- Otrzymane podziękowania: 22
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
A własnie jak sie mierzy w pupce to o pół stopnia sie zaniza no nie ?
Dzwoniłam do doktorki i mowiła ze jesli temperatura tak wzrasta a niema zadnych objawów to moze to być tzw 3dniówka .... a zeby swoją drogą ....
Zobaczymy co dalej ...
Eliza śliczna z Niej dziewczynka :*
Albercik jak wywijał harce na łozku,cudny chłopczyk oczeta piekne
Bartuś jaki eskimosek ładny!
Gochens zazdroszcze ze mezuś gotuje Fajnie taka kolacyjka
A Wy wiecie gdzie ja mykam na sylwestra ale wcale sie nie ciesze z tego ;/ ...
A pokaze Wam jak mezuś przystroił mi schody
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Taka oto musaka.
Sophie no ponoć o pół mniej. Mojemu wyskoczył zajad to w ogóle możliwe ?? No i mężu się postarał, oświetla Ci chłopak droge do raju
Ale przystojniacy ho ho a Elizka słodziak śliczny
Ja mam dziś urodziny koleżanki później pójdziemy troche potańczyć a mężu jedzie do kolegi do Pabianic a do Alanka przyjeżdża moja mama
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Hmmm Gochens wszystko możliwe...zajad to takie pęknięcie w kąciku ust...ma coś takiego? na to najlepsza jest wit. B ale w czym tego najwięcej? posmaruj kremikiem żeby to suche nie było bo będzie mu pękać wciaż. I miłego balowania
A Wy gdzie na sylwka?
Aha to teraz wiem co to musaka
Ja dziś na obiad zrobiłam placki porowo-drobiowe. Dodałam do nich miętę i oregano plus tarty żółty ser...no i oczywiście jajka i mąka...zobaczymy jakie wyszły...jak mój wróci z miasta to jemy...reszta na jutro i jeszcze na jakiś dzien w tygodniu
Sophie zgadzam się z Gochens ...droga do RAJU świetnie oświetlona...teraz to na pewno się nie zgubicie hihi
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Haniu, sama wymyslasz te przepisy? Daj znać, czy dobre
A tu macie Artka...i pamiętajcie, że faceci różu się nie boją bodziaka dostał od teściowej, po domu chodzi, ale do kogos bym go tak nie ubrała
a tu tak przygiął główkę, że widać, jakby był niezłym pulpecikiem
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A teraz rzadko Go widze - wojsko
No drogaaaa do raju haha No na gorze to moj raj jest a i owszem sypialnia haha
Ja juz sie niemoge doczekać az choinke bede ubierac uwielbiam
Agusia ten kocyk jest cudny Śliczny
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Artuś wesoły chłopak w różu. I ma asystę miśków po bokach
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A w dzień wigilii pewnie będę stała przy garach od rana
W lodówce chłodzi mi się sernik na zimno z galaretką...na jutro będzie do kawki
Sophie, kocyk jest Emilki mama kupiła dla niej jeszcze przed jej urodzeniem...jest duży i z naprawdę dobrego materiału...prałam go mnóstwo razy a nadal wygląda jak nowy
Aleksia, my też mamy taką dużą choinkę i też zajmuje sporo miejsca...i róznież trzymam ją do 2 lutego taki u nas zwyczaj był w domu...do Wniebowzięcia Marii Panny.
a ta musaka wygląda bardzo smakowicie mniam mniam...ale smaka mi narobiłyście
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja mam za mała choinke,tylko 1,50 m ,mogłam kupic troche wieksza ale coz w przyszłym roku bedzie wieksza,ja juz dzisiaj ubrałam ,złoto,czerwona jest,nawet ładnie wyglada
Co do syswestra z checia bym poszła na jakas impreze no ale nie mamy z kim małego zostawic wiec kolejny rok w domu ,ale postaram sie cos przygotowac i jakos fajnie z mezem go spedzic
idziemy jesc deserek,kaszke manne na mleku(juz gotowa,kupiona)
miłego wieczorku
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Także polecam ten bombowy przepis
Ja choinke będę ubierac w niedzielę następną...choć też wolałabym we wigilie ale cały dzień przy garach będe też...mimo że krokiety będę robiła w niedzielę juz a 2 rodzaje ryb (po grecku i w ananasie) w poniedziałek.
Ja tez mam choinkę na 1,50m ale postawię ją na okrągły stolik i od razu będzie wyższa
A w róży i chłopcom ładnie Arturek do twarzy Ci w tym kolorze a gdzie jest napisane że róż do dziewczynek tylko?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sophie no mi właśnie o ten raj sypialniany chodziło i Gochensikowi pewnie też hihi
Lena zaraz też będzie jadła deserek z manną
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A wlasnie mialam Ci sie pytac czy ogladalas z horrorow "amityville" mocnyyy jest A chyba Ty lubisz i Violcia dobrze mowie ?
Naprawde mocny jak dla Mnie bałam sie po nim
Hania napewno przeprosi zaraz i bedzie dobrze Moze dzisiaj taki dzien bo z moim tez sie rano pożarłam ;/
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Haniu...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A tu cos na poprawe humoru HAnia nie smutaj maz przeprosi :*
Mama bardzo była ciekawa, co jej córka robi z chłopakiem, gdy zamykają się w pokoju. Pewnego razu ciekawość zwyciężyła i mama spróbowała podejrzeć przez dziurkę od klucza. Patrzy, a tam dzieci na środku pokoju klęczą i żarliwie się modlą. Wzruszona mamusia otwiera pokój i złamanym ze wzruszenia głosem: - Ale z was porządne dzieci. A powiedz mi córeczko, o co się tak pięknie modlicie? - O miesiączkę mamusiu! hah
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
NAtali zdrówko dla chłopaków. Ale ty zdolna jesteś jak sama robisz figurki na torty Koniecznie nam tu fotkę wstaw oczywiście razem z solenizantem
Haniu prezentów jeszcze nie mam wszystkich Nawet przez nie nie mogłam w nocy spać bo myślałam nad tym co mam kupić. Normalnie koszmar z tymi prezentami.
A co to za dziwne badania prowadzisz ja śpię po prawej stronie. A jak toś śpi po lewej stronie co to oznacza?
Ale Gabrysia rozwalona w tym łóżku , faktycznie miejsca wam za dużo nie zostawiła. Ja w takiej sytuacji raczej bym się nie wyspała Już pewnie w drodze jesteście szerokości udanego urlopu i Wesołych Świąt
Gochens super ze wieczór udany Mężulek Ci się bardzo fajny trafił i kwiatki piękne.Baw się dobrze.
Aleksia az 4 pobudki, oj nie zazdroszczę Ci.
Elizka śliczna dziewczynka i ma bardzo ładny uśmieszek :)Elizka śpi z owieczką? Moja nawet w wózku przekręca się jakoś na brzuch mam stacha ze moze mi wypaść.
Artusiowi bardzo ładnie w różu A moja mała dzisiaj ma niebieskie body i tez białe rajstopki.
Wiolcia pochwal się nam drzewkiem
Haniu nie przejmuj się A,i Agusia ma racje nie kłucie się Święta idą
A Jula śpi, coraz później robi sobie długą drzemkę Potem robi jeszcze krótką i chodzi spać bardzo późno.
A nocka u mnie kiepska i nie przez małą tylko przez te prezenty nieszczęsne Ale za to poranek ok, męzuś zrobił mi śniadanko do łóżka Później cały dzień sprzontakie i gotowanie z przerwami na zabawę.
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Pewnie Karolka już jedzie ale mimo wszystko spokojnej podróży i wesołych świąt.
My mamy już prezenty dla wszystkich w zasadzie dzis dokupilismy tylko tacie k. ma kupic w pon bo kolo jego pracy jest a on tak jak ja uwielbia robic plastycznie i kupujemy mu szopke do pokolorowania bo.zawsze o takiej mażył wiec sobie będzie malował. A propo k. zrobił szopki jutro cykne zdjęcia to wam wstawie ale penie w pon bo jutro mamy spotkanie kregu i nie dam rady.
ja też spie po prawicy mojego k.
Zdjecia przepiekne.
Zdrówka chorowitkom my pewnie jednak w pon też się wybierzemy do lekarza.
a dom nadal nie przystrojony chyba w pon zaczne troszke stroic ale wiecznie tyle roboty ze czas mi ucieka jak niewiem.
pozdrawiam spokojnej nocy jak bym nie zajzała.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No tak nie kłócić się przed świętami ale czasem nie idzie.ech...
Wykąpaliśmy małą...odessałam jej glutki z nosa przed spaniem...miała teraz trochę tego i takie białe gęste
o 20 wypiła mleczko i praktycznie zaraz po tym zasnęła...a jak wyszłam ze sypialni to koło laptopa leżało obrane pomarańcze dla mnie...heh nie przeprosi w prost tylko ooo takimi gestami..niby fajne...ale też bym chciała czasem usłyszeć "przepraszam" niby gadamy...ale jeszcze tak jakoś jest...ale to bardziej z mojej strony bo ja uparciuch wredny jestem
szósteczka fajnie że wesoło było na przyjęciu Łucji...i szopki koniecznie nam pokaż
Klara to po której stonie śpimy nie ma nic oznaczać...ale tak się skłąda że większość kobiet śpi po prawicy swojego męża co oznacza że nie tylko jesteśmy szyją ale i prawicą ...czyli dobrze kierujemy tym wszystkim