BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804789 przez _Klara_
Całe szczęście że z Artusiem nie jest tak źle i sam syropek powinien pomóc.

Karolka powodzenia w urzędzie, moze jeszcze uda się coś zrobić. A Gabi fajnie ze jest taka towarzyska, przynajmniej możesz ją z kimś zostawić.

Sophie piękna sesja, a ty załapałaś się na jakieś zdjęcie? Dużo płaciłaś?

Mój też może wcinać sporo i bardzo często je jakieś fast foody i szczupły jest a najbardziej to mu zazdroszczę płaskiego brzucha :dry:

Szósteczka śliczne zdjęcia mi się najbardziej podoba to z podpisem "pada śnieg"

Jula wyjątkowo śpi dzisiaj jak zabita już dwie godziny, aż się stęskniłam prawie jak Agusia za Emi. :woohoo: A co tam Emisia dostanie na mikołaja? Szukam jakiegoś fajnego prezentu dla chrześniaka 1,5 roczku na gwiazdkę i nie mam pomysłu.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #804791 przez violcia00
Agusia ja bym posza chetnie tylko u zadnego miejsca nie ma,widocznie dzieci teraz duzo choruje,jedynie szpital nam zosta.ale chyba nie bedzie potrzeby bo juz sie o wiele lepiej czujemy :silly:

Oskarek jeszcze troche kaszle a ja mam katar a tak to ok,mam nadzieje ze chorobsko nam odpusci w koncu.

agusia fajnie ze bez antybiotyku sie obeszo,czyli Artus wraca do zdrowia,jeszcze wezmie syrop troche i bedzie zdrow jak ryba :kiss:

Sophie sesja cudowna,piekna masz corunie :kiss:

Szosteczka zdjecia paweka rowniez fajne :kiss:

karolka to szkoda ze sie nie udao z tym pozwoleniem,ale trudno,nie denerwuj sie...to widze ze Gabi wieksza od narzeczenego :woohoo:

A mi moj cudowny maz rozwali monitor w laptopie,oczywiscie przez przypadek,teraz musi kupic nowy,ale sie wkurzyam na niego,az mnie gowa rozbolala ze musialam procha wziac bo komp nie dziala,ateraz korzysta z jego,niby pozwoli mi ale nie bede miala tak czesto jakbym chciala no i kolejny wydatek i to przezd swietami :angry:

Ten horror tez ogldaam,mi sie podoba bo uwielbiam horrory :lol:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804792 przez Agusia83
Klara, Artuś też śpi od 15 :laugh:
Emi dostanie wór z cuckami i jakimiś książeczkami od dziadka...ponoć jakies układankowe...zobaczymy jak rozpakuje...do tego puzzle piankowe z cyferkami by nie siedziała na ziemi :silly: , kuchenkę ze wszystkimi przyborami no i kolejne cucki :silly:
pod choinkę planujemy kupić jej ciuchcię ze stacyjkowa...bo ona uwielbia ta bajke...koko juz ma, wieć teraz czas na wilsona albo bruno...

Klara a chrześniakowi może klocki? Są róznej wielkości...albo jakies narzędzia...widziałam takie fajne ...z takiej hiszpańskiej bajki..ale trochę kosztują...to chyba mówiące narzędzia...przynajmniej w bajce, a tak do zabawy to pewnie wykonują ta samą pracę co prawdziwe...

a jakie w ogóle wam sie podobały horrory?
ja mam takie typy jak narazie:

egzorcysta,
demony,
wzgórza maja oczy (to ciężko mi było oglądać)
paranormal activity,
28 dni,
żywe trupy, ale jeszcze ta wersja czarno-biała
sierota,
zejście
egzorcyzmy Emilii Rose

11 lata 1 miesiąc temu #804793 przez Gochens
Sophie sesja boska!!!! do magazynu normalnie

Karolka to chusteczkowo :dry: trzymam kciuki żeby coś się zmieniło!!!

Haniu może coś się rozregulowało??

Agusia to się wysciskacie :lol:

Wyszłam w końcu z tego łóżka ale następnym razem zapraszamy do nas kto chętny

11 lata 1 miesiąc temu #804796 przez kakaszka
gochens juz sie nie oplacalo wylazic z lozka, bo zaraz z powrotem juz bedzie trzeba :P
moje marzenie spedzic dwa dni ciagiem w lozku z chipsami redsikiem i filmami :D moze kiedys sie spelni, co do szczescia trzeba :D

klara ja tez mysle, ze klocki. teraz kupowalismy na roczek malemu w biedronce fajne sa z literkami cyferkami, no i pudelko tez z dziurkami roznymi. mamusia jego mowila, ze super sie bawi, ale one ponoc od 18 miesiecy.

11 lata 1 miesiąc temu #804797 przez Hania84
Agusia co to sa cucki? :silly:

Ja stawiam że to nie od odstawienia piguł bo bolało mnie już kilka dni wcześniej. A go ginki mi jakoś nie po drodze :silly: Wzięłam witaminę c i żurawit i zobaczymy czy to od pęcherza bo często dość siusiam...ale tak mam prawie od porodu.

Emi ale stęskniona pewnie też i na pewno się ucieszy z takich prezentów :)

Violcia a to ci pech...normalnie okupuj teraz za to męża lapka :silly:

Dziewczyny ten horror mi się też podobał...a tak przeżywam bo straszny na maksa...dobry film zrobili :)

lecę dać Lenie ziemniak z dynią ;)

11 lata 1 miesiąc temu #804798 przez Agusia83
Haniu, cucki to cukierki :laugh:

A może owulka się reguluje?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804800 przez Gochens
Wzgórza mają oczy mi się podobal :-)
Paranolmal dla mnie przereklamowany. mnie się podobał jeszcze sinistars, sierociniec i hmm nie pamiętam już tych tytułów ale zawsze klasyki był film Milczenie Owiec :lol:

Violcia nie dobrze,może narazie z jego korzystaj a po świętach zrobicie??
Alan dziś jadł marchew, ziemniak, cukinia i burak wiecie jakie dobre? sama bym chętnie to zjadła.

A właśnie ostatnio mi mówiła moja ciocia która jest dosyć pokaźnych gabarytów że bardzo duży błąd jaki popełniają mamy karmiące swoje dzieci to zjadanie resztek po dziecku ponoc przy tym bardzo można przytyć, że to zgubne jest. :cheer:

Kakaszka to Eli do babci a wy z ukochanym zróbcie sobie taki weekend :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu #804806 przez kakaszka
hehe gochens bardzo bym chciala, ale na tesciowej nie moge polegac, moglabym tylko swojej mamie powierzyc dziecko na tak dlugo, ale to narazie nie realne :)
no i z tym dojadaniem tez slyszalam, no i duzo racji w tym jest. ja narazie podjadam, bo ogolnie zadnych witamin nie jem, wiec troche warzywek czy owockow nie zaszkodzi, gorzej jak juz bedzie wszystko zerna :D

11 lata 1 miesiąc temu #804813 przez aleksiaa88
Obiecany kombinezon

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804814 przez aleksiaa88
Dobry
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #804828 przez KaRoLkA
Aleksia super fryzurka ale jak dla mnie to jeszcze grzyweczki brakuje ;) ale to moje zboczenie zawodowe :p a kombinezon extra

Agusia ale prezenty Emisia bedzie w 7 niebie :)

Klara ja tez bym klocki duze poleciła albo takie duze auto jak Marta pokazywała kiedys :)

No i wyobrazcie sobie ze zachodze do biura a tam baba oczy wystawiła i nic nie wie o takiej odpowiedzi jutro rano ma dzwonic do głownego biura i mam przyjsc o 11 a dałam jej w razie czego certyfikat wypłat za cały 2012 moze to cos da :)

Lece robic kolacje i Gabcie kapac ,

11 lata 1 miesiąc temu #804840 przez aleksiaa88
Sophie sesja cudna boziu jakie to śliczny widok takiego bobaska.

Karolka ja w życiu nie miałam grzywki w ogóle to jak mi włosy po czole smyrają to dostaję kurwi.. tak mnie to denerwuje swędzi, łaskocze cały czas tylko poprawiam. A włosy nie będę cały czas prostować wolę jak się trochę kręcą.
Podobam się sobie :) jak patrzę na siebie to w głowie czuję się jako inna osoba, z wyglądu jestem sobą.

11 lata 1 miesiąc temu #804854 przez kakaszka
aleksia super fryz, w lekko kreconych pewnie tez bedzie extra :) no i albert chyba jest podobny do ciebie :)sliczny. no i kombinezon zarabisty, taki inny, bardzo mi sie podoba :)

eliza wlasnie dostala znowu nowa garderobe, ale to juz jak bedzie wieksza. znajomy przytargal 3 wory po swojej corce :)

moj poszedl pograc w playa z kumplem, takze u nas babski wieczorek. idziemy sie kapac, bo mala marudzi.

11 lata 1 miesiąc temu #804859 przez aleksiaa88
Co do podjadania to ja zawsze smakuje kosztuje i kończę czego nie zje. Coś mi się zdaje, że mi dupa urośnie. I jeszcze potrafię kaszki ryżowej pod pod postacią proszku z pół łyżeczki wciągnąć ah ta morelowa jest taka smaczna, nie mogę się jej obszyć jak robię małemu.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka