- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ustawia się drzewo, wkłada się kolorowe patyczki (tak jak widac na obrazku) , wsypuje sie od góry małpki i rzuca się kostką - jaki kolor wypadnie to od góry po kolei wyciąga się te patyczki i uważa by małpki nie spadły na dno drzewa (Jeśli małpka jest na patyczku który bierzemy to staramy sie ją położyć na inny patyczek trzeba kombinować ) przegrywa ten kto ma najwięcej małpek
szósteczka nie przejmuj się tą pindą...szkoda nerwów. Nie odpisuj , niech się cmoknie.
Oczywiście szopkę nam tu później ładnie skończoną pokaż
Akurat tam wolałam tramwajem niz autem ( 8 km jest więc pieszo ciezko troche z małym dzieckiem) bo ciężko w centrum z parkingiem. A tramwajem to praktycznie wysiada się pod samym centrum...tylko schodami na górę i już się jest
A Hobbita też dziś widziałam grę...zaraz sobie o Tobie pomyślałam szósteczka...że Ty taka fanka tej serii u nas 20 euro kosztowała czyli na polskie jakies 80zł
Alanek - prezenty bombowe
lece się kapać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Malutka masz rację dla siebie też coś trzeba zrobić więc idź zaszalej do fryzjera ja już do koleżanki mojej dzwonilam żeby mi termin trzymała i pójdę się odchamic włosy, paznokcie i solarium już się doczekać nie mogę
Gochens to raczek z Ciebie . podziel się ciachem
violcia będę odpoczywac w PL , przynajmniej mam taka nadzieję , a jedziemy w sobotę ok 16 jak kolorek ???
Hania to ta gra co się patyczki wyciąga ?? coś jak bierki
Aleksia tak ma postrzepione i ogólnie nieład artystyczny na głowie jak ja to mówię a jak masz lekko kręcone to weź sobie pianki i wgniec żeby takie ala mokra włoszka były i niech same wyschna. to powinny być fajne
Gabi wcina manne z zupka i nic jej się nie dzieje , dałam jej chrupka ale nie bardzo wiedziała co z nim zrobić tylko rączki miała poklejone
ja już wykapana, pachnaca , wcinam mandarynki i oglądam samotnie romansidlo na tvp 2 , bo moi już śpią ale zaraz zamykam do nich bo jak małej się zachce koncertować to znowu nie pospie :/
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Przed ciaza mialam prawie non sop albo swoje zazelowane ale jak zaszlam to sobie sciagnelam by odzyly i tak jakos teraz mi szkoda bo doszly do siebie i sa ladne twarde i ksztaltne...
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zapomniałam napisac że ta gra ma z tego co wiem takie samo opakowanie w PL (jakby co)
Ja żelowe miałam w zeszłym roku na swoich (francuski) fajnie to wyglądało...ale musiałam długo się przyzwyczajać bo nigdy nie miałam. Piekło jak jasna cholera jak mi pod lampe ręke wsadzała z żelem może się jeszcze kiedyś zdecyduję na takie cuś
KArolka już w tą sobotę jedziecie ??? wow suuuper....ale zazdroszczę już dziś życzę Wam szerokiej drogi. Dojedźcie bezpiecznie do celu Daleko macie?
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lecę spać , kolorowych snów
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Hania gra rzeczywiście jak bierki ale może być ciekawa muszę zobaczyć czy jest u nas
Karolka oby droga Wam szybko minęła kochana a Gabi na pewno będzie szczęśliwa że zobaczy dziadków
Szosteczka a to pinda nie przejmuj się
A mandarynki kojarzę ze świętami
ciasto
I pozostałości
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Haniu moja propozycja spotkania jest jak najbardziej aktualna zrobię wtedy to ciasto i inne smakołyki
Co Wy na to
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dobranoc
aha Karolka zapomniałam napisac...to sporo macie kilometrów...jest co jechać. My mamy 800km-900km zalezy czy jedziemy do moich czy do jego rodziców najpierw i mi się juz to wydaje sporo...a co dopiero 1600 jedźcie bezpiecznie !!!
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szósteczka powodzenia z przychodnią
Kakaszka powodzenia w przychodni , oby Elizkę zaszczepili
Haniu jest troche drogi i to najwięcej przez Niemcy bo tylko 2 godz przez szwajcarie jakieś 7 przez niemcy i 5 przez polskę tyle że zależy jakie warunki na drodze
Gochens dziękuje za życzenia dobrej drogi i za zaproszonko jakby to było po drodze to czemu nie a tak to za daleko ;/
u Nas noc taka jak poprzednie czyli pobudki z płaczem ;/ niewiem o co cho bo najedzona , przewinięta a i tak ryczy ;/ oczy na zapałkach mogę otwierać , jeszcze piec mi coś nie chce grzać masakra ;/ w planach zupki dla Gabci
Milego dnia ja zmykam na kawkę
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Witam i ja
U nas noc ok ale obudził się o 6 i spać nie chciał, wzięłam go do nas ale też było ciężko wiec w końcu ululałam no i spałam do 9 bo alarm kupowy się wlaczyl
Kakaszka powodzenia!
Karolka a gdzie zasypia? sama w łóżku czy najpierw lulasz a dopiero odkładasz?
U mnie w planach no właśnie nie wiem co
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nocy nie piszę bo nawet już nie zapamiętałam ile razy się budziłam poszedł spać 22:40 i 23:45 pobudka na mleko powiercił się zasnął i coś przed 1 znów w końcu go wzięłam do łóżka bo co chwile smoczek wypluwał i nie chciało mi się tak wstawać. W łóżku zajął pół łóżka więc spałam ściśnięta w środku. I co jakiś czas się wiercił budziłam się wstawałam po mleko i tak większość nocy.