- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Lenka wszystkiego najlepszego♡
Wczoraj mialam zalatany dzien, musielismy jechac z moim zrobic przeglad bo nas policja hycila a moj od 3 msc bez przegladu jezdzi bo chlopak zapomnial wiec nam dowod zabrali i trza bylo jechac na przeglad i odebrac dowod do Pabianic później do marketu po wieczorne zakupy grillowe szybki makeup przebieranka i do znajomych. Posiedzielismy bylo bardzo milo i zebralismy sie jakos 24.30.
Dzis pospalam do 9 teraz pakuje Alasia bo jedzie dzis z moja mama na działkę, poki co tesciowa mowi ze spi wiec nie bedziemy po niego jechac niech sie chlopak wyspi
Agusia dawaj jakies foty !
Lenka a to wirus no, ale dobrze ze juz troche lepiej, oby szybko przeszlo!
Karolka jak krew sie bedzie powtarzac to powinnas do lekarza sie udac ...
Violcia to mieliscie nocke, odespij jak sie da a plecy kurde powinnas to przeswietlenie zrobic drogie u was jest ??
Ika to zadnej foty nie strzelilas ?? Czyli nie wybawilas sie specjalniena weselichu
Marta co to za cisza ? Rysa ? Cordis tez cos sie opuszczasz! Kakaszka to z chlopem wiec wybaczam, szosteczka jak kamienie? Gdzie sie podziewacie ? Sophie pisala ze bedzie po weekendzie wiec tez wybaczone Kasia ? Wiecej czazu chyba masz:) Srenka ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
spaaaaaaaaaaaaaaaać
Lenka zdrówka odgoń rotawirusa precz.
Malutka Wodecki wygląda na fajnego gościa a nie na nadętego pana z telewizora. No i ten bujny fryz, niejedna babka może mu pozazdrościć. Mała tancerka Ci rośnie .
Agusia mi lekarka mówiła, że mam podawać witaminy cały czas, pytałam czy na upały też ale w tym vibovicie jest b. mało ml bo 4 krople codziennie niby do 3 roku zycia ale 8 lipca mamy wizytę to zapytam czy dalej go tym ładować.
Karolka ja żarowawszy z tymi psiapsółami to tak jakbyś powiedziała żebym ja z moją tak miała teraz;-).
Robiłaś leczo z cukinii czy kabaczka?
violcia ale smakowity torcik macie . Kurcze a masz jakieś ćwiczenia na te plecy? Mi lekarz kiedyś zalecił nawet mam rozpisane jak to znajdę to Ci podeślę może pomoże Ci. Bo u mnie g... to dało.
Ikunia fajnie, że się imprezka udała. Na weselach zawsze każdy się trochę znieczula wtedy nogi bardziej giętkie są. Ja na swoim własnym tylko szampan bo Bartol już się rządził po brzuchu ale i tak się wybawiłam..o dziwo
aleksia no bo jak to można o 8 rano w niedziele nic nie robić? spanie wam w głowie . Ciesz się że do Ciebie nie dzwoni tak jak moja, najpierw do synka a dzień później do mnie sprawdzić czy to co mówił to prawda
My dzisiaj na obiad do moich rodziców a potem babci 80.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Gochens to ale Wam się przytrafiło. a ile jest teraz mandatu za brak przeglądu? i to policja z Pabianic była ze tam musieliście jechac po odbiór? czyli co jeszcze Wam laweta doszła? ja pikolę ale mięliście , nie zazdroszczę
a tu....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Hania no B. to zaden tancerz. zatanczylismy ze dwa utwory ale juz byl tak znieczulony ze bylo to juz bardziej gibanko przytulanko hihi. A tancowalam raz z tesciem, ze dwa kawalki ze znajomym. Pewnie gdybym tez jakiegos szota strzelila to bym sama wyciagala do tancow ale ze trzezwo to tak jakos głupio:p
Gochens no bywaly lepsze ale odbije sobie w przyszlym roku bo kuzyn sie hajta
A foty zdobede bo taka jedna dupa robila;) ale miala figure dziewczyny az wam powiem ze mi slina leciała a co dopiero faceta. No ale jak sie odezwala to czar prysl wiec jak widac nie mozna miec wszystliego sasasasa
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Cieszę się z Tobą tą działeczką
Malutka zazdroszcze Wodeckiego.....!!!! ja jeszcze z tamtego pokolenia lubie Alicje Majewską.
Wspólczuje tych choróbsk i nocy nieprzespanych.
U nas tez dzis były nocne jęki az musiałam go wziac do siebie ale mniej płakał.
Dzis rano robiłam z Tomusiem Ciasteczka maslane.... łojejuu musielibyscie kuchnie zobaczyc
Dzis mamy gosci i wieczorme wzielam sie za ciasto i ciasteczka i tak pokrecilam ze wiekszosc musiałam dzis konczyc.
Tomek ostatnio boi sie głosnych dzwieków no i np miksowac musiałam z nim na rekach. (musze robot sobie kuchenny kupic!) Ma ktos może Boscha MUM...?
a surowe ciasto z ciasteczek podzerał....
moj zaczął sie sam puszczac no i myslałam ze zacznie juz chodzic, ale widze ze to dla niego zabawa i robi to jak my go puszczamy tak od siebie... a normalnie woli za reke albo na kolanach. No i tez jak lenka pije przez rurkę
a mnie tu mało bo mnie teraz fecebook pochłania.
Marta no juz teraz na pewno musimy sie spotkać niestety sobote mamy juz zajętą - jedziemy do rodzinki. jakoś sie jeszcze zgadamy, musze grafik meza na ten miesiąc obadać.
życze miłego dnia
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
A tą dziewczyną mnie rozwaliłaś to tak zwany "PUSTOSTAN"
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Haniu zatrzymali nas za prędkość no i mój nie miał pasów plus tego przeglądu więc jak nam zaczął wiliczać policjant to by koło tysiąca zł wyszło a tak w końcu dostaliśmy 100 zł za prędkość, 50 za brak przeglądu i pouczenie za pasy Do mnie też chciał się przyczepić że bez pasów ale mówi "U Pani widze zaawansowana ciąża więc się nie czepiam " no i zabrał nam dowód do momentu zrobienia przeglądu a my mogliśmy jechać dalej. Zależało nam żeby szybko zrobić przegląd bo mówił że tak możemy odebrac na drugi dzien a tak by wysłali do lodzi i trzeba by bylo tu odbierac a Pabianice bo tam ogladalismy ziemie
Aluś został na działce a ja już za nim tęsknie...
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Marta Bartuś ekstra
Gochens no to widze, że Twój urok zadziałał na pana połlicjanta że z tysiaka zrobiło się 150zł wiem do kogo się zgłaszac teraz jak mnie coś takiego spotka i że Was puścił dalej bez dowodu to tylko w PL a w pasach to w ciąży nawet jeździłam...jakoś tak boję się bez.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bartolini yyyyy o co kaman ? Moja interpretacja hahah
Mam ful zdjęć
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Haniu Lenka nawet chora a i tak cudna :* i chyba wloski jej urosly i to sporo takie ma fajne zawijance
Gochens to Ci przygoda dobrze że faceta omamilas to mniejsza kara byla a Alasia na ile zostawilas ??
Aleksia to dawaj no te foty
Bartolini extra ta mina zdziwiona czaderska mamuska daj jeszcze to foto z fb co Ty jestes z Bartusiem bo jest swietne
Ika to zalatwiaj te foty bo chce zobaczyc jak to Cie zrobili a fryzjerka co wyczarowala ze placz był ???
dziewczyny Gabi na rekach sie jakies krostki porobily :/ wczoraj myslalam ze to ja cos pogryzlo jak nad jeziorem bylismy bo tylko na raczkach ma ;/ wiec posmarowalam kremem na ukaszenia ale nic nie zniklo nawet nie zbledlo i zglupialam ;/ a baba mowila ze jak sie krostki pojawia z plynem surowiczym to moze byc ospa ;/ kurde oby nie
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa