła nogami o szczebelki i płakała...wzięliśmy ją do siebie...ale wyczułam gorączkę...zbadałam i 38 miała więc panadol poszedł w ruch potem zrobiła dużą i trochę rzadszą kupę...no i do teraz na razie spokój z kupami i gorączką. Od 13.30 śpi a jak się obudzi to zobacze znowu czy naszła. Oby nie. Myślę że to zęby chyba...bo nic się do tej pory (na szczęście) nie rozwinęło. Zero kataru, kaszlu czy czegokolwiek.
A ja trochę lepiej z kaszlem...chociaz jak sie położę to jeszcze dusi mnie tak przez godzinę potem spokój do rana do 6 i o 6 znów godzinę mnie dusi to cholerstwo ale i tak mniej jak jeszcze dzień wcześniej. Gardło jeszcze boli ale już ciut lepiej przełykac idzie. Ja pikolę z choróbskami :/
Gochens to powodzenia w podejmowaniu decyzji o kupnie działki oby poszło Wam po mysli wszystko taaaa dom to coś pięknego...my mamy na razie działkę...a dom to odległa przyszłość...mam nadzieję
Ikunia pokaż no sie nam jak będziesz w pełnym ekwipunku na wesele
Karolka a do PL jedziecie? na ile? my może we wrześniu też pojedziemy do PL co mi się akurat nie uśmiecha
Violcia kurka nie ciekawie masz z tym kręgosłupem bo to na dłuższą metę wykańcza. Może poszukaj na prawdę dobrego specjalisty, który ma dobrą renomę i opinie...wydac parę stówek ale mieć spokój na resztę zycia niech ci ktoś konkretnie powie od czego to i co z tym zrobić.
Pokaż tort
aleksiaa a Ty jaki masz w planach zrobić?
Ikunia nie wstawiło ci wtedy foty bo chyba coś robili na forum...spróbuj ponownie
miłej soboty
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
We srode ide z Emi do alergologa,misi jej testy zrobic bo biedna na bank uczulona i pylki daja jej popalic.
Spoznione zyczonka dla Violci, Zosienki i Wiki:-)
Sophie,na pewno sie doczekasz drugiego babelka.
Ikunia,pokaz sie po tych wszystluch zabiegach:-) dzaga mamusiowa bedziesz.
Haniu,to moga byc zeby..ale nastepnym razem gdy Lenka bedzie miec 37,3 to nie podawaj jej jeszcze leku...to za wczesnie..a organizm niech sam walczy.
Artus byl bardzo dzielny na szczepiwniu,troszke go szczypalo ale naklejki zalatwily sprawe.