- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Byliśmy dziś w trójeczkę na kuleczkach. Emi się wyszalała, piszczała z radochy. Wybawiła się na konstrukcji z piłeczkami, skakała na trampolinie, gotowała obiadek, mamie tez cosik upichciła...ale wyjście było drastyczne...płacz i płacz...musiałam ją na siłę przebrać, a później całą drogę do domu ryczała...wpadła do błota i była cała brudna, do tego okropnie zmęczona i non stop chciała bym wzięła ją na ręce...a to było dość trudne, najgorzej było w tramwaju, ale jakoś dotrwałyśmy do domu i jak tylko znalazła łóżko, weszła, przykryła się kołdrą i zasnęła
Wikusia jesteś cudowna ale z Ciebie piekna laleczka...i juz się garniesz do samodzielnego siedzenia
Malutka,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Violcia,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Odnośnie narodzin to Emi ur. w sobote o 21:20, a Artka tez w sobotę o 10:45
Haniu, dziewczyny mają rację, narazie odstaw zupki i owocki...za jakiś czas może coś Lenicie się zmieni.
a moje dziecko niezależnie od godziny kiedy sie obudzi wieczorem, o 19:30 sie kąpie i o 20 zazwyczaj już śpi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
aleksia poniedziałek 14:40
karolka wtorek 17:51
malutka środa 12:45
sophie środa 13:30
hania środa 23:56
rysa piatek 2:20
marta piątek 3:25
ikunia piatek 3:55
kakaszka piątek 14:00
violcia sobota 1:00
szósteczka sobota 8:20
agusia sobota 10:45
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
I popieram malutką rob zarełko tylko dla siebie, wstrzymaj sie z praniem jego rzeczy niech se robi kolo siebie jak taki cwany lis.
Zosia zasnela ale zaraz ja budze na kapanie. ja sie naszykowalam na wizyte gosci a tu lipa jednak nie przyjda szkoda bo mialam smaka na piwko:/ jestem padnieta, za oknem caly czas deszcz bleee.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Agusia - fajnie, że Emi się wyszalała a to że płakała jak szła z fajnego placu zabaw to normalka...jak było fajnie to żal odchodzić
Lena śpi od pół godziny...zasnęła w trakcie 30-lecia jak babcia kroiła tort
Przewaga sobót jest i piątków Pamiętam że Natali rodziła dzień przed Agusią czyli w piątek
miłego wieczoru i nocy
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewvzyny jak łapie was katar to dobrym sposobem jest zrobić sobie parówkę z kminku...można go kupić w sklepie zielarskim...i najlepsze co może być kilka kropel olejku eukaliptusowego na poduszkę...olejek stosuje u Emi...dużo jej wówczas pomaga.
mam pytanie do dziewczyn, które podaja odciągnięte swoje mleko maluchom...ile one Wam tego zjadają? Bo Artek między 300-450ml dziennie...
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
szósteczka zdrówka zycze,nie daj sie chorobie
ide spac bo oczy mi sie zamykaja,poprzedniej nocy mało spałam bo żołądek mnie bolał,mam nadzieje ze dzisiaj mały da mi pospac
Dobranoc
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Dziewczyny wiekszosc weekendowe dzieciaczki i srodekowo tygodniowe ale to dziwnie zabrzmialo
szosteczka i tak sie dzielnie trzymasz, mnie jak zatoki dopadaja jednodniowe to po calymdniu z Wiktoria wieczorem padam na twarz a ty dzielnie jeszcze film ogladasz- normalnie szacun dla Ciebie dziewczyno
Wiecie co, dzis rano zwazylam Wiktorię. Wyszlo 6180 g. W ciągu dnia jak ja podnosilam to mowie albo mi sie wydaje albo ona coraz ciezsza albo nie mam sily dzis. I pred kapiela powtorzylam wazenie a tam 6280 g i to przed kolacja a w sumie nic wiecej nie jadla dzis tylko cale 150 ml wciagala za kazda butla pol sloiczka deserku jablko i morela zjadla i po spaniu poobiednim 130ml zupki ziemniaczano-marchwiowo-buraczana. Na kolacje dostala kaszke mleczno ryzowa brzoskwiniowa na sredniogesto potem smoka do buzi pieluszka kolysanki i spi. Jutro rano pewnie tylko 6200 g bedzie na wadze. ciekawe jak bedzie spac po tej kaszce.
wczoraj dalam na noc paracetamol ale dzis juz nie i mam nadzieje ze ladnie bedzie spac bo jutro po 10 wyruszamy do "wielkiego miasta" do ortopedy na kontrole. a za tydzien w srode chyba bedzie kolejne szczepienie.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie się wydaje, że najpewniejsza waga to taka z rańca
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
A tak ostatnio ktoras narzekala ze klocka ma to ja wam powiem ze jak ktoregos razu pojechalam rodzicom rozpalic to bylam u znajomej z tego samego bloku ktora urodzila 9 czerwca chlopca wtedy 57cm i 3550g a teraz jest na samym cycu bo butlei nie chce wogole i tylko fakt ze od sierpnia daje mu rosolek i inne jedzonka chlopak wazy ponad 9 kilo! i najgorsze w tym ze na plecach nie polezy dluzej niz 10 minut na brzuchu to wogole od razu sie drze, na kolanach tez nie posiedzi tylko na rekach albo w chodaku! to dopiero masakra
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Alan coś dziś usnąć nie chciał minęło 1,5 godziny zanim poszedł spać.
Aguś nie mam pojęcia ile Alan zjada bo mleka nie odciagam. Ale dwa razy daje mu mm po 120 ml
Mam dziś dzień do bani, męża wciąż głowa boli martwię się że ten zabieg nic nie dał
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Wykapalam niunke i sama tez padam ale czekam na mojego pracusia zeby mu obiad podgrzac. Oj pilabym grzanca i hop do wyrka:)