BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu #804682 przez Ikunia1910
Czesc kochane prawie wszystko nadrobilam ale niewiele mam czasu by odpisać.

U nas ok choc bardzo mi tęskno do was za jakies dwie godziny bede jechac tramwajem to postaram sie doczytać do końca i skrobnąć cos wiecej.

100lat spóźnione dla Oskarka :*
Fotki cudasne

Wybaczcie ale nadrabiam po trochu od niedzieli i juz nic nie pamietam co chcialam napisac :(

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804694 przez Gochens
Karolka mojej znajomej córka robiła samolot ale ona starsza o 2 msc i dlatego musiała iść z nią do rehabilitanta no ale ona powinna już do raczkowania się szykować. Poprawiaj jej rączki żeby miała przed sobą.

Hania mnie 30 dni mroku się podobało :lol: bardzo lubię horrory!

Kakaszka u mnie też zawsze obiad na raz czasem to zje mówi ze się najadl jak świnka a idzie i je z gara :lol: oj te chopy!

Violcia nie dobrze kurcze z tym lekarzem

Paweł ślicznie wygląda, mały mikołaj ;-)

Wygońcie mnie z łóżka B)!!

11 lata 1 miesiąc temu #804700 przez szósteczka
czasem kazdy musi miec lenia nie wyganiamy :-)
mnie pewnie len dopadnir jutro bo dostalam @ i u mnie zawsze drugi dzień najgorszy.

11 lata 1 miesiąc temu #804706 przez KaRoLkA
Dzięki za odpowiedzi , będę ją poprawiała :)

Szosteczka Mikolajek kochany , ta ostatnia minka ekstra :)

U mnie też ile zrobię tyle zje B) ale po moim to akurat widać że lubi zjeść :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #804734 przez srenka_918
Witajcie :)

Karolka To rzeczywiście jest denerwujące... Biurokracja...

Spóźnione życzenia dla Oskarka :*
Gratulacje dla wszystkich nowych Zębaczy :*

Mój to też baardzo dużo je... A chudy że strach z nim na wiatr wyjść ;)

Wczorajsze zakupki aż za bardzo udane ;) Za dużo wydaliśmy... Pawełek swój prezent pod choinkę już rozpracował i się fajnie bawił ;) Jak się wyśpi to Wam foto wstawię ;)
No i trafiłam na promocję mm i kartonik niecałe 14zł kosztował a normalnie za 18 kupowałam ;) Więc zrobiłam zapas na 3 miesiące ;) Ha ha ;) Chociaż jak mi się mleko skończy to pewnie na mniej...
Jak na złość nigdzie nie dostałam w sklepie laktatora... Odciągam ręcznie po kropelce... Ale chociaż w nocy mały dobrze je ;) Tylko jak nie będę odciągać w dzień to w nocy nie będzie miał co pić... Dziś z allegro coś zamówię... A chyba wszystkie ręczne skrzypią, mój też skrzypiał i piszczał ;)

Szósteczka Zdjęcia superkowe ;)

Zdrowiejcie wszyscy :*

11 lata 1 miesiąc temu #804740 przez Hania84
Lena od 13.30 śpi...ja się z nią też na chwilę zdrzemnęłam :)
Obiad zrobiony, lodówka umyta i mam wolne :)
Mój teraz czyta "chwilę dla Ciebie" :lol: a ja na laptopiku ;)

Gochens a leż i leniuchuj ile wlezie :) ja kiedyś lubiłam horrory (może w sensie że się nie bałam) ale teraz już chyba za stara jestem i mi pikawa siada jak na takie cuś patrzę hehe :lol:

chciałabym mieć taką przemianę materii jak co niektóre chudziny. Miałam kiedyś w liceum kumpla co brał na śniadanie 3/4 bochenka chleba a jak kucał to nogi pod brodą miał bo taki chudy...zero brzucha. Moja koleżanka to samo a na kolację zawsze 8 kromek chleba wpitalała :ohmy:

Karolka uuu to szkoda że się nie udało :( ale fakt idzie sie wkurzyć...bo nie z Waszej winy tylko szefa B) wszędzie utrudniają jak tylko mogą.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804768 przez Sophie25
Dzien doberek!

Sesja :D

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804769 przez KaRoLkA

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gabi na 24 tydzień waży 8565 i ma 70 cm :)mówiła pani że ząbki jeszcze daleko w tyle także nie mam się co spodziewać że niedługo dołączymy do gryzoni :) i kazała kupić mleko HA w razie jakbym chciała ją dokarmiać MM :)

Gochens jak Cię nikt nie wygania to korzystaj i leż ile się da :D

Srenka fajnie że udało Ci się zrobić zapasy mleczka dla Pawełka:) a jak tam zawierucha dalej u Was?? drogi przejezdne??

Ale mam humor do D..y normalnie ;/miałam nadzieję że przed wyjazdem już nie będe musiała się z urzędasami użerać ;/

Sophie ale boskie :lol: Normalnie się zakochałam w Zośce :blush:

11 lata 1 miesiąc temu #804771 przez Hania84
Karolka trzymam kciuki by się udało :)

Sophie ale Zosia cudna :) mam tylko mały niedosyt ze takie malutkie zdjęcia :( ale ślicznie wyszła na prawdę :)

ale mnie podbrzusze od kilku dni boli :( nie wiem czemu. Od 2 dni nie biorę piguł ...ale podbrzusze boli mnie już ze 5 dni. Nie ciągiem tylko takimi falami. Niby jak na okres ...ale różni sie od tego i nie wiem o co kaman. Moze to boleć od pęcherza? bo ja czesto mam z tym problemy

11 lata 1 miesiąc temu #804776 przez Agusia83
No i byliśmy u dr, na szczęscie nie dała antybiotyku, powiedziała, że jeszcze słyszy trzeszczenia, ale syropek tez sobie z tym poradzi...we czwartek kolejna kontrola.

Violcia, szkoda, że Wam się nie udało dostać do lekarza...może zdecydujcie się na niego...u nas takie deklaracje się wypisuje i wówczas musisz chodzić do tego lekarza zawsze...

Sophie, jaka piekna sesja, jestem pod wrazeniem :laugh: Zosia jak cukiereczek wygląda :laugh:

Haniu, też widziałam ten film, mnie sie podobał, ale ja lubię horrory...
Haniu, mnie tak samo podbrzusze zaczęło boleć jak przestałam brac piguły...nie jem ich juz ponad miesiąc a @ nadal nie ma...a przy kaslzu boli mnie prawy jajnik...chyba czas wybrać sie do ginki na usg...?

Karolka,

Szósteczka, Pawełek cudnie wygląda w tym ubranku, a minka cudna :laugh: Najbardziej i tak podoba mi się fotka z siostrą :laugh:

dziś D, przywozi Emi :laugh: juz się nie mogę doczekać tak się za nią stęskniłam...No i jutro czekaja na nia prezenty mikołajowe...mikołaj przesunął wizyte u Emilki :laugh:

Malutka do nawilżenia noska najlepsza jest woda morska...jest ich kilka rodzajów..ja wybrałam te tańsze...po prostu za firme się płaci...

11 lata 1 miesiąc temu #804780 przez kakaszka
bylismy juz w urzedzie, deszcz padal i bylo obrzydliwie. jedzenie zrobione, ja narzarta jak swinia, a eliza sline puszczala jak ja jadlam :)

karolka nie zazdroszcze batalii z urzedasami. trzymam kciuki by sie wam udalo.

agusia fajnie, ze narazie bez antybiotyku, no i ze w koncu zobaczysz emisie :)

pawelek sliczniutki :)
a zosiowa sesja cudowna, tylko do jakiegos magazynu :)

haniu z tym podbrzuszem nie mam pojecia, bo pigul nigdy nie bralam.

karolka ciesz sie, ze narazie spokoj z zebami, ja bym wolala by mala nie miala spuchnietych do 8 miesiaca i zeby pozniej naraz wyszly, a nie meczyc sie miesiac i dalej nic.

gochens zartujesz? leniuchuj ile wlezie, ja tez chce :)

fajnie, ze pawelek srenkowy juz ma wyrzerke, juz zadna zawirucha wam nie straszna :)

11 lata 1 miesiąc temu #804782 przez szósteczka
sophie piekne zdjecia jednak co.profesjonalista to profesjonalista przepiekne.
Agusia fajnie ze uda sie bez antybiotyku i Emi juz wraca napeno ucieszy sie z mikolaja, a jesli chodzi ci o te zdjecia z dzis to to Pawelek jest z Szymkiem.

11 lata 1 miesiąc temu #804783 przez Agusia83
Szósteczka, ale gafę popełniłam...przepraszam.... :silly: tak to zdjęcie...śliczne :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu #804786 przez KaRoLkA
Agusia fanie że obeszło się bez antybiotyku :) Oj nie dziwię się że się stęskniłaś ,Malutka pewnie też stęskniona także będą przytulaski cały wieczór :)

Hania ja też mam taki ból w podbrzuszu od kilku dni a nie zapowiada się żęby to @ była bo ja dalej karmię cały czas;/ a czasami jak zakłuję to aż muszę się zgiąć w pół bo masakra jak boli;/ i też nie wiem od czego to

Kakaszka super że najedzeni ja planowalam robić pierogi ruskie ale straciłam wene jak się wkurzyłam i po pierogach na jutro chyba że mnie najdzie jak Ł wroci z pracy

11 lata 1 miesiąc temu #804788 przez Agusia83
Uwielbiam pierogi ruskie...lubie swoje...ale nie ma jak mojej mamy :laugh:

Karolka, nawet karmiąc na życzenie mozna dostać @...tak miałam przy Emi...ur.ją 17.09 a 5.12 już dostałam @...a karmiłam na żądanie :angry:

Srenka, podawałam Emi mleko nan i wówczas kosztowało nie 14-15 zł..jak była promocja to można było kupic go nawet za 11,99...a moja szwagierka 8 lat temu płaciła za nie 10zł...ale te mleka drożeją nie?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka