- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Gabrysia śliczna, jak ładnie się śmieje
Bartuś pij mleczko, będziesz wielki Tak nagle mu się odwidziało mleczko, może coś go łapie?
Rysa tym prawkiem się nie martw, tylko wyjątkom udaje się zdać za pierwszym razem.
A gdzie trafiłaś na taką promocje mleczka?
Aleksia fryzurka bardzo ładna, i jakie masz zdrowe lśniące włosy.
Dziewczyny muszę sie wam pochwalić, Julia zasnęła wczoraj dopiero po 23 ale zato dała mi przespać pierwszy raz całą noc Oby jak najwięcej takich dni.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Albercik najlepszego dla Ciebie
Karolka to chyba trzeba zrobić to o co prosi mężu hehe nie martw się ja też mam taki zamiar Gabi jaka uśmiechnięta, pięknie wygląda!
Szosteczka zdrówka dla syncia
Kakaszka to Ci nicpoń no nie dobietał się do Ciebie?
Srenka ojj tak lenistwo to jest to! mnie też włosy lecą na potęgę. Zaraz dzwonię do fryzjera musze zrobić baleyage przed świętami
Klara fajne uczucie co ?? Oby u Was bylo trwałe bo u nas tylko 2 razy... teraz właśnie usypial sam 30 minut a ja juz musiałam wkroczyc bo darł sie niesamowicie
Dziewczyny zamówiłam sobie takie zapachy Yankee Candle z podgrzewaczem właśnie mam zapach "czysta bawelna" wiecie jak mi w domu pachnie takim czystym praniem ??!! Super są te zapachy !! tesciowej tez zamówiłam kilka pod choinkę.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Gochens tylko pytanie po co wydaje Mi się żę ten mój to się najzwyczajniej boi hehe i tak dla pewności żeby miał czarne na białym
i zazdroszczę tych zapachów:D
Klara gratulacje dla Julci za przespaną nocke
Rysa nie martw się prawkiem ja też za pierwszym oblałam i to na łuku a co najlepsze bo umiałam to tylko stresior mnie zeżarł
Obiadek gotowy , byłam w gminie i normalnie śmiechu warte , brakło 2 miesiące i na te dwa miesiące muszą mu wyrobić L po to żeby 1 marca składać znowu papiery na B katastrofa z Tymi urzędami ;/
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Lena zasnęła wczoraj jakos po 20 i spała do 8.30 z jedna przerwa na mleko oczywiście o 4.
Byłyśmy na zakupach połączonych ze spacerkiem...tak ładnie słonecznie mamy że nie chciało się do domu wracac i nie było nas 2 godziny. Później już musiałam bo Lena się rozbeczała, że nie chce już jej się leżeć
Gochens to faktycznie fajne zapachy ja kiedyś robiłam kadzidłami ale sa bardzo intensywne i spalałam po kawałku tylko.
Karolka heh a może ma coś Twój małż na sumieniu że chce byś zrobiła test
szósteczka - ale tego Twojego Szymka się choroby imają. Zdrówka dla niego bidulek najpierw ospa a teraz kaszelek.
Gochens kiedy testujesz?
a Gabrysia ślicznie uśmiechnięta
miłego dnia
łapcie też mojego śmieszka
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lena dziś zjadła na obiadek całkowitą nowość. Dziś jadła kupny i smakował jej. Ładnie pachniał to i smak pewnie fajny Mam nadzieję że super się przyjmie Jadła rybkę z pomidorami, marchewką, brokułem i mlecznym ryżem...ten ryż wyglądał jak drobna kasza z dodatkiem odrobiny koperku ...ładnie zjadła pół słoiczka Nie mogłam sie powstrzymać i dałam dziś taką nowość
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobry
Jak to możliwe na noc wypił 160 mleka i obudził się za 1,5 godz. Czasem wydaje mi się, że nie ważne ile zje ale po postu ma wklepane w głowę, że trzeba się obudzić. Czasem wypije w nocy 40 i też śpi do 2 godz. Raz daliśmy na noc zupkę zjadł pół słoika takiego dużego przepił 40 herbatą poprawił 50 mlekiem i obudził się za 2 godz na nocne jedzenie. Ile by nie zjadł to tak się budzi.
Ale Wasze dzieciaczki się uśmiechają
Zimne nóżki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja wrociłam niedawno z zakupow,znow wydalam mase kasy,lepiej mnie zamknac w domu przynajmniej sie troche zaoszczedzi,no i kupiam sobie farbe,dzisia zaszalałam ,prawie 20 euraków az nia dałam,na dobrego fryziera by było ,no ale zobaczymy czy cos złapie.
rysa nastepnym razem napewno zdasz,za pierwszym rzadkosie zdarza
gabula sliczny ma usmiech i ile ma zabawek,widac ze rozpieszczana
ali jaki t juz duzy jestes,sliczna mycha i oczyska masz piekne
lenka usmiechnieta jak zawsze,sliczna niunia
albercic cała mamusia,teraz to widze po tym wczorajszym zdjeciu aleksia.tez masz piekne oczka,sto lat
tez bym sie wybrala na spacer bo dzis cieplo bylo no ale ,musimy wyzdrowiec.
szosteczka zdrówka dla szymka
milego popoudnia
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurde dziewczyny chyba miałyście rację, że ten ból podbrzusza u mnie to może być od owulacji. Sama nie wiem. Mam plamienie też. Faszeruję się od 2 dni wit. c i żurawitem i nie przestaje boleć...a jakby to był pęcherz to już na pewno by się ból zmniejszył. Czytałam też że po odstawieniu pigułek czesto boli podbrzusze bo organizm wraca "do żywych"...tyle tylko że mnie lekko pobolewało już 2 dni przed odstawieniem. Najgorzej jest jak siadam i wstaję...wtedy ból jest największy. Spotkałyście się z takim czymś kiedyś?
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś nie tylko jest pół roczku ale właśnie 10-tego rok temu dowiedzieliśmy się, że będzie chłopak.
P.S. wczoraj znalazłam test i co ? Jeszcze widać kreski
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nałozyc czerwien ale szkoda niszczyc włosow,no ale moze sie ekspertka wypowie i cos doradzi a i jest to farba w piance,a nigdy takiej nie uzywałam
Ja tez nie pomoge bo nigdy nie brałam piguł
Oskarus spi,a ja ide napic sie radlerka i pewnie teraz maz bedzie okupywał komputer to ja jakis film obejrze
aleksia trzymasz jeszcze test?ja od razu po zrobieniu wyrzuciłam do kosza
to miłego wieczorku i nocki zycze
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Pawełek właśnie zasnął, jak go wyciągnęłam z wanny (dziś nie chciał skończyć kąpieli ) zasypiał mi na rękach, nie mogłam go ubrać, a mleczko wypił na śpiocha, ciekawe, czy nie potraktuje tego jak drzemkę...
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mały miał drzemkę od 18:40 do 19:05 wykąpany najedzony czekamy do 22 na sen
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Haniu ja nie brałam nigdy pigół więc nie pomogę niestety , a obiadek fajnie skomponowane smaki więc nic dziwnego że Lence smakowało My jqadłyśmy zupkę maminą (ziemniak, marchew, brokuł i kurczak)
Violcia ja osobiście używam farb w piance i mi pasują bo się szybko nakłada ale zawsze odcień na pudełku a na włosach to dwie różne bajki ja miałam bardzo jasne i kupiłam jasny blond i wyszedł ciemny ale Ty masz swój naturalny czy już wcześniej farbowalas?? bo na Ciemnych wyjdzie fajny bo będzie ciemny z poświatą miałam taki swego czasu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aleksia ja też mam test w szufladzie i też kreski jeszcze widoczne
Ja miałam prasowane popołudnie , prasowałam i pakowałam powoli majdan Gabryśki i już ubrania prawie ogarnięte jeszcze zostały moje i męża Gabcia już spiocha ale budziła się z płaczem, znowu łóżeczko ją gryzie w pupcie;/ ale dzisiaj śpi sama Ja już wykąpana także relaks
Miłego wieczorku
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Karolka jaki piękny uśmiech
Haniu ale boli Cie po stronie jajników czy gdzieś pośrodku?? Pęcherz to raczej przy siusianiu bys czuła bardziej. Wiem ze jak się odstawia pigułki to może wystąpić plamienie ale czy ból ?!
Dziewczyny chyba na karnego jeża pójdą te co sie nie udzielają !!!! Nie będę wymieniać bo one dobrze wiedzą, że o nich mowa
Byliśmy dziś na zakupach kupiliśmy prezenty już praktycznie dla wszystkich. Została jeszcze moja babcia i jakąś pierdołe dla szwagra. Na sobotę dla koleżanki na urodziny też kupiłam no i sobie 2 kiecki ale jedną chyba musze oddać bo mnie coś denerwuje heh. Padnięta jestem strasznie.