- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Miłego wieczorku, bo zapewne dziś Was nie doczytam...
Tak nas zawiało, że nawet ciągnikiem nie da rady wyjechać... Cały dzień bez chleba... W końcu upiekłam sama, może jutro da się wyjechać... Ksawerek narozrabiał...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Fajnie Was zaskoczył Twój
u Nas naturalny i najlepszy środek antykoncepcyjny czyli Gabi zamiast spać to rozrabia chyba n7chce mieć rodzeństwa przez najbliższy czas
Klara oby mąż dojechał bezpiecznie
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Czy któraś daje zupki z słoików? My dostaliśmy wczoraj to zjadł przez 2 dni ją i kupa była takiej konsystencji jak taka zimna zupka taka bo jak się podgrzeje to trochę robi się miększa. Syn zrobił kupę patrzę a tu kupsko jak plastelina i na dodatek taki klocek a nie rozwalona na całą pieluchę. Jak dostawał obiad robiony- domowy to miał inne. Tak by z tej zupki się zrobiło. A czy to miało wpływ, że w zupce była marchew?
Gotowałam mu marchewkę i nie było żadnego klocuszka. Głupia już jestem.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Wrocilysmy z wielkiego miasta, zle sie nie jechal troche gorzej sie wracalo bo ciemno ruch niesamowity a jeszcze slizgo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Malutka Jula z Wiki będą jak bliżniaczki mamy też te spodenki jensowe i te dresiki jasnoróżowe :)Nad tą kamizelką też się zastanawiam. W Tesco mają rozmiary zaniżone te spodenki nosimy już na 9-12miesiecy.
Mojego dalej nie ma a na datek nie mam zasięgu i nie możemy się dodzwonić do siebie. Na dworze mam słaby zasięg ale mała jeszcze nie śpi, chyba coś czuje
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
U nas chyba nic z przytulanek nie będzie bo mój zakatarzony jak sto pierników. Chwyciło go znienacka...a jeszcze małą wieczorem trzymał...oby mi jej nie zaraził. Kurde jutro sobota i lekarze tu nie przyjmują...jak do poniedziałku mu nie przejdzie to go wyślę w poniedziałek. Teraz oglądamy "Troję"
Klara nie kracz...wszystko na pewno jest dobrze i zaraz mąż będzie w domku Mój też z zawodu kierowca i czyta o ciężkich warunkach na drodze...jego zdaniem szefostwo w takie warunki pogodowe nie powinno wysyłać ciężarówek na drogę.
No cenia się fryzjerzy za granicą...ja tutaj za farbowanie, mycie, strzyżenie i ułożenie płaciłam dokładnie 101,50e.
Malutka - ciuszki super...mała modnisia będzie miała w czym wybierać a na tym ostatnim zdjęciu w prawym górnym rogu zauważyłam rączkę Wikusi
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A co do wysyłania aut w taką pogodę, my mamy ładunki ustawione z wyprzedzeniem. I niestety usługe trzeba wykonać W poniedziałek mój też musi jechać bez względu na warunki o ile dojedzie dzisiaj, zostało mu jeszcze 20km
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Powinno być tak że niezależnie czy ładunek zamówiony czy nie , w takich warunkach pogodowych nie powinien być dostarczany...bo co to za sens jechać 10km/h i modlić się by dojechać. Jechać tak mało kilometrów tyle godzin. Zawsze jak mój w śnieżyce jeździł to tez się o niego martwiłam. Bycie żoną/narzeczoną kierowcy to strach.
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Haniu a jak tam fotka nowej fryzurki?
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Klara wszystko bedzie om napewno zaraz wroci oile juz nie wrocil.
Szkoda ze wam sie wieczorki nie udaly.
U nas też snieżyca i wieje jak niewiem muj jutro idzie na służbe to mowi ze spokoju raczej mieć nie będą. Na msze się spó-niliśmy dobrze ze wogole dojechalismy przez ta pogode i makabryczne warunki na drodze musielismy zmieniac trase bo korki byly jak niewiem i mimo iż wyszlismy 30 min wczesniej to i tak dojechalismy po 2 godz czyli po 30 min mszy normalnie jedziemy niecałą godzine, ale warto bylo, bardzo fajnie dzieciaki zachwycone i nasze i te tamtejsze potem weszlismy na cherbatke do ksiedza i w drogę powrotna 1, 5 h.
Pozdrawiam spokojnej nocki
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Ja jeszcze nie spie o to juz 1:30
Malutka ta kamizelke tez mamy jest niesamowita, cieplutka bardzo
Marta super sanki no i ta wywrotka bombowa sama bym na takiej z górki pozjezdzala:p
Gochens owocnych igraszek :*
Szósteczka super mikolajki;)
Klara jak tam mezus wrócił? Sliczna gwiazda.
Haniu super ze Lenita sie robi coraz bardziej zarta my tez jemy sporawo na sloiczki takie po koncentracie z biedrony to chyba 3/4 by wyszlo. A na deser je papke ze 100 ml mm 4 lyzeczki kleiku dwa ciasteczka rozpuszczone i starte cale male jabluszko troszke wieksze od mandarynki. I ona to pochlania cale a jak sie konczy to ryk
Oskarita widzialam na fb niesamowity mikolaj z niego Violcia poka dziewczynom niech se powzdychaja hihi
Aleksia kupki bardziej plastelinowe to zasluga za duzej ilosci marchewki juz to przerabialam teraz daje mniej i jest luzniejsza.
Kakaszka jesli chodzi o mnie w sprawie aborci mam takie zdanie jak ty i gochens ze powinni pozwolic decydowac kobiecie. Ja zastanawialam sie nad usunieciem Zoski tzn wtedy to nie byla dla mnie zoska tylko wpadka. Mysle ze jak sie usowa ciaze to nie mozna myslec kategoriami ze to bylo dziecko tylko cos na zasadzie wyrzucania plemnikow w gumce choc pewnie jest trudno. Ale inaczej ciezko bylo by dalej życ. I ja np. wolalabym usunac ciaze niz urodzic i oddac, ale to moje zdanie.
Zoska czuje sie duzo lepiej a najlepsze jest to ze katarek jeszcze nie doszedl a mi dziecko zdrowieje haha.
Ja na mikolajki dostalam piekny dziergany sweterek liliowy;) jutro w nim bede paradowac na imieninkach u mamuski, eh nie moge sie doczekac bo caly tydzien sie nie widzialam z B. ma tyle pracy teraz ze masakra ale dobrze posplaca wszystkie zobowiazania i bedziemy sobie zyli na czysto, ja pojde do pracki i bedzie supcio.
tylko strasznie sie stesknilam za tym gamoniem ale juz wraca do domku:)
Lece spac buziaczki :*
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
Ale Haniu jestes spostrzegawcza, na prawde sama nie zwrocilam nawet uwagi, ale tak probowala dosiegnac kaczuszke. dostala od prababci zabawki do kapieli i wszystkie je zjada nie bedac w kapieli
Sprytna Jula ale i tak zasnela
Szosteczka dzieciaczki Pana Mikolaja sie nie baly? Pamietam jak chodzilam z babcia to wiele dzieci az plakalo i sie wyrywalo a sama trzeslam gaciami jak szlam po prezent
Ikunia a jakie ciasteczka dodajesz? biszkopciki? bo zastanawialam sie czy jej dac ale sie troszke balam.
Violcia a toz ci Mikolajek maly przyszedl
U mnie w nocy zasypalo. Tak wialo, tak sypalo ze droga zrownala sie z kraweznikami, wyglada to mniej wiecej tak:
Wlasnie w pytaniu na sniadanie zabil mnie filmik, co prawda stary ale zabwny. Wiktoria na poczatku ogladala a [ozniej tez zaczela sie smiac w glos i pomylsec ze nasze tez niedlugo beda dyskutowac
www.interia.tv/wideo-hit-internetu-marys...e-z-tata,vId,1237735
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Malutka ja kupilam z Hippa o takie hipp.dodomku.pl/salon_hipp/produkt/28642...wsze_Ciasteczka.html one sa do chrupania od 7 mc a od 5 mozna podawac rozmiękcxone np. w mleku czy w wodzie moja Zoska je uwielbia.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
O kurcze slonce wyszlo, no tak mnie kusi by opatulic Wiki i wyjsc na dwor ale jeszcze troszke wieje i sie boje by jej nie zawialo, wiec dzis tylko autem do sklepu moze jutro spacerek.
A i dzis przebily nam sie dwie dolne jedynki, strzela pod lyzeczka i pod palcem czuc