- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Kakaszka wydaje mi się że jeśli Elizka nie zaczęła jeść tego albo nie wkladalas łyżeczki która wcześniej wylądowała w jej buzi to chyba można to schować do lodówki i podgrzać jeszcze raz.
My dziś zobaczymy pierwszy raz bananka, kaszkę nawet trochę zjadł oczywiście plucie też było.
Ikunia dawaj mnie tu fotosy!
Hania daj znać czy dobre bo też mam chęć zrobić coś innego.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Zdjecia panienek sliczne, serduki super czasami mam wrażenie ze dla dziewczynek sa fajniejsze te ubranka niz dla chłopców przynajmniej mi sie tak wydaje.
Malutka wspolczuje i swietnie cie rozumiem moj kochany ma bratowa ktora tez wiecznie uwaza sie za najmindrzejsza ma 2 sumie mieszka z mamusia i uważa że jej jest najciężej na świecie i wszyscy musza jej pomagać jak moja ciocia dowiedziala sie ze jestem w ciąży i biadolila ( zresztą uwazam że niepotrzebnie bo radzę sobie calkiem nieźle)jak ja sobie poradze z 6 to ta bratowa mojego na to a co ona ma powiedzieć przecierz ona ma 2 dzieci w wieku 5 i 3 lata a do mnie jak dowiedziala sie ze jestem w ciąży( pozniej niz wszyscy bo ja znam i podejrzewałam jej reakcje) to powiedziala do mnie ze rozmrazamy sie jak króliki- slodko no nie, odpowiedziałam jej ze ja przynajmiej sie z moim kocham a ona od 4 lat wogole nie dopuszcza do siebie męża . No cóż sa ludzie i młotkiem ona jest tym drugim te twoje najwyraźniej tez nadają sie tylko do walenia . No ale pogadaj moze atmosfera choc na troche sie oczyścić do następnego razu. Powodzenia chyba że one nie wykarza wolnej woli to niech sie wala.
Zosia najlepszego ikunia mialas dac zdjecia.
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
Hania twoj przepis na szpinak z serem feta w ciescie francuskm pyszny nawet moje dzieci się zachwycaly myslalam ze bede miec na dwa -trzy dni a to już sie skończył pycha.
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Schabik w kremowym sosie pieczarowym podam z razowym makaronem no i jablecznik gotowy do kawusi.
Wczoraj bylysmy z Zonią w filharmoni na baby boom:p mialam darmowa wejsciowke ale szczerze mowiac kicz na maksa a jedno wejscie 30 zl no pozatym ze w jednym miejscu duzo takich maluszkow śmiesznych:)
Pozniej na kontrole do pediatry no i dostalysmy skierowanie na rehabilitacje dzienne bo mi słabo głowę podnosi jak sie ja za lapki ciągnie wiec bede miala co robić:/ zosia dostala jeszcze skierowanie na morfologie i mocz... Jak ja zlapie te siki jej w ten kubek to nie wiem ale bedzie smiechu no i juz mamy wychodzić a doktorka łapie mnie za twarz i mowi "Weroniś Ty tez na morfologie i mocz, masz żółte białkówki." Tak więc mamy badania do zrobienia obydwie.
No i tu ten moj luft obiecany :
Po lewo pokoik dziecinny i sypialnia po prawo
Salon i jadalnia:
Moje krolestwo -kuchnia :
Garderoba:
I łazienka:
No to taki ten moj domek.
Przepraszam ze jestem poza tematem ale obiecuję nadrobić
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Bartek spi 4 razy po 30 min z zegarkiem w reku
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Szosteczka ale glupia baba z tej dziewuchy by powiedziec ze rozmnazacie sie jak kroliki. nie zrozumie ze niektorzy lubia dzieci i chca miec duza rodzine i im to pasuje i ona nie ma prawa tego oceniac. ze ona sobie slabo radzi i lubi wygodne zycie to jej sprawa ale tez powinna uszanowac czyjs wybor.
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martusia to Bartuś ma swoj własny tron:)
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Gochens - będę to robić na jakaś kolację...ale nie wiem czy dziś...ale na pewno dam znać czy dobre
Ikunia - fajne mieszkanko czyste, zadbane łazienka bardzo mi się podoba i zmywarka fajna ale rozpieszczasz obiadami swojego pana ma się dobrze teraz z Tobą
a moja Lena ma dwie krótkie drzemki w ciągu dnia po 20 - 30min. i jedną długą trwającą 3-3,5h
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
Mocz zbiera sie do woreczkow trzeba przykleic i czekać jak nasiusia przy zwykłym badaniu mozna zapisc piekiszke i co jakis czas sprawdzać chyba że na posiew to trzeba położyć babla po piciu z przyklejonym woreczkowm i czatowac jak tylko wysika
ka to zdjąć jak najmniej dotykając środka zeby nie skazic i było jaknajbardziej sterylne . A mieszkanko super zawsze wlasne.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
a ja dalej umieram, dzieki bogu eliza dzis w miare grzeczna. sloiczek zjadlysmy pokojowej temperatury, bo pisalo, ze tak tez mozna, takze sumienie mam czyste.
mam nadzieje, ze dzis znajomi nie przyjda, bo ja nie zywa jestem, a jak przyjda najwyzej grzancem bede sie leczyc.
cos u nas prad szwankuje, ciagle wlaczaja wylaczaja.
ikunia tez nie wyobrazam jak takiemu maluszkowi mocz wziasc, przeciez to niewiadomo kiedy sika. powodzenia zycze, no i zdrowka wam.
szosteczka napewno dajesz ladnie rade, gdzies kiedys slyszalam, ze jak sie nauczysz ogarniac trojke, to juz pozniej z gorki moze cos w tym jest.
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A i wogole zapomnialam ze dzis mamy miesiecznice. Dzieki za pamiec dziewczynki:*
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa