- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
Aleksia butki ekstra a mi najbardziej podobaja sie te reniferki sa suoerowe.
Marta ale Bartus dostał super prezenty.
Kakaszka ja wsółczuje nigdy nie potrafiłabym usunąć ciąży nawet z chorym dzieckiem. Z reszta słyszałam ze po tym zostaje trauma na całe życie i kobiety nie umieja sie pozbierać.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Ale Albercik słodki
Wieje u nas też strasznie a my dzis wracamy do domku
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Ja bym w życiu nie usunęła i pewnie jakbym musiała chore to było by mi szkoda to zrobić.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
a co do chorego dziecka... nie wiem jakby zareagowala, napewno bym rozpatrywala opcje aborcji, ale nie wiem czy bym sie zdecydowala.
bartus taki maciupenki byl, a teraz chlop jak ta lala
marta uwazajcie na dzrodze, zeby was nie zawialo.
co do sanek moj chcial zalatwic jakies takie, zebym i ja sie zmiescila i nas by wozil ale niestety drogie sa skubane.
eliza przed chwila jadla pierwszy raz cukienie, krzywila sie niesamowicie, ale zjadla
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ja jak patrzę na pierwsze zdjęcia Lenity to tez taka maleńka a teraz już taka kobietka mi rośnie
Gochens ja zazwyczaj nie sole sałatek...bo albo daję czosnek i on zastępuje u mnie sól...albo jakieś przyprawy gdzie już solić nie trzeba...a jak tu jest curry to wystarczająco...no i tak jak piszesz w musztardzie też jest sól. Ja jeszcze planuję dodac pieprzu ziołowego bo uwielbiam...zobacze co wyjdzie
Karolka oj tak ona kocha być w centrum uwagi jak się na nia patrzę to sie uśmiecha i popisuje żebym sie śmiała, biła brawo i zachwalała...to wtedy jest okej i na macie długo się potrafi bawić...ale jak tylko odwrócę wzrok albo co gorsza wyjdę na chwile z pokoju to płacz ostatnio ma tak że jak jestem koło niej i sie nie ruszam ( siedze na tyłku) to jest okej bawi sie ile wlezie...ale jak tylko zacznę chodzić i coś robić to płacze bo chce na ręce.
Wczoraj zrobiłam taki sprawdzian...wstałam-płacz, usiadłam-zabawa, wstałam-płacz, usiadłam-zabawa mądre to dziecię już...wyszkoliła sobie mamusię
kakaszka moim zdaniem jeśli ta koleżanka nie potrafiłaby oddać jakby urodziła to znaczy że w głębi serca kochała to dziecko...i pewnie przed sobą samą przyznała się że źle zrobiła.
Bartuś ciotka chętna na przejażdżkę jak znam życie to jak zacznie już troche chodzić to będzie siadał w tą wywrotkę i odpychał sie nogami
a sanki super
ja mam w PL 2 pary sanek...ale raczej nie będę przywozic na przyszły rok...a w tym roku nie planuje kupować.
szósteczka ja tez zazdroszcze tej całej waszej otoczki macie tyle miłości do siebie i na wszystko i dla wszystkich czas mimo tak napiętego grafiku dbacie o to by dzieci miały fajne wspomnienia z dzieciństwa...obozy, wakacje, mikołajki, konkursy, robienie ozdób...sporo czasu poświęcacie sobie na wzajem i to się chwali Mikołajki pewnie bombowe będą we Warszawie fajna taka akcja
Albercik no normalnie takie czapy masz ciepłe że hej mroźna zima ci nie straszna
...Lenka zasnęła niedawno...ja juz mam obiad zrobiony...zaraz tylko sałatka, brzuszki i kąpanko i pachnąca będe czekac na mojego ...pomijam fakt że mnie dzis rano wkurzył bo prezent chciał za szybko odpakować zamiast zostawic na wieczór ale dostał po łapskach i czeka do wieczora
Klara ale snieżnie u Was normalnie na sanki i bałwana lepic
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Wow Klara ale zamieć w taką pogodę tylko grzaniec i do łóżka
Hania ach ten Twój, zniecierpliwiony jest. Noo to jak z wieczora dostanie prezent to uważajcie na rodzeństwo
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lena zjadła PÓŁ słoiczka od musztardy mojej zupki coraz większy ma apetyt dziewczyna
kakaszka - no to fajnie, że Elizka na brzuszku zasnęła./..może tego jej było trzeba
heh Gochensik raczej nie zapowiada nam się na rodzeństwo dla Lenki bo jeszcze biorę te nieszczęsne piguły ...do końca listka zostało mi 7 sztuk...i przerywam branie. Będziemy musieli pomyśleć nad innym zabezpieczeniem...chyba mojemu dodatkowo pod choinkę kupię zestaw gum
co tu tak cicho...??? Wszystkie wywiało???
już świętujecie ze swoimi Panami?
ja pitole zadne strony internetowe nie chca mi sie otwierac...a te co juz sie szanownie pokaza to 3 minuty jedna...chciałam zobaczyc cos o gotowaniu na parze i guzik...nic się nie otwiera...to chyba przez ten wiatr dobrze ze chociaz w miarę zapytajpolozna.pl idzie otworzyc
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hania super, że Lenka się rozkręca z jedzeniem, my też się powoli rozkręcamy kiedyś był słoik na dnie zjedzony teraz pół postęp jest.
Ja dziś nie świętuje bo nie mam z kim mąż był rano i go wywiało wróci jutro rano.
Dziś Albert miał spotkanie z naszym psem kucałam i trzymałam go na kolanach pies go wąchnął odwrócił tyłek i siadł plecami do nas a mały miał taki wytrzeszcz.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Miłego wieczoru moje kochane
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Gochens "gdy niema w domu dzieci" he he
Hania i Aleksia super ze dzieciakom apetyt dopisuje
Ja po wizycie i tak moge pracowac 5dyszek za godzinke pracy Gabi wychwalona i wycałowana zajada cyca i w kimono
Wszystkim mamuśką odbierającym prywatny prezent zycze udanego i upojnego wieczorku
Do jutra
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wow Karolka aż tyle u Was płacą ??? to nie źle
Sophie masakraaa siedźcie w domu...bo aż strach...oby ksawery szybko odszedł !!!
miłego wieczorku
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Hania mały gest a jak cieszy
Gochens pewnie Twój zawiózł małego do dziadków? Miłego wieczorku
Fajnie ze Albercikowi i Lence apetyt się zaostrza. Moja dzisiaj zjadłaby porcje na dwa dni gdybym jej dała, taki z niej łakomczuch.