- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Lena noc super...jedna pobudka o 3 i spała do przed 9
Ikunia w końcu jestes...Zosiek rewela...ciuszki rewela i kuzynka tez rewela aftin bardzo dobra rzecz...ja miałam tez to cuś dla dzieci jak porobiły mi się te dziadostwa w buzi i pomogło bardzo szybko...tutaj mamy z dozownikiem. I też bez recepty...o dziwo
Zamówiłam wczoraj aspirator do nosa i wiecie co mi dali??? Gruszkę !!! ja mówię tej babie ze nie o to mi chodziło ( a wspominałam jej o Fridzie...bo w DE wiem że tez to jest to mi mówiła że nie ma tu czegoś takiego) więc ja mówię ze nie biore tego bo gruszkę ma i jest szajse !!! wiec inna poszła na zaplecze coś tam w komputerku pogrzebac i pokazała mi cos podobnego do Fridy z rurką i mówe ze tak że o coś takiego mi chodziło...ale poprosiłam by poszukała tą Fridę (bo wiem ze dobra jest) no i było !!! wiec dopłaciłam i mój poszedł właśnie odebrać
resztę dokończe później bo mała marudzi...musi zjeśc obiadek i lulu
dobra jestem...zjadła ale spac nie chce więc za chwile ją położe
Violcia a to ci mężu...ale nic nie było widać...tylko puste pole...zmień hasło...bo widocznie je zna...a konta nie likwiduj bo szkoda by było jakbyś miała odejść przez niego. PROŚBA: MĘŻU VIOLCI PODCZYTUJ ALE NIE BĄDŹ TAKI I NIE DENERWUJ KOBIETY TAK FAJNEJ I NIE WYSYŁAJ NIC DO NAS
Klara ciuszki fajne a to że rozmiar 80 juz nosi to nic strasznego przecież tylko sie cieszyc ze tak zdrowo rośnie
Ikunia fajnie ze robiłaś to co lubisz i oderwałaś sie choć chwile od pieluch a królik dobry i bardzo zdrowy bo nie karmiony paszami i innymi dziwactwami...ZEBY BYŁ KRUCHY TO TRZEBA GO NAMOCZYC W KWAŚNYM MLEKU I ZOSTAWIĆ NA KILKA GODZIN A NAJLEPIEJ NA DOBĘ no i ogólnie trochę dłuzej się go robi jak kuraka. Jak dla nas to jakieś fajne przyprawy i jest bomba. Osobiście nie przepadam za nim...ale raz nie wiedziałam i zjadłam bo był pokrojony na kawałki i dodany do shpagetti...smakował jak kurak i tez tak wyglądał smakowało mi...ale to jak nie wiedziałam hehe
Malutka fajnie przystrojone mieszkanko
kakaszka - życzę by Elizka spała dużo...i by gwiazdor pod choinkę przyniósł Ci blender
Gochens miłej romantycznej kolacyjki życze
miłego dnia...
...mam nadzieję ze nikogo nie pominęłam....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
allegro.pl/choinka-sztuczna-sosna-super-...osc-i3725512532.html
Kuzynka pojechała. Ide porzadki dalej robić odezwe sie wieczorem
Sie dziewczyny przyzwyczajcie ze mnie malo jest bo za misiac Arbacht macht frei
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
mala po przebudzeniu zostala z tata a ja poszlam do sklepu. balam sie wracac, bo podejrzewalam histerie, ale tu niespodzianka, wchodze, a oni graja na kompie w cos kolorowego
pozniej do wozka i zasnela
wkurzylam sie dzis, bo nie zjadla mi obiadek!!!!!! moze pare lyzek jej wcisnelam ledwo bo krzywila sie strasznie wypluwala i plakala. nie wiem co z tym dzieckiem sie dzieje.
marta choineczka fajowa
haniu ty to musisz z tymi niemczurami sie urzerac, ale dobrze, ze juz sprawa z aspiratorem wyjasniona
malutka faktycznie jestes podobna do penelopy, ja ja uwielbiam, bo jest dla mnie prawie idealem kobiecej urody
co do mikolaja czy gwiazdora, to cos mnie zawsze omija dostaje zazwyczaj kaske od siostry i rodzicow, ale zawsze sa wazniejsze rzeczy do zaplacenia typu mieszkanie, mleko, pampers itd.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kakaszka a co miałaś za obiadek? może jej nie smakowało jak coś nowego. Albo nie była głodna w tym momencie. Jeśli nie chce obiadku to daj jej mleko...może to chętniej wypije.
a co do tego królika to mojego A. siora ma hodowlę i tam często na obiad ten zwierzak króluje...a ja zawsze pytam przed jedzeniem co to za mięso a obrany faktycznie wyglada jak kot haha bo długiii...ale ogólnie sporo na nim mięsa jest...więc Ikunia nie bój nic...najadłabyś się no chyba że jakiegoś anorektyka dostałaś
Lena od godziny śpi...ciekawe ile pośpi bo wczoraj tylko 1,5h ...ale za to już o 20 spała wczoraj
Ikunia prosze bardzo specjalnie dla Ciebie...wszystko o króliku ciekawostki, porcjowanie, przyrządzanie i marynaty. Oczywiście to dla osób dorosłych...ale np. w mleku można namoczyć przed obróbką dla dzieci
www.codogara.pl/8140/krolik-przepis/
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
spi juz chyba 2 godzine, cos pieknego mam nadzieje, ze sie obudzi w dobrym humorze
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A zapomniałam powiedzieć .... tata kupił Lenie żółwia maskotkę ma na imię Czesław haha Lena go uwielbia...poszła z nim spać :)tu ogólnie maskotki sa drogie a ta kosztowała 4 euro i była wielkości normalnego misia i kupiliśmy jej bajkę na Dvd z kubusiem puchatkiem
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ten wczorajszy post to był dosc długo,dobrze ze nikt go nie przecczytał bo moj maz to wariat ,dopiero jak mi sie udało dorwac do kompa to edytowałam i stad to puste pole,a to dlatego ze korzystamy z jednego kompa teraz
marta choinka ładna...to ja jestem zaraz po tobie jesli chodzi o powrót do pracy,nie chce nawet o tym myslec
Ikunia oskarek jeszcze nie raczkuje,ale pełza i np.jak gdzies dalej jest jakas zabawka to stara sie ja dosiegnac ale dzisiaj przeszedł samego siebie
Miesko z królika bardzo lubie
a moj synek dzisiaj zjadł cały słoiczek mojej zupki,a było tego dosc duzo bo słoik troche wiekszy jak nasza polska musztarda
aleksia masz racje,podobienstwo uderzajace
Oskaeito spi juz prawie godzine ,oby jeszcze godzinke pospal bo zle sie czuje przez @
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Przepraszam ze nie pisałam ale poprostu istny sajgon miałam,ale starałam sie dac Wam znac jakos
Zosia ostatnio nie przesypiała mi nocy Mecza ja strasznie zeby a ida jej gorne ;/
Mezuś miał problemy w pracy a ja vede musiała wrocić do pracy a pracujemy w tej samej branży i w tej samej firmie :)
PO tym ksawerym holernym pomagałam sasiadom co mogłam dałam.
I jeszcze byłam nianką dla BArtusia kuzynki ale łobuz z niego
A jak to sie uwałilo wszystko zepsuła sie mi kuchenka, musiałam kupic nowa
I zeby tego było mało mimo tabletek nie dostałam miesiaczki i mam podwojne dawki
I moja sunia ma przepukline Biedactwo bedzie operowane...
Ja jestem miłosnikiem zwierzat Misłsm kiedys papui,szynszyle,chomiki
Dzisiaj byłam z Nia na szczepieniu a co pokaze Wam moją ukochaną
A i jeszcze jak Zosia oswajała sie z Alicją moja kotką
Aza :*
I słoneczko na koniec :*
Dzieciaczki piekne,Malutka faktycznie jestes podobna do tej gwiazdy
Karolka długa podróz przed Wami ... GAbi pewnie przespi droge z przerwami na jedzonko
Hania ta gra jest exstra ja tez ja mam grałam z chrzesniakiem Wiec zapraszam do mnie na gre bo moj J ze mna nie zagra ;/
Gochens dzisiaj moja kuchnia wygladała tak jak Twoja po pieczeniu
Chyba nadrobiłam i sorry ze tak długo Wracam na dobre chyba :*
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Szósteczka kazde z ubranek kosztowało 10zł. Zdrówka dla chłopaków
Martus dzięki za info, tez sobie taką zamówie. Gratuluje powrotu do pracy, zawsze to jakaś odskocznia, szczególnie jesli maleństwo mozna powierzyc w dobre ręce.
Kakaszta coś mi się wydaje ze Elizce zaraz ząbek wyjdzie, moja tez płakała przez sen jak jej się przebijał.
Haniu a Lenusia już bajeczki ogląda?
Sophie fajnie ze juz do nas wracasz ale wam się problemów zwaliło w jednym czasie. Teraz będziesz mogła męża kontrolować co robi po godzinach.
Mała śpi nareszcie A ja wcinam ciacho takiego apetytu tutaj robicie na te ciasta że nie mogłam się oprzeć. Tylko tym razem kupiłam gotowe bo mi zawsze jakieś zakalce wychodzą
A na obiad Jula dzisiaj miała gotowca po 6 miesiącu i w nim już były kawałki marchewki i ziemniaka a ryz chyba w całości tylko wszystko się rozpływało w ustach.
A ja miałam piersi z ananasem w srodku, pychotka. Pierwszy raz miałam bo mój nie lubi, ale troszke mi podpadł więc postanowiłam go troszkę zdenerwować.
Mam fajne zdjęcie z wczorajszych zakupów tylko ze w tel i nie potrafię tego na kąp wysłać :
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sophie fajnie że wróciłaś...faktycznie zwaliło Wam się troche problemów. A kiedy do pracy wracasz? Psiak i kotka fajni i masz zarąbisty ogród WOW od razu wpadł mi w oko i ta huśtawka/bujawka superrr
A Zosiek śliczna Minka rewelacyjna...mała zalotniara
Moze na ząbki ma taka gorączkę? podaj syropek albo czopek jak będzie się dłużej utrzymywać
Violcia to ciekawa jestem co tam ten Twój małż nam napisał że tak zła jestes na niego. Aż tak nas nie lubi oj oj...bo rózga będzie na gwiazdkę dla Pana męża kurde tyle jestem na forum, ale nie udało mi się też tego zobaczyć
Moja Lena tez juz z kawałkami miękkimi je i nie krztusi się...nawet jak ja jej zrobiłam swoje z kawałkami malutkimi.
Klara a co masz za dobre ciacho ?
Violcia dobrze że apetyt Oskarkowi dopisuje moja tez juz więcej je niż zwykle teraz będą więcej potrzebowac nasze pociechy bo bardziej aktywne są i więcej energii potrzebują
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Marta choinkę fajną wybrałaś tez bym się na taką zdecydowała ale mąż chce żywą
Kakaszka Alan też nie chce jeść!!! ostatnio te moje papki musze mu na siłę wciskać zje kilka łyżek i odwraca się zamyka buzię. Deserki je chętnie a przecież nie może jeść tylko mleka.
Hania ach te niemcuszki, dobrze że udało Ci się kupić w końcu ten aspirator. Fajne te przepisy na króla
Violcia a co on tam nawypisywał?? może niech też się zaloguje jako nowa mamuśka hihi
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do bajek bo Klara pytałaś...to jeszcze nie ogląda w sobotę rano przy śniadaniu w tv leca takie fajne, przyjazne dla dzieci to włączamy jej ale tylko na chwilke oko zawiesza i zaraz interesuje ją coś innego...ale bedzie miała na później