BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu #804082 przez Hania84
Gochens
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804086 przez szósteczka
Popieram hanie jak jest mala różnica to sie razem bawią a i to pierwsze grzeczniejsze bo szybko musi nauczyć się dzielic z rodzeństwem takze sa plusy no wiadomo minusy tez, trzeba sobie rozważyć.
A zdjecia wstawie juz jutro lub w pon bo nie wiem jak jutro z czasem bede mieć ale malo mam z pawelkiem bo byl śpiący i większość to dziewczynki.

11 lata 1 miesiąc temu #804088 przez violcia00
heh dziewczyny dziekujemy za pozdrowienia i komplementy dla Oskarita :blink:

gochens to czekamy na informacje :silly:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agusia to fajnie ze dr.wspolny.załatwisz wszystko za jednym zamachem,a piwko zrobie w poniedzialek z tej racji ze nie mam w domu :laugh:

ja chyba tez sie zarejestruje do lekarza jak do jutra mi nie przejdzie bo pediatra Oskarka to chyba mnie nie zbada :dry:

11 lata 1 miesiąc temu #804091 przez Agusia83
To jesli i ja się moge w tej kwestii wypowiedzieć...?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804093 przez Gochens

Nie ma co gdybać zobaczymy co będzie :) Tak czy siak teraz liczę na dziewcze :lol: :lol:

Agusia

11 lata 1 miesiąc temu #804094 przez szósteczka
Dlatego mowie agusia ze sa plusy i minusy trzeba sobie rozważyć :-) . Ja też czesto mam dość ale czasem tak rozbrajaja mina, gestem czy słowem że zapomina się o wszystkich trudach.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804097 przez Agusia83
Tak tak Szosteczka, sa plusy i minusy....ja tylko napisalam o swoim przykladzie...
widze, ze u nas jest coraz lepiej...Artek coraz bardziej kumaty sie robi a Emi zaczepia go ksiazeczkami :laugh:

Gochens

11 lata 1 miesiąc temu #804101 przez violcia00
Ja z kolejnym dzidziusiem zaczekam przynajmniej rok,cudowny jest moj synus,jak na niego patrze to o wszystkich smutkach zapominam ale z dwojka to bym sobie napewno nie poradziła i to sama tutaj. ;)

11 lata 1 miesiąc temu #804102 przez Agusia83
Violcia, na pewno dalabys rade...tyle, ze byloby bardzo ciezko...albo i nie...zalezy jaki charakterek mialby drugi maluszek

11 lata 1 miesiąc temu #804108 przez Hania84
No macie dziewczyny rację...sa plusy i minusy posiadania dzieci jednego po drugim.
Ja też chce na kolejne odczekac...ale nawet 4-5 lat kiedy to Lenitka będzie juz całkiem kumata i powiedzmy w pełni samodzielna. Ja podziwiam cały czas szósteczkę i Agusię że tak dają radę...bo Emi to mały wiercipępek jest i dużo uwagi wymaga...a tak jakby miała 4 czy 5 lat to juz całkiem inna bajka wtedy.

11 lata 1 miesiąc temu #804115 przez Gochens
Zobaczymy co to będzie :lol:

Uciekam spać kochane :kiss: słodkich!

11 lata 1 miesiąc temu #804117 przez Hania84
dobranoc Gochens :)

ja tez zaraz mykam...gadam jeszcze z kuzynką na gg :blink:

11 lata 1 miesiąc temu #804118 przez Agusia83
Ja tez zmykam do lozka, dobranoc

11 lata 1 miesiąc temu #804120 przez Sophie25
A ja jako fanka KSW patrze i ogladam ale podczytuje forum :D

JAkiego pieknego mikołajka widziałam Oskarek sliczniutki! :*:D

HAnia piekne masz oczeta! :*:D
Moja mała ma niebieskie po tatusu on ma niebieskie a ja to zielone :D

A co do dzieci to wiecie jaka jest moja sytuacja,mam nadzieje ze sie uda i ze sprostam jak bedzie wymarzony bobas, marze o chłopczyku :D

Szosteczka sesja super,jaki klimat swiat :D :)

Ej wczoraj kuzynka opowiadała mi ze jej znajoma urodziła dziecko z zebem,powaga urodziło sie z zebem :D Była troche w szoku bo przy karmieniu sie bała :D

To ja ogladam dalej! :D

Miłej nocki :*

11 lata 1 miesiąc temu #804142 przez kakaszka
witam :)

szybciutko o nas i biore sie nadrabianie :) jak zwykle w niedziele cisza, to w ta co mnie nie bylo sie rozpisalyscie :P

wczoraj przed wyjsciem na urodziny elize przebieralam 3 razy. co nie zalozylam sukienke to obrzygala. a dla niej przebieranie graniczy z cudem, wiec jeszcze nie wyszlysmy a juz mialam dosc. szlismy z buta, wiec ja na szpilkach pod wiatr i moj wlaczyl piaty bieg, bo bylismy juz spoznieni.
co najlepsze na calym osiedlu na ktore szlismy zabraklo pradu :D
jakos dotarlismy, juz wszyscy byli, przy swiecach impreze sie rozpoczela. po godzinie eliza juz zaczela marudzic, ale ze mialam juz jesc mleko to zrobilam jej. i juz widzialam, ze oczy jej sie kleju, ale ostro walczy, wiec wniesli mi wozek do gory i dalam ja tam i od 18 godziny nie mialam dziecka :D nadal jestem w szoku i wrecz dumna z elizy. byl taki chalas, dzieciaki biegaly krzyczaly piszczaly, zabawki na caly glos, tv niepidalalo, dorosli tez sie cicho nie zachowywali, a ona zasnela tak jak nigdy w domu nie spi.
mielismy wyjsc pierwsi, a zostalismy jako ostatni :D do 22 posiedzielismy i wystartowalismy do domu. na spiocha eliza sie rozebrala i spala dalej :D o 2 dalam jej na spiocha mleko bo sie kretolila i do 7 spala ladnie :D
wiec wyjscie udane, tylko, ze juz o 23 padlam tak mi sie chcialo spac ( codziennie klade sie o 21 :D ), a mojemu jak zawsze chcica sie wlaczyla, ale o dziwo nie meczyl mnie :)

biore sie za czytanie jak mala mi pozwoli, bo juz grymasi.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka