- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
Kakaszka nie przejmuj sie moja tez siedzi prosto jak nic nie dojrzy, a jak dojrzy to chwila moment i leci do przodu.
Chyba tatus doznal cudownego olsnienia ze ma w domu najwspanailsze dziewczyny pod sloncem, moze w koncu dotarlo co jest dla niego najwazniejsze.
Oj Ikunia ale sie porobilo, rob badaia i niech dajac cos by bylo lepiej no i zdroweczka dla Zosiaczka.
Nocka... chyba nie najgorsze. przed polnoca dwa razy zalkala ale sie odwrocila i spala dalej. ale po polnocy chyba z 3 razy wstawalam i przed 6 dalam jej mleko i spala do 7:45. Na noc wypila 170ml, po 5 tez tyle a teraz tylko 60ml.
Lezy ladnie sie bawi a nagle nie placz tylko jeczenie i tak co jakis czas i zawija dolna warge do buzi.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sophie ja uwielbiam taki sok ze swierzo wycisnietych owocow,tez to robie,ale dodaje jeszcze cytrynki
karolka ja to jeszcze nie kupilam prezentu dla meza,jak mi sie polepszy to pozniejpojade kupic bo to juz jutro
chyba moj syn zasnal bo go nie slychac az zajrze do pokoju,dobrze by bylo bo bym tez sie drzemła
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Julcia, Elizka sto latek
Wszystkie widziały kulki Malutkiej więc ja tak długo odświeżałam stronę, na której Malutka wystawiła zdjęcia ozdobnych kulek aż w końcu mi się wyświetliły i są boskie śliczniutkie w moim guście
Gilaska to śliczna panieneczka I ta grzechotka pod pupcią to taka sama jaką ma Pawełek
Nocka u nas już któraś wygląda tak samo... w łóżeczku się budzi co pół godz a z nami w łóżku to śpi całą noc bez pobudki i nawet jeść nie musi...
My sobie prezenty będziemy jutro robić wczoraj ustaliliśmy, że małego podrzucamy mamie a my robimy wieczór we dwoje zaczynający się od wielkich zakupów
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Kakaszka fajnie ze facet šie odmienil co do flipsow to ja dawałem po 5 miesiącu
A tu maly smakosz
U nas na mikolaja tylko Bartuś prezety dostaje
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Mój już prezent dostał, ale może też pojadę wieczorem jak Ł wroci pracy , to dokupie mu jakieś kapcie bo niema
kurcze ale dzisiaj dzień do bani, biodro. mnie boli , mała marudzi i co ją odloze to ryk bo na ręce chce , brak pomysłu na obiad
Violcia moja też je 120 ml i to ciężko jej wchodzi , chyba że nic jej nie rozprasza ale wtedy dodaje kaszki i jadę lyzeczka bo tak chociaż trochę dojada
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to sobie pospałam,przylazły do mnie swiadkowie jechowy,zaczeli gadac,mowie ze nie jestem francuzka to mi dali jakas ksiazeczke we wszystkich jezyckach ale tylko do przeczytania i ulotke i na szczescie poszli,myslalam ze to moj wrocił to otworzylam.
znalazlam tanie krzeselko dokarmienia ale bez pasow bezpieczenstwa to chyba tak nie bardzo?!
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
do mnie raz jechowe przyszły to powiedziałam że ja chrzescijanka i mam biblię i krzyż i dowidzenia a z tym krzesełkowa to chyba pasy by się przydały
kaszę manne gotujecie na mleku czy na wodzie ???
na obiad makaron z sosem z tunczyka także nic popisowego. . brak mi pomysłu dzisiaj
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Kakaszka super ze twoj pan dostal uderzenie pioruna, oby na dluzej ta przemiana:*
Malutka z czego ty robisz te ozdoby? Bo ja do tej pory rzezbilam tylko w owocach:p a tez lubie sie pobawic w takie cus.
Aleksia a dajesz małemu kaszki czy kleiki cos bardziej tresciwego? w sumie z was tez zadne grubasy to po kim ma byc tlusciutki, ale dobrze by bylo troche go upasc bo co taki mizerny bedzie mniejszy od dziewczynek.
A z kaszlem to mi pediatra dala wyklad. Kazala mi zrobic tabelke (zaraz cykne foto) i trzymac ja przy lozeczku i zaznaczac kresrczka kiedy kaszle, tylko nie pojedyncze kaszlniecie (ekhem) tylko seryjne (ekhem ekhem ekhem) i jak tych kreseczek bedzie coraz wiecej to zeby przyjsc biegiem bo to oznacza ze flegma atakuje oskrzeliki.
Tabelka:
Karolka ja manne robilam na wodzie a najczesciej tak jak marta pisala na wywarze z warzywek ktore dusze malej na obiadek, zwykłego mleka jeszcze nie jemy a mm nie mozna gotowac;)
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Moja mała szczeliła sobie drzemke a teraz skacze w szkoczku
Tesciowa mne dobija juz wczoraj zaczeła sie czepiac ze za duze nosze małą bo sobie ją rozpieszcze i kurw... kiedys mowie do meza ze mała po kapaniu i sobie tak gadalismy a ona " To na pole chcecie ja wziasc po kapaniu! " noz kurde nie miałam tego na mysli! Zaczeła mi mowić ze dawniej gotowano grysik i dziecko lepiej sobie pojadło niz tym guwnem z kartona dosłownie jej słowa! Szlak mnie trafia, juz sie niemoge doczekac az zamieszkamy osobno... jak ja cos mowie to ona zawsze musi byc lepsza i dodac swoje 3 grosze! ;/
kupiłam jej posciel na mikołaja a teraz sobie mysle ze mogłam jej dac RÓZGE!!!!!!!!!!!!!!!
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
a wiecie, ze ja w zyciu kaszy mannej nie gotowalam dopiero do mnie dotarlo, a jadlam ostatni raz moze z 17 la temu nawet nie wiem jak smakuje
kurde teraz musze juz malej miechowprowadzac, a blendera nie ma, moze macie jakies pomysly jak mozna mieso rozdrobnic na papke bez blendera? czy w ogole jest to realne?
to niezle prezenty podostawali wasi mezowie
violcia trzeba bylo pokazac jechowym sredniego palca, napewno by zrozumieli jezyk miedzynarodowy
mieszkanie nie ogranelam, przez placz, teraz sie nie ruszam bo jeszcze bobra mojego obudze, wiec kolezanka bedzie musiala zrozumiec, a jak nie to w dupe niech sie pocaluje ale jestem wredna. jeszcze na dodatek kupa u mnie w domu smierdzi elizy, a wyrzucic nie ma mozliwosci. bo jak wyjdziemy na spacer to nie dam rade i elize wozek i jeszcze smieci.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Dziś po południu jadę z małżem do dentysty... Muszę dopilnować żeby wszedł do gabinetu, bo jak go posłałam samego to poszedł do kolegi Tak się boi
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
moj tata kiedys tez przez miesiac dojsc nie mogl do dentysty
ah ci faceci, moj ostatnio jak szedl to kolana mu sie trzesly
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22