BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu #804026 przez szósteczka
Haniu pieknie wygladacie, nie przejmuj sie okrągłe jest piękne. :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #804035 przez srenka_918
Haniu córcia śliczna a Ty też ładnie wyglądasz ;) Masz ładne policzki i fryzurcię ;) Mogę dodać trochę krytyki? Na tle tej szafy słabo fryzurkę widać, ale jest fajnie ;) Masz ładne oczki ;)

Szósteczka sesja śliczniutka ;) Aniołek Pawełek superaśny ;)

Ząbki fajniutkie ;) Ja też tak myślę że mój mały będzie miał po 8 miesiącu widocznie, bo ja dostałam na 9 miesięcy zęby a mój miał już na 3 miesiące pierwszego zęba...

11 lata 1 miesiąc temu #804037 przez srenka_918
Aha! Zośka śliczne "gwoździe" ;) Ja też takie miałam pierwsze kolczyki ;) Tylko że ja się ruszyłam i mam krzywe i do tej pory nie pomyślałam, żeby wyrównać i dać zarosnąć tej krzywej dziurze ;) rzadko noszę kolczyki wiszące, bo wtedy się rzuca w oczy

11 lata 1 miesiąc temu #804039 przez Gochens
No i mam kolejny problem bo w Biedrze nie było mleka z 1 i kupił z 2.... chyba mogę już mu podać nie? najwyżej jutro kupię 1 gdzieś... ehh na szczęście usnął na cycu :) Jeszcze coś tam miałam ale pewnie niedługo się obudzi bo za dużo nie pojadł a już odpłynął

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804057 przez violcia00
czesc dziewczyny.

nie wiem czy cos pisac bo moj madry małzonek podczytuje nas,a nie lubie jak czyta co ja pisze,no ale olewam to :laugh:

Zosia100 latek,sliczna jestes ksiezniczko i super wygladasz w kolczyczkach :)

Haniu nie wiem czego Ty od siebie chcesz,ladna masz buzke,fryzurka tez super i ten czern,ekstra...nie tylko szczuple dziewczyny sa ladne,mi sie np.nie podobaja takie wysuszone laski,a tłuszczyk powoli zejdzie,cwiczysz troche,deraz jakas dietka i trzymam kciukasy zeby waga poszla w dol :blink:

zabki Aliego i Leny super :silly:

srenka mi tez pozno wyszly to i u oskarka pewno jeszcze poczekamy ;)

A pogoda u Was widze daje w gosc,nie zla sniezyca,u mnie bez sniegu i w miare cieplo.

Karolka chetnie bym wpadla do Pani fryzierki ale pewnie nie da sie przed swietami bo my chorzy teraz a pozniej to juz wyruszacie do PL a i bez ciacha sie obejdzie :silly:

szosteczka sesja swietna :blush:

Bartus kawal chlopa. :silly:

Arturek tez juz duzy,slodko wyglada tylko bidulek sie meczy z choroba,agusia zdrowka dla calej rodzinki :kiss:

Julcia jaka ty sliczna jestes :kiss:

lenusia tez piekniusia z mamusia. :lol:
chyba nie zapomnialam o zadnym dzieciaczku?

ikunia sweterek sliczny,tez lubie takie dlugie,zeby w dupcie bylo cieplo,a wloski jakie juz dlugie,milej imprezki :blush:

my nadal chorzy,oskrek ma ostry kaszel wiec w poniedzialek do lekarza,ze mna nie jest lepiej tez by mi sie przydal lekarz ale moze sama sie wylecze.

gochens ja juz daje mleko 2 i nie widze zeby mu szkodzilo czy cus wiec jak nie masz nnego to zapodaj mu.

a u mnie byl wczoraj taki mikolajek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804060 przez Agusia83
Alus jakie cudne zabki :laugh: zdjecie naprawdę fajne :laugh:

Haniu, w końcu Cię widzę :laugh: ...dziewczyny maja racje, jakby każda była szczupła lub chuda jak wieszak, to swiat byłby pusty i nudny...ja tez mam sporo kragłości...a co tam, nigdy chuda nie byłam..a jednak D.mnie zauważył, pokochał i ze mną sie ożenił i ma cudne dzieci, a nie z jakąś blondi z nogami do nieba :silly: ...oczywiście nie obrażając blond piekności :silly:

Szósteczka, super sesja, ale ja mam niedosyt i chciałabym więcej zdjęc Waszej rodzinki...a pawełek wyglada uroczo :laugh:

Ikunia, Ty to
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
przepraszam za wyrazenie..ale ładna z Ciebie kobitka :laugh: i brzuszka to 0 :silly:

Artuś o 17 był juz śpiący, ale musiałam go jakoś przetrzymać i tym sposobem o 19:15 już nynał :lol: zasnął przy butli, obudził się na bekulek i prawie od razu poszedł w objęcia morfeusza :lol:

A my chyba zrobimy sobie grzane piwko z jajem...bo D. powiedział, że ma jakieś białe naloty na migdałkach.... :(

Violcia i dla Was mnóstwo zdróweczka...o kórej idziesz z Oskarkiem do dr, bo my na 9:50...
ale cudny mikołaj :woohoo: tacy, to mogliby do mnie codziennie przychodzić :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #804062 przez szósteczka
Violcia widziałam na fejsie przesliczny ten wasz mikołajek

11 lata 1 miesiąc temu #804065 przez Gochens
Violcia Mikołajek jest mega !! Czyli Ty już dajesz 2.. uf to fajnie bo myślałam, że to jakoś specjalnie trzeba wprowadzać, znaczy niby położna mi mówiła, żeby stopniowo no ale jak nie ma to nic nie poradze. A z tym pepti to najwyżej będę stopniowo wprowadzać w sensie jedna miarka pepti do zwykłego tak żeby poznał smak.

Ja spijam winko oglądam TVN i wpierniczam dziś jak głupia :dry: co chwile zaglądam do lodówy i łudzę się, że znajdę tam coś ekstra heh :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #804069 przez srenka_918
Mikołajek świetniutki ;)

Ja mm 2 chyba nie będę tak szybko wprowadzać, bo mój grubasek ma dość tłuszczyku ;) Nie chcę go zatłuścić... Wystarczy że moje mleczko jest tłuściutkie ;)

My patrzymy z rodziną na KSW, znaczy się brat, jego żona i mój małż, a ja z neta korzystam w międzyczasie jak mały nie płacze, to jego pora na sen, a co mogę poraddzić mając jeden pokój...

11 lata 1 miesiąc temu #804070 przez violcia00
gochen nam połozna juz kazała 2 podawac,nie mowila zeby stopniowo tytlko tak jak 1,ale tutaj do wszystkiego inaczej podchodza,no ale skoro ty nie masz innego to przeciez Ali nie bedziw głodny ;)

Winko?tez sobie chyba naleje,a wlasnie z wanny wyszłam

Szosteczka ja jestem za-dawaj tutaj wiecej zdj.dzieciakow.

Agusia Ty tez zapisuj sie do lekarza,a to piwo z jajkiem to jakos specjalnie robisz??ja jeszcze nie dzwonilam do dr,zrobie to rano w poniedzialek,ale to prywatnie i nie powinno byc problemu,mysle ze po poludniu nas przyjmie.

Oskarek naszczescie juz tak bardzo nie placze w nocy tez raz sie budzi i sam zasypia,ale kaszle czesto,ciezko mu oddychac,katarek meczy wiec lekarz jest niezbedny.

milego wieczorku :blush:

11 lata 1 miesiąc temu #804071 przez Agusia83
Violcia, na szczęście pediatra Artusia i Emi, jest również moją dr pierwszego kontaktu :laugh: A tak w ogóle, to jak ja byłam takim małym brzdącem jak Artek, to tez ona mnie prowadziła...więc moja dr zna mnie od kołyski :laugh:

A piwko robi sie tak...ucierasz żółtko 1 lub 2 z cukrem...przygrzewasz piwko na ogniu...jak juz jest dość ciepłe, ja lubie bardzo gorace, to wlewasz kogel mogel non stop mieszając i za chwilę miksura gotowa...i daje kopa :silly:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804073 przez Hania84
heh dzieki dziewczyny :blink:

Oskarowy mikołajek rewelacyjny :) i jakie ma piękne niebieskie oczka :)

Agusia a piwo z jajem pomaga na migdały?

Mój zakatarzony...jeszcze dzis kaszlący :( dałam mu wczoraj fervex a dzis coldrex do wypicia i witaminy do połknięcia...raczej pójdzie do lekarza w poniedziałek...i może dostanie zwolnienie...nawet fajnie bo na L4 będzie miał wiecej niz jak by pracował.

Gochens czytałam gdzies że właśnie nowe mleko wprowadza się stopniowo , powoli mieszając ze starym by dziecko się przyzwyczaiło do nowego smaku...także dobrze kombinujesz ;) a co do 2 to daj mu jak nie masz innego...przeciez głodny nie będzie chodził/leżał ;)

I POZDRAWIAMY PODCZYTUJĄCEGO MĘŻA VIOLCI :lol:

Lena dopiero przed chwilą zasnęła...marudziła jak nie wiem...ale jak wypiła mleko to nowa energia w nią wstąpiła i się wierciłą w łóżeczku...więc wyszłam z pokoju...drzwi przymknęłam (lampka zapalona mała) i w 10 minut zasnęła w ciszy i spokoju nie płacząc :) idę jej zaraz zgasic lampkę :)

11 lata 1 miesiąc temu #804078 przez Marta1985
Ale Alan ma zebole :-) cudne :-)

Arturek sliczny :-) Pawelek Aniołek :-) Lenka z mama też šie super prezentują :-) no i Zosia slicznie zakolczykowana :-)
Oskarek to już wogóle cudny :-) on taka ma śliczną buzię ze do wycalowanią :-)

Ja troszke uporzadkowałam dokumenty wszelkie a teraz czekam na kolację - bagietki z masłem czosnkowym do tego mam 2 redsy ale też mam tak jak Gochens ze apetyt taki ze szok jeszcze są lody w zamrazalce ;-)

Chyba wsio... Jak mi šie przypomni cos to się odezwę :-)

11 lata 1 miesiąc temu #804079 przez Gochens
Ja też pozdrawiam męża Violci ;)

Ojj moja mamuśka zawsze robiła piwko grzane z jajkiem właśnie. Dawało kopa nie ma co!

Alan właśnie się przebudził, dostał mleko na śpiocha i nyna dalej.

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804080 przez Marta1985
No to Bartuś będzie mial niebieskie oczka :-) ńie wiem po kim no ale mi šie podoba :-)

Gochens no to... Czekamy :-) a ńie chciałabyś? :-)

Ja bym chciała šie troszke Bartusiem nacieszyć i zajść w ciążę na początku 2015 :-) ale do końca roku biorę tabsy a potem... Może šie trafi złoty strzał przypadkiem ;-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka