BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804971 przez rysa
Też miałam ostatnio taką sytuacje? dokladnie przedwczoraj że normalnie ktoś zadzwonił na domofon i nikogo nie bylo bo specjalnie wyjzalam przez okno czy ktos sobie jaja robi i potem tego samego dnia jak juz ciemno bylo ktos zapykal do drzwi a jak zapytalam kti tam to sie nikt nie odezwal, jak popatrzylam przez wizjer to ciemno jak w d...

A xa horrorami nie przepadam chociaz kilka mi sie podobalo ale po ich obejzeniu mam zawsze schizo :)

R. mnie wkurw.... bo poszedl pomoc koledze w remoncie i wrocil przed chwila nawalony jak biszkopt.Narobil takiego rumoru ze obudzil Filipa, ale juz go ululalam.Za kare spi w drugim pokoju ;)

Malam dzisiaj egz. praktyczny na prawko i nie zdalam :/

Sophie piekne zdiecia.Tez bym chciala zrobic Filipowi znowu taka sesje teraz jak juz jest bardziej rozumny.

A mi udalo sie kupic Nan 800g za 28zl! Kupilam od razu 3 pudelka bo baardzo sie oplacalo :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #804973 przez Gochens
a czymś sypałaś Aguś??

pije drugi kubeczek grzańca i chyba sama już się zgrzałam :lol:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804976 przez Hania84
Polewa może być z tego: :)
100 g mlecznej czekolady
2 łyżki lekko solonego masła orzechowego typu crunchy (z kawałkami orzeszków)

rozpuszczamy w rondlu by miało jednolity kolor...lekko studzimy i polewamy ;)

heh rysa faceci :dry: mam tylko nadzieję że najpierw remontowali a później pili :side:
a na czym nie zdałaś? Nic się nie martw ...za drugim razem pójdzie lepiej :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804980 przez Agusia83
Gochens ja niczym nie sypalam, ale mozesz cukrem pudrem.

a mnie maz zmuszal do jedzenia cytryny...najpierw opedzlowalismy pomelo, pozniej mandarynki a teraz pol cyrtyny....hardcore...haha

Rysa, glowka do gory, nastepnym razem sie uda...na pewno zdasz.

Rysa, to extra promocja...nawet ja bym chetnie kupila, tylko bebiko :laugh:

Haniu, mie smakuje, bo to slodsze od grejfruta, ale takie jakby suchsze...jednak ja sie zajadam tym, D. nawet polubil i Emisia :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu #804981 przez Hania84
I co Agusia pomelo dobre? :)

11 lata 1 miesiąc temu #804983 przez Agusia83
Haniu, odpisalam post wyzej :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #804987 przez Gochens
Ajj tam Rysa za pierwszysm razem to często nie wychodzi także się nie martw. Następny na bank będzie lepszy :)

hmm ciekawa ta polewa Hania. Taka słodko-słona, może być dobra :)

Agusia a co go na takie hardkory wzięło heheh

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804988 przez Hania84
hehe zauważyłam :) ja też bardziej pomelo lubię niż grejfruta. Masz rację jest suchsze ale mi to odpowiada :)
Już dawno nie jadłam i musiałabym kupić...bo ostatnio to w mandarynkach siedzimy :) trzeba się najeść póki dobre..bo po nowym roku są coraz gorsze....albo z pestkami albo kwaśne :P

Gochens jadłam kiedyś ciasto bananowo-czekoladowe właśnie z taką polewą i bardzo dobre było :) dlatego napisałam :blink:

11 lata 1 miesiąc temu #804997 przez Agusia83
Gochens bo oboje jestesmy przeziebieni, wiec stwierdzil, ze trza zjesc taki zajzajer :silly: i nam sie polepszy...
odpompuje cycki i lece spac

11 lata 1 miesiąc temu #805004 przez Marta1985
Halo tak na szybko :-)

Klara sliczne zdjęcia :-) Aleksia bardzo ładna fryzura i Albert też cudny :-)

Gochens ja podaje to ciasto suche albo polewam czekolada roztopiona z mlekiem i posypuje orzechami :-)

HANIA przepis na polewam na pocztę proszę :-) i jak możecie to przesyłajcie na pocztę jak widzidzicie ze którąś coś zamieściła ;-)
Mój Bartuś coś mleka ńie cchce pić :-(

11 lata 1 miesiąc temu #805039 przez kakaszka
dzien dobry mamuski :)

rysa mozemy sobie rece podac, bo moj tez poszedl koledze cos pomoc i przyszedl nawalony jak bak. ja mialam szczescie, ze eliza mocno spala i nie obudzila, ale ja sie podku..ilam. a na 5 do pracy poszedl jeszcze pijany. cwaniak wylaczyl tel, zeby tak jakby zaspac, ale jego szew po niego przyjezdza, wiec zadzwonil domofonem I sie nie udalo zaspac :D a to pech :D

ja dzis mam wizyte ciezarnej kolezanki, dam jej pare ciuszkow, poplotkujemy, bo dawno jej nie widzialam :)

zmykam robic jedzonko elizie i sobie kawusie :)
milego dnia

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #805048 przez KaRoLkA
Dzień dobry :)

Ale miałyście straszne historie ja to bym chyba w gacie sikała bo się boję jak nie wiem a jeszcze jakbym słyszała że ktoś się dobija do drzwi to zawał na miejscu i dzwoniłabym wszędzie gdzie się da :P Ja mieszkam w polsce na wsi i do najbliższego sąsiada mam jakieś 600 metrów a dookoła domu mam las i pola i czasami jak wracałam ze szkoły zimą po 20 to brat po mnie wychodził bo trzęsłam gaciami jak małe dziecko ;/

Rysa i Kakaszka nie zazdroszczę ululanych facetów , kare im i niech śpią na kanapie a co! :)

Rysa Ty gotowałaś zupki na cały miesiąc prawda?? dobrze pamiętam, i dawałaś mięsko do środka i pasteryzowałąś?? ile wytrzymują takie zupki ??

wczoraj nie pisałam bo małą udało mi się dopiero ululać po 22 ;/ i to u Nas w łóżku spała bo łóżeczko znowu gryzło;/ kurde nauczy Mi się i jej później z łóżka nie wypędzę a co ją położę do łóżeczka nawet śpiącą to zaczyna się wiercić i jak się zorientuje to ryk ;/ ale pobudka była dopiero o 5 na jedzonko i spała do 8 :) Ja cała w nerwach od rana bo ciekawa jestem co to będzie z tym pozwolenie.
Lecę robić nalesniki z farszem do ryskich :)

a tu jeszcze pokażę Wam moją Mysię :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #805085 przez szósteczka
witam sie , prubowalam sie z szymkiem zapisac do lekarza ale powiedzieli ze do czwartku zapomniec bo tylko jedna lekarz przyjmuje i na tel nie dam rady a pojechac nie mam jak bo kto z rana z dzieciakami zostanie a tam juz od 5.30 stoja a otwieraja 7.30 masakra, no ale z szymkiem nie jest koszmarnie wczoraj wieczorem zagoraczkowal ale dzis wstal i jest ok kaszle mokrym wiec daje mu ambrosol inchaluje sola fizjologiczna i moze mu przejdzie dzis jeszcze go nasmaruje i moze kednak wlacze tv zeby polerzal pod kocem i sie wygrzal trudno moze uda nam sie wyleczyc bez lekarza.

Karolka zdjecia malej sliczne , a moze on cos przeczuwa dlatego tak nalega :-) .

Jak ja sie ciesze ze moj nie pije wogole kiedys jak jeszcze nie mial krucjaty to po pepkowym przy wiolce najstarszej tak popil ze na czworaka do domu wlazil tylko mnie przeprosil i zaraz poszedl spac na 24 godz tylko ze mielismy jeden pokuj do dyspozycji wiec wynioslam sie do rodzicow z mala na caly dzien i tyle.

Ja nie wiem jak wy te horrory mozecie ogladac zeby tak sie pozniej bac ja tam nie lubie.

ja to kiedys gotowalam miesko oddzielnie miksowalam i mrozilam w woreczkach do lodu a potem dodawalam do zupki ze dwie kostki a razem to nie robilam na dluzej mi wogole w tym roku kiepsko sie popasteryzowalo i niedawno musialam duzo wyzucic z tago co ugotowalam wiec chyba wroce do mrozenia bo u nas strasznie goraco i moze dlatego to wszystko mi sie psuje.

szymek mi sie teraz inchaluje a ja ogarne chalupe jak pawel mi da bo jojczy cosik. nara

11 lata 1 miesiąc temu #805096 przez srenka_918
Witam Was ;)
Wy już macie dzień w pełni a ja lenia mam ;) Załapałam dzień łóżkowy od Gochens ;)

Włosy wypadają mi jeszcze bardziej niż 2 miesiące temu... Wszędzie ich pełno i stosuję jakieś wit i odżywki na wypadanie i nic... Jestem zdenerwowana... Ale mówię sobie: wytrzymam...

Od stycznia lezę do dentysty bo mnie coś zaczyna zębol pobolewać co mi się w ciąży dawał we znaki a na razie mąż chodzi to ja nie mogę mu w kolejkę wchodzić ;)

Ja kiedyś tylko horrory oglądałam, ale teraz to bym sikała po kątach ze strachu to nie oglądam ;) nic a nic ;)

Czy mi się wydaje, czy Albercik ma dziś swoje święto? ;) Wszystkiego dobrego kochany ;)

11 lata 1 miesiąc temu #805116 przez KaRoLkA
Szosteczka zdrowka dla Szymusia :* a co do testu to nie było sytuacji ktora by wskazywala na ten stan i powinnam po sobie cos czuc a tu nic wiec niewiem co mu sie stało :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka