BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #779759 przez malutkamilka
moj tez taki pewny siebie lowelasik, lubi sie ndowartosciowywac i tez czasami cos na zlosc mowi ale udaje ze mnie to nie rusza i przestal tak robic. Pewnie to nikt specjalny ale co chodzi po glowie kobiecie ktora siedzi w domu z dzieckiem jeszcze niezadowolona ze swojej figury to sobie mozna wyobrazic. poczekam ja jestem cierpliwa i jak sam dzis nie zacznie tego tematu to na pewno ja to zrobie ale najpierw musze sie wyciszyc by ze zlosci i stresu glupot nie gadac.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #779775 przez srenka_918
Haniu, ale to nie znaczy że mnie nie lubisz, prawda? ;)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #779790 przez Gochens
Dobry dobry :lol:

Aluś śpi od 18 mamusia poćwiczyła a teraz relax w wannie i później jakiś film z mężem ;-)

Ikunia czekam na foty loftu ;-) no i kawę rzecz jasna ;-)
Karolka Violcia mężów macie sklonowanych hehe super widok!
Agusia trzymam kciuki żeby szybko ten bunt się skończył. A czy Twój ukochany Ci pomaga? Oby!
Malutka jako detektyw inwektyw radzę Ci prześledzić czy mają wspólnych znajomych no i trzeba drążyć temat. Zapytaj skąd ją zna zobaczysz co Ci powie. Może to dziewczyna kogoś z pracy albo co?
Co do smoka Alan nie toleruje, chyba że jest mega zmęczony to zassa ale za chwilę puszcza.

W ogóle to u nas drzemki w ciągu dnia to jakaś godzina czy pół. Masakra. Śpi tylko na spacerach dłużej a w domu to z pół godziny. :dry:

Dziś ''zjadł '' trochę więcej niż zwykle ale bez plucia się nie obyło. Kupiliśmy mu dziś kaszkę bezglutenową i jutro dostanie :side: ciekawe jaka będzie reakcja :unsure:

11 lata 2 miesiąc temu #779813 przez violcia00
Gochens gdzie to zdjecie obiecane? :silly:

Wogole dziewczyny wrzucajcie zdjecia bo lubie ogladac :laugh:

Moj synus juz spi,chciala wziac kapiel dluga po treningu,ale widzialam ze maz nie radzi sobie z malym wiec musialam sie pospieszyc,10 min trwalo uspanie go wiec co matka to matka,wiec kochani faceci nie narzekajcie ze jestesmy złymi matkami :P

Aleksia ze mnie tez nie zły nerwus,az za bardzo i zle na tym czasem wychodze ale co zrobie,nie zmienie sie juz. :dry:

Malutkamilka nie ma sie co zamartwiac na zapas,moze to tylko kolezanka jakiegos kolegi no ale musisz z nim pogadac i wyjasnic innego wyjscia nie ma i jaka ty masz zła figure,kochana dobrze wygladasz,a ze troche Ci po ciazy zostało to nie tragedia :blush:

kakaszka ciesze sie ze z Eliza lepiej..bylas u tego lekarza?co powiedzial??

Ja tez obejrze film z moim lubym,spac jeszcze raczej nie pojde bo chodze zazwyczaj o 23.

milego wieczorku mamusie :blink:

11 lata 2 miesiąc temu #779818 przez Marta1985
Najlepszego dla Pawełka i Bartka :)

Gabi cudna :)

Albercik zaciekawiony mocno:)

Co do znajomości z kobietami czy z mężczyznami to z mężem jeszcze nie miałam żadnej takie sytuacji :)I jakoś nie drążymy takich tematów mimo że mamy taką pracę ze dużo stykamy się z płcią przeciwna :)

Bartuś miał dziś jeden z najcudowniejszych dni w swoim życiu ;) przecudny dziś był :) Aniołek normalnie :)

No i zamówiłam dziś krzesełko do karmienia dla mojego Bąbla :)

allegro.pl/show_item.php?item=3648004747 Kolor: Misio

11 lata 2 miesiąc temu #779841 przez szósteczka
bardzo fajne to krzeselko, dobranoc ja sie klade bo cos kiepsko sie czuje.

11 lata 2 miesiąc temu #779847 przez Hania84
srenka- no az tak to nie...po prostu nie za bardzo możemy się dogadać :P

Marta - krzesełko fajne :)

też mam kaszkę i chyba zamiast deserków czy warzyw spróbuję teraz to jej dać. Nauczyła się ostatnio pluć i jest to dla niej zabawa i robi mi nawet tak przy jedzeniu...wyciąga język i puszcza bąbelki...nawet jak trzymam jej łyżeczkę w buzi by połknęła to co na niej jest to i tak jakoś potrafi to wypluć :P

Lena właśnie zasypia.

miłego wieczoru i nocy :)

11 lata 2 miesiąc temu #779855 przez malutkamilka
Marta wlasnie mialam takie dodane do obserwowanych bo czekam na fundusze

11 lata 2 miesiąc temu #779884 przez KaRoLkA
Marta krzesełko extra :)

Gabuśka śpi już godzinke więc mogłam sobie pozwolić na dłuższy prysznic . Teraz jakis filmik i do wyrka :)
Także kolorowych snow mamuśki i nocy całej przespanej :)

11 lata 2 miesiąc temu #779947 przez Kasiasia
Miłych snów!

11 lata 2 miesiąc temu #779997 przez KaRoLkA
Witam się wtorkowo jako pierwsza :)

Nasza nocka w miare dobra , pobudki o 1.30 , 4 i od 7 gabi nie spanie w glowie a szkoda bo ja chetnie bym sie jeszcze zdrzemnela, no ale piszczalka sama nie polezy takze moge pomarzyc :p
Idziemy dzisiaj na szczepienie na 16.30 takze ciotki trzymac kciuki zeby nie bylo mega placzu :)
Kurde tak mnie buzia po prawej stronie boli, zrobil mi sie taki guzek pod zuchwa i jest twardy i boli musialam w nocy brac tabletke przeciwbolowa :/ niewiem od czego to bo zeby mnie nie bola , moze wezly chlonne ?! Co myslicie ??

Ikunia ogarnelas chaupke ??

Agusia ogladalas ten program ? Opowiadaj jakie wrazenia bo ja niestety usnelam :/

Milego dnia :)

11 lata 2 miesiąc temu #780023 przez Kasiasia
Witajcie

Karolka bedziemy trzymać!!! zobaczysz będzie dobrze!

Marta fotelik ekstra. daj znać jak sie sprawuje.

Ogólnie to nie wierze w horoskopy a czytac to ich w ogóle nie czytam, ale jakoś czasem sobie tak wg znakow zodiaku segreguje :)
Serenka ja zawsze podziwiałam Koziorożców, bo maja taka wewnetrzną siłe :)
Haniu a ty spod jakiego jestes znaku??

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #780098 przez Hania84
Witamy i my :)

Lena zasnęła wczoraj o 21 i obudziła się na mleko o 3...pospała jeszcze potem do 8 :)
Teraz leży i je chipsy jak ja to mówię haha :D bawi sie szeleszczącą książeczką :lol:

Karolka kciuki zaciśnięte :)

Kasiu ja jestem z pod znaku barana :blink: Kasiu i to nie z horoskopów :P ja tak juz mam że po prostu nie dogaduję sie za bardzo z koziorożcami...sprawdzone na wielu :P

Dziewczyny mówicie jakos zdrobniale do swoje dzieci? Bo ja na Lenę mówię luluś, kukuś albo kukulina :D :lol:

my zaraz uciekamy na spacer bo mimo ze 7 stopni to pełne słońce i czyste niebo :)

miłego dnia :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #780100 przez Gochens
Dzień dobry.

Julia Eliza dużo uśmiechu :kiss: :kiss:

Noc w sumie nie pamiętam wiem że raz wstałam a później to jakoś przed 7 ;-)
Teraz odstawia szopki w łóżku śpiący jest ale usnąć sam już nie umie.

Karolka węzły mnie nigdy nie bolały. Może coś cię chcę złapać?! Nie daj się! Kciuki zaciśnięte :cheer:
Ja też nie oglądałam tego programu usnelam w chwilę.
Co do krzesełka to ja mam mieszane uczucia. Niby to potrzebne ale póki sam nie będzie siedział to nie kupuje. I jeśli miałabym brać to chyba takie zwykłe proste co łatwo się myje. Póki co mamy odczepiane od huśtawki

Ja do swojego synka mówię kochanie, słoneczko, bączku i czasem Alusiu. W ogóle u nas nie mówi się po imieniu do siebie tylko właśnie tak :blink: :lol: czasem zapominam jak mam na imię :blush:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #780131 przez KaRoLkA
Dziękujemy za kciukasy napewno się przydadzą :)

Ja na mała mówię Gabusia, Bubu , serduszko a moje siostry mówią na nią Duduś :)

niewiem co to może być kurde na czytałam się wczoraj w necie i glowa mała , nowotwory, chloniaki i niewiadomo co jeszcze :/
nie czytam już bo wyjdzie że umierajaca jestem :/ a ostatnio byłam przeziebiona to może faktycznie te węzły

Julio i Elizko dużo zdrowka i bądźcie grzeczne :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka