- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Klara na zapalenie pecherza jest dobra herbata z zurawiny,sprobuj tez nasiadówki z rumianku i oczywiscie pij duzo wody...mi kiedys pomogl taki alkohol anyzowy,jak juz wszystko zawiodlo,ale wiadomo ze przy karmieniu piersia nie mozna.
Kakaszka ja na Twoim miejscu bym poprosila tesciowa zeby przyszla w inny dzien do wnuczki...dobrze zrobilas ze poszlas z nia jak czulas od niej alkohol,a faceci to mysla ze samo zajmowanie sie domem i dzieckiem nie jest meczace,ciekawe czy oni by poradzili by sobie choc przez jeden dzien

Co do szczepien to kazde dziecko to inaczej znosi-moj owszem plakal i to bardzo,ale jak pan doktor skonczyl,wzielam go na rece,utulila i spal do samego powrotu do domu a pozniej juz sie smial i zadnej goraczki czy tp nie mial,ale powinni dla takich maluszkow cos innego wymyslic a nie klocie

Moj Oskarek dzisiaj ladnie spal,pierwszy raz w nocy przespal 8 godzin i w dzien tez spi,teraz sie dopiero obudzil i nie bardzo chce spac.
A ja znow dostalam sterte papierow do wypelnienia odnosnie wychowawczego

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

A jakiś sposób na cieknący katar z nosa macie? Nie chcę zarazić małego, choć chyba już coś też go bierze, a wszystko zaczęło się od tatusia, który musiał pracować na deszczu z rana a potem cały dzień w mokrych ciuchach był...
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
No Hania w końcu się pokazalas

Agusia pr zystojnisk Ci rośnie. A jeslirzeczywiscie z ta ciemieniucha tak źle to uciekaj do lekarza, nie ma co zwlekać.
Szosteczka Ty to jednak jesteś zabiegana mamuska, pozazdroscic ! Pawelka ucaluj od ciociuni

Marta daj znać jak po chrzcinach i pokazuj foty.
Ikunia brawo brawo, tak trzymaj !
Kakaszka teściowej bym powiedziała chyba kilka słów, chyba jej się coś pomylilo w głowie....
Violcia zazdroszczę tych 8 godzin, u nas rekord to 5 ja myślałam ze mi cycki eksploduja !
Srenka na katar ponoć wachanie chrzanu heh
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Używacie pasy poporodowe?
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

My już zajęliśmy termin na chrzciny w restauracji ale w. Kościele jeszcze nie bo wciąż czekam na papier od chrzestnego ehh
Właśnie zjedliśmy sobie mięsko z grilla ja zaraz mam zamiar sobie poćwiczyć 20 minut. Później kąpiel małego i sama wskocze do wanny

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia

Ciesz sie rodzinka do niedzieli i od poniedzialku wracaj do nas grzecznie

A z telefonem nie wiem dlaczego uważasz ze mialybysmy cie zbesztac, chyba kazda kobieta jest choc troche wrazliwa na punkcie
bylej swojego faceta. troche odpoczynku dobrze mu zrobi:p
Moi pojechali sobie na dzialke my z Sofi zostałyśmy, nie mamy kupala 5dzien, bylysmy dwie godzinki w parku teraz niunia spi poczekam do 21 i myju myju, a jak B wróci z pracy wszamiemy pizze bo ciasto juz czeka w zamrazalniku i licze na poranna pobudke w jego ramionach

Ja pasa to na dupe chyba potrzebuje bo dzis cos mi humor sie popsul ale jesli chodzi o kg to dzis wazylam sie w aptece 47,8

Viola z papierami dasz rade zaradna kobitka z ciebie;)
Gochensik wskakuje z toba do tej wanny

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Wannę dziś odpuszczam i ćwiczenia niestety też.. Leżę w łóżku Alan na cycu a mnie się tak oczy kleją że nie dam rady już nic zrobić...
Aj widzisz jedne chcą przytyć a inne schudnąć tak to już jest z nami babami.
Pizza!!!! Daj daj daj

Uciekam spać miłej nocy kochane

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My z kupka tez mamy problem,bo zawsze maly mi robil po kazdym karmieniu,a wczoraj tylko jedna zrobil,ale konkretna,a dzisiaj tez raz ale malenka

Ikunia no widze ze coraz lepiej Wam sie uklada,oby tak dalej,moze akurat tak jak Hania kiedys pisala nie dlugo bedziesz nam tu pokazywac zdjecia ze slubu

Haniu korzystaj poki rodzice sa,fajnie z Lenka wygladacie.
Chcialam jeszcze wiecej napisac ale moze pozniej bo moja maruda mi nie da.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
wyobraźcie sobie, że w ciągu 8 dni Artuś przybrał na wadze 340g

Emi zasnęła dziś o 20:30, a jej braciszek o 21...a ja zaraz lecę do łóżka spać...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Haniu, super, że jesteś...juz miałam się pytać dziewczyn o co chodzi, że nic nie piszesz...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Emi ma katar i gorączkę

- ranusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Małgosia - moje 53 cm szczęścia!
Jak to nie pomoże to kup krem AA Ja i Mama krem na ciemieniuchę. jest bardzo dobry. Używałam i po jakichś 4 posmarowaniach główki po ciemieniusze nie było śladu. Schemat postępowania z kremem taki sam jak opisałam z masłem.
Pozdrawiam i napisz czy pomogło

- ranusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Małgosia - moje 53 cm szczęścia!
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Cholera siedzialam tu przez chwile karmila malego i tak mnie wstretny komar pogryz po stopach,swedzi i piecze,cholerstwo male

Szosteczka-Pawelek byl caly czas z Wami na weselu?grzeczny byl?wiem ze kazde dziecko jest inne a pyta bo nie dlugo tez mamy wesele i musimy malego zabrac ze soba bo nie mamy go z kim zostawic i zastanawiam sie jak sie bedzie zachowywal.
Dzisiaj w nocy juz tak nie bylo fajnie jak ostatnio-maly sie budzil co 3,4 god...,a ja chyba sie jeszcze poloze bo wlasnie zasnal.
Milego dnia

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia

Pije sobie poranna kawe a moje dwa robaczki jeszcze w łóżeczku

No i wreszcie mam to czego wam po cichu zazdroscilam, poranny widok faceta z dzieckiem

Violcia z tym ślubem to sie nie rozpedzaj

A probowałaś mąki ziemniaczanej na te faldki? Ja na poczatku podchodzilam bardzo sceptycznie to tych babcijnych metod ale maka ziemniaczana na serio jest lepsza niz jakiekolwiek kremy czy pudry

Szosteczka to faktycznie macie sporo roboty jeszcze, ale na bank zdążycie ze wszystkim do chrzcinek.
Agusia to kawał chłopa Ci rośnie i dobrze bedzie bronił mamusi i siosyrzyczki;)
A z D. Rzeczywiscie malo kolorowo to wygląda, tak jakby od was uciekał

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-