- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Haniu fajnie że zakupy się udały no i że paczuszka doszla co do internetu to u mojego niema ale u moich w domu jest także jak tylko mnie do komputera dopuszcza to się odezwę a z ta droga to ja wiem że w 14 nie da rady i będę mojego szlifowac żeby ostrożnie jechał bo ja to przeważnie w trasie nie śpię tylko czuwam żeby on nie przysnal , byle spokojnie i bezpiecznie dojechać na miejsce a postojów to też tak z 4/5 robimy z czego w Pl dłuższy na jedzonko ciepłe i kawke
Niewiem co tej mojej myszce jest a ewidentnie coś jest bo przez sen poplakuje , brzusznek ją nie boli bo kupkę robi normalną. więc może jednak dziasla cały czas na rękach chce , i coś mi cyce szwankuja bo w południe odciaglam tylko 90 ml
kakaszka leczcie ta szyjke żeby się to wygoilo szybko
cząsteczka jak skonczysz to pokaz nam te dzieła
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Karolka ja mam to samo w podróży...za chiny nie zasnę bo pilnuję mojego żeby czasem nie kimnął...kiedyś mieliśmy taką sytuację że po pracy zaraz jechaliśmy( bo jego tata był umierający)i mu sie oczy zamknęły za kierdą więc ja od razu mówię do niego obudź się...i potem całą droge nawijałam o byle czym tylko żeby miał oczy otwarte. Teraz wyjeżdżamy zawsze nad ranem koło 4, wyspani i jest o niebo lepiej.
My tylko przystanki w DE robimy...w PL już prosto do domku bo od granicy mamy 150-200km więc wtedy jak przekraczamy granicę to wstepuje w nas nowy duch i się juz nigdzie nie zatrzymujemy
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Kolejny dzien zlecial.
Nocka chyba dobra tylko nie wiem czy mala spala czy ja bylam tak zmeczona ze jej nie lyszalam. przekrecilam ja na plecki gdzies kolo 23 a pozniej przebudzilam sie po 4 n papu.
U fryzjera ok, przyciemnilysmy o dwa tony a w styczniu robimy obmre
Mala pierwszy raz dala babci popalic. zdarzylam wyjsc a mala jak zaczela marudzic tak skonczyla jak wrocilam- juz na solarium nie zdarzylam :/ chyba juz lek separacyjny sie zaczal bo ani jesc nie chciala ani spac nawet smoczka wypluwala...
dobra kawusia juz prawie odpita wiec zaczynam przystrajac salon poki mala spi.
Paznokcie zadecydowane, moj wraca zajmuje sie mala a ja rozkladam sprzet i dzialam- tak dawno nie robilam ze nie wiem czy jeszcze sie zele nadaja. zatanawiam sie nawet nad powrotem do tego...
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Violcia też kiedyś robiłam sobie paznokcie o matko ile ja czasu nad tym spędziłam tylko później w koło taki bajzer od tych kryształków i innych pierdół. Kiedyś chciało mi się w to bawić a teraz coś straciłam wene
Ja sobie sama też robiłam włosy ale chyba tylko 2 razy w życiu miałam farbę, tak zawsze szamponetki. Do fryca chodzę na baleyage
Kakaszka leczcie szyjke, oby szybko przeszło. A jak Elizie smakuje nowe mleko?? ja muszę mieszać z normalnym bo nie chce pić. Zresztą myślę że to nie od mleka a coś innego było przyczyną jego czerwonych zmian
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ika założyła wątek Ika się nie odzywa
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Malutka fajnie że wizyta się udała , a lek separacyjny może się już zaczynać.
Gochens powodzenia u doktorka jak mus to mus
no właśnie co z dziewczynami Abry też dawno nie było :/
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
heh Lena teraz też ma swoje PERFUMY (olejek eukaliptusowy) niestety zaczęło jej lekko furczec w nosku...ale zaczęłam od razu działać...wyciągam glutki (na razie gruszką bo dziś zamówiłam aspirator...bo oczywiście tu wszystko na zamówienie ) i kupiłam olejek eukaliptusowy (dałam 3 krople na ślinik i czaaad nawet matka się sztacha no i oprócz tego woda morska i maść majerankowa. Jak na razie ma tylko troszeczkę... ale już działam żeby się nie rozwinęło.
Malutka to u T. zostawiłaś małą?
My choinkę będziemy ubierac w przyszłą niedzielę...chciałam we wigilie ale mój będzie w pracy a ja z gotowaniem i jeszcze przystrajaniem się nie wyrobię.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
ziewa co 30 zekund ale spac nie, spala mi moze pol godziny dzisiaj, a dla niej to jest mega malo. marudzi teraz bo chce spac, ale dalej nic. juz nie mam pomylsu jak ja uspac, bo wszystkie juz metody stosowalam.
gochens prawidlowo idz do lekarza, bo to moze byc niebezpieczne.
co do mleka to nie zmienilam, kupilam tylko oilatum do kapieli i krem i juz prawie plackow nie ma. widocznie poprostu ma atopowa skore, co w naszych czsach jest bardzo rozpowszechnione.
malutka fajnie, ze sobie wyskoczylas, a u mnie mala ez musi ostatnio miec mnie na oku, bo jak nie widzi to placz, ale wcale mnie to nie bawi.
boze kiedy to moje dziecie padnie, raz sie udalo i padla na brzuchu, ale mowie pol godziny i glowa do gory.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Czytam Was na raty cały dzień i widzę, że nie tylko ja mam marudera w domu... Nic nie daje mi zrobić, ciągle płacze... Spać nie chce... W dzień spał mi łącznie 20 min... Na 3 min zaśnie i się budzi rześki, ale za 5 min już marudzi dalej...
Ale zdążyłam zrobić ciasto Ikuni, to pomarańczowe Pychota Było i nie ma Wszystkim smakowało Tylko ja troszkę zmodyfikowałam przepis, bo nie dałam startej skórki pomarańczy, tylko obrałam, pokroiłam w małe paseczki i gotowałam w odrobinie wody i 2 łyżkach cukru tak z 15 min i jedyna goryczka jaka była to od sody a całość wyszła bosko
Brat męża ma urodziny a że nie lubi jak mu się prezenty kupuje to jak jedziemy do niego mamy kasę w kopercie niech kupi co chce i ciasto jakieś I dziś było Ikuni Troszkę się bałam czy wyszło dobrze, wygląd miało śliczny i apetyczny i tak też smakowało ;)Na niedzielę znowu robię
Mąż leży chory... Mam nadzieję że mi na synka się nie rzuciło że taki marudny...
Wykąpałam go już godzinę temu bo padał ze zmęczenia, myślałam że szybciej zaśnie, ale leży na łóżku przy mnie a ja z laptopkiem patrzę co jakiś czas czemu tak marudzi mi... A tatus po antybiotyku nawet nie zwraca uwagi na głośne darcie się... ech biedaczek...
Karolka z moimi cycuchami też coś jest... bo na raz z jednego odciągam max 60ml, a za 20 min znów jest tyle... A jak dłużej poczekam, bo myślę że się nazbiera więcej, to jest i tak 60ml...
Lecę spać, oczywiście jak uda mi się małego uśpić... Przepraszam, że ostatnio mało się udzielam... Ale mamy mały kryzys...
Dobranoc
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Jutro przyjezdza do nas moja kuzynka chrzestna Bartka i najazd kurierów będzie bo šie tak skumulowalo ze przyjda 2 prezenty dla Bartka, 2 paczki z miseczkami dla niego, choinka i prezent dla męża
Dziewczyny macie jakieś pomysł na wystrój nowoczesnej choinki?
Buziaki :-* i jak šie ogarnę to do was powroce
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa