- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
A xa horrorami nie przepadam chociaz kilka mi sie podobalo ale po ich obejzeniu mam zawsze schizo
R. mnie wkurw.... bo poszedl pomoc koledze w remoncie i wrocil przed chwila nawalony jak biszkopt.Narobil takiego rumoru ze obudzil Filipa, ale juz go ululalam.Za kare spi w drugim pokoju
Malam dzisiaj egz. praktyczny na prawko i nie zdalam :/
Sophie piekne zdiecia.Tez bym chciala zrobic Filipowi znowu taka sesje teraz jak juz jest bardziej rozumny.
A mi udalo sie kupic Nan 800g za 28zl! Kupilam od razu 3 pudelka bo baardzo sie oplacalo
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
pije drugi kubeczek grzańca i chyba sama już się zgrzałam
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
100 g mlecznej czekolady
2 łyżki lekko solonego masła orzechowego typu crunchy (z kawałkami orzeszków)
rozpuszczamy w rondlu by miało jednolity kolor...lekko studzimy i polewamy
heh rysa faceci mam tylko nadzieję że najpierw remontowali a później pili
a na czym nie zdałaś? Nic się nie martw ...za drugim razem pójdzie lepiej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
a mnie maz zmuszal do jedzenia cytryny...najpierw opedzlowalismy pomelo, pozniej mandarynki a teraz pol cyrtyny....hardcore...haha
Rysa, glowka do gory, nastepnym razem sie uda...na pewno zdasz.
Rysa, to extra promocja...nawet ja bym chetnie kupila, tylko bebiko
Haniu, mie smakuje, bo to slodsze od grejfruta, ale takie jakby suchsze...jednak ja sie zajadam tym, D. nawet polubil i Emisia
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
hmm ciekawa ta polewa Hania. Taka słodko-słona, może być dobra
Agusia a co go na takie hardkory wzięło heheh
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Już dawno nie jadłam i musiałabym kupić...bo ostatnio to w mandarynkach siedzimy trzeba się najeść póki dobre..bo po nowym roku są coraz gorsze....albo z pestkami albo kwaśne
Gochens jadłam kiedyś ciasto bananowo-czekoladowe właśnie z taką polewą i bardzo dobre było dlatego napisałam
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
odpompuje cycki i lece spac
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Klara sliczne zdjęcia Aleksia bardzo ładna fryzura i Albert też cudny
Gochens ja podaje to ciasto suche albo polewam czekolada roztopiona z mlekiem i posypuje orzechami
HANIA przepis na polewam na pocztę proszę i jak możecie to przesyłajcie na pocztę jak widzidzicie ze którąś coś zamieściła
Mój Bartuś coś mleka ńie cchce pić
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
rysa mozemy sobie rece podac, bo moj tez poszedl koledze cos pomoc i przyszedl nawalony jak bak. ja mialam szczescie, ze eliza mocno spala i nie obudzila, ale ja sie podku..ilam. a na 5 do pracy poszedl jeszcze pijany. cwaniak wylaczyl tel, zeby tak jakby zaspac, ale jego szew po niego przyjezdza, wiec zadzwonil domofonem I sie nie udalo zaspac a to pech
ja dzis mam wizyte ciezarnej kolezanki, dam jej pare ciuszkow, poplotkujemy, bo dawno jej nie widzialam
zmykam robic jedzonko elizie i sobie kawusie
milego dnia
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Ale miałyście straszne historie ja to bym chyba w gacie sikała bo się boję jak nie wiem a jeszcze jakbym słyszała że ktoś się dobija do drzwi to zawał na miejscu i dzwoniłabym wszędzie gdzie się da Ja mieszkam w polsce na wsi i do najbliższego sąsiada mam jakieś 600 metrów a dookoła domu mam las i pola i czasami jak wracałam ze szkoły zimą po 20 to brat po mnie wychodził bo trzęsłam gaciami jak małe dziecko ;/
Rysa i Kakaszka nie zazdroszczę ululanych facetów , kare im i niech śpią na kanapie a co!
Rysa Ty gotowałaś zupki na cały miesiąc prawda?? dobrze pamiętam, i dawałaś mięsko do środka i pasteryzowałąś?? ile wytrzymują takie zupki ??
wczoraj nie pisałam bo małą udało mi się dopiero ululać po 22 ;/ i to u Nas w łóżku spała bo łóżeczko znowu gryzło;/ kurde nauczy Mi się i jej później z łóżka nie wypędzę a co ją położę do łóżeczka nawet śpiącą to zaczyna się wiercić i jak się zorientuje to ryk ;/ ale pobudka była dopiero o 5 na jedzonko i spała do 8 Ja cała w nerwach od rana bo ciekawa jestem co to będzie z tym pozwolenie.
Lecę robić nalesniki z farszem do ryskich
a tu jeszcze pokażę Wam moją Mysię
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Karolka zdjecia malej sliczne , a moze on cos przeczuwa dlatego tak nalega .
Jak ja sie ciesze ze moj nie pije wogole kiedys jak jeszcze nie mial krucjaty to po pepkowym przy wiolce najstarszej tak popil ze na czworaka do domu wlazil tylko mnie przeprosil i zaraz poszedl spac na 24 godz tylko ze mielismy jeden pokuj do dyspozycji wiec wynioslam sie do rodzicow z mala na caly dzien i tyle.
Ja nie wiem jak wy te horrory mozecie ogladac zeby tak sie pozniej bac ja tam nie lubie.
ja to kiedys gotowalam miesko oddzielnie miksowalam i mrozilam w woreczkach do lodu a potem dodawalam do zupki ze dwie kostki a razem to nie robilam na dluzej mi wogole w tym roku kiepsko sie popasteryzowalo i niedawno musialam duzo wyzucic z tago co ugotowalam wiec chyba wroce do mrozenia bo u nas strasznie goraco i moze dlatego to wszystko mi sie psuje.
szymek mi sie teraz inchaluje a ja ogarne chalupe jak pawel mi da bo jojczy cosik. nara
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Wy już macie dzień w pełni a ja lenia mam Załapałam dzień łóżkowy od Gochens
Włosy wypadają mi jeszcze bardziej niż 2 miesiące temu... Wszędzie ich pełno i stosuję jakieś wit i odżywki na wypadanie i nic... Jestem zdenerwowana... Ale mówię sobie: wytrzymam...
Od stycznia lezę do dentysty bo mnie coś zaczyna zębol pobolewać co mi się w ciąży dawał we znaki a na razie mąż chodzi to ja nie mogę mu w kolejkę wchodzić
Ja kiedyś tylko horrory oglądałam, ale teraz to bym sikała po kątach ze strachu to nie oglądam nic a nic
Czy mi się wydaje, czy Albercik ma dziś swoje święto? Wszystkiego dobrego kochany
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!