- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A tak wcześniej przed ślubem dostawał gatki z śmiesznym napisem lub perfumę, którą kupowałam poniekąd dla siebie bo uwielbiałam jak nią pachniał i ubrania później tak bosko pachniały eh.
Raz zażartował, żebym mu kupiła coś pożytecznego to kupiłam młotek i przypięłam jeszcze kokardkę ale było zabawnie nie spodziewał się, że mu go kupię
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Lena teraz leży na macie i rzuca...dosłownie RZUCA zabawkami heh ale rojber mi rośnie
czekam na mojego...bo jeszcze z pracy nie wrócił...pewnie będzie jak prawie zawsze czyli przed 20.
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Moja dzisiaj tak sliniła i dosłownie żuła jak gume swoje szelki od ubranka,pozniej szelki w bujaczku a pozniej mamina bluzkę hah
Taki mału " żułacz" haha co za słowo
szosteczka oby nie jakaś grypa bo wiadomo zarazic łatwo Wspolczuje kochana oby nie było to zadne chorubsko
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Otworzyli dziś u nas nowy sklep "Aldi" no i musieliśmy już z mężuśkiem odwiedzić No i zgadnijcie co mam na kolację? heh KREWETKI tym razem w formie szaszłyków więc zobaczymy co z tego będzie. No i podróbkę Jageimeistera kupiliśmy. Piłyście? To taki likier ziołowy ale pysznie smakuje z redbulem dziś chyba drineczka sobie zapodam
Jeśli któraś ma chęć posapać i poskakać to polecam te ćwiczonka. Tylko Jogę zamieniłam na brzuszki z Mel B
Idę robić kolacyjkę buziaczek w pysiaczek
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Mała po kapieli, teraz je i mam nadzieje ze usnie to ja sie zrelaksuje pod prysznicem
Haniu to niewiem jak Lenke zachęcic do jedzenia
Aleksia ale miał wystrzałowy prezent wow
Szosteczka pokaz śpioszki , i duzo zdrówka zeby nic nie złapało
Gochens my cały czas tutaj robimy zakupy w aldi i mi sie osobiscie podoba najlepsze lody waniliowe takie w duzym kwadratowym pudełku beżowym
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pl.wikipedia.org/wiki/J%C3%A4germeister
hehe ach te krewetki
Karolka oj to nie ładnie trochę wyszło...no tak...no ale co tam tak to już z nimi jest
Lence nawet dziecięce piosenki puszczałam, te które jej się podobaja (jak jadła) to z początku jadła a później i tak z prędkością światła wszystko szło na ślinik
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lena właśnie zasypia...ale mojemu coś nie idzie bo co chwilę mała otwiera oczy...chyba ja ją muszę przejąć
Śmialiśmy się dziś z niej bo mój A. ma okulary do czytania i oglądania TV i jak je założył to Lena na niego się patrzyła i poważna jak nigdy...nie poznawała go...a jak tylko ściągnął to się uśmiechnęła do niego...haha aparatka
...dziś jak jej przygotowywałam mleko to przy zwijaniu torebki się popłakała (nie wiem czemu bo nigdy tak nie robiła a często jest przy tym jak jej robię mleko) coś jej nie przypasowało w tym dźwięku chyba.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jagelmaistra oczywiście piłam,nawet nadal w barku stoi,ale tez za bardzo nie przepadam,za to mój lubi
Ja juz kupiłam dla Oskarka strój mikolaja,tylko jeszcze czapki brakuje,co do prezentów to na razie nie mam pomysłow,meżowi chyba kupie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i jeszcze cos dla siebie musze wymyslic
Aleksia z ta sniezynka fajny pomysł i tez sie wzruszyłam jak czytałam o tych karteczkach od malutkiejmilki,bardzo to romantyczne,moj pewnie by mnie wysmiał jakbym cos takiego mu zostawiła
Szósteczka bardzo ładne te śpioszki .
Dobranoc dziewczyny
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Mój małż też jest moim pierwszym "prawdziwym" partnerem, wcześniej przed nim był taki smsowy Pisaliśmy dużo i miło i na każdy temat a na spotkaniu oczy w podłogę i język w supełek Jedno i drugie
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
I po tym juz sie nie odezwala, bo chyba zansela, ale jutro mam zamiar napisac jej smsa ze jak bedzie miec chwilke to prosze o telefon a i do tesciowej zadzwonie by podeszla do mnie by wyjasnic wkoncu ta sytuacje.
znowu was zameczam swoimi problemami- sory dziewczyny ale od razu lzej mi sie zrobilo na sercu
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Malutka masakra normalnie - ale kto normalny przychodzi w odwiedziny bez zapowiedzi o takiej porze jak wie zw jest niemowle w domu?
Eh brak słów