BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #780483 przez Hania84
haha :D kakaszka to smacznego :D a Twój nie wyczuje zapachu smażonego ? ogólnie to placki ziemniaczane bardzo czuć, nawet jak chatę się wywietrzy :P

aleksiaa - to jakiś wyjątek barana się trafił...ogólnie barany sa uparte i bojowo nastawione do życia :P dużo beczą beeee beeee haha :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #780491 przez kakaszka
powiem mu ze sobie usmarzylam ziemniaka i zjadlam z sola :D bo ja biedulka nic wiecej w lodowce nie mialam ( bo taka prawda) dzieki bogu jajko jedno bylo maka cebula, wiec akurat :D

11 lata 2 miesiąc temu #780533 przez Marta1985
Z tymi baranami to różnie :) Uparta jestem i zawsze po mojemu musi być ale mało beczę :P

11 lata 2 miesiąc temu #780548 przez aleksiaa88
kakaszka napisał:

powiem mu ze sobie usmarzylam ziemniaka i zjadlam z sola :D bo ja biedulka nic wiecej w lodowce nie mialam ( bo taka prawda) dzieki bogu jajko jedno bylo maka cebula, wiec akurat :D

Znów mi się wesoło zrobiło dobre dobre

Mój beczy najwięcej w nocy :blink:

11 lata 2 miesiąc temu #780579 przez srenka_918
A mój facet to bliźnięta, to jaki jest typ tego znaku? Bo ja nie wiem jak określić małża ;) Jeszcze trochę i będzie pantofel ;)

Mi się powoli @ kończy, na jutro mam umówioną wizytę u gin i mi "wpuści" jakąś globulkę że może coś zaradzić na mięśniaki, tylko trzeba zaraz po @ niby... No i jakieś tam hormonki ma, że przez 2 miesiące nie dostanę @ a potem wg planu mam się zacząć starać ;) Ale chciałabym rodzeństwo Pawełkowi już "na swoim" zrobić ;) MOże się uda ;)

A tak z innej beczki, jak poznałyście swoich partnerów, to była z nich "dobra partia" czy golasy jak mój? My się dorabiamy wszystkiego od całkowitego zera... Jak go poznałam to tylko rower miał ;) Rok temu dostaliśmy gospodarkę, ale co z tego jak zamiast zyski, przynosi straty... Bo co daje samo pole bez maszyn (które ktoś ukradł)... No ale dom mamy, to sobie remonta dokończymy i będzie chociaż to ;) No i dwa auta ;) plus rower kawalerski ;)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #780628 przez aleksiaa88

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #780634 przez Hania84
srenka - samo pole bez maszyn też może przynieść zyski :) dzierżawa i dopłaty unijne :P i ten kto ma zapisaną gospodarkę i ma wykształcenie rolnicze to ma od Państwa Polskiego na start dopłatę 50 tyś. ...sa programy unijne..."młody rolnik" itp. :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a bliźnięta ...hmmm moja mama to bliźniak i jest stanowcza w tym co postanowi...nie ugnie się i nie ma zmiłuj. Jest wesoła, towarzyska :blink: trochę naszych dzieciaczków jest bliźniakami :blink:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #780645 przez Gochens
Witam z wieczornego łóżka ;)

Właśnie skończyłam ćwiczyć, Alek od 1,5 godziny śpiocha a ja zaraz wstawiam Grzańca ! B) B)

Byliśmy dziś z małżem na randce, w sumie było miło tylko na koniec musieliśmy się pokłócić :dry: teraz un se gro a ja leże.
My też bierzemy bujak z huśtawy na stół i się karmimy. Dziś była kaszka i nawet troche podziamał. Jutro też dostanie kaszkę może trochę ją wymieszam z marchewką/.? a nie bo ona malinowa hehe

Flipcio gratki dzielny chłopaku!
Kakaszka też mnie to rozbawiło z tymi plackami hehe dobrze dobrze ukrywaj się!
Ikunia fajnie macie z tym ogródkiem :) Zorganizuj coś B do roboty, na bank coś wymyślisz. :laugh:

A jak my się poznaliśmy? Oj ja miałam innego faceta, z którym byłam już bardzo długo a mojego poznałam przez znajomych ( strasznie go nie lubiłam oj bardzo) aż do momentu kiedy wszyscy razem wyjechaliśy w góry na sylwestra. On był sam. W samego sylwestra coś jakby między nami "zagrało" pierwszy raz normalnie pogadaliśmy i jak wszyscy poszli spać to się trochę wygłupialiśmy no i tak wracając z sylwestra myślałam już tylko o tym jak zdobyć jego numer telefonu :blush: ...

11 lata 2 miesiąc temu #780660 przez Marta1985
A ja małża poznałam na studiach. Na początku to średnio się lubiliśmy ... :P a potem już poszło :) Ale jak sobie myślę to trafiłam najlepiej jak mogłam :)

11 lata 2 miesiąc temu #780683 przez violcia00
Witam i ja w koncu :P

Gochens to ja sobie wyobrazam co mogło sie dziac na tym sylwestrze :laugh: no i super masz meza jak tak Cie czesto gdzies zabiera,zazdroszcze :blush:

Ja duzo dzis roboty mialam tak ze dopiero teraz udało mi sie usias.

Oskarek jak zwykle o 19stej juz nyna,dzis byl bardzo kochany,osmialismy sie :blink:

Krzesełko do karmienia kupie jak maly bedzie dobrze siedzial.

Kakaszka ciesze sie ze Eliza juz grzeczniejsza,mnie tez rozbawiłas z tymi plackami,dobra jestes :lol:

ja do mojego synka zwracam sie Oski,Oskaruś lub Oskarek,moja siostra mówi na niego Oskarito :lol: no i oczywiscie skarbie,kochanie itp :kiss:

Odciagne mleczko i tez napije sie pol lampki winka :silly:

Miłego wieczorku dziewczynki :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #780727 przez Gochens
Violcia kochana nic się właśnie nie działo.. Heh wyjadaliśmy marchewki z rosołu babeczki która miała nam gotować w nowy rok. Łaziliśmy w kapciach po ulicy i zwiedzaliśmy piwnicę z przetworami :lol:
W ogóle robiliśmy później dużo spontanicznych rzeczy i czasem mi tego brakuje no ale cóż... może jak syncio trochę podrośnie to mamusia i tatuś znów będą mogli poszaleć ;)

No i wiem, że obiecałam fotę i jutro coś w końcu strzele bo się opierdzielam. A z randkowaniem fakt, ale nie zawsze czekam na zaproszenia, dziś to moja inicjatywa była, miałam chęć wyjść zjeść coś napić się winka :blush:

No to zdrówko dziewczęta ja się ogrzewam grzańcem :kiss: :side:

właśnie siedzę na tablicy pl. i wyszukuję jakieś kurtki dla syna i chyba nawet znalazłam jedną za całe 15 zł! B) :cheer: a dziś w smyku widziałam kurtałke za 100 zł.

11 lata 2 miesiąc temu #780764 przez KaRoLkA
witam i ja wieczornie :)

Na początek dziękujemy za kciuki bo się bardzo spisaly , mała za plakala tylko jak pani uklula ale zaraz się uspokoiła zresztą tata ją trzymał jak zwykle, wazymy 7830 i 67 cm i pani powiedziała że szykuje się do raczkowania bo dupke podnosi :cheer:
o zębach ani slychu ani dychu , możemy podawać warzywa już wszystkie tylko wprowadzać stopniowo co kilka dni jakieś nowe np, marchew po 2 dniach marchew plus ziemniak po kolejnych 2 marchew lub ziemniak plus szpinak i tak na przemian dodawać coś do marchewki lub ziemniaka, i powiedziała żeby warzywa dawać tak koło południa a po południu papke z owocka na tzw podwieczorek i że najlepiej robić samemu jabluszko czy bananka. A i żeby nie dawać soczkow bo nie potrzebuje, że dodają do nich cukier i później mogą być wcześniejsze problemy z zabkami :)

kakaszka ale mnie rozbawilas z tymi plackami, prze agentka jesteś :laugh:

Gochens Twoje zdrowie, smacznego tego grzanca. :) osobiście też uwielbiam ale mój nie za bardzo :/

Marta daj znać czy fajne to krzeselko bo pokazałem mojemu i kazał mi takowe zamówić tylko zielone :)

Fajny temat zaczelyscie :)

miłego wieczoru dziewczyny ją lecę spać mała bo mężowi coś nie idzie :)

11 lata 2 miesiąc temu #780783 przez Hania84
Lena śpi od 20.45 :)

Też mam ochotę na winko ale sama pić nie chcę...a mój wcina ciastka :P

Heh to fajnie miałyście z tymi swoimi...większość z Was to nie przepadała za swoimi obecnymi mężami...czyli jednak przysłowie się sprawdza że "kto się czubi ten się lubi" :P

Karolka Ty zamawiasz na jakimś Szwajcarskim allegro? Czy jak? I super że Gabi taka dzielna :) buziak od ciotki za odwagę :kiss:

Gochens - a moja nawet kaszki nie chce B) nauczyła się puszczac bąbelki i wyciągać język i teraz nie mogę nic jej dać. Jak dzwoniłam do mamy to zagadała ja przez telefon (inny głos to jadła...ale tylko 6 łyżeczek i stop). Nie wiem, nie mam na nią sposobu i nic mi obecnie nie chce z łyżeczki jeść B) tylko mleko by piła.

miłego wieczoru i nocy

11 lata 2 miesiąc temu #780795 przez Agusia83
Dziewczynki a ja juz napiszę jutro bo oczy mi sie cholernie kleją....
Dobranoc.

P.S. wszystkiego najlepszego dla solenizantów :laugh:

hahaa...Kakaszka, placki ziemniaczane czuć specyficznie :silly:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #780797 przez malutkamilka
Koziorozce nie dogaduja sie z baranami a moja mama to baran a ja koziorozec ;) czeste spiecia byly w domu

Haniu w dupach to zle ci faceci nie maja ale za mocno ich rozpieszczamy i tym sposobem oni wiedza ze jestesmy ich i nie musza nas zdobywac- oni to takie zwierzeta ktore caly czas musza walczyc by przetrwal ich gatunek bez tego gina ;) a na potwierdzenie tego ktora pamieta kiedy ostatni raz tak bez okazji maz badz chlopak podarowal kwiaty, zaprosil do kina badz restauracji taki proste gesty?

Z ta ciemnica to prawda jak z moim gadalam w niedziele to u nas juz prawie nic nie bylo widac a u mojego jeszcze ladnie przez okno bylo widac podworko...

No gadala, z nim i ni z gruszki ni z pietruszki po prostu si zapytalam a on oburzony jak moglam tak pomyslec. on ma tam duzo znajomych i niekoniecznie plci tej samej co on a ta to akurat dziewczyna kolegi z ktorym sie kumpluja i pracuja. wiec odpuscilam, nie chce sie stresowac bo mala bedzie nie spokojna ona wazniejsza.

Kolejna ciocia, a juz mi sie opoznialo i myslalam ze zaskoczylam...

Ta noc byla straszna siedze teraz ledwo co i zaraz zmykam ale najpierw musialam odwiedzic forum i zobaczyc co u was slychac ;) Mala ju o 23 zaczynala sie krecic i wiercic ale smoka nie chciala wziasc, juz po polnocy sie obudzila 20 minut probowalam bez wyciagania z lozeczka ja ululac ale na nic sie to zdalo wiec mleko i zasnela, po3 znowu krecenie ale zasnela, znow po 4 i znowu po 5 ale po 5 juz mleko i zasnela na zaledwie godz i 20 minut... jak teraz tak bedzie to chyba jutro pozaslaniam w calym mieszkaniu okna i bede spac razem z Wikula.

Ale nasmecilam...

Narobilyscie checi na to winko ide sobie nalac ;)

dobrej i wyspanej nocki dziewczynki

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka