- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
heh ikunia z tego fioletowego sweterka padłam dłuuuugaśny jest chyba że tak na zdjęciu wyszedł...jak tunika
Ika oczywiście my bysmy nie chciały z Leną bys sie ciotka pamadajką zachłyściła ...ale jak wprawiłyśmy Cie w dobry nastrój to nam miło z tego tytułu
A Lenita ma taka minke bo jej brode naciągałam żeby zębole dla ciotek było widac...bo ona nie chciała Wam pokazac
Sweterki fajne...ma prababka zdolności ja zawsze lubiłam takie cuś dziergane ale nie na sobie bo mi wiecznie gorąco i w takim czymś to na dzień dobry byłabym mokra ja nawet w zimie pod kurtka mam krótki rękaw ...ewentualnie baaaaardzo cieniutki sweterek
A niekapek Zosi fajny taki różowyyyyy
łazienka na błysk wysprzątana...reszta mieszkania wczoraj była pucu, pucu...teraz się pranko robi...i zaraz Lenite kłade spać...
...a Bartuś jaka powaga chyba mama się pytała ..."gdzie jest Bartuś?" to i pokazał
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
"Spójrzcie dziewczyny jaką mam klatę"
Musze pochwalić moje bezzębnego synka siedzi już sam i się nie kiwa na boki
I ćwiczy brzuszki za mamusie
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Połozyłam go w łóżeczku, właczyłam melodyjki i po 3minutach już spał.
No i muszę się pochwalić, że mój synuś tej nocy spał od 19:30-6 rano ciągiem nie mogę wyjść z podziwu, chociaż miałoby to byc jednorazowe o 6 dostał flachę i jeszcze do 7:30 pospał
Prezenty mikołajowe boskie te sanki bedą mega przydatne,maluszkowi musi być w nich ciepło A taka furę sama bym chciała mieć
Widzę, że co po niektóre to mają śniegu po kolana i wyżej...nieźle...fajne widoczki macie za oknami, ale srenka, Tobie to nie zazdroszczę, bo z tego co piszesz, to tam gdzie mieszkacie, to wiocha zabita dechami...(nie obraź sie za stwierdzenie )
Wiki ma sliczne ubranka dla dziewczynek to takie cudeńka robia.
Haniu, kolor włosków piękny...a gdzie Twoje lico? Myślę, że Twoja twarz lepiej się komponuje z włosami, niz same włosy A perełki Lenity boskie
Ojej Marta, czyżby Bartuś podobny do męża był?
Ikunia, sweterki swietne, widze, że takie tunikowe...takie to lubię szkoda tylko, że ja w golfach źle wyglądam...a to wszystko przez cycki
A Zosia, to cała mama
Julcia, jesteś boska
Kakaszka, Ty to masz fajnie, że Twój M tak Cie lubi dołapać z rańca:P
Składam Zyczonka wczorajszym solenizantom i dzisiejszej Zosi...
Artus dostał od mikołaja małpkę, której wymamlał juz łapki, twarz i ogonek a reszta prezentów, to można powiedzieć, że trochę dla rodziców...bo pampersiaki, oliwka, kremik, cucki
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Mamy mm, dziadziuś kupił, ale był w najbliższym sklepie a tam tylko Nan a myśmy bebiko pili... Ale jak nie ma innego to musi być takie Ja jak sobie wyciskam mleczko to max 30ml wychodzi... Ale odciągam tak co chwilę żeby było... Nie chcę mleka stracić a mały z cyca tylko w nocy dobrze pije, to chyba muszę w kolejny laktator zainwestować, dla następnego bobaska będzie jak znalazł
Była pierwsza próba odśnieżania dróg i pług sam się zakopał... Śnieg jest ciężki i klejący przez co zrobiła się wielka kula na 2 m i droga jeszcze bardziej nie przejezdna... Znaczy się 0,5km zostało do odśnieżenia a dalej do najbliższej wioski się dało...
Takiej zimy jak jest teraz ja nie lubię... Bo boję się roztopów... Śnieg po kolana mnie tak nie przeraża jak plucha z mokrego śniegu po kolana... I wtedy znowu nie idzie wyjechać nigdzie... Ech, kończę smęcić
Doradźcie mi jakiś laktator, który ma rozsądną cenę a mi się nie rozleci po miesiącu używania
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
A co do zapasów, to planowałam już od środy że pojedziemy dziś na wielkie zakupy i zapasów mleka itd porobimy... a tu klops wyszedł...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A oto Artuś ze swoja małpką
a w takiej pozycji zasnął kilka minut temu..
I musze mu wymysleć jakieś fajne obiadki bo prawie non stop monotonia...nie wiem czemu tak jest...na początku jadł ładnie buraki a wczoraj zrobiłam mu z dodatkiem ziemniaczków(bo je uwielbia)..i co? wypluwał i się dławił....
Wczoraj patrzyłam na kursy językowe...kakaszka, zazdroszczę Ci, że znasz j.rosyjski...mnie on sie bardzo podoba, uczyłam się w liceum...ale wiadomo jak to? po pierwsze było to dawno i nie prawda...więc mało pamiętam a po drugie dużo się człowiek nie nauczy przy dosyć sporej liczbie uczniów w klasie
Srenka, dobrze, że chociaż takie mleko udało sie kupić...Emi dosyc długo jechała na nan...
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Ikunia co do imprezki to ja za tydzień mam koleżanki urodziny ale z tego co wiem będziemy chyba szły na miasto więc jeśli tylko będziesz miała chęć to zapraszam potańcujemy razem Możesz nawet założyć swetery bo są śliczne. Ja lubie długaśne.
Hania wiedziałam, że się nie wstawisz, ale kochana nie ma się czego wstydzić czy krępować, jeszcze nie spotkałam tu nikogo kto by napisał, że któraś źle wyszła. Tu zawsze jest duuużo cukru i o to chodzi dopieszczamy się wzajemnie. Lenita piękne ma perełki.
Kakaszka to Cię dopadł
Srenka ja mam ręczny Aventu i był ok. Teraz już nie używam ale jak miałam potrzebę odciągnąć to się spisywał. No i fajnie, że dzidzia kupił mlenio.
Agusia nie zazdroszczę szpitala dużo zdrówka dla Was.
Bartuś, pakerku uśmiechnij się do nas troszkę!
U nas mieszkanko wysprzątane, mężul się kąpie a ja w końcu zrobię tą kawuśkę
Artuś piękna małpka i Ty boski Agusia pytałam kiedyś czemu przeniosłyście wątek gdzie indziej na wrześniówkach??
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie zazdroszczę szpitala jednak na Emi tez przeszło. Oby jak najkrócej to trwało
Artuś śliczny chłopak...podobny do mamusi...ale ma coś z Emi też i śliczne włoski ma długaśne już
no właśnie...dawno nie było cordis i rysy...Kasia też rzadko wpada.
lecę uśpić Lenitę bo mi w nosidle zasnęła
hehe Gochens dobrze mnie znasz
srenka ja tez miałam ręczny Aventu i byłam zadowolona
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gochens, kochana ja też ide kawkę zrobić juz nie pamietam jak smaluje bo non stop jade na herbatkach z cytryną
dziewczyny fajne przepisy
40tygodni.pl/przepisy-na-obiadki-dl-6-mi...go-dziecka,20877,2,0
Gochens,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
no bartek koksu ty malutki, tez mi sie wydaje ze do taty podobny no i gratuluje siedzenie, juz mozesz laseczki na kolanka brac
agusia ja mam w domu erotomana, on by codziennie po 10 razy chcial a mi calkowicie wystarcza raz na 2-3 dni.
dobrze, ze pawelek juz ma mleczko i glodny nie bedzie
srenka co do laktatora to nie pomoge niestety, nie znam sie.
agusia zdrowiejcie szybciutko i oby obeszlo sie bez antybiotykow, nie cierpie tego paskudztwa.
haniu przegielas, ze nie jestes ladna. sliczna z ciebie babka a kg nie maja tu nic do tego
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja mam laktator ręczny z medeli i też sobie chwalę.
Kochana,
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Zosia super ma ten niekapek czy jakoś tak taki łaciaty
Ja mam zapasy mleka aż 6 kartonów jak mnie zasypie choć mieszkam w cywilizacji i mam dostęp do głównej drogi to gdzie będzie mi się chciało za mlekiem jechać specjalnie w mróz.
Bartuś kawał klaty posiada Też uważam, że Bartuś to pod tatusia podlatuje wyglądem.
A Zośka i Gabrysia do mamuś.
Arturek ma piękne włosy takie gęściutkie i równiutkie. I jakie ciemne
Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce
Nie chce mi się palcem kiwnąć nawet, a tu sprzątanie.
U nas na zęby jeszcze się nie zanosi.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Bylam na spacerze i na dzialce, ale tam bialo cicho i slonecznie bylo, nawet wiatr gdzies sie schowal az milo bylo tam stac i odsapnac od wiatru.
Haniu to dolne wyszly na gorze jezcze nic nie czuje, he ale zrobic zdjecie too bedzie graniczylo z cudem, bo nawet bym ja tam zajrzala czy to na pewno to to pisalam wam jak musialam zrobic przez sen i latarka by duzego swiatla nie zapalac ale moze mi sie uda
Dobra uciekam sprzatac moze wieczorem do mamy pojade.