BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804872 przez Hania84
aleksiaa - Albert to duży chłopak :) co Ty mówisz że on taki mały :blink: prawie Ciebie zasłonił ;)

Ja nigdy nie smakuje jak coś robię...nawet dla nas. Nie lubię. Jak zrobię to musi być dobre :blink: a po Lenie nie jem...jakoś tak nie wiem...nie lubię :P dobrze że mam taki nawyk bo bym w ogóle w drzwi nie weszła :P

Agusia ahaaaaa :D hehe

ja z horrorów to oglądałam i dobre: 28 dni, 30 dni mroku, egzorcysta, paranormal, smakosz, lustra, wzgórza mają oczy 2 części , i dużo innych ale teraz sobie nie moge przypomnieć...kiedys to się patrzyło na horrory...ale teraz jakoś nie moge...wole komedie albo sensacje.

No i mnie najprawdopodobniej boli pęcherz...przy siusianiu mnie tak bolało w podbrzuszu że szok...wzięłam już dużą dawkę wit. c i 1 tabl. żurawitu.

No i wtedy zapomniałam napisac że fajnie że u Artusia obyło się bez antybiotyku :) a Ty Agusia też się badałaś?

kakaszka to super że Elizka będzie miała znów nowe ciuszki :) fajnie że Wasi znajomi o Was pamiętają :) mała modelka będzie :) tylko nie przegap rozmiarów ;)

Lena zaraz mleko wypije i spać pójdzie :)

miłego wieczorku :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #804890 przez Agusia83
Emi juz w domku lezy w lozeczku:) Ale sie do mnie rzucila na szyje :laugh: nawet Artusia przytulala.
A D. mówił, że jak jechali autem, to w radiu leciał hit Michaela Jacksona "I'm bad"...a Emi ciagle powtarzała...nie be :wink:

11 lata 1 miesiąc temu #804910 przez srenka_918
Sophie sesja boska ;) Zakochałam się w tych zdjęciach!

Karolka drogi przejezdne, ale rano było kiepsko, bo było +3 i deszcz padał i samochody topiły się w śniegu, a że było słabo odśnieżone, to auta topiły się i znów można było tylko traktorem jeździć, ale ja mam zapas wszystkiego to mi droga nie straszna ;) Gorzej z mężem, bo musi jeździć do pracy... Ale teraz już jest 8 mrozu i znów można normalnie wyjechać ;)
No i oby się udało z tym pozwoleniem :*

Haniu a może to jakiś ból owulacyjny? Z jajników?

Agusia te mm z roku na rok są droższe, ale pensje nie są wyższe...

Aleksia fryzurka fajna ;) Taka a'la Rihanna ;) Też taką miałam ale z grzywką i tylko 3 dni bo potem obcięłam się jeszcze krócej, tak jak Wam pokazywałam ;)
Fajnie wyglądacie z malutkim ;)

Ja też zjadam wszystko po małym... Ale mam nadzieję że mi w dupsko nie pójdzie ;) Jak byłam w gimnazjum to piłam bardzo dużo kawy i to działało na mnie wyszczuplająco, miałam niedowagę, a jak odstawiłam to strasznie przytyłam, po prostu przestała mi smakować, ale coś czuję że się zmuszę i do niej wrócę... Bo wtedy jadłam non stop w każdych ilościach i i tak byłam za chuda...

Chciałam zrobić zdjęcia małemu, to mi się zapomniało ;) A teraz mały ju,ż znowu śpi...

11 lata 1 miesiąc temu #804915 przez aleksiaa88
Hania masz rację jak powiedziałaś, to przyjrzałam się i rzeczywiście wygląda na takiego dużego.

Dziś noc mieliśmy ciekawą obudził się o 2:30 i zrobił przerwę do 4 wzięłam go do łóżka myśląc, że zaśnie to zaczął z sufitem gadać w końcu patrzę na zegarek a to godz minęła, a mi się wydawało, że 2o minut co najwyżej. Tak się rozgadał w pewnym momencie wyciągnął rączki jakby chciał coś dostać, aż się popatrzyłam czy aby na pewno niczego tam nie ma troch mnie strach obleciał. Potem wzięłam go do wózka bo na rękach też się wiercił uspokoił się nie wiercił się myślę- śpi patrzę a on oczy wybałuszone i patrzy w końcu dałam koc na wózek żeby nie miał co widzieć i w końcu zasnął. Jak zasnęłam po 4 tak obudził mnie o 7:55 normalnie dupy nie czułam tak spałam.

11 lata 1 miesiąc temu #804919 przez violcia00
JA JUZ WYKPANA,WYPACHNIONA
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja dalej bez okresu,a nie karmie juz prawie,choc dzisiaj odciagnelam jeszcze 100 ml co mnie zdziwilo bo przez 2 dni nie karmilam to sadzilam ze jest juz tam nie wiele :cheer:

Aleksia fryzurka sliczna i Alberto fajnie wyglada w tej czapie :silly:

Ja wlasnie teraz zamierzam zrobic grzywke,ale moze zaczekam na Karolke :silly: to cos zrobi z nia bo mi wyrasta podwojna i tak to sterczy,musze troche podcinac co jakis czas :dry:

Haniu pecherz? to nic przyjemnego :huh: ,lecz sie kochana,duzo pij wody i herbatki z zurawiny :blink:

co do horrori to mi sie podobaly:
kronika opetani,naznaczony,sierociniec,dziewiate wrota,mgla,odrzucona,wrota do piekla,nieproszeni goscie i wiele innych :woohoo:

chyba pojde spac wiec dobranoc :kiss: :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804925 przez Agusia83
Violcia, pewnie, ze jego strata.

Dziewczyny mleko dosyc dlugo moze sie utrzymywac w piersiach, ja nie karmilam Emi pol roku a mialam mleko...dopiero bedac w ciazy mi zaniklo, po to by za chwile pojawic sie na nowo :silly:

Aleksia, to Albercik lubi sobie ogladac swiat nawet w nocy

a ja bym sie wczoraj posrala ze strachu...byla chyba 00:30 maz szedl spac i w tym momencie wlaczyla sie melodyjka w bujaczku Artka...jak D. ja wylaczyl to chwilke zagral misiek, ktory byl u niego w lozeczku...jak sie obudzil przed 3 na mleko, tak balam sie z lozka wyjsc...

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804927 przez Hania84
Mój to wciąż jest zainteresowany...tylko mi się nie chce..w dodatku ten pęcherz :dry: albo przydatki :S ale po dawce wit. C i żurawitu jest ciut lepiej...wyparzam jeszcze nogi bo zimne miałam...muszę to podleczyć bo nie leczone zapalenie pęcherza przeradza się w zakażenie nerek...a to już katastrofa. Musiałabym się przejść do urologa z tym :dry: bo zawsze 2-3 razy w roku mnie to łapie.

Violcia oczywiście :) żurawina najlepsza na drogi moczowe :)

a co do horrorów to przypomniało mi się że dobry był też "Blair witch projekt" ...chyba jakoś tak się to pisze :side:

Jeny pokazywali urywek programu "extreme schon" czyli ekstremalnie piękna...i aż zaniemówiłam :huh: (w tym programie robią sobie korekty ciała bo mają kobiety wielkie mankamenty) i jedna miała dwie całkiem różne piersi :huh: jedna normalna a druga zwisająca aż do brzucha :huh: jak to mogło się stać ? zastanawia mnie to.

Agusia nie strasz :cheer: :huh: ja też bym się bała :S

11 lata 1 miesiąc temu #804931 przez Agusia83
Haniu, naprawde juz wiele rzeczy przychodzilo mi do glowy...

masz racje, ten film tez super

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #804936 przez Gochens
hahaha Hania rozbawiłaś mnie tymi drzwiami :silly: Jak to nie próbujesz jak gotujesz?! Woow ja to wpierdziele pół zanim podam :lol: No może nie pół ale trochę tego wcinam :P
a co do cycka do pępka to może karmiła jednym a że miała duże to jej zwisł? :huh:

Violcia leć, odpoczywaj :)

Agusia to ja jestem mega strachliwa nie wiem co sie ze mną porobiło... Jak mój wychodzi z domu to muszę się pozamykać a jak usłyszę jakiś szmer to oczy jak 5 zł. No i na Twoim miejscu też bym się zlękła :ohmy:

Kiedyś miałam taką sytuację, że mój był u kolegi na grze a ja sobie spałam, jeszcze będąc w ciąży i nagle przyszła do mnie suka więc się obudziłam ale ona zaraz wyszła a ja zamykam oczy i nagle słyszę na daszku, który mamy za oknem takie szelesty jakby ktoś po nim chodził, na początku myślałam, że to u sąsiada bo mamy takie ściany cienkie że ja słyszę jak on gada głośniej ale nagle znów takie uginanie się i szelesty więc ja zesrana jak wystrzeliłam z tego łóżka, za telefon i dzwonie do swojego ale słyszę, że jest na dworze więc mówie do niego "to TY??| a on "co ja?" ja mówię "no chodzisz po daszku" on "nie dopiero wracam będę za jakieś 20 minut" Ja mówię do niego "KTOŚ JEST NA DACHU, CHYBA CHCA SIĘ WŁAMAĆ!! Dziewczyny jak ja się zaczełam trzepać :cheer: :cheer: szybko zamknęłam drzwi, drzwi do sypialni i stałam przy oknie i czekałam na męża. Ten biegł całą drogę i był w 7 minut! obszedł cały teren i nikogo nie było. Jestem pewna na milion procent co słyszałam i to na bank nie był kot bo przecież tak by nie skrzypiał ten dach a pamiętam to skrzypienie bo jak nam zakładali klimę w właśnie chodzili po tym daszku i skrzypiał identycznie. B) Strzsane to było trzęsłam się jak osika :blush:

11 lata 1 miesiąc temu #804944 przez Hania84
Gochens no też tak sobie pomyślałam że może od karmienia...ale aż tak by się stało ?

Z ręką na sercu nigdy nie próbuję jak gotuję. Nie lubię, nie potrafię. I zawsze dobre mi wychodzi :) nie chwaląc się :blink: Jak mieszkałam u rodziców jeszcze i coś robiłam to tacie kazałam próbować , jeśli mnie namawiał na spróbowanie w trakcie gotowania :)

11 lata 1 miesiąc temu #804957 przez aleksiaa88
Naczytałam się Waszych opowieści, aż świeczki w oczach się zrobiły. Mi czasem się wydaje, że ktoś po piwnicy chodzi tłucze się, nie raz myślałam, może już wrócili patrze auta nie ma a tam się tłucze ale za skarby nie zejdę zobaczyć za bardzo się boję.

11 lata 1 miesiąc temu #804959 przez Agusia83
Gochens tez bym sie przestraszyla nieziemsko...dobrze, ze M tak szybko przybiegl do domu.

Aleksia, ja tez bym tam nie zeszla..takie rzeczy to chyba tylko w horrorach, ze sie niby boja a leza tam gdzie nie powinni :silly:
wiecie, czasem to na pewno wyobraznia za bardzo dziala jak sie oglada straszne filmy...ale z tymi melodyjkami wczoraj to naprawde posrana bylam

11 lata 1 miesiąc temu #804962 przez Hania84
Gochens masakra :huh: ja pitolę też bym się trzęsła...ooo matko to nie złą miałaś sytuację.
Wasze opowieści to lepsze od nie jednego thrillera .
Ale macie wyczucie żeby na wieczór opowiadać straszności :blink: hehe :lol: teraz będę leżeć i nasłuchiwać :P

11 lata 1 miesiąc temu #804964 przez Gochens
Aleksia dobrze Ci w takiej fryzurce :) Albercik rzeczywiście duży chłopak a komninezon fajowy :)

Agusia oj tak wyobraźnia działa :huh:

Hania ja nie wiem jak można gotować i nie próbować heh znaczy w sensie że podziwiam :) Czekam na Ciebie w kolejnej edycji Master Chefa :lol:

Nooo w środę będę robić na Alka połówkę ciasto bananowo-czekoladowe nie pamiętam która z Was wstawiała ale trzymajcie kciuki bo ja raczej anty ciastowa! Mam pytanie odnośnie tego ciacha czymś mam je posypać?? Czy polać czy jak?

11 lata 1 miesiąc temu #804965 przez Agusia83
Gochens ja kiedys robilam takie ciasto...smaczne, choc w ogole nie czulam w nim bananow...ale prawie sama go zjadlam :silly:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka