- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
noc masakryczna, jedna z najgorszych. mala wykapalam o 19, bo juz nie moglam wytrzymac z zabawianiem jej, mleczko i dzieki bogu odplynela, ale co godzine nawet czesciej kretolenie i placz bo sobie wyciagala smoka, o 6 juz pobudka, chociaz oczywiscie spac jej sie chcialo dalej, ale juz nie potrafila zasnac.
co do planu dnia wszystko pieknie i ladnie i co najlepsze juz mielismy stale drzemki jedzonko, a teraz wszystko jest do dupy, jemy dalej jak wczesniej ale sen gdzies nam uciekl i za chiny nie potrafie ja uspac, wiec jak zasnie mi juz obojetne o ktorej, oby tylko zasnela, bo ja tak dlugo nie wytrzymam
gochens fajnie, ze juz po wizycie, bo pewnie nic przyjemnego w tym nie bylo
agusia gratuluje ciotki oby emisia szybciutko wyzdrowiala
ikunia w koncu sie odezwalas
eliza caly czas mizia sie po jedynkach czymkolwiek, ale nie widze jakiejs zmiany na dziaslach, moze juz niedlugo cos sie wykluje, bo zwariujy, pierwsze co po przebudzeniu gryzie smoka jeszcze z zamknietymi oczami.
aha no i zaczela podnosic tylek do gory stajac na paluszkach wiec moze tez jakis skok. a cholera wie, nie jestem psycholog dzieciecy, czasami nie rozumiem swojego dziecka. moj sie ze mnie smial ze musze sie napic, by osiagnac ten sam poziom inteligencji
milego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
malutka fajnie, ze wiki juz ladnie spi, napewno kazde dziecko ma gorsze i lepsze momenty i trzeba jakos te gorsze wytrzymywac
no i wlasnie zaczela sie szykowac do raczkowania, czego sie bardzo boje, nie wyobrazam biegajace cos po domu
ikunia sama sprobuj krolika, ja raz jadlam w sosie i byl tak pyszny, ze nigdy nie jadlam tak pysznego miesa i tak delikatnego.
no i jak bym dostala tuszke to za bardzo nie wiedzialabym co z nim zrobic
a po ugotowaniu jest bardzo miekkie czy takie mniej wiecej jak kurak? pytam bo nie wiem czy dam rade rozdrobnic bez blendera. wlasnie musze zapytac tesciowej czy nie ma przypadkiem pozyczyc jakiegos, to bym sobie ulzyla.
zoska naprawde modeleczka mala ;-* no i prezenciki fajowe dostala
boze cisza, jakie to przejemne
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wczoraj mój durnowaty maz umiescił głupiego posta z mojego konta,mam nadzieje ze nie przeczytałysci tego a jesli tak to wybaczcie,tak sie wkurzyłam ze chcialam usunac profil ale kombinowałam i nie wiem gdzie to sie usuwa
Noc ok z tego powodu ze mezu wstawal do małego,cos ze 2 razy i karmił go o 4,pozniej to juz ja wstałam o 7,nakarmiłam go,wyrzuciłam kupke i jeszcze godzinke pospal,ja juz nie mogłam,a teraz robi akrobacje na dywanie
Agusia to witaj w klubie,a tez w koncu,wczoraj dostałam okres i znów sie zaczeło,mnie to wszystkie kosci zawsze bola,najbardziej to nogi no i brzuch rzecz jasna,ale dobrze ze juz jest bo sie martwiłam
Fajnie ze Artus juz drowy i duzo zdrówka dla Emilki
Z Zosi slicznotka mała,kochana i oczyska ma duze
ikunia jak nie miałas laktatora trzeba byłorecznie odciagac,bardziej to meczace ale da sie,ja tak pierwszy raz robiłam jak tez byłam u mamy bez laktatora,no i widze ze imprezka udana,super
Gochens dobrze ze lekarz zaliczony,teraz juz bedzie lepiej
Choinke ja tez bede miała czerwono-złota,ozdoby juz kupione i pewnie w przyszłym tygodniu ubiore bo pozniej czasu nie bedzie
Kakaszka-bidulko ty to sie nameczysz,oby szybko zabki Elizce wyszły i niech da trochemamusce odpoczac
A moj synus znalazł sie pod kaloryferem a połozyłam go na srodku pokoju,mały cwaniaczek
ide obiad powoli szykowac i ogarnac mieszkanie.
miłego dnia
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Ikunia fajnie że jesteś znowu z Zosi małam modelka rośnie:) prezenciki super i extra że imprezka udana:)
Kakaszka współczuję nocy i trzymam kciuki za ząbki żeby szybko się wykluły
Violcia jakiego posta To Ci mały akrobata z Oskarka:)
Marta jak to skok to minie niedługo i wszystko wróci do normy
U Nas noc z 3 pobudkami i o 3 dałam jej 150 ml MM i spała do 7 więc chyba kończy mi się mleczko bo się budzi co 1,5 godziny ;/ Gabunia też już dołączyła do grona akrobujących dzieciaków bo obraca się w obie strony nauczyła się wkładać sobie sama smoczek do buźki i odkryła w końcu że ma nóżki także robimy postępy
Słoneczko ładnie świeci także fajny dzień się zapowiada na 16 mam wizyte w bezrobotnym także trzymać kciukasy żeby poszło po mojej myśli
miłego dnia:)
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
u nas nocka okej wstał od trzeciej na mleko później obudził się o siódmej ale tylko go przełożyłam na plecy i spał do wpół do dziewiątej
Violcia nie było żadnego postu było tylko puste miejsce i dlatego zastanawiałam się co jest grane teraz już wiem że twój mąż kombinował co by tu napisać ciekawe co chciał nam przekazać
Kakaszka trzymam kciuki za Ciebie żeby Eliza dała Ci trochę życia. Napisz list do mikołaja żeby przyniósł blender
Ikunia masz szczęście że się odezwałaś bo inaczej już miałam tam do was jechać i sprawdzić co się z wami dzieje yahoo fajnie że Zosia już bez kataru, prezenty super no i ona jak zawsze piękna. Alan się poslinil chyba trzeba ich znów spotkać a B nie mógł trochę wypić mlenia?? hehe
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Karolka ja bylam calyczas, nie zapomnoalam o was:* tylko tyle naskrobalyscie ze nie moglam nadgonic:D
Gratulacje dla Gabi, zuch dziewczyna powodzenia w urzedzie.
Violcia to Oskarito tez juz raczkuje czy przepelzal pod kaloryfer:p
A co do dojenia to probowalam recznie ale mialam juz tak nabrzmiale i obolałe wymiona ze dalam za wygrana.
Zreszta wciaz nie moge narzekac na brak pokarmu jest go bardzo duzo nadal sie zastanawiam gdzie mi sie to miesci bo cycki juz mi spadly spowrotem do rozmiaru przed ciaza
Kakaszka no wlasnie ten krolik to taki zdechlak ze nawet jakbym go calego zjadla to by mi nie wystarczyło zeby sie najesc, ale bede namawiac babcie zeby zalatwila jeszcze bo ona daje znajomemu różne obiery z obiadu i on kej juz kilka razy chcial dac ale wczesniej ona nie chciala teraz wziela bo ja mowilam ze Zonia bedzie wpierdzielac no i dostala go za darmo:)
A jak dobrze ugotujesz mieseczko to uda ci sie pokroic na drobno. Ja juz pomalu tez rezygnuje z blendera zeby przyzwyczajala sie do grudek w jedzeniu, bo jak bedzie calyczas jadła balsam to pozniej byle grudka bedzie lądowała na mojej twarzy
Malutka ty taka kreatywna jestes daj mi jakis pomysl na ozdobienie okna ale wewnatrz lampkami bo my chinki to chyba nie bedziemy miec bo nawet nie ma gdzie jej postawic:( i tak jakos smutno
No i współczuję wam wszystkim tych nocnych pobudek:/ ja to od kiedy Zoska skonczyla 2 mce to praktycznie nie ma takich ekscesow. Ostatnio to znow mnie zaskoczyla bo położyła sie o 20 i ja musialam zwlekac z wyrka o 10 rano bo jej sie tak oczy zakleily ze nawet burczacy brzuch jej nie budzil:p takze jestem z wami wszystkimi całym serduszkiem i trzymam kciuki oby jak najszybciej cale nocki byly przesypiane:*
Gochens juz wiem czemu Cie tak lubie. Masz niezle nasrane :* ja odciagam nadmiar i odstawiam na maślankę
A i wlasnie bym zapomniala o moim najwiekszym problemie. Chyba mamy plesniawke niby naraxie malutka czyszcze jej rumiankiem ale jak po weekendzie nie zejdzie to bede musiala isc po cos na grzyba do doktorki:/
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
wystarcza switaeczne drobiazgi a pomieszczenie nabieze efektu i klimatu. ja kupuje duzo na przecenach poswiatecznych albo w sklepach po 5zl.
mozesz tez kupic kwiaty zywe typowe na swieta, np grudniaszka albo drozsza gwiazde betlejemska i zamiast w donice ladne to zakryc doniczke tiulek i przyczepic gwiazdke mikolajka itp
nic specjalnego nie robilam, albo wieszalam lampki u gory okna i spuscilam poszczegolne nitki by swobodnie wisialy w oknie, w sypialni rolozylam na parapecie. reszta bedzie dopiero jak ubiore choinke zobacze co zostanie.
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Kakaszka a ten aftin to jest bez recepty? Ja myślalam ze z...
Dzięki kochanie:*
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chciałam Was poczytać bo coś o świętach piszecie- ozdobach ale mus to mus. Może wieczorem poczytam lub jutro dopiero.
P.S. Malutka Ty mi przypominasz taką aktorkę zagraniczną jak jesteś w kręconych włosach i jeszcze jak by były ciemne to tym bardziej. Nie wiem jak się nazywa ale wstawię foto w wolnej chwili.
Renifery na firance ciekawe nie wpadłabym na taki pomysł.
To ja lecę szorować płytki w łazience.
Pa
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Dziś piątek 13 mój dzień ślubu i rocznica, będziemy dziś świętować i mężu zaproponował że uszykuje dla nas kolacyjkę romantico więc muszę trochę ogarnąć chatex
Słońca trochę dziś jest więc spacer był długi teraz ogląda bajki i piszczy do misia
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Malutka faktycznie jesteś bardzo podobna do Penelope Powodzenia z tymi światełkami, ja mam taki gotowy łańcuch na okno. Kupiłam w bardzo okazyjnej cenie na wyprzedażach.
Aleksia ty przecież maniak sprzątania to na pewno masz czyściutko nie przesadzaj
Ikunia aftin dostaniesz bez recepty. My tez mieliśmy biały języczek ale nam wystarczyło samo przetarcie pieluchą. Zosieńka piękna modelka
Martusia a choinkę zamawiałaś z allegro? Też mnie korci jedna ale jestem ciekawa czy w realu też tak wyglądają jak na aukcji.
Kakaszka oby Elizka sie wyspała i już wstała w dobrym nastroju.
Hania super ze zakupy sie udały, a cena zestawu chyba podobnie jak u nas.
U nas też dzisiaj dzień marudzenia, spała ale obudziła ją niespodzianka w pampersie i teraz się męczymy z małą marudą
Wczoraj bylismy na zakupach w h&m zaczeły się wyprzedaże, niestety rozmiarki juz przebrane. Duzo fajnych rzeczy było w małych rozmiarach a my juz potrzebujemy 80
To udało nam się kupić .
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Ikunia super ze jestes zdjecia komentowalam juz na fejsie fajnie ze moglas sie troszke oderwac od pieluchowania i porobic to co lubisz.
Malutka sliczne te ozdoby widze ze szykowanie do swiat na calego u was tez musze sie wziasc za przystrajanie domu napewno cos sciagne.
Klara fajne te ubranka a po ile kupowalas ja tez musze chyba cos kupic wiekszego zwlaszcza body mi sie kończa.
Gohenes miłej kolacyjki.
Narazie dziewczyny i maluszki a i pozdrowienia dla podczytujacych panow zwlaszczamęza Wiolci