BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 4 tygodni temu #807514 przez natali
Dziewczyny ja tak na chwilke przywitac sie.

Nawet nie probuje was nadrobic bo jeatem wykonczona od ponad tygodnia Eryk ma zapalenie oskrzeli a dopiero dwa dni temu lekarz przepisal antybiotyk bo widzial ze mu nie przechodzi Ernest jest przeziebiony takim sposobem mam obu brzdacow w domu sa tak nieznosni ze czasem mam ochote wyjsc z domu ale co sie dziwic dorosly zle znosi choroby a co dopiero dzieci.

W niedziele wyprawiamy Erykowi urodziny musielismy troche przeniesc ze wzgledu na chorobe, wlasnie skonczylam przygotowywac figurke z masy curowej na torta. Jutro przygotuje salatki i a reszta w niedziele rano.

Uciekam spac bo juz ledwo na oczy widze trzymajcie sie pa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #807516 przez Hania84
Agusia to sie zrelaksujesz trochę :) miłego balowania :lol:

Lecę spać...muszę szturchnąć mojego bo chrapie i mi Lenkę obudzi...

dobranoc

Natalii miło że o nas pamietasz i ze nas odwiedziłaś...zdrowia dla dzieci i wszystkiego naj dla Eryka :) pochwal się później tortem ;)

11 lata 4 tygodni temu #807519 przez Sophie25
Juz jest dobrze :) Unormowało sie :)

A zmierzch fajnyy :) ale mi sie podobaja "Igrzyska smierci " fajny film :)
Agusia jak lubisz takie fajne fantasy to ogladałas " Dziewczyna w czerwonej pelerynie?" :)
Ja nawet kiazke czytałam :) super i romantico :D

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #807520 przez Hania84
Sophie oglądałam ten film :lol: rewela jest...do końca nie wiedziałam kto zabił :blink:
i dobrze że się unormowało :)

aha dziewczyny macie juz kupione prezenty?

i jeszcze jedno pytanie :lol: prowadzę badania na jeden temat :D
- PO KTÓREJ STRONIE ŁÓŻKA ŚPICIE ??? ( patrząc od strony jak na nim leżymy) :lol:

11 lata 4 tygodni temu #807522 przez Agusia83
Sophie, super, ze sie unormowalo, ale sprawdzaj temp. w nocy
a filmu nie widzialam, ani ksiazki nie czytalam, teraz z ksiazka gorzej... :silly: ale dziekuje, moze uda mi sie film obejrzec.

Haniu, jak patrze na wprost lozka to ja spie po lewej stronie, dlatego, ze po tej jest lozeczko Artka, a jak bylam w ciazy i przed slubem, czy po ale przed ciaza to spalam po prawej :silly:

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #807527 przez Hania84
Agusia czyli jak dobrze zrozumiałam to teraz spisz po męża PRAWEJ stronie...co nie? :) bo właśnie o to mi chodzi...bo tak może trochę nie zrozumiale napisałam...bo chodzi mi nie o to po której stronie jak stoisz przed łóżkiem i patrzysz na wprost tylko jak już na nim leżysz to męża masz po lewej tak? hehe zagmatwane...ale idzie zrozumieć :blink:

ciekawe czy mi się teza sprawdzi co do naszego spania :lol:

no to teraz uciekam spać...do jutra

dobranoc

11 lata 4 tygodni temu #807531 przez Agusia83
Haniu to patrząc z tej perspektywy to obecnie śpię po lewej,ale jak Arek bedzie mial swój pokoj,czyli za x lat przeniósł sie na prawa:-)

11 lata 3 tygodni temu #807558 przez kakaszka
wita was nietomna kakaszka :P

noc okropienstwo, caly czas sie przebudzala i na spiocha wyjmwala smoka i w ryk. najpierw to mi sie przekrecala na brzuch i spala, nie mam nic przeciwko, ale uciekala w sam kat lozka i nawet na nosa nie miala miejsca, wiec ja ruszylam i od tego momentu sie zaczelo. juz ladnie przesypiala, ja sie polozylam na nasze mega skrzypiace lozku i znowu eliza sie przebudzala i tak w kolko. mialam takiego nerwa, ze nawet nie chce sobie przypominac co myslalam, ale jak dzis cos moj nie zrobi z lozkiem ( najgorsza jest moja polowa), niech odwroci czy cokolwiek, to ja spie na podlodze na materacu i w dupie mam wszystko.

musze dzis sie kimnac jak eliza zasnie, bo przychodza znajomi z chyba 3 letnia coreczka, a ja musze jeszcze mieszkanie ogarnac.

co do okresu ja pierwszy mialam bezbolesny, a juz nastepne takie jak byly.

zmierzch tez wczoraj ogladalam, tez bardzo to gowno lubie i znam na pamiec :D

haniu ja spie po lewej stronie, mi obojetnie z jakiej strony byleby nie przy scianie, bo jak ja spie przy scianie a z drugiej strony facet, to czuje sie jak w trumnie :) taka lekka klaustrofobia :)

natali niech dzieciaczki zdrowieja i niech imprezka sie uda :)

troszke sie przebudzilam juz, wiec nie jest tak zle jak z samego rana, wiec moze jakos przezyje :)

milego dnia kochane :)

11 lata 3 tygodni temu #807559 przez KaRoLkA
Witam jako pierwsza w sobotni poranek :)

Ja też uwielbiam "Zmierzch" przeczytałam i oglądałam wszystkie części :D a te filmy co Sophie poleca oglądałam i też są super :D także dołączam się do polecania heh

Sophie dobrze że gorączka opanowana i sytuacja pod kontrolą :)

Natali bidulko dużo siły i wytrzymałości do dwóch chorych brzdąców :) i sto Lat dla Eryczka :) a ile to już latek kończy ??

Haniu ja śpię po męża prawicy :D jak w życiu tak i w łóżku prawą ręką jestem :P

Noc w miar dobra bo pobudka o 2.30 i o 4.30 y czego później od 5 do 6 łobuzowała u Nas w łóżku z tata ale udało mi się ją ululać i jeszcze śpi :ohmy: Ja pranie już rozwiesiłam , teraz popijam kawusie i muszę jeszcze ogarnąć mieszkanie , zrobić spaghetti, spakować męża i dopakować siebie i Gabi :) i ok 15 wyruszamy :) także napisze Wam jak będziemy wyjeżdżać i obiecuję się odezwać jak tylko będę miała dostęp do Neta :) ale tak w razie czego Już dzisiaj chciałam ŻYCZYĆ WAM WSZYSTKIM DUŻO MIŁOŚCI W RODZINNYM GRONIE, SZCZĘŚCIA , SAMYCH SMAKOŁYKÓW , DUŻYCH PREZENTÓW I CZEGO SOBIE TAM PO CICHUTKU W SERDUCHU ŻYCZYCIE W TE NADCHODZĄCE ŚWIĘTA :)

a tu jeszcze moja łobuziara :) (tak śpimy ostatnio :silly: więc za dużo miejsca dla Nas nie zostaje )

Miłego dnia :)

11 lata 3 tygodni temu #807563 przez KaRoLkA
No i nie jestem pierwsza :silly: Kakaszka mnie wyprzedzila :lol:

11 lata 3 tygodni temu #807565 przez kakaszka
karolka udanej drogi zycze bez niespodzianek i ekscesow :) obysci dojechali bezpiecznie i gabi byla grzeczniutka :)
no i wesolych swiat waszej rodzince, duzo milosci radosci i usmiechow. odpocznijcie z rodzina :)

11 lata 3 tygodni temu #807571 przez Sophie25
Jestem i ja!
Mała gorączkowała jeszcze w nocy ale jak dałam jej czopek to przez 6 h goraczka nie wzrosła :)

KaRoLka BEZPIECZNEJ podrózy! Wesołych i spokojnych świąt dla Ciebie i dla rodziny :* :) Trzymaj sie cieplutko i jak bedziesz mogła napisz do nas ze bezpiecznie dotarłaś na miejsce :* :)<Ściskam> :D
Gabi jak rozłozyła raczki i nie wpuszcza do łoża tatusia i mamusi :D

Hania ja śpie po prawej! :D

A co do filmów to chciałabym obejrzeć " Moj biegun" ale ponoć wzruszający na maksa i boje sie ze sie porycze :( Bo jak ogladałam film o Agacie Mróz to ryczałam jak głupia .... Ale to było takie smutne :( :(

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #807582 przez Gochens
Dzień dobry kochane :)

U nas noc piękna. Raz obudzony o 1 dostał mleko i obudził mnie o 8:30 :cheer: teraz się buja a ja spijam herbatę po śniadaniu no a mój panicz jeszcze śpi.

Wczoraj wieczór bardzo udany mąż przyrządzić musakę, bidok męczył się z nią 2 godziny ale wyszła naprawdę bardzo dobra. Może odrobinę za dużo cynamonu ale jestem w stanie mu to wybaczyć :lol: noc miło zakończona aktem :blush: :blush:

Haniu racja zawsze 13 świętujemy a przynajmniej się staramy :lol: jeśli chodzi o spanie to ja mam męża po prawo a prezenty juz praktycznie mam. Została moja babcia i szwagier a tak wszyscy załatwieni. :)

Kakaszka a może macie za ciepło, sucho w mieszkaniu? albo może brakuje jej spacerów albo sama nie wiem. Prześpij się trochę

Sophie nie widziałam tego filmu co polecasz może się skuszę bo lubię takie klimaty.

Natali dużo zdrówka dla Was kochana!!

Karolka bezpiecznej podróży daj znać jak dojedziesz! i oczywiście Zdrowych Wesołych Świąt :kiss:

Zdjęcie Julci mnie rozwaliło :silly:

Agusia to się trochę rozerwiesz, fajnie :woohoo:
Załączniki:

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #807608 przez violcia00
dzien dobry.

gochens super ze wieczór udany,zazdroszcze tak romantycznych wieczorów i męża :silly:

Natali zdrówka dla chłopaków i udanych urodzin :kiss:

Agusia to ja dostałam @ i faktycznie lekko go przechodze :lol: ,co do "Intruza" to bardzo polecam film :) ,Zmierzchu to ja za bardzo nie lubie,ale ta wczorajsza czesc chyba nie widziałam nigdy i wczoraj połowe obejrzałam ale nie do konca bo poszłam spac,ale svciagne sobie i obejrze i zazdroszcze niedzielnej imprezki z kolezankami :P

"Igrzyska smierci"tez mi sie bardzo podobały ale "Dziewczyna w czerwonej pelerynie"mniej,a tego ostatniego filmu ktory polecasz Sophie tez nie widziałam to chetnie obejrze :blink:

Karolka,szczesliwej i bezpiecznej drogi,bez zadnych przygód i zeby Gabusia była grzeczna...
dzieki za zyczenia. :silly: rowniez zycze Wam Wesołych,spokojnych Swiat Bożego Narodzenia,odpoczywaj duzo kochana :blink:

Co dospania to ja roznie,lepiej mi sie spi po lewej ale czasem spie po prawej bo blizej mi wtawac do małego :P ,a my jeszcze prezentów nie mamy,musze sie pospieszyc :woohoo:

A u nas dzisiaj 2 pobudi :dry: ,cos Oskarek nie mogł dzisiaj spac,ale teraz zasnal.

milego dnia :kiss:
Julka slicznie kuka z wozka :blink:

11 lata 3 tygodni temu #807611 przez Gochens
Violcia un nie jest romantyczny, czasem ma przebłyski ;)

A gdzie moje drogie wybierają się na sylwestra?? :silly:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka