- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
poka sukienki niech oko nacieszę
a co do prezentów to ja też już prawie mam dla wszystkich tylko dla siostry i szwagra nie wiem co im kupić ;/ poradźcie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
A rano Emi obudziła się i zaczęła nas wołać...tata ją przyprowadził z prezentami...jakbyście zobaczyły jej radość jak rozrywała papier...cudowności...później tata poszedł do pracy, a my układałyśmy puzzle, składałyśmy kuchenkę, oczywiście nie obyło się bez robienia mamie kawy, obiadu...misie też się najadły a potem czytałyśmy książeczki Małpka Artka tez jej się bardzo podobała, na początku twierdziła, że to jej, ale po długim tłumaczeniu zrozumiała, że to "uuuu" dzidzi
Z tej radości nie mogła dziś zasnąć...czekała na tatę, któy wrócił dopiero o 20
A Artuś dziś kompletnie nie kaszlał i ani razu nie musiałam mu odciągać kataru...natomiast Emisi ciągną się glutki i nieładnie chrypie...
Ale cudne zdjęcia
Lenita jestes boska, śliczny usmiech
Alanku, ale jestes przystojny będziesz czarował tymi oczkami.
A Albercik pieknie prostuje nóżki, czyżby chciał zacząć się uczyć? No i cała mama z niego
Karolka, po pierwsze kolor miałaś super, a po drugie niezła z Ciebie kobitka
Violcia, kolor fajnie brzmi A wiecie, że mi się zawsze podobał kolor rudy? W "gotowych na wszystko" była jedna rudawa pani...
Haniu, mnie też bolało podbrzusze...jajniki, po 3 tygodniach przeszło...
Dziewczyny ja tez zbieram testy Nawet mam dwa Emi z 4.01.2011 i na nich też wsio widać Zdjęcia oczywiście też zrobiłam...i Artusiowe też mam dwa
Jutro będe robić leniwe kluski, chodzą coś ostatnio za mną...
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też oglądałam "Gotowe na wszystko" podczas ciąży nałogowo i jak Mike zmarł to aż się poryczałam heh głupia ja
zastanawiam się nad powrotem do tego koloru ale to za jakiś czas:)
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Codziennie Was podczytuje by nie miec zaleglosci ale nie mam sily nic napisac,wogole to nic mi sie nie chcerobie bo musze i tyle...
Wiktoria ma sie dobrze, bylam z nia u lekarza w poniedzialek, ale pediatry nie bylo tylko taki ogolny- czyli do wszytskiego a jak do wszystkiego to do niczeg, w kadym badz razie wszytsko ma czyste i mam robic dwa razy dziennie inhalacje bo to moga glutki gdzies zalegac albo ze wzgledu ze maluszki maja blisko przewod pokarmowy z oddechowym to moze tresc jedzenia gdzies sie tam osadzic i tak furczec. Dzis drugi dzien inhalacji i jest mniej furczenia. wczoraj w nocy zabralam jej poduszeczke bo tak sie krecila ze ze strachu ze sie za "mocno wtuli w podusie" musialam jej ja zabrac. Spi na samym materacyku i caly czas odwraca sie na brzuch- tylko budzi z jekiem jak chce sie odwrocic bo nie ma sily przez sen zmienic pozycji z brzuszka...
Dzisiaj Albercik nam swietuje magiczna szosteczke wiec skarbie najlepszego :*
prezenty... temat odlegly dla mnie- dopiero na przyszly tydzien bo moj juz bedzie i to tylko dla szwagierki corki i moich rodzicow, bo my sobie kupujemy telefony bo te co mamy sie juz rozsypuja...
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Mały rozrabia u siebie w posiadłości leży na brzuchu i zaczepia miśki z ochraniacza. Do spania mu daleko
A matka wpiernicza herbatniki
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Karolka nie ma co pokazywać bo to zwykłe spódniczki jedna czarna druga sztruks ale ten sztruks chyba cofne bo mnie mierdzi. A kolor i uśmiech rzeczywiście bardzo ładne.
Agusia to Emisia miała frajdę, herbatka smakowała ?? no i gratulacje dla Artka że tak pięknie śpi !
Malutka to moje dziecie tez tak ma, po kikka razy musze do niego w nocy wstawać bo śpi na brzuchu nagle sie budzi prostuje ręce a sam się nie odwróci. ?. Zresztą on chyba zapomniał jak to się robi.
Alan śpi, dziś kąpiel byla po 20 heh ale za to 2 dzień zasypia bez większego marudzenia ale nie zapeszam nie ciesze się bo wszystko się może zmienić
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny a propos horrorów, która ma program "TV PULS"? o 23:40 leci dzis " Zejscie2"...extra
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
Od wczoraj mala zaczyna podnosic dupke na kolanach, czyli zbiera sie do raczkowania, co prawda narazie wychodzi do tylu bo jak do przodu to leci na lewa strone...
Tesciowa przytargala chodaaczek od swojej szwagierki i na probe wsadzilam ja do niego by zobaczyc co bedzie porabiac, a ona popatrzyla co na pulpicei i jazda na lewo, dzis nawet udalo jej sie dojsc do mnie ale jak tylko doszla to wyciagnela raczki do mnie i jak ja wzielam to tak mocno mnie zlapala za szyje ze az mi sie milo robilo wiec Agusiu wyobrazam sobie co czulas jak Emi sie w Ciebie wtulila bo chyba o to Wiktorii chodzilo bo zaraz po tym ugryzla mnie podbrudek
Normlnie zazdroszcze przespanych nocy... kiedy u mnie sie zacznie??? chyba jak Wiktoria przypomni sobie jak odwrocic sie z brzuszka na plecki...
Dzis bylam u mamy i przyszla ta dziewczyna co jej synek wazy prawie 10kg a jest z 9 czerwca i lubi tylko w pionie na rekach inaczej sie drze. jak zobaczylya uu Wiktorii czerwone i duze dziasla i ta lekko sterczaca jedyneczke to mowi ze lekarz na szczepieniu zgladal jej malemu w buziaka i powiedzial ze nie ma co wypatrywac zebow teraz, moze jak skonczy 8 miesiecy bo nawet spuchnietych i zaczerwienionych nie ma,a i ze te opoznienie wynika z tego ze jest na jej mleku, bo dieci na mm dostaja wiecej mineralow, witamin i innych dobrych skladnikow ktore przyspieszaja niektore rzeczy, miedzy innymi wychodznie zebow.....
Tez noosc, a ja myslalam ze to jest uwarunkowane genetycznie kiedy komu zeby wyleza...
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Co do podpowiedzi jakie prezenty kupić to nie pomogę bo sama zawsze mam z tym problem to juz zależy od tego co dana osoba lubi
Agusia fajnie że zdrowiejecie i super ze Emisi sie prezenty podobały uśmiech dziecka jest wtedy najwspanialszą nagrodą i prezentem dla nas i brawo dla Artka za tak ładne spanie
Agusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lena śpi od 21...zasnęła zaraz po mleczku
miłego wieczoru i nocy
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
ja jak mialam torbiel te co do wyciecia to bolealo mnie podbrzusze z jedenej strony ciut bardziej bo byl torbiel wiekszy i zrobily mi sie przy tabsach wlasnie tylko ze ja bralam prawie 3 lata by nie zawalic technikum...
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gochens to jak nie pasuje to wymianka na inną i będzie git
Agusia ja mam ten program ale moj już poszedł spać a sama to za chiny horroru nie obejżę trzęsi dupa ze mnie
i muszę się pochwalić Gabi dzisiaj się sama obróciła z plecków na brzuszek jeszcze nie robi tego cały czas ale czasami jej się zdarzy
wpierniczam sobie pistacje i już prawie całe opakowanie zjadłam
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Haniu, tez tak miałam...a przecież takie rzeczy może i krępujace, ale normalne...każdy czasem pierdzi nas to krępuje, a nasze dzieciaki robią to bezwiednie i z niczym sie nie patyczkują...Emisia jak pierdnie lub nam sie to zdarzy, to mówi " o pupa...o fuuuj"
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
tez chyba się kładę. ?.ja czekam z utęsknieniem na pierwszego buziaka i przytulenie ♡♡♡
Dobranoc dziołchy
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
Jestem Agus tego samego zdania i to powiedzialam T. ze ciut za szybko przyniosla chodzik, bo w sumie nie mialam zamiaru nawet kupowac, a to ze mamy jeden pokoj wolny i zrobilismy z niego skladzik to nie znaczy ze wszystk mozna do nas targarc- ale jak juz przyniosla to na kilka minut dziennie ja wloze ale jak juz bedzie sztywniejsza i tabilniejsza- teraz chcialam zobaczyc jak zareaguje. kuma o co chodzi;) chodak jest zlozony i wysoko na szafie.
mi sie przyda jak bede potrzebowac zrobic obiad a moja wsza nie bedzie chciala siedziec to ja wtedy wsadze.
Karolka nie przejmuj sie ja wlasnei zjadlam pol paczki czipsow i popilam 330ml piwka co mezus przywozi mwoie wam ale dobre pijac jakbym pila oranzade gazowana a dopiero teraz cos czuje wesolo w glowie- ma 4,5 %.
Malenki sukces, mala zakwilila ale sie sama odwrocila na druga strone
uciekam spac
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa