- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Zosia na prawde ma powalająca grzywę
Lenę musiałam zbudzic bo znów by spała ponad 3h
Violcia - no normalnie sam pech odpędzę od Was te nieszczęścia...ponoć umiem czarować więc się postaram a teściowa mogła na paczce nakleić specjalna naklejkę "uwaga szkło" albo sama napisać...może jakies domowe wyroby Wam wysyłała. No okej to rozbite to pal licho no ale resztę przeciez muszą Wam dostarczyć cierpliwości...dojedzie paczka
A z tym paliwem przesadzają...może zadzwońcie i pogońcie ich...powiedzcie że macie małe dziecko a w domu zimnica jest.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Powiem Wam ze nawet była zaciekawionaaaa
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
oficjalnie mowie, ze eliza od dzis sama przewraca swiadomie na brzuch juz myslalam, ze to nigdy nie nastapi i szybciej sie nauczy siedziec, ale nie no i teraz nie mozna ja utrzymac na plecach, na bujaku caly czas sie wykreca.
sophie ja tez dosc czesto czytam malej, ale ona mnie slucha moze z 3 minuty, a pozniej sie nudzi, a ja lubie czytac na glos, takze napewno bajki beda
violcia jak caly czas macie pecha, to niedlugo bedzie mega fart, zobaczysz. cos sie traci, a cos sie znajduje wiec glowa do gory, to tylko rzeczy, nawazniejsze zdrowie i rodzina
ale z tym ogrzewaniem to przeginaja.
srenka ale fajnie wygladacie na tle sniegu
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Gratulacje dla Elizy za nową umiejętność. My mieliśmy dziś powódź przy przebieraniu mały co chwilę mi na brzuch co go odwrócę to on z powrotem i takim sposobem ściągnęłam pieluchę, i niczym podłożyłam to cyk na brzuch i puścił siuśka. Teraz zmienianie pieluchy i założenie spodenek to walka i trwa parę minut.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Wiolciu ale czemu wam ńie oddadzą - przecięż może da šie coś uratowac
Byliśmy u lekarza i mamy tylko katar gardło i oskrzela czyste a skóra to podobno jakiś liszaj kontaktowy kazała zmienić proszek snarowac Mecortolonem i dała jakiś strop na alergie [file/]
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Sophie Zosienka z grzywka prze urocza a slimak czadowy
Elizko gratulacje nowej umiejetnosci
A z ta przemiana to jakos tak samo od siebie , niema kiedy jesc przy tej mojej łobuzicy
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Dziękujemy za komplementy A tak oto Paweł poznaje Pawełka robione telem dlatego zła jakość, ale byłam posikana ze śmiechu przy nim bo krzyczał na tego drugiego
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Srenka to nie uczulenie każdy bobas ma tak to sie potocznie nazywa "pocałunek anioła". Tak naprawdę jest to efekt zaburzeń drobnych naczyń skóry, to nie wymaga leczenia.Ustępuje sama w ciągu roku, czasem nieco później
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gdzieś wcieło wszystkich Kapią maluchy i pewnie bajeczke mowia na dobranoc albo kołysanki spiewaja
Moja iskierka juz nyny a J nie ma jeszcze ;/
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Srenka Pawełek slicznie siedzi juz , a taki placuszek czerwony my tez mamy
Niunka juz od 20 nyna a my z moim przed tv dałam małej dzis jabłko takie starte a nie gotowane i jej nie smakowało takze moja wybredna musi byc ugotowane i zblenderowane na gładziutka papke
Ma ktoraś z was jeszcze linie na brzuchu ??? Bo u mnie jeszcze jest ale juz bladziutka
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Poza tym witam wszystkich i sto lat dla naszych solenizantów coraz więcej pół roczniaków i 5 miesięczniaków
Srenka, Pawełek cudny w tym lusterku Artek też lubi się przegladac, ale jeszcze tak nie usiądzie...
A Gabrysia ma świetna grzywkę
A ja mam coraz mniej mleczka chyba juz sie kończy...co prawda udaje mi sie odciągnąć 300ml by zjadł w ciągu dnia, ale kiedyś mogłam jeszcze dodatek zamrozić, a teraz juz bardzo ciężko...
My jedziemy na sylwestra i Artek idzie do mojej teściowej, jak jej ostatnio powiedziałam, by miała sporo miejsca w zamrażalniku bo dam jej moje mleko, to powiedziała..."takie nieswieze bedę mu je dawać? ja pierdzielę, przecież ono jest świeże, tylko zamrożone...stwierdziła, że mm lepsze
Haniu, to Lenita ma piękny sen...Artus ostatnio góra 2h śpi...ale przez ta pogodę, to potrafi tak 2 razy nynać
A Albercik fajnie wyglada w pościeli My mamy podobna, tylko w żółte misie
Karolka, ja mam linię i to dość widoczną..
Ja też dawałam Artkowi dziś jabłko...soczek wypijał, ale tego miąższu startego za bardzo nie chciał...chyba dzieciaki narazie lubia same papki
Odnośnie tych suchych miejsc u dzieci...to Emi tez takowe miała suche plamki, które schodziły kiedy chciały i wychodziły w ten sam sposób...i za cholerę nie wiedziałąm o co chodzi...Karolka robiłam to samo co Ty...odstawiłam wszystkie zupki i przez pewien czas podawałam Emi tylko mleko a później od nowa zaczęłam od marchewki, pietruszki, ziemniaków, jabłka..itd...i w pewnym momencie znów jej zaczęły wychodzić...i Artekowi też zaczęły wychodzić, ale się tym nie przejmuje...na buźce poschodziły, ale pojawiły się na łokciach i na udach...no cóż, może to taka uroda?
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Pawełek jak fajnie siedzi, mój juz głową by walił w lustro
Violcia przesrane macie z tym zimnem, może chociaż jakąś farelke sobie wlaczcie albo cus... bo nie wiadomo kiedy to się skończy ?! oby szybko się ciepło zrobiło u Was !
Ika pewnie go bardzo zaskoczyłaś tym wyznaniem ale myślę że w najbliższym czasie będzie odzew
Zosieńka boską ma tą czupryne hihi a z tyłu golas
Eliza gratuluję nowej umiejętności!!!! ja teraz Alanowi muszę wkładać do łóżka misia żeby wciąż nie obkrecal się na brzuch bo zaraz nerwy są.
Ja juz po ćwiczeniach,kolacji i winku teraz kąpiel i do łóżka
Agusia a gdzie jedziecie na sylwestra?? my totalnie nie mamy planow mam chęć na jakiś wypad ale pewnie pójdziemy na domówke nie martw się mleniem ja też już prawie nie mam praktycznie tylko raz dziennie dostaje moje a tak mm.
Jutro mamy szczepienia
Dobranoc
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Elizka, teraz to mamie będzie ciężko zmieniać Ci pieluszki, brawo kruszynko