- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Bo mój wie ale nie daje mu czytać zawsze jak przychodzi to zmieniam stronę, żeby nie wiedział moich postów w końcu czasem coś tam o nim naskrobię
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusia mam nadzieje ze sie Wam ulozy,tego Ci zycze bo wiem co czujesz wiec glowa do gory

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Co do ciemieniuchy to Pawełkowi wychodzi tak delikatnie więc wystarczy nam kąpiel w Oilatum i w trakcie mycia pocieram tetrową pieluchą, a po kąpieli smaruję oliwką.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mój mąż też nie wie co piszę ale też mu sie to zbytno nie podoba
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
mojemu partnerowi forum akurat nie przeszkadza. jak bylam w ciazy pare razy przeczytal moje posty, ale na szczescie trafil na takie tylko o ciazy i dziecku, a nie o nim

agusia przykro mi, ze masz teraz ciezko. jakbym miala dwojke to bym sie zalamala, bo to jest dla mnie wyczyn ogarnac dwojke maluchow. ale dasz napewno rade, a z mezem napewno sie ulozy. ja jak jestem zmeczona mam ochote swojego chlopaka zabic, ale wtedy on widzac moja mine stara sie mnie unikac, ale ja jestem wyspana i malutka jest grzeczna to wtedy jest tak jak przed ciaza.
dzis mialam ciezka nac, bo juz od 4 eliza sie tak prezy jakby chciala, a nie mogla. nie moge rozgryzc co to baki czy kupka wredan nie chce wyjsc. podejrzewam, ze kupke ma twarda, bo wczoraj w ogole nie pila ani koperku ani rumianku, bo caly dzien i wieczor spala. wlasnie przysnela, moze mi sie uda troche jeszcze pochrapac.
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Agusia widze ze wykończona juz psychicznie jesteś. Ale dasz rade silna dziewczynka jestes, potrzebujesz tylko troszkę oddechu od codzienej rutyny. Moze powinniscie zaplanowac sobie jakis weekendzik poza domem czy miastem. Zobaczysz wszystko sie ułoży:*
My wyspane jak zwykle, niunia spi juz co noc po 8-9 godzin.
Tylko kupala mi 4. Dzień nie robi. Ale czytalam w gazetce ze na przełomie 2-3 mca kupki moga byc nawet co 5-10 dni bo caly pokarm sie wchlania w jelitach i ze to normalne. Niby pieluchy moczy więc narazie nie wszczynam alarmu

No i dzis moja rodzinka idzie na weselicho, tez bym poszla potancowac ale coz...na pocieszenie musze zadowolic sie pusta chata

Ciemieniuchy nie mamy.
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ikunia ale Ci zazdroszcze tego spania córy.U mnie dokładnie tak samo jak u Agusi, po kąpaniu Filip śpi 3-4 godz a potem to już co 1-2 godz się budzi.Już się bałam że coś jest nie tak ale skoro nie tylko u mnie tak jest to już się nie martwie i też licze na to że w 3 mies coś się zmieni(a to już niedługo

Mój R. wie że się udzielam na forum ale też zmieniam strone jak siada obok. Gdybyśmy tylko o dzieciach gadały to spoko ale poruszamy takie tematy że nie chce żeby czytał W każdym razie woli forum niż żebym siedziała w tym czasie na facebooku

Dziewczyny nie wiem co kupić mojemu R. na 30te urodziny

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ikunia ja rowniez zazdroszcze...moj Oskar w nocy obudzil sie po 6 godzinach ,a pozniej po 4,to tragedii jeszcze nie ma,ale calej nocy mi nie przespi nie ma szans...teraz nie wiem czego chce bo krzyczy,przewinelam ,nakarmilam i dalej nic,az w koncu przynioslam go do salonu,siedzi ze mna i oglada sufit

Rysa moj tez nie dlugo konczy 30-che,w sumie dopiero za miesiac,ale juz sie zastanawiam nad prezentem,ja chyba mu kupie jakas ksiazke,bo ostatnio zaczal sie interesowac historia i moze cos dokupie jeszcze...faceta to ciezko cos kupic

A ja mam wesela dwa w niedlugim czasie,a waga nadal nie spada,juz jestem wkurzona bo cwicze,biegam,a tu dalej nic,chyba dam se spokoj bo to nie ma sensu

To milego swietowania,tutaj dzien jak codzien...zabieram sie za obiad .
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Violcia ja też na diecie i nic mi na wadze nie spadało.Wkońcu się wkurzyłam i odpuściłam, staje dzisiaj na wadze a tu 1kg mniej ale to takie +/- jest cały czas więc narazie się nie ciesze

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A z prezentem to ja mam zawsze problem...moze jakas bluza,koszulka,gra komputerowa,albo po prostu zgrzewke piwa

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja sobie siedzę, a mąż gotuje gulasz

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
U nas dziś nocka już nie taka ladna jak poprzednie, budzonko co 2, 3 godziny, za to dziś pospalismy całą rodzinka do 10. Młody miał pobudke koło 5.30 i nie chciał usnac koło 6 dał za wygraną i spał do 10. Teraz tatuś i synus śpią a ja ogarnelam trochę dom i siedzę w ogrodzie z psami.
Dziś poranek w ogóle był bardzo miły, zjedlismy sniadanko na ogrodzie, pozniej wspólna kąpiel, która skończyła się w łóżku

Mój M się nie czepia forum, przeczytał kiedyś kilka postow i często jak widzi że siedzę na forum to pyta co u czerwcowek.
Co do prezentu też mam z tym problem zawsze , ja często kupuje jakiś drobiazg typu koszula, gra czy perfumy i do tego zabieram go na kolację gdzieś a na koniec w sypialni zapalam świece, ubieram sie sexi i przychodzę z szampanem... ostatnia część dnia podoba mu się najbardziej

Co do wagi narazie nie wchodzę, zaczęłam ćwiczyć z Ewka po 20 minut zobaczymy za miesiąc co z tego będzie.

Ciemieniucha u nas malusia smaruje mu olejem z kokosa (akurat mam) i myślę że mu zejdzie. Agusia może trzymaj mu oliwe na główce przez całą noc ? Wtedy zdazy się "namoczyc"
U Alana przy oku zaczela schodzić skóra, ma zresztą tam bardzo suche i dziś zauważyłam, że się to miejsce mocno zaczerwienilo, smaruje mu mascia i mam nadzieję, zeszybko wróci do normy.
AGUSIA i również proponuje Ci jakies wyjście z ukochanym z domu we 2... taka chwila wytchnienia przyda się przede wszystkim Tobie. Głowa do góry napewno wszystko się ułoży.

Ja postanowiłam sobie zafundować masaż całego ciała, 1, 2 h i w poniedziałek umawiam się na ta chwilę blogiego relaksu.
Kurde i muszę w końcu zadzwonić i się umówić do giną, ale coś nie mogę się zebrać.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a jak doszłam do momentu, że matka nie trzymała dziecka przez 1,5 miesiąca to mnie przeraziło.
Tę stronę prowadzi mama ale opisuje jakby dziecko opowiadało swoją historię. Smutna historia.
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Pozdrawiam trzymajcie sie dzielne mamusie.