- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
wrolimamy.pl/co-z-tym-siusiakiem/ i juz sama nie wiem co z tym siusiakiem..
Violcia czyli jednak mężuś nie zawiódł, to bardzo miło z jego strony! Z T zreszta tez A doktorek niezłe ziółko, zobaczył młodą laseczkę to od razu poczuł dopływ energii hehe
Cordis pokazuj od razu to dzieło szanownej T.. niech się w końcu do czegoś nada
Lenka aleś numer wykręciła tacie mój były np jak był dzieckiem małym to z bratem robili kupe do wanny i sie nia rzucali Lenka ale masz frajde pewnie na tej bujaweczce ! A i mój też szoruje wszystkim po blacie
Marta fajne te półeczki
Aleksia udało Ci się chłopa namówić na tą wizytę u lekarza?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Dobrze że na razie nie mam syna bo ciemna już jestem
cholerka jasna od 3 dni dusi mnie suchy kaszel/ płuca zaraz wypluję ...wkurzające to jest bo nasila się wieczorem i rano a w dzień spokój. Poczytałam na necie i to może być objaw zbliżającej się grypy jeszcze to mi potrzebne :/ Czytałam że na suchy kaszel najlepsza herbata z majeranku...więc sobie zrobiłam i zaraz wypiję ciekawe jak to smakuje
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Hania z kaszlem tak wlasnie jest ze lapie z ranca albo z wieczora.. suchy najgorszy, meczy strasznie. Moze jakies tabsy na podraznione gardło?
Aleksia no to dobrze idzcie na wizytacje
jeszcze dziś to wyczytałam marucha.wordpress.com/2014/03/06/zwiazek...utyzmem-udowodniony/ eh
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Na początek najserdeczniejsze życzonka dla Violci i Zosi choć już składałam na fb :*
Szósteczka też nie miałam do czynienia z takimi ludźmi. Widać że Twoi rodzice mają dobre serce i na pewno ich poświęcenie i zaangażowanie w koncu zostanie wynagrodzone. Póki co wydaję mi się że łępek powinien dostać ostro po nosie. Twoi rodzice powiedzieć NIE i niech go zamkną niech poczuje co to jest to może do główki coś dotrze ale to też wątpliwe...
No dziewczyny my dziękujemy za życzenia. Zrobiłam jej torta aby mieć czym poczęstować ale roczku nei robiłam- dopiero jak wróci tata z dziadziem. Ale mój dziadek, moi rodzice, chrzestny z narzeczoną i T. byli.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Tesciowie pojechali wczesniej bo juz dosyc mieli i sie meczyli jak to określili ale co sie dziwic jak nigdy z domu nie wyjezdzali . Tylko jak juz taki kawal drogi przejechali to mogli jeszcze te 2 dni posiedziec z Gabi a nie w niedziele bedzie labozenie jak to nie tesknia . Ogolnie to musze powiedziec ze jestem zadowolona z ich wizyty bardzo sympatycznie , nie bylo docinek i glupich tekstow bo widzieli ze nie siedzimy tu na tylku tylko sie pracuje i caly czas jest cos do zrobienia i Gabi, gdzie na sekunde jej z oczu nie spuści , mialysmy przynajmniej z kim na spacery chodzic no i pomoc w domu fakt obiady śniadania i kolacje ja robilam ale tesciowa zmywala wiec ogolnie duzy plus dla nich ale niema to jak samemu nawrt moj powiedzial ze zero prywatnosci jak rodzice w domu
Roczek wypadl super choc ja o 15.30 wrocilam z pracy ale z koreczkami i reszta zdążyłam , tesciowa szaszlyki zrobiła a mezu posprzatal wiec ok Goscie mysle ze zadowoleni , bylo bardzo milo Solenizantka jak się wyszalala to padla przed 22 i raz tylko sie w nocy przebudzila
A tak to ze stazem jedna wielka niewiadoma bo szefowa chce mnie zostawic ale na przedluzeniu stazu zeby urzad płacił a ons miała pomoc za free a baba z urzedu chce zeby zatrudnila zeby oni nie musieli placic wiec niewiem co to bedzie czekam na list z terminem spotkania w UP
poza tym wszystko ok Gabi madrala sie zrobiła i pokaxuje paluszkiem czego chce a jam nie dostanie to złość i tupanie nozkami, do tego pieknie pokazuje gdzie mama i tata , nauczyla sie tez dziwic i robi ( łaaaaaaa) po szczepionce ok tylko miala nozke jedna spuchnieta tzn czerwona twarda bule w miejscu wklucia ale juz zeszla po masci od poniedzialku pije mleko krowie 3,5 % bardzo jej smakuje i pediatra kazala dawac wit D do 3 roku zycia kolejna szczepionka we wrzesniu
O nas chyba tyle , mam nadzieje ze Was nie zanudzilam
Wiolcia jeszcze raz wszystkiego co najlepsze :* fajnie ze mężu i T sie spisali odnosnie starego zboczucha to powinien dostac chociazby zjebke. Mi po nadtawianiu takim przeszlo i 2 lata bylo spokoj a teraz znowu sie zaczyna pobolewanie :/ takze oby Tobie tez pomoglo
Haniu historia z kupa extra usmialam sie strasznie , Lenka swietna :* u Nas jak jest glodna to je ladnie ale jak juz pojedzona tak jext zabawa i wyglada jak Lenka na zdjeciu trzymam kciuki za prace
Wiki slicznie dmucha swieczke mamuska torcik sliczny
Ikunia jak tam pazurki zrobione ???
Cordis tez chce zobaczyc dzielo t moja mi powiedziala jak torta robilam "niewiedzialam ze Ty taka artystka jestes i umiesz cos takiego "
Aleksia jak tam z Albercikiem byliscie u lekarza ??
Sophie Zosia plazowa slicznota :*
Szosteczka przykre to jak sie ten chlopak zachowal powinien byc wdzieczny ze mu pomagacie
Gochens moze skonsultuj z pediatra tego siurka i bedziesz spokojniejsza
Narazie tyle przeczytałam nadrabiam dalej
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hania mnie tez meczy kaszel,od tyg.juz,wczesniej mokry,teraz suchy,chyba sie skoncze,lato a tu chorobska nas lapia
Chyba jednak 50 eurakow w bloto,jak mysle ze wzial tyle kasy za 10 min to slabo mi ,znow mnie plecy bola,niby lekarz mowil ze po 2 dniach przestanie ale nie sadze zeby pomoglo to nastawianie,a lekarz pewnie na codzien oglada stare prychy to sie nie dziwie,bic czlowieka od razu nie bede,zreszta ja nie z takich,bylam u niego zeby mi pomogl choc nie przecze ze sie wkurwilam
ja popijam winko,tym razem czerwone,szampan juz obalony
.
ja tez na razie nie odciagam napletka
cordis to milo ze tesciowa zrobi torcika a kiedy robisz impre?
karola pozegnalas tesciow?
milego wieczoru.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nawet Sophie pisała że ma znajomą której dziecko ma autyzm i ona jest w tych wszystkich organizacjach i stowarzyszeniach (studiowała nawet o tym, rozmawiała z wieloma) i twierdzi że autyzm nie występuje po szczepionce u zdrowych dzieci.
Lena już pierwszą dawkę dostała Priorixa.
Malutka ojej ale Wikusia śliczna ...zresztą jak zawsze piękny tort widac ze brat małża był (chrzestny co nie?) szkoda tylko że tato nie mógł być
Oj to diablica mała do kieliszka pognała
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to budujące słowa teściowej odnośnie tortu co nie? bardzo fajnie z jej strony
No tak to już jest jak nie przyzwyczajeni do bycia poza domem ...wtedy grunt się pali pod nogami...ale ważne ze byli, pomogli i super
Violcia...może facet mieć rację ze dwa dni poboli ...albo nawet i 3 bo ja miałam kiedyś u bioenergoterapeuty wstawiany dysk bo mi wypadał i przez to miałam migreny...i bolało w UJ...i faktycznie z dobre 2-3 dni a potem wielki siniec w tym miejscu. Więc nie nastawiaj się od razu źle moze akurat pomoże
heh noooo tata, Lenka i wanna dziś the best haha
Violcia wypij herbatę z majeranku ja wypiłam...nawet dobra i na razie mnie nie męczy...co prawda minęło dopiero pół godziny ale wieczorem to co chwilę kaszlałam
SORRKI ZA POST POD POSTEM ALE MYŚLAŁAM ŻE KTOŚ ZDĄŻY JUŻ NAPISAĆ
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wycinałaś nożem kształt?
Jest masywna ława
Karolka jutro chce iść dziś mężu w robocie a poza tym we czwartki jest od 12 a poza tym deszcz lał i nie wychodziłam
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Aleksia jesli chodzi o fotelik to podobno u dzieci ponizej 1,5 roku nie sa jeszcze odpowiednio rozwiniete mechanizmy ruchowe i amortyzacyjne...
a co do zdjecia to peruka ale spod nirj te proste wychodzace to moje.... okulary z nosem musialam zdjec bo tomek wrzeszczal jak je zakladalam.
Szosteczka wyobrazam sobie co czujesz... i mam troche inne zdanie niz Ikunia o tym jak napisał as gowniarzu. Tylko pozostawienie go sobie samemu mogloby mu pomoc. Z tego co piszesz to on wie ze w razie czego ktos go uratuje... a to co robi twoja mama to chyba tylko dla cioci co?
Violcia co za zbok z tego faceta, ja bym mu awanture zrobila!
Haniu to mezus mial przygode w kapieli
Marta polki super.
Karolka fajnie ze juz jestes, oby z ts praca sie udalo!
ja rozkminiam dalej Facebooka
dzis kupilam sukienke ktora mi na wesele sprowadzili. Troche jakby za późno no ale kupilam... moze znajdzie sie jakas nowa impreza.
Jutro ostatni egzamin! I chyba z radosci kuoimy ten 3 kolowy rowerek tomkowi!
tomus tez ostatnio szaleje w nocy, chyba przez zeby...
milego wieczoru
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Masywna ława hahaha ale sie Aleksia usmiałam humor mi poprawiłaś
KAROlka dobrze ze jestes :* OBy z praca Ci sie udało
Ej wierzycie w duchy ? :O Sorry za pytanie ale kiedys znajoma opowiadała mi ze jej synek patryzył sie w jeden punkt cały czas na rog łozeczka i po chwili płakał a jak był wieksze to sobie gadał tam a pozniej mu przeszło samo kiedys takiego schiza wieczorem złapałysmy i mowiła mi ja sama niewiem czy wierzyc w takie cos :O
Kiedys tesciowa mi opowiadała ze jej kuzyn jak był mały to mowił ze rozmawia z panem w kapeluszu a pozniej wyciegneli album i ogladali i pokazał dziadka tesciowej to juz wiadomo skad i moja tesciowa wierzy w takie rzeczy czesto opoiwda ja sama niewiem ...
Sorry ze was strasze po nicach
Dobranoc :*
Agusia a włąsnie bd w Krakowie pod koniec lipca
a urlop mamy i wakacje n poczatku sierpnia jednak ;/ MArta nadchodze w Twoje strony