BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #806185 przez Hania84
To ta gra :lol:

Ustawia się drzewo, wkłada się kolorowe patyczki (tak jak widac na obrazku) , wsypuje sie od góry małpki i rzuca się kostką - jaki kolor wypadnie to od góry po kolei wyciąga się te patyczki i uważa by małpki nie spadły na dno drzewa (Jeśli małpka jest na patyczku który bierzemy to staramy sie ją położyć na inny patyczek :) trzeba kombinować :) ) przegrywa ten kto ma najwięcej małpek :)

szósteczka nie przejmuj się tą pindą...szkoda nerwów. Nie odpisuj , niech się cmoknie.
Oczywiście szopkę nam tu później ładnie skończoną pokaż :)
Akurat tam wolałam tramwajem niz autem ( 8 km jest więc pieszo ciezko troche z małym dzieckiem) bo ciężko w centrum z parkingiem. A tramwajem to praktycznie wysiada się pod samym centrum...tylko schodami na górę i już się jest :)

A Hobbita też dziś widziałam grę...zaraz sobie o Tobie pomyślałam szósteczka...że Ty taka fanka tej serii :blink: u nas 20 euro kosztowała czyli na polskie jakies 80zł

Alanek - prezenty bombowe :)

lece się kapać :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #806193 przez KaRoLkA
szosteczka ale wredna ta baba , no żeby się obrażać o to że osobiście do niej nie zadzwonilas :cheer: i przykrość zrobi dziecku pinda ( przepraszam za stwierdzenie ) ale inne mi do głowy nie przychodzi , a pozatym podziwiam Cie za to że masz siłę, chęć i zapał do tych ozdób wszystkich , te choinki cudne :)

Malutka masz rację dla siebie też coś trzeba zrobić więc idź zaszalej do fryzjera :) ja już do koleżanki mojej dzwonilam żeby mi termin trzymała i pójdę się odchamic włosy, paznokcie i solarium :lol: już się doczekać nie mogę

Gochens to raczek z Ciebie :P. podziel się ciachem

violcia będę odpoczywac w PL , przynajmniej mam taka nadzieję , a jedziemy w sobotę ok 16 :) jak kolorek ???

Hania to ta gra co się patyczki wyciąga ?? coś jak bierki :)

Aleksia tak ma postrzepione i ogólnie nieład artystyczny na głowie jak ja to mówię a jak masz lekko kręcone to weź sobie pianki i wgniec żeby takie ala mokra włoszka były i niech same wyschna. to powinny być fajne :)

Gabi wcina manne z zupka i nic jej się nie dzieje , dałam jej chrupka ale nie bardzo wiedziała co z nim zrobić tylko rączki miała poklejone

ja już wykapana, pachnaca , wcinam mandarynki i oglądam samotnie romansidlo na tvp 2 , bo moi już śpią :) ale zaraz zamykam do nich bo jak małej się zachce koncertować to znowu nie pospie :/

11 lata 4 tygodni temu #806197 przez malutkamilka
Dziewczyny a wiecie jak mnie korci by zrobic sobie jakis zelik na paznokciach albo akryl?!
Przed ciaza mialam prawie non sop albo swoje zazelowane ale jak zaszlam to sobie sciagnelam by odzyly i tak jakos teraz mi szkoda bo doszly do siebie i sa ladne twarde i ksztaltne...

11 lata 4 tygodni temu #806203 przez KaRoLkA
Malutka ja będę robiła żel na swoich bo teraz to co pomaluje to po 1 dniu już mi lakier odpryskuje :angry: ileż można a tak to miesiąc z głowy :)

11 lata 4 tygodni temu #806208 przez Hania84
Juz jestem z powrotem :)

zapomniałam napisac że ta gra ma z tego co wiem takie samo opakowanie w PL (jakby co) ;)

Ja żelowe miałam w zeszłym roku na swoich (francuski) fajnie to wyglądało...ale musiałam długo się przyzwyczajać bo nigdy nie miałam. Piekło jak jasna cholera jak mi pod lampe ręke wsadzała z żelem :P może się jeszcze kiedyś zdecyduję na takie cuś

KArolka już w tą sobotę jedziecie ??? wow suuuper....ale zazdroszczę :) już dziś życzę Wam szerokiej drogi. Dojedźcie bezpiecznie do celu :) Daleko macie?

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #806214 przez KaRoLkA
Haniu dziękuję :) mamy jakieś 1650 km. więc minimum 14 godzin jazdy i mój prowadzi cały czas bo uparciuch nie chcesię zmienić , mam nadzieję że Gabi dobrze zniesie podróż :) ale ten czas zlecial a znajdź życie w PL zleci jeszcze szybciej i będziemy wracać

Lecę spać , kolorowych snów

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #806218 przez Gochens
Aleksia moja fryzura :lol: tak jak Karolka pisze pianka do włosów i ugniatasz :laugh:
Hania gra rzeczywiście jak bierki ale może być ciekawa muszę zobaczyć czy jest u nas :blink:
Karolka oby droga Wam szybko minęła kochana a Gabi na pewno będzie szczęśliwa że zobaczy dziadków :laugh:
Szosteczka a to pinda nie przejmuj się :kiss:

A mandarynki kojarzę ze świętami B)
ciasto

I pozostałości
Załączniki:

11 lata 4 tygodni temu #806219 przez Hania84
Bierki z małpkami :lol:

Gochens ale smaka narobiłaś na sama noc :silly:

lecę spać
dobranoc

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #806222 przez Gochens
Dobranoc :kiss:

Haniu moja propozycja spotkania jest jak najbardziej aktualna :) zrobię wtedy to ciasto i inne smakołyki ;)

Co Wy na to :ohmy: B) :lol:

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #806223 przez Hania84
heh Gochens dzięki za zaproszenie :) jak będziemy w PL na miesiąc to może wpadniemy...nie mówię nie ;) zobaczymy jak nam sie plan pobytu ułoży :) będę pamiętać o tym zaproszeniu :)

dobranoc :kiss:

aha Karolka zapomniałam napisac...to sporo macie kilometrów...jest co jechać. My mamy 800km-900km zalezy czy jedziemy do moich czy do jego rodziców najpierw i mi się juz to wydaje sporo...a co dopiero 1600 :ohmy: jedźcie bezpiecznie !!! :)

11 lata 4 tygodni temu #806280 przez szósteczka
ja chyba dzis pierwsza sie przywitam bo musialam mojego na pociag do pracy odwiezc bo jelopa zapomnial wczoraj z pracy kluczykow do auta i zostawic musial swuj na park and driwe pod stacja. wstalam 5.20 a noc mialam beznadziejna bo pawel czesto sie budzil. zaraz bede czatowac na tel zeby zapisac sie do przychodni trzymajcie kciuki moze sie uda. narazie caluski dla wszystkich dzieciaczkow a i jesli to ktoregos miesiecznica to caluski i zdrowka.

11 lata 4 tygodni temu #806305 przez malutkamilka
Haniu jak pieklo to przepilowala plytke i za duzo jak na raz zelu nalozyla. jak uwaza na plytke i lekko zmatowi i polozy normalna ilosc zelu to nie piecze ;)

11 lata 4 tygodni temu #806313 przez KaRoLkA
Dzien dobry :)

Szósteczka powodzenia z przychodnią :)

Kakaszka powodzenia w przychodni , oby Elizkę zaszczepili :)

Haniu jest troche drogi i to najwięcej przez Niemcy :P bo tylko 2 godz przez szwajcarie jakieś 7 przez niemcy i 5 przez polskę tyle że zależy jakie warunki na drodze :)

Gochens dziękuje za życzenia dobrej drogi i za zaproszonko :) jakby to było po drodze to czemu nie a tak to za daleko ;/

u Nas noc taka jak poprzednie czyli pobudki z płaczem ;/ niewiem o co cho :huh: bo najedzona , przewinięta a i tak ryczy ;/ oczy na zapałkach mogę otwierać , jeszcze piec mi coś nie chce grzać masakra ;/ w planach zupki dla Gabci :)
Milego dnia ja zmykam na kawkę :)

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #806324 przez Gochens
Tomuś wszystkiego najlepszego :kiss:

Witam i ja :laugh:

U nas noc ok ale obudził się o 6 i spać nie chciał, wzięłam go do nas ale też było ciężko wiec w końcu ululałam no i spałam do 9 bo alarm kupowy się wlaczyl :blink:

Kakaszka powodzenia!
Karolka a gdzie zasypia? sama w łóżku czy najpierw lulasz a dopiero odkładasz?

U mnie w planach :unsure: no właśnie nie wiem co :blush:

11 lata 4 tygodni temu #806327 przez aleksiaa88
B) oooo pochmurno

Nocy nie piszę bo nawet już nie zapamiętałam ile razy się budziłam poszedł spać 22:40 i 23:45 pobudka na mleko powiercił się zasnął i coś przed 1 znów w końcu go wzięłam do łóżka bo co chwile smoczek wypluwał i nie chciało mi się tak wstawać. W łóżku zajął pół łóżka więc spałam ściśnięta w środku. I co jakiś czas się wiercił budziłam się wstawałam po mleko i tak większość nocy.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka