- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Ikunia to jak powinno wyglądać podnoszenie główki? Bo mój Alek to też średnio z tym ma. W sumie nie trzyma się na rękach tylko samą głową kręci. Do jakiej przychodni jesteś zapisana z Zosia?
U nas noc średnio, Alan ładnie spał ale suka nam zaginęła wczoraj. Na szczęście dziś jak mój jechał do pracy to ja znalazł ale już miałam stracha ze się nie znajdzie.
Byliśmy wczoraj na kolacji we dwoje, mały został z babcią no i noc zaczęliśmy od miłego sexu

Natalii fajnie macie w tej Hiszpanii też chętnie bym skorzystała z jej słońca, chyba kiedyś Cię odwiedzę

Srenka, ja z kolei mam takie prorocze myśli.. Np idę gdzieś i myślę sobie o kimś i nagle on wychodzi naprzeciw mnie. Albo jestem w wannie i pomyślałam że pies może jeść tapetę, wychodzę i co widzę? Obdarta tapeta. No i ostatni wychodzimy z mężem z domu pomyślałam pies gryzie mój telefon no i po powrocie zostaje właśnie taki widok... Także dziwne to ale może też mam cośz wróżki

Idę zjeść śniadanie i ruszam w miasto
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
ja jestem zalamany, znowu zaczal mi napieprzac brzuch w miejscu gdzie byla infekcja. co prawda jeszcze jakos sie ruszam i goraczki nie mam, ale juz mam panike. nie przezyje powtorki z rozrywki, zalamie sie psychicznie.
myszka moja od wczoraj ma cos z brzuszkiem, kupala wielkiego wczoraj zrobila, ale i tak sie prezy co jakis czas. moze kolki sie zaczely, bo placze pzed kazdym bakiem. dzis dam jej koperek, moze to zadziala.
ikunia to gratulacje

dziewczyny wrozki powiedzcie mi kiedy w kocu bede zdrowa? bo mnie naprawde chyba ktos przeklna.
aleksia moja niunia tez wczesniej spala glowka tylko w jedna strone, ale moja mama kladla ja na drugi bok ( ale cala ja, nie tylko glowke) i pod plecki dawala poduszke albo koc, zeby sie nie przekrecila na plecki i glowke nie przekrecala) i teraz mala spi na dwie strony.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Wczoraj chciałam spróbować z sexem, ale poszłam się kąpać a ten mój tym czasem zasnął

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia

A prawidlowe podnoszenie główki powinno wygladac tak ze raczki sa zgiete na wysokosci klatki piersiowej troche jakby mualy robic pąpki

kakaszka faktycznie mamy dziecko

A ty kochana moze powinnaś wiecej leżeć i wypoczywać?

Srenka to dzisiaj przed kapiela szepnij mezusiowi do uszka ze masz ochote na igraszki...mysle ze nie zasnie

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

po pierwszej wizycie eliza dostala skierowanie do przychodni jakiejs tam zeby zrobili usg bioderek, a sie okazalo, ze u nas w miescie nie ma takiej przychodni. auta nie mamy, nie wiem jak sie tam dostaniemy, trzeba bedzie kogos ze znajomych prosic. grr trzeba robic prawko i jakogos dryna kupowac, bo z dzieckiem jednak nie jest tak latwo.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My się wyspaliśmy całą rodzinką

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Cały dzień spędzamy na dworze bo pogoda fajna nie jest gorąco ani zimno tak w sam raz.
Alan właśnie zasypia na cycu ciekawe ile przespi.
Miłej nocy dziewczyny i dzieciaki

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
jak czytam , że wasze ,maluchy tak pieknie śpia w nocy, to wam zazdroszczę. Wczoraj dałam Artkowi 120ml mm na noc i co? Spał 3h i pobudka, a później co 2h się budził a nad ranem to już co godzinę ....i tak mam każdej nocy

Srenka, kurcze jakie sny....wierze, że to sąsiad Cię odwiedził..
Czy Wasze maleństwa mają ciemieniuchę? Artuś ma okropną...prawie cała główka plus uszka ma zaatakowane...

Ikunia...mam nadzieję, że Wam się ułoży

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Moj synek wlasnie padl,a rzadko mu sie to zdarza zeby tak zasnac i sie juz nie budzic,po kapieli byl bardzo nerwowy,jak go ubieralam to plakal,myslalam ze jest glodny choc byl karmiony godzine wczesniej,ale dalam mu cycka,troche zjadl i zasnal jak nigdy,teraz smacznie spi...ciekawe o ktorej sie obudzi.
Troche i ja jestem dzisiaj podenerwowana-dostalam list z mojej pracy i o maly wlos moglaby sie pozegnac z wychowawczym i pewnie powrotem do pracy,za pozno wyslalam im zawiadomienie ze chce jeszcze 6 miesiecy wychowawczego,list im wyslalam 8,a oni otrzymali 12-wtedy gdy powinnam juz zaczynac urlop wychowawczy i powinnam ich o tym poinformowac miesiac wczesniej a nie 2 dni

Ja to jestem do tylu,nie wiem co to za mecz dzisiaj ogladacie,ja wogole teraz nie ogladam polskiej telewizji,nawet zadnej bo z czasem kiepsko.
I jeszcze te chrzciny...nie mam pojecia co podac,ale cos sie wymysli,zastanawiam sie tylko nad tortem,bo bede nie dlugo zamawiac a nie wiem jaki chce i jeszcze paszport dla malego wyrabiamy i ubezpieczenie dla niego to troche bieganiny mamy

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dzieki Agusia za podpowiedz,ja robie male chrzciny wiec nie ma co za bardzo sie szykowac,no ale mimo wszystko cos trzeba

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-