- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
oj vilcia ja sama juz jestem ciekawa co ten twoj maz o nas milego napisal pewnie odpierdolcie sie od mojej zony a figa z makiem
sophie pies sliczny, ja ogolnie jestem psiara strasznie, powiem, ze do urodzenia elizy bardziej mnie rozczulaj widok szczeniat niz dzieci, teraz jest na rowni
no i faktycznie troche przykrosci mieliscie, ale teraz to powinno byc tylko kolorowo
no ja tez podejrzewam zeba, ale ktory i kiedy to nie mam pojecie, ja mialo byc tak pieknie bez objawowo w planach
porod tez byl w planach bezbolowy i szybki
zosiek sophie jest cudowny ;-*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
No i trochę to prawda że faceci jak są chorzy to jak dzieci... Ale najgorzej nie jest, antybiotyk działa, więc niedługo wraca do "żywych"
Pawełek troszkę katarku dostał... Znaczy się jak śpi to po jakimś czasie mu furcy ale odciągnąć nie ma co...
Mi się nic nie chce, mam całkowity brak energii...
Sophie rzeczywiście zbiegło się wydarzeń...
Zdjęcia śliczne wszystkie
Nie wiem co Wam jeszcze napisać... Może to że Pawełek też od jakiegoś czasu mniej je... Ale obiadek zjada ładnie i nie popija mleczkiem, bo potrafi się nim najeść, może po prostu dorośleje
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Klara mam własnie czopki tylko miałam te 50 mg i kupiłam ostatnio od 8 kg i te jej dałam bo do 8 niewiele jej brakło a doktorka do ktorej dzwoniłam powiedziała ze mozna dać..
No to od holernego zeba własnie ;/ mowiła zeby koło 9 dać jeszcze jednego . Teraz spadło na 37 ...
A i kontrola meza bedzie
Hania no ogrod duzy i Aza ma gdzie biegac a hustawka to mezus robił bo lubi drewna robic duzo rzeczy
Gochens to przykre przywiazałaś sie do pieska i tak długo był z Wami przykro mi
Zosia dziekuje za komplementy ale meczy sie biedaczysko,teraz jakby żywsza bawi sie z J
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sophie Zonia sliczna,piesek tez mi sie podoba.
karolka jak tam z urzedzie pracy??gotowa do drogi?
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Gohens ale masz romantyka zazdrościmy Ci.
Kakaszka super ze Elizka juz śpi, my dopiero idziemy się kąpać.
A tu fotka mój okrąglasek na zakupach
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
moj idzie do kolegi na browarka, eliza juz zasnela ( ledwo wcisnelam jej 90ml mleka na spiocha, wiecej sie nie dalo, nawet smoka nie chciala, wiec mam nadzieje, ze noc bedzie ok), a ja chwilke sobie posiedze na necie, moze cos ciekawego bedzie lecialo w tv, ale watpie, ze wysiedze dlugo.
zoska trzymaj sie kochana, nie goraczkuj :-*
srenka to tez sie kladz i odpoczywaj, nie ma co sie meczyc
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Sophie fajnie ze jestes , ladnie Ci sie nazbieralo wszystkiego ale dalas rade zuch dziewczyna pisek fajny ja w Pl mam owczaroa kaukaskiego zmieszanego z wilczurem Zosia pieknie pozuje i slicznie wyglada w tej sukienusi
Ohy goraczka szybko spadla
Malutka wow prawie identyczna jestes
Violcia nie przejmuj sie mezusiem niech pisze jak ma jakiej pytanie do Nas tylko niech sie podpisze a dzieki ze pytasz :* prawie gotowi do wyjazdu iedynie jutro dopakowac zeczy Gabi ktorych uzywa na bierzaco
A w urzedzie zapisalam sie na 50% wiec polowa kasy bedzie no ale zwwsze to cos a ogolnie oni tu pogieci sa musialam pisac prosbe zebym mogla na urlop do polski jechac bo to czas bez sprawdzania mnie tzw nadzoru czy szukam pracy :/
Jeszcze po drodze musialam isc do ubezpieczalni bo w polisie na auto nie byl zmmieniony numer blach ale wszystko zalatwilam takze moge odpoczywac a tak sie stresowalam ze masakra i mleka mam mniej przez te urzedy :/
Mala wykapana i spi takze ja jeszcze siebie ogarne , nastawie pranie a jutro sprzatanie dopakowanie i jedziemy jak mj z pracy wroci jadlam ezis pizze ze szpinakiem i mozzarella i byla mega pycha
Milego wieczorku
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Tak mnie kolana napierniczają nie wiem jak zasnę. Padam
Sophie ale Zośka strzeliła uśmiecha taki radosna.
A piesek śliczny i kot lubię koty mój nie zwraca uwagi na małego pokazuje mu a on nic.
Malutka strasznie jest podobna sobowtór.
Dobra kończę
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Frida jest ekstra fajnie odciąga glutki z noska. Chociaż Lenka nie ma ich dużo...ale zawsze coś się w tej tubie znajdzie. Od razu jej nie zrzęzi w nosku i gardle.
Karolka u nas jest tak samo w urzedzie pracy że trzeba urlop wypisać jak sie chce jechać za granicę...tu przysługuje tylko 3 tygodnie na rok bezsens...w przyszłym roku jak pojedziemy na miesiąc to już tydzień mi zabiorą.
No to masz pozałatwiane wszystko i spokojnie możecie jechać i odpoczywać ale fajnie macie szczęśliwej drogi życzę ...szerokości i przyczepności
Julcia ekstra siedzi we wózku jak ładnie się trzyma i chętnie pozuje mała modelka a tiramisu też lubię
miłego wieczorku
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Kurde teraz ma znowu za mało 35,8 ;/ Ale to chyba chwilowe ...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Wyobraźcie sobie, że Artke dziś spał 3h...obudził sie o 17, rześki, wypoczęty pełny usmiechu, skory do zabaw...a o 19 juz marudził, że ta robota w kopalni go zmęczyła i po 19 go wykąpałam, zjadł mleczko i przed 20 juz nynał A Emisia dzis bardzo grzeczna była, prawie woększość dnia musiała się sama zabawiać, bo ja spędziłam ten czas w kuchni na gotowaniu nam obiadu i słoiczków Artkowi.
powiem Wam, że próbowałam zrobić ziemniaka, cukienię i kaszę...nie miałąm jaglanej, dodałam zwykłą, jęczmienną...ale kompetnie mi to nie smakowało...jemu też więc musiałam wyrzucić...kurcze, ale marchewa, ziemniak, cukinia i ryż dobre musze tą kaszę jaglaną kupić.
Sliczne zdjęcia znów mnie przywitały. Ale nasze maluszki są cudne
Malutka, ja pierdziu, jesteś baaaardzoooo podobna do penelopy, nie dziwię się, że wujek tak do Ciebie mówi
Sophie, spokojnie, temp powinna się uregulować, może za wysoką dawkę czopku podałaś i dlatego temp tak spadła? Ale nie martw się, to może tez byc osłabienie organizmu...narazie nic Zosi nie podawaj.
Kakaszka, ja tez mam wózek w domu i przeważnie Artek w dzień w nim zasypia, wystarczy chwilkę go pobujać a oczka same odpływają.
Julcia cudna w tym wózku, wybrała sie na zakupy jak przystało na prawdziwą kobitkę
To ja nie wiedziałąm, że jak się jest legalnie za granicą i chce się wyjechać do swojego kraju to odliczają to jakoś od urlopu...dziwnie tak jakoś...
Aleksia, a czemu kolana Cie bolą/ Coś Cię rozbiera?
A ja mam dziś 3 dzień @ i już sie kończy...i powiem Wam, że przechodze ją gładziutko
kupiłam dzis fajny peeling do ciała..taki suchy...pod prysznicem brałam na rękę oliwkę i peeling i wcierałam, a później spłókałam i wiecie jakie mam gładkie ciało i już nawilżone
Ikunia, ja nie przepadam za królikiem, ale uwierz, że na nim jest dość sporo mięsa i na pewno bys sobie pojadła mam poświartowanego w zamrażarce i gotuję Artkowi do zupek...uwielbia...a królika faktycznie trza dobrze zrobić...
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...a tak sobie myślę...Gochensik Ty się lepiej przyznaj że nie Waszą rocznicę obchodzicie tylko rocznicę wybuchu stanu wojennego hihi
A mnie już podbrzusze nie boli ale się cieszę dziś cały dzień ekstra...ale więcej @ mi zaczęło lecieć...więc to chyba od tego mnie tak bolało...ale ogólnie i tak dziwnie bo nigdy takiego bólu nie miałam...pewnie wszystko po pigułach się przestawiało na normalny tor
Ponoć okres po ciąży nie boli...ciekawe...zobaczymy jaki będę miała następny
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Haniu z tym @ po ciąży to nieprawda...jest różny...ale mnie akurat nie bolał...ból może byc mniejszy niz przed ciążą, ale wcale nie musi
A to Gochens ma dziś rocznicę? A to kochana gratulacje, gratulacje i stosunkowo udanej nocy ale czy przypadkiem nie dostałaś @? Czy to Violcia?
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a Gochensik to zawsze 13-ego świętuje bo 13-ego ślubowała
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Haniu, zobaczysz jak kolejne @ będą wyglądały.
A ja się nie mogę doczekać...w niedzielę, widzę sie z moimi przyjaciółkami...jedna 10.12 skończyła magiczną 30-stkę...bo reszta juz kilka miesięcy temu