BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #805598 przez KaRoLkA
Malutka to super dziekuje:)

Gochens a jakie to perfumy?? Ja uwielbiam jak Mój pachnie DIESEL-em lub NIKE GREEN STORM :D a własnie jakie perfumy lubicie??:) niby o gustach się nie rozmawia ale jakie są wasze typy :)

Haniu niema się co krępować to przecież fizjologiczna normalna czynność :) nieda się jej powstrzymac:) a co do tego prezentu to właśnie mam problem bo Oni wszystko mają ;/ a jakie3jś pierdołki nie kupię bo mnie wyśmieją ;/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agusia nie mogę nie mam takiej ful opcji hehe ale to nic najwyżej z neta się ściągnie i będe w dzień oglądać , a lacosta pink ślicznie pachnie miałam kiedyś a teraz mam Black XS a ogólnie to lubię jeszcze Amor amor fioletowy i PUMA czerwona :)

zeżarłam cała paczkę B) a co niech idzie w pośladki przynajmniej mąż nie będzie narzekał że same kości heh

Dobrej nocki :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #805599 przez Hania84
Agusia dzięki :kiss: pocieszyłaś mnie :) odczekam i zobaczę jak to dalej będzie...ale skoro też tak miałaś i dodatkowo w tym czasie nasilał się ból przy gazach i wypróżnieniach to możliwe że tak i u mnie jest. Oby .

Malutka - mam nadzieję że to nie torbiel. Ja brałam piguły 4,5 miesiąca.

Czytałam właśnie że organizm jak wraca do normalnego trybu pracy po pigułach sztuk 28 to takie mogą się zdarzać akcje, atrakcje.
Jak w PL brałam novynette (czyli szt. 21) i odstawiłam je to wszystko było okej...ale tam robiłam przerwę na okres co miesiąc.

A Emi aparatka z tym "pupa...fuj fuj" :D

Brawo dla Gabrysi za obrót :)
brawo dla Wiki za przygotowania do raczkowania :)

Moja ani nie podnosi pupy jak leży na brzuchu (chyba że jak leży na plecach...ale to się nie liczy :P ) ani się nie przekręca...leniuch mały :)

11 lata 4 tygodni temu #805606 przez Marta1985
Halo ja jestem ...

też mam jakaś chandrę ... nic mi się nie chce do tego przygotowania przedświąteczne ... zakupy rzeczy do domu bo mieliśmy przypływ gotówki ale i tak nie uda nam się wszystkiego zakupić co zaplanowaliśmy ... ja nie wiem na co te pieniądze idą ...

Bartuś cudny ... apetyt mu wrócił ;) Dziś dwa razy siku do nocnika zrobił :) jutro ćwiczymy z kupką :P

Idę wypisać kartki świąteczne.

11 lata 4 tygodni temu #805676 przez Gochens
Witam jako pierwsza :ohmy:

U nas noc rewelacja. Młody obudził się o 6 a później o 9 do niego wstałam bo już marudzić zaczął w łóżku :laugh:

Jadę zaraz na Solarium bo blada jestem jak śmierć :huh:

Karolka ja uwielbiam black xs :lol: a mojemu chce właśnie dieselcaptain captain america kupić. to limitowana edycja była. tez se wymyślił :S
Lubie jeszcze aqua di gioa zielone i w ogóle takie co powącham i ładnie tufią

Dobra uciekam będę wieczorem :kiss: :kiss:

11 lata 4 tygodni temu #805680 przez kakaszka
dzien dobry mamuski :) nie bylo mnie troche i musze was ogarnac :)

gabi jestes cudownym smieszkiem, oby tak zawsze :)

rysa ja nie znam osoby co by zdala za pierwszym razem, jednak szkoly chca troche zarobic na egzaminach i raczej zadko puszczaja kogos odrazu nawet jak wychodzi jezdzenie dobrze :)

lenita luzaczka mala :D

alan nie poznalam cie, dawno cie mamusia nie pokazywala :) sliczny jestes robaczku ;-*

albercik juz stoi jak stary malusienki :) jeszcze chwilka i pojdzie :D

haniu kochana wez sie przejdz do gina, napewno powie ci co jest. bo tak gdybac mozna dlugo :P

kurcze piszecie o tych testach, a ja bylam w takim szoku, ze sie pozbylam odrazu i nawet nie pomyslam, zeby zrobic zdjecie, a tez jestem bardzo sentymentalna :)

haha karolka ja tez w ciazy nalogowo ogladalam gotowe na wszystko i ryczalam jak sie skonczylo :D chcoiaz jak napisac o wzdeciach, to mi sie przypomnialo, ze tez tak mialam, ze bolalo mi jak na okres, a to ewidentnie byly wzdecia, ale po dniu minelo, wiec nie wiem.

malutka ciekawe z tymi zebami, ale moze cos w tym jest. elizie za szybko wylazly w sensie spuchly, a jest karmiona od urodzenia mm.

marta a jak bartus siedzi na nocki to jeszcze go trzymasz czy juz sam siedzi?

eliza drugi dzien ma cs ze snem. wczoraj spala 3 razy po pol godziny, pozniej sie sama budzila jakby wyspana, ale za chwile ziewanie itd, a juz zasnac nie chciala za chiny. myslalam, ze w nocy bedzie spac jak zabita, a tu psikus, obudzila sie po 1 i oczy jak 5 zl, pierwszy raz byla taka rozbudzona w nocy i poki jej nie dalam mleka to nie zasnela, pozniej nad ranem juz krecioch, wiec wyladowala w bujaku kolo lozka i co krecenie to ja bujalam i tak wytrzymalysmy do 7.

teraz znowu spac chce, ziewa co minute, ale zasypiac to nie. zeby fakt swedza, ale nie krytycznie, ale nawet jak bylo krytycznie to spala min gozne na jednej drzemce, moze znowu jakis skok, bo ogolnie grzeczna jest.

znowu posta godzine pisze :)

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #805709 przez KaRoLkA
Witam :)

Alanku sto lat robaczku :kiss: :kiss:

Gochens ja też Uwielbiam XS :D Miłego wygrzewania się na sztucznym słonku :P zazdroszcze :side:

Naszą noc można zaliczyć do tych gorszych ;/ Nie dość żę się budziłan z płaczem to od 1.30 do 4 tak łobuzowała w łóżeczku że spać się nie dało bo gadała, śpiewała , nóżkami z taką fascynacja uderzała o materacyk i szczebelki ,miśki do góry nogami i co chwile trzeba było do niej wstawać bo zakrywała sobie buzię pieluszką i w ryk ;/ o 4 nakarmiłam i wzięłam do siebie , przytuliłam i spała do 7.30 więc niema to jak spanie z Mama :) a teraz wariuje na dywanie obraca się na boczek tak że nóżki ma jakby leżała na brzuszku a ręce na boku. i boli mnie coś lewa pierś ;/ myslalam wczesniej ze to przez to ze pełna była ale tera po karmieniu dalej boli;/

Dzisiaj w planach prasowania i pakowania ciąg dalszy :)

Miłego Dnia :)

11 lata 4 tygodni temu #805713 przez malutkamilka
Co do perfum to dla mnie i mojego A. perfumy powinny dlugo i ladnie pachniec- bez znaczenia czy sa tanie czy drogie.
ja uwielbiam z fm Federica Machora gucci rush i jenifer lopez love and light. Jestem zakochana w jednych, kiedys dostalam w prezencie ale ze nie pracowalam to nie bylo mnie stac na ich kupno, ale nazwe mam na koncu jezyka. kiedys mojemu kazalam na promie szukac ale tez nie bylo.Jak mi sie przypomni to napisze.

Moj zz kolei w domu uzywa str8 bo akurat sobie kupil ale na promie wynalazl sobie takie ktore x lat temu mu sie podobaly a nie mogl nigdzie dostac.

11 lata 4 tygodni temu #805726 przez szósteczka
witam sie i ja.

sliczne zdjecia usmieszkow i nie tylko, ikunia wstawila fajne na fejsa dawej je też tutaj zosia sliczna.

rysa nie martw sie wreszcie sie uda i napewno zdasz na to prawko.

ja tez mam pare testow glownie dzieci ktore poczeły sie u nas w domku czyli Fauci, Szymka i Pawełka.

sto lat dla Alanka.

my dziekujemy za zyczonka powrotu do zdrowia niestety mam przeczucie ze bez wizyty u lekarza sie nie obedzie i chyba jutro sprubuje sie dostac. Wczoraj myslalam ze bedziemy piec pierniczki a tu gucio wzielam sie za robienie stroikow na kiermasz do przedszkola i mi sie dlugo zeszlo dziewczyny sie do mnie przylaczyly i byla istna produkcja, dzis musze jeszcze pare wykonczyc i wziasc sie za kolorowanie figurek do szopek dla przyjaciół z kregu 5 zestawow po 9 figór czyli w sumie 45 i to na niedziele a po drodze jeszcze przyjecie urodzinowe Łucji ciekawe czy zdązymy cala nadzieja w moich pannach ze mi dużo pomogą.
a oto nasze wczorajsze wypociny,
Załączniki:

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #805769 przez _Klara_
witam :)

Lenka super uśmieszek.

Z Alanka przystojniak rośnie :)

Szósteczka choineczki piękne :) Ale macie talent. Powodzenia u lekarza.

Gochens na pewno bladsza ode mnie nie jesteś, na mnie to nawet solarium słabo działa :laugh:

hania jak nie będzie poprawy to zasuwaj do gin.

Agusia gratuluje przespanej nocki.

U nas kolejna noc bez pobudki,zasneła przed 23 i obudziła się o 7.30 ale jestem wyspana, super oby tak dalej :woohoo:

Od jakiegoś czasu ubieram małej body w rozmiarze 86 na 18 miesiecy, mierze ją i ma juz ponad 75cm :ohmy:

A co do perfum to zamawiałam dwa razy z allegro. Zapachy z avonu są takie same a beyonce heat który mi przesłano zapach utrzymuje się dużo krócej niz orginał :( Ale za tą cene chba i tak było warto, zapłaciłam około 1/3ceny

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #805832 przez Sophie25
100 lat Alanku :*

Dziekuje za wszystkie komplementy co do sesji Zosi :D

Dzieciaczki śliczne,Gabi piekna,Alanek,Pawełek,Albercik :* :* Chyba nie zapomniałam o zadnym jak tak to przepraszam ... Mam zamęt.. ;/

Niemoge dłuzej pobyc na forum bo mam w domu sajgon ;/

I problemow nam troche przybyło :(

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #805840 przez Gochens
Alan dziękuję bardzo :kiss: a teraz pokaże Wam moja kuchnie po robieniu ciasta hehehe tzw SAJGON :blush: :lol:
Załączniki:

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #805880 przez aleksiaa88
Najpierw Buziaki dla Alanka :kiss:

My już po szczepieniu katarek jest już resztkowy. Miało boleć bo to na żółtaczkę. Ledwo go ukuła stęknął i za chwile uśmiech i zadowolony.

Gochens ładna kuchnia, a szczególnie te duże płytki tak mi się podobają. I taka przejrzysta a bałaganu z początku nie zauważyłam :lol:
Jak coś robię to nigdy taki nie zostawiam sajgon bo w trakcie sprzątam. A tak w ogóle to jak mam coś w kuchni robić a jest bałagan to najpierw sprzątam bo przecież nie będę gotować w takich warunkach. Bo ja mam chorobę jak mam brudno to mnie nosi, jak posprzątam to od razu się lepiej czuję.

A co piekłaś?

Szósteczka ja poproszę te choinki :silly: A robicie takie z makaronu i różnych koralików gdzie później można malować?

Wymiary
6200 65cm

Dziś odkryliśmy, że jak się go posadzi i jest grzeczny to parę chwil siedzi ładnie i się nie chwieje

Co to w ogóle jest, że jak do Was nie napiszę to taka chodzę nie nagadana jakby.

Dziś w przychodni spotkałam dziewczynę z wioski jest rok ode mnie młodsza ale gadamy. Ma córeczkę która ma 1,5 miesiąca była tak ślicznie ubrana i tak słodko spała w nosidełku z rączką pod bródką.
P.S. ten rok obfituje w dzieci na wiosce urodziło się 13 dzieci 8 chłopców 5 dziewczynek. Chodziarz jeszcze chyba będzie i 14- naste jak wyjdzie jeszcze w grudniu.
A najśmieszniejsze jest to, że ja, taka koleżanka i mąż tej dziewczyny co ją spotkałam dziś chodziliśmy do jednej klasy i teraz razem na wywiadówki będziemy chodzić :laugh:

11 lata 4 tygodni temu #805912 przez kakaszka
ja jak zawsze zapomnialam zlozyc zycia solenizantowi. duze i sliniaste buziaki :-*

no gochens ladnie ladnie, u nas jest tak codziennie, nie wiem jakim cudem jak prawie nic nie gotujemy, a tym bardziej nie pieczemy :)

no albert ale jestes twardziel :)

klara oby juz wszystkie noce takie byly :)

szosteczka choineczki fajniutkie, napewno ze wszystkim sobie dasz rade z takimi pomocniczkami :)

eliza zasnela na dzienna drzemke, dzieki bogu dzis mi spi juz normalnie, musi odespac wczorajszy dzien i noc :)

my jutro idziemy na szczepienie, ale nie wiem czy nas ukluja, bo dalej mamy strasznie podrazniona szyjke, zobaczymy...

sophie a co sie stalo? mam nadzieje, ze nic powaznego i problemy sie szybko rozwiaza.

11 lata 4 tygodni temu #805926 przez Marta1985
NORMALNIE NIE DO ŻYCIA JESTEM .... ZAKOPAŁABYM SIĘ W ŁÓŻKU I LEŻAŁA ;(

POŹNIEJ WAS OGARNE :(

kAKASZKA Bartus na nocniku w zasadzie siedzi sam ale ja cały czas mam go na oku bo jak cos ujrzy to masakra :)

Gochens sajgon po pieczeniu ciasta to norma :laugh:

ide bo ksieciuniu wstał :)

11 lata 4 tygodni temu #805941 przez aleksiaa88
Kakaszka co ma szyjka do szczepienia? Wyjaśnij bo coś wiesz, a ja nie. Ja myślałam, że na drodze do szczepienia stoi tylko przeziębienie- choroba (kaszlanie, smarkanie)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka