- Otrzymane podziękowania: 22
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Marta sypialnia śliczna...wg mnie więcej dodatków nie trzeba chyba ze jakis obraz nad łożkiem tylko...ale niekoniecznie bo my tez nie mamy Posciel mi się podoba
Klara - Julcia dzielna dziewczynka...będzie dobrze...wytna to i szybko zapomni...taki maluch raz dwa zapomina...wtuli sie w mame i będzie dobrze
Albercik - zdrówka...oj ale się temperatura przyplątała. Aleksiaa obserwuj bo za długo gorączka też nie może być.
Karolka - ja bym to posmarowała sudocremem...jeśli to nie alergia to sudocrem powinien pomóc
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
ja myje mordke wode przygotowana i policzki delikatnie smaruje sudokremem i zazwyczaj po dwoch dniach nic nie ma.
a ja mam takie pytanie moze ktoras tak miala. a miejscach gdzie ciemieniucha byla najdluzej, wyskoczyl elizie pryszcz, czyli glowie, taki tradycyjny zwykly pryszcz. juz wyschna i chyba nic groznego, ale to takie dziwne u takiego malenstwa pryszcz.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aha Gochens - ja te ciasto fr. z łososiem robiłam na papierze pergaminowym bo na samej blasze by sie przywarło a tak jak wyłożysz tym papierem blachę to bedzie okej i ja ser feta dodałam do szpinaku a nie kładłam na szpinak i łososia posypałam przyprawa do ryb z prymata i wyszło całkiem si
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Wiki i Eliza ślicznie siedzą.
Oskarku 100lat Ci życzę i opiekuńczego tatusia
Juleczko bądź dzielna myszko:* a do tego zabiegu to niunia bedzie miala znieczulenie czy narkoze:(
Kakaszka ja Zosce jak robie kleik to robie np. na 100ml mleka dwie stolowe lyzki kleiku ryzowego i jemy to łyżeczką, czasem dodam jakiegos owocka jeszcze. A żarcie B. podgrzewam bo on od 7 do 22-23 pracuje a rano nic nie chce jesc wiec to jedyny posilek dla niego to niech chociaz cieply bedzie.
Karolka uczulenie to chyba raczej nie wyskakuje w jednym miejscu. To zdecydowanie ślinka sudokrem jest ok i janp mam jeszcze kremik z ziajki chyba tez jest z cynkiem taki wysuszajacy i jest napisane na odparzenia i tradzik.
Kulki super ja planuje kupic zwykly basen (przyda sie tez latem do ogrodka) bedzie pelnil funkcje kojca i tez kupie pileczki bo nie chce zeby zosiek bawila sie w łóżeczku, ma byc ono strikte do spania a nie do zabawy
my bylysmy rano z prababcia na zakupach zjadlysmy obiadek i lecimy na drzemanko bo aura sprzyja.
A Haniu co do tej żywności to ja osobiscie stwierdzilam ze niestety zyjemy w takich czasach ze uchronic sie przed chemia nie da rady a i tak lepiej kupic swierze warzywko niz cos juz przetworzonego bo tam jeszcze konserwanty sranty i inne duperele. A te sklepy bio to jest w wiekszosci pic na wode kupuja warzywa i owoce normalnie na bazarze a sprzedaja trzy razy drozej bo brudne niby w piachu to sa eco. Nie ma teraz eko warzyw ziemia jest chujowa i chujowe to co leci z nieba w sensie deszcz wiec zrobisz kochanie jak uwazasz oczywiscie ale to takie moje zdanie
A Lenitko śliczna jesteś masz super kurtałke ale dzisiaj jest dopiero piatek co ta mama tak w przyszłość wybiega
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
No kurtka bombowa! A Lena jak zawsze cudna!
A i mamy bobasa czwartkowego w tabelce
Moja niunia spi wiec ja zabieram sie za sprzatanie Kuchnia juz po remoncie! Mezus sie spisał!
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wziełam te kulki z domkiem bo promocja była akurat zajmie się dziecko czymś
Martuś zamówiłam to krzesełko tylko niebieskie w te kółeczka kolorowe
Ikunia ja też sama gotuję małej dostaje warzywa od znajomego co na bio farmie pracuje, mój mąż też pracuje na farmie z warzywami ale tam dają opryski więc nie będę jej z takich robić spróbuje jej dać buraczka bo ziemniak jest blee ;/
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
ikunia zgadzam sie z toba co do warzyw i syfu jaki jest teraz w przyrodzie niestety.
lenka slicznotko mala no i krteczka sliczna. moja eliza sie nie miesci w takie kurtki, bo ma za duza klate i bardzo ciezko na nia zalozyc cokolwiek.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja plac zabaw Lenie zrobię na dywanie lub kocyku jak juz sama będzie siedzieć...taki domek czy basenik jakbym w pokoju rozłozyła to już w ogóle by przejścia nie było
kakaszka- akurat tak kurtka była by Elizie na pewno dobra bo rozmiar ma na 9 miesięcy
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Haniu to zwracam honor myslalam ze chcesz nam weeckend skrocic:)
Kakaszka tesknota i izaleznoenie swoja droga ale trza czasem odpoczac od dziecka ja tez nie lubie sie z mala rozstawac ale czasem podrzucam ja na gore zeby chwile chociaz poł godziny miec dla siebie i jej nie widziec a wychodzi to na dobre bo jaka stęskniona jestem i mala na moj widok az podskakuje:p
Takze kochana pindruj sie i udanego wypadziku :*
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Karolka Filip też wiecznie ma jakieś krostki,kombinuje z odstawianiem różnych pokarmów.Zmieniłam mleko z Bebilonu na Nan i to raczej nie to ale zauważyłam że Nan mu bardziej smakuje bo ma większy apetyt.
P.doktor poleciłam nam na ostatniej wizycie żeby kupić krem DIPROBASE, jeszcze nie kupiłam ale mam zamiar.
Marta ale fajny eskimosek, mój Filip co noc robi takie akrobacje w łóżeczku.
Violcia mój facet wogóle się nie zajmuje małym.Tzn. bawi się z nim, jak tylko przychodzi z pracy to "oddaje"mu Filipa i nic mnie nie interesuje ale przebieranie, karmienie, zmiana [pieluchy itp. to tylko ja bo on twierdzi że ja to robie lepiej.Wiadomo że jak jestem z Filipem cały czas to robie przy nim wszystko lepiej ale to nie powinna być wymówka.Na szczęscie lubie i wole sama więc mu odpuszczam.Ważne żeby spędzał czas z Filipem i chociaż na spacery go zabierał.
A to mój akrobata, nie wiem jak to zrobił, czasem mam ochote zamontować kamerke nad łózeczkiem