- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Haniu fajny prezent, ja osobiście lubię kawkę z ekspresu
Sophie nie wymyślaj bo z Twoją wyobraźnią pisarki to już pewnie jakieś romansidło w głowie Ci siedzi
a tak jakby któraś chciała to na tej stronie można sobie fajny kalendarz zaprojektować
kreator.fotoidruk.pl/
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Syn ogląda mecz z tatuśkiem to mam wolne
Jutro będzie ryż z marchewką
Jak na razie warzywa lepiej mu wchodzą
A przypomniało mi się syn wczoraj tak szalał, że przewrócił się w wózku na brzuch trzymał się brzegów i jakoś mu się udało. Boję się go zostawiać w wózku samego
P.S dostałam na mikołaja od męża grube skarpetki takie z pomponem i wzór w renifery . Normalnie nie da się w nich wytrzymać tak grzeją, że czuję jak mnie parzy w stopy.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Sophie, mężulek chce Ci jakiś superaśny prezencik na mikołajki zrobić a Ty sobie wyobrażasz nie wiadomo co
Malutka sorki że tak ciągle Ci zwracam uwagę do poprawek, ale masz przy mnie błędzik Ja nie karmię mm, tylko dopajam W większości dostaje moje mleczko
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
zdjecia śliczne, fajowy ten skoczek i misio na kołnierzu Zosi też taka modnisia z niej ze hoho i fotelik tez fajny a jaki fajny motylek czy pszczółka
my ekspres do kawy tez w poprzednie święta na mikołaja.sobie sprawiliśmy fajna sprawa tyle że żadko używamy bo czasu nam brakuje zasiąść na spokojnie przy dobrej kawie.
Dziś robiłam z dziewczynami karty świąteczne na konkurs w GOKU zaraz jak zmniejsze to wstawie , też tak swiątecznie nam się zrobiło. Papa
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Nie chce mi sie juz pisac.
Sprawe znow przełożyli. Humor do bani. Pije winiacza i ide spac.
Buziaki.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Ale mnie to wkurza już dzwonie do Niego nie odbiera a po chwili pisze smsa " Bede za niedługo " ....
;/
Poczekam cierpliwie. Zoska juz spi chyba padła jak sie tak wyskakała
AAA kupiłam sobie ksiazke i musze sie za Nią zabrać JAk bedzie ciekawa to wam napisze i polece
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Violcia przesyłam duuużo ciepła <leci ciepełko>
Aleksia a ten ryżyk to będziesz zwykły gotować czy brązowy ? A w ogóle już wprowadzałaś gluta czy nie?
Szósteczka ale masz zdolne dziewczyny, kartki piękne!
Ika ujowo z tą sprawą, ale trzymam kciuki żeby skończyło się szybko!
A ekspress do kawy ja osobiście kocham, dostałam od mojego na dzień kobiet Dolce Gusto i codziennie robie sobię kawkę
W ogóle to mój mnie dziś tak wkurzył.. wyszedł z psem patrze wraca bez psa-suka mu uciekła, i oczywiście zamiast jej szukać to ten że dobrze, że powinna się słuchać itd itd... więc się ubrałam poszłam jej szukać ale nigdzie jej nie było a martwiłam się bo mieszkamy przy ruchliwej ulicy więc już się bałam, że wpadnie pod jakiegos tira w międzyczasie mój się ubrał i chciał iść jej szukać ale wróciła dziewczynka bo zostawiłam otwartą bramę... ale miałam stracha! Na szczęście wiedziała gdzie mieszka jej mamusia
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Dziewczyny !!! Dziś zauważyłam u Lenci pierwszy ząbek !!! sprawdziłam jeszcze palcem bo nie mogłam uwierzyć własnym oczom...i JEST !!!! ale się cieszę jestem mega dumna z mojej córy i to bezobjawowo !!! zero gorączki, czy jakichś marudzeń oby tak dalej a na dniach wyskoczy drugi bo już jest prawie na wierzchu
Violcia - no to super że Wam paliwo w końcu dowiozą a za choinkę 150cm dałam 24,99 euro...plus lampki 200szt (20 euro) łańcuchy bombki , czubek i mikołaj razem wyszło za wszystko 95 euro.
Ikunia - szkoda że się nie udało...heh to są Polskie sądy i Urzędy...jak mają coś dac bo ewidentnie się nalezy to teraz będa ciągnęli tą sprawę w nieskończoność
szósteczka - rysunki pociech śliczne
Sophie - dołączam sie do tego co napisała Karolka hehe pisarska wyobraźnia chyba Cię ponosi nic się nie martw...wszystko na pewno jest okej macie wspaniałą córkę...chce mieć z Tobą drugie dziecko to czym sie martwisz? głowa do góry
miłego wieczorku
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Haniu gratuluje udanego zakupu, na pewno się spodoba Lence A jak tam kawka smakuje?
Aleksia Jula ma dwa ząbki, ten najnowszy ma około tygodnie jest jeszcze malutki i mało widoczny.
Srenka ale superaśny prezent będzie miał Pawełek na mikołaji Udało mi się cyknąć fotkę ząbkom bo mała zaczeła się uśmiechać do aparatu i ząbki troszkę podrosły.
Sophie a skąd takie przypuszczenia że od razu Cię zdradza? Kiedyś nie zostawał po godzinach? Może prowadził auto i nie odebrał. Odwiedź go w pracy po godzinach i zobaczysz ze pracuje.
Szósteczka fajnie ze u was coraz lepiej, piękne kartki zdolne masz dzieciaki
Lena Gratuluje ząbka Superaśnie ze tak bezobiawowo jej wyszedł.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
A wiec w skrocie co u mnie. w sumie nie za weseolo, male w nocy strasznie sie kreci i przewraca z boku na bok juz praiwe 3 tyg. jestem nie tomna potrafie w nocy ledwo co stac przy lozeczku i jednoczesnie plakac z bezradnosci i nie wyspania. mala niby spi wtedy ale sie kreci, glodna nie jest bo wypluwa butle.
w dzien tez krotko i kiepsko spi. wczoraj i juz dzis lekko zalkala podczas snu i spi dalej.
mama w dzien zauwazyla w kupce sluz oraz barwe zielonkawa, ale wyczytalam ze nie zawsze sluz jest objawem choroby. dopiero jak wystepuje z wymiotami i biegunka yto swiadczy o rotawirusie a zielona kupka wystepuje tez przy zabkowaniu...
potrafi mi sie mala wyginac w luk jednoczesnie przy tym krzyczec lub robic sie czerwona.
jetsem nie tomna w piatek ide do lekarza niech cos da by spala bo ja wysiadam,o 15 kazdego dnia nie mam juz mocy na nic a to dopiero pol dnia...
za goraco jej nie jest bo spi w rampersie i spiworku, mleko sprobowalam innego ale tez to nie to, podalam paracetamol ale tez nie odniosl skutku wiec te przekrecanie nie z bolu... kurcze juz sama nie wiem tak ladnie przesypiala noce z jedna pobudka na podanie smoka a druga na mleko...
w dzien klade ja w wozku bo jak po 40 min sie przebudzi to dostaje piciu i lulam ja az zasnie choc nie zawsze dalej chce spac....
jedny slowem mam przez te 3 tyg 2kg na minusie, bez zadnych diet i cwiczen na ktore nie mam sily...
A jeszcze dzis starcila apetyt. Po 6 rano zjadla 180ml o 10 zaczela sie prezyc jak tylko sadzilam jej butelke do buzi ale zajdla z wielkim bulem ledwo 120 ml po 12 dostala sloiczek deserku i o 16 musialam mleko z butelki przelac do miseczki i zagescic kaszka i podac lyzeczka bo z butelki nie chciala a pozniej tylko pila. po kapieli jej butle ona nie, spi musze dac jej na spiocha bo zaraz bedzie do wylania.
Lenka witaj wsrod gryzoni, fajnie ze bez objawowo. ja niby tez bez objawowo ale maz ponoc strasznei to T. przeszla...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Noooo taki chyba impuls i takie głupoty do głowy przychodza haha
Ale Alanek dzielny chłopak
Moja mała to mi robi piski i płach przeogromny przy szczepieniu!
Klara no włansnie dawniej nie ... ;/
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Sophie mnie też by wkurzyło jakbym dzwoniła a on by nie odbierał a zaraz sms napisał.. oj ja też mam bujną wyobraźnię
Malutka współczuję... Może mała ma jakiś skok? a z tym krętoleniem to Alan też tak ma kręci się, rzuca głową w prawo i lewo jak szalony.. i kupy też często wali zielone ale to chyba po mm bo po moim mial musztardę
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Gochens - mądra sunia dobrze, że trafiła sama do mamusi
Ja GLUTA jeszcze nie podawałam a praktycznie czas najwyższy...ale odkładam to jak tylko sie da bo to znów nowość a moje średnio na nowinki
Malutkamilka - moja miała cały czas zielone kupki az do momentu kiedy zaczęła jeść obiadki...ale teraz od kilku dni znów wróciły więc stawiam ze to przez zęby. Mi tu położna mówiła że trochę śluzu w kupce to nic strasznego...po prostu jest duża produkcja w jelitkach i dlatego jest wydalany (podaj dicoflor lub BioGaie i będzie okej ja tak robiłam kiedyś) Mi tu nawet położna powiedziała że odrobina krwi w kupce to nie katastrofa...także co kraj to inne podejście
Srenka no bardzo mnie to cieszy że bezobjawowo i tak z zaskoczenia ma ten ząbek ładnie mi śpi..nie budzi się w nocy...nie marudzi, nie ma gorączki...także jest superr Tak każde dziecko powinno to przechodzić