- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Karolka powodzenia w urzędzie, moze jeszcze uda się coś zrobić. A Gabi fajnie ze jest taka towarzyska, przynajmniej możesz ją z kimś zostawić.
Sophie piękna sesja, a ty załapałaś się na jakieś zdjęcie? Dużo płaciłaś?
Mój też może wcinać sporo i bardzo często je jakieś fast foody i szczupły jest a najbardziej to mu zazdroszczę płaskiego brzucha
Szósteczka śliczne zdjęcia mi się najbardziej podoba to z podpisem "pada śnieg"
Jula wyjątkowo śpi dzisiaj jak zabita już dwie godziny, aż się stęskniłam prawie jak Agusia za Emi. A co tam Emisia dostanie na mikołaja? Szukam jakiegoś fajnego prezentu dla chrześniaka 1,5 roczku na gwiazdkę i nie mam pomysłu.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oskarek jeszcze troche kaszle a ja mam katar a tak to ok,mam nadzieje ze chorobsko nam odpusci w koncu.
agusia fajnie ze bez antybiotyku sie obeszo,czyli Artus wraca do zdrowia,jeszcze wezmie syrop troche i bedzie zdrow jak ryba
Sophie sesja cudowna,piekna masz corunie
Szosteczka zdjecia paweka rowniez fajne
karolka to szkoda ze sie nie udao z tym pozwoleniem,ale trudno,nie denerwuj sie...to widze ze Gabi wieksza od narzeczenego
A mi moj cudowny maz rozwali monitor w laptopie,oczywiscie przez przypadek,teraz musi kupic nowy,ale sie wkurzyam na niego,az mnie gowa rozbolala ze musialam procha wziac bo komp nie dziala,ateraz korzysta z jego,niby pozwoli mi ale nie bede miala tak czesto jakbym chciala no i kolejny wydatek i to przezd swietami
Ten horror tez ogldaam,mi sie podoba bo uwielbiam horrory
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Emi dostanie wór z cuckami i jakimiś książeczkami od dziadka...ponoć jakies układankowe...zobaczymy jak rozpakuje...do tego puzzle piankowe z cyferkami by nie siedziała na ziemi , kuchenkę ze wszystkimi przyborami no i kolejne cucki
pod choinkę planujemy kupić jej ciuchcię ze stacyjkowa...bo ona uwielbia ta bajke...koko juz ma, wieć teraz czas na wilsona albo bruno...
Klara a chrześniakowi może klocki? Są róznej wielkości...albo jakies narzędzia...widziałam takie fajne ...z takiej hiszpańskiej bajki..ale trochę kosztują...to chyba mówiące narzędzia...przynajmniej w bajce, a tak do zabawy to pewnie wykonują ta samą pracę co prawdziwe...
a jakie w ogóle wam sie podobały horrory?
ja mam takie typy jak narazie:
egzorcysta,
demony,
wzgórza maja oczy (to ciężko mi było oglądać)
paranormal activity,
28 dni,
żywe trupy, ale jeszcze ta wersja czarno-biała
sierota,
zejście
egzorcyzmy Emilii Rose
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Karolka to chusteczkowo trzymam kciuki żeby coś się zmieniło!!!
Haniu może coś się rozregulowało??
Agusia to się wysciskacie
Wyszłam w końcu z tego łóżka ale następnym razem zapraszamy do nas kto chętny
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
moje marzenie spedzic dwa dni ciagiem w lozku z chipsami redsikiem i filmami moze kiedys sie spelni, co do szczescia trzeba
klara ja tez mysle, ze klocki. teraz kupowalismy na roczek malemu w biedronce fajne sa z literkami cyferkami, no i pudelko tez z dziurkami roznymi. mamusia jego mowila, ze super sie bawi, ale one ponoc od 18 miesiecy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ja stawiam że to nie od odstawienia piguł bo bolało mnie już kilka dni wcześniej. A go ginki mi jakoś nie po drodze Wzięłam witaminę c i żurawit i zobaczymy czy to od pęcherza bo często dość siusiam...ale tak mam prawie od porodu.
Emi ale stęskniona pewnie też i na pewno się ucieszy z takich prezentów
Violcia a to ci pech...normalnie okupuj teraz za to męża lapka
Dziewczyny ten horror mi się też podobał...a tak przeżywam bo straszny na maksa...dobry film zrobili
lecę dać Lenie ziemniak z dynią
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Paranolmal dla mnie przereklamowany. mnie się podobał jeszcze sinistars, sierociniec i hmm nie pamiętam już tych tytułów ale zawsze klasyki był film Milczenie Owiec
Violcia nie dobrze,może narazie z jego korzystaj a po świętach zrobicie??
Alan dziś jadł marchew, ziemniak, cukinia i burak wiecie jakie dobre? sama bym chętnie to zjadła.
A właśnie ostatnio mi mówiła moja ciocia która jest dosyć pokaźnych gabarytów że bardzo duży błąd jaki popełniają mamy karmiące swoje dzieci to zjadanie resztek po dziecku ponoc przy tym bardzo można przytyć, że to zgubne jest.
Kakaszka to Eli do babci a wy z ukochanym zróbcie sobie taki weekend
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
no i z tym dojadaniem tez slyszalam, no i duzo racji w tym jest. ja narazie podjadam, bo ogolnie zadnych witamin nie jem, wiec troche warzywek czy owockow nie zaszkodzi, gorzej jak juz bedzie wszystko zerna
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Agusia ale prezenty Emisia bedzie w 7 niebie
Klara ja tez bym klocki duze poleciła albo takie duze auto jak Marta pokazywała kiedys
No i wyobrazcie sobie ze zachodze do biura a tam baba oczy wystawiła i nic nie wie o takiej odpowiedzi jutro rano ma dzwonic do głownego biura i mam przyjsc o 11 a dałam jej w razie czego certyfikat wypłat za cały 2012 moze to cos da
Lece robic kolacje i Gabcie kapac ,
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karolka ja w życiu nie miałam grzywki w ogóle to jak mi włosy po czole smyrają to dostaję kurwi.. tak mnie to denerwuje swędzi, łaskocze cały czas tylko poprawiam. A włosy nie będę cały czas prostować wolę jak się trochę kręcą.
Podobam się sobie jak patrzę na siebie to w głowie czuję się jako inna osoba, z wyglądu jestem sobą.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
eliza wlasnie dostala znowu nowa garderobe, ale to juz jak bedzie wieksza. znajomy przytargal 3 wory po swojej corce
moj poszedl pograc w playa z kumplem, takze u nas babski wieczorek. idziemy sie kapac, bo mala marudzi.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa