BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #896554 przez Hania84
Witam dopiero i ja :)

wczoraj cisza a dziś prosze jak się dziewczyny rozpisały :)

Marta, Gochens dzięki że pytacie...u nas już super :) Lena od wczoraj bez gorączki :) kupki wracają do normy :) ja tez juz o niebo lepiej, nie dusze się i gardło juz dużo mniej boli :) dzięki za pamięć :kiss:

Marta ekstra z Was rodzinka :)

Kasia a po czym wywnioskowałaś ze lenka będzie miała charakter po mamusi? czyli jaki?

Ikunia fajnie że poprawiny też udane ba nawet lepsze od weselicha ;)

Karolka dobrze, że idziesz do lekarza z tymi krostkami...ale mi to na ospę nie wygląda raczej...ale skontroluj to :)

Oj biedne dzieciaczki ...Bartuś łapaj buziole i niech ta alergia idzie precz :kiss: ...i drugi Bartuś też buziak na te oczka łzawiące :kiss: ZDROWIEJCIE CHŁOPAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A alergii nie zazdroszczę :(

Kasia a abra chyba kiedyś pisała że nie chce jej się pisac o pieluchach ;) o ile dobrze pamiętam. Po prostu nie chciało jej się tu być i odeszła. Każdy ma wybór :)

miłego dnia

edit: Karolka pytałaś jeszcze o kartkę do UP mi babka powiedziała że mam ja przynieść na kolejne spotkanie...ale wezwania jeszcze nie dostałam. Licząc że mam chodzić z tą kartką po firmach od 10 czerwca (bo od tego czasu jesteśmy po urlopie) to nie ma jeszcze miesiąca. :) pewnie niedługo coś mi się w skrzynce pocztowej zjawi :P :S

karolka we środę idę ze swoim CV i kserami świadectw szkolnych do babki. Będzie patrzeć pewnie jak napisane :P Mam spotkanie o 14.30 mam nadzieję że będzie okej, w końcu pisane przez profesjonalistę :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #896555 przez Marta1985
W swoim świecie zabawek bawi się sam ale przez krótszą chwilę :P

Ogólnie interesują go zabawki ze świata dorosłych :(

I zaczyna vbyc coraz bardziej wstydliwy i podchodzi i wyciąga roczki zeby go wziąśc na ręce i taka przylepa jest :) To chyba taki etap :)

10 lata 9 miesiąc temu #896559 przez Kasiasia
Czyli taj jak Tomasz :P

Haniu mysle ze bedzie wesola osoba pewna siebie i twardo stapajaca po ziemi :laugh: tak jej z oczu patrzy

10 lata 9 miesiąc temu #896562 przez Marta1985
Dobra laseczki ja powoli się zbieram :)

odezwę się potem co i jak nam P. doktor powiedziała :)

miałam w planach pranie ale w taka pogode to nie ma sensu zeby w domu sie kisiło poczekam az przestanie lac i niech się suszy na balkonie:)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #896564 przez Hania84
Kasiu dzięki za osłodzenie mnie trochę ;) swoje za uszami też mam i o tym wiem...ale mam nadzieję że córa odziedziczy po mnie te lepsze strony :P :D myślę że masz rację że będzie twardo stąpać po ziemi bo już teraz wie czego chce. Jest uparciuchem też :P i baaardzo wesoła...a to ma trochę ze mnie i trochę z taty więc skumulowało się i jest nawet bardziej niż my :D taki mały śmieszek z niej ;)

Teraz te upadki dzieci są bardzo często...a to z czegoś spadną, a to się przewrócą...non stop coś...ale taki czas i nie poradzimy nic na to ;)

Marta czekamy na info !!! :)
Karolka od Ciebie również !!! :)

aha Lena też sama pobawi się chwilkę tylko...i też woli rzeczy dorosłych niż swoje...a nie miała tak przed naszym wyjazdem do PL ...wcześniej to i 2h potrafiła sama siedziec i się bawić...no ale cóż trochę rodzinka rozbestwiła...no i pewnie też dziecko się zmieniło...bo nasze dzieci to co rusz inne teraz...rozwój :)

10 lata 9 miesiąc temu #896588 przez Ikunia1910
Marta dawaj znac czy to alergia. Foty extra;)

Kasiu to chyba teraz wszystkie dzieciaki takie przylepce sie robia. Moja to samo jak usiade i sie z bawie to ok, ale wez jej wyciągnij pudlo z zabawkami to wywali ze dwie a i tak lazi za mna albo co gorsza stoi w kuchni nie da mi nic ugotowac bo albo do smietnika zaglada albo do szafki z przetworami i slodyczami i co chwila sloiki i opakowania po podlodze sie walaja

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #896598 przez aleksiaa88
To ja sie wtrance
u mnie juz po dwóch mega ulewach
mój to ni z tani z owad przybiegnie i nagle kładzie głowe na nas jakby sie tulił ale tylko głowe

Tak dziś leżałam na dywanie i obserwowałam bobasa tak nie wiele dzieciom trzeba piłka strzelić jakąś minę i już się śmieje i cieszy

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #896606 przez malutkamilka
Cześć laski,

Aleksia super wypad, tylko pozazdrościć bo ja nie pamiętam kiedy taki zaliczyliśmy i kiedy zaliczymy...
a o grilu nie wspomnę....

CIacha bomba ale jakos sie odzwyczailam od ich jedzenia i pieczenia, bo komu...

No to macie wesoło z wchodzeniem na różne rzeczy. u nas co prawda wszedzie "wysokie progi" jak dla Wiki ale tez sie skrobie wszedzie i w kazda wneke wejdzie.

Haniu powodzenia na spotkaniu no i zycze dostania szybko pracy.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #896610 przez aleksiaa88
Ja się nie wypowiem bo nigdy nie pracowałam

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #896612 przez KaRoLkA
Bartoszki duzo zdrowka dla Was :*
Alergia to cholerstwo a zwlaszcza na pyłki doswiadczylam nplus na kurz i siersc kotow i psow :/

My po lekarzu i to krostki po ukaszeniu komar albo cos ale kazala ja obserwowac ze jak sie pojawia na nozkach czy glowce to moze byc ospa .

Moja tez taka sie zwajda zrobiła cały czas chodzi kolo nogi i na rece albo zeby sie z nia bawic na okraglo nic sie nie zajmie sama sobą:/ zabawki fajne na chwile a tak to przyprawy albo sloiki :/ i biega wkoło scianki i jak sie zachwieje tak guz kolejny na głowie

Malutka kurcze ciezka sprawa ale przeciez T nie zrobila teho celowo :/ moze ten wychowawczy to jest jakies rozwiazanie tyle ze Ty juz pewnie do tej samej pravy nie wrocisz a szkodavtak przekreslac :/ a moze teraz w wakacje sa jakies licealistki co szukaja pracy zeby dorobic nawet w ten jeden dzien zeby sie nia ktos zajal :/ wtedy ani mama ani t by sie nie rzucaly sama niewiem co Ci doradzic

Haniu a kase jak Ci wyplacaja ?? Co miesiac czy jak ?? Bo u Mnie kasa pod koniec miesiaca o ile kartke im dostarcze bo inaczej to niema
Dobrze ze z Wami juz lepiej :*

Mezu zażyczył sobie tort na sobote ( urodziny ma) w kształcie kobitki :) wiec mam wyzwanie i kolejna impreze mam do zrobienia

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #896616 przez aleksiaa88
Karolka zrób okrągły i wstaw swoje nagie foto i już i kobita jest

Chyba jutro doczekacie się torta

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #896617 przez malutkamilka
Aleksia lepiej nie bo nawet tego torta wtedy nie zobaczymy, a tak przynajmniej czlowiek oko nacieszy ;)

Karolka a ktore maz ma urodziny jesli mozna spytac? Ja swojemu w marcu bede robic- 30-stkę ;)

a moze okragly i z brytfanek do chleba upieklabym jeszcze dwa z ktorych bym zrobila nogi, w sensie ze dolaczyla do okraglego jakby rozkraczone nogi i po srodku cipulinke ulepila ;)

o albo takie UWAGA NIE POKAZYWAC PRZY DZIECIACH !!!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a by sie zdziwil ;)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #896618 przez KaRoLkA

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #896620 przez aleksiaa88
To Wasze chłopy takie młode mój miał w tym roku 30.
To ile Wy macie w takim razie? Jak chłopy jeszcze przed 30-stką są ?
Ale cycolina

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #896621 przez malutkamilka
E to jeszcze mlody ogier, moj to juz podstarzaly a sam twierdzi ze czuje sie na 18-latka i ze zycie dopiero po 30 sie zaczyna ;)

Karolka sliczny, moze byc ;)

Ja ma 25,5 bo z grudnia ;) no dobra juz blizej setki niz dalej ;)

Wiecie co, wyżaliłam się poczytalam was obejrzalam torciki i lepiej mi, humorek lepszy choc jeszcze mnie troche gryzie bo lubie miec wszystko ulozone i zaplanowane.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka