BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #811795 przez kakaszka
dobry wieczor :)

u mnie dzis byl wielki dzien sprzatania, tak mnie wzielo, ze od 11 do 17 ani razu na dupie nie usiadlam :)

sophie ja bajki tez uwielbiam ogladac, moj mi mowi, ze dziecko jestem :D takze z eliza nie bedziemy sie nudzic :)

ale ta choinka z makaronu bombowa, w zyciu bym nie powiedziala, ze z czego est zrobiona :)

co do seksiku to ja pamietam najbardziej obrzydliwy :D raz w smietnikach :P w sensie schowalismy sie a smietniki, bo jakos innego miesca w poblizu nie bylo. a tak to moj uwielbia na dworze. no i w kiblu w pociagu tez bylo, cos nas ciagnie na smierdzace miejsca :D no i pare razy bylo jak jeszcze mieszkalismy u tesciowej ze kos do pokoju wchdzil w trakcie, tak mnie to wkurwialo, jakby zapukac nie mozna. o jeszcze mi sie przypomnialo w basenie odkrytym w nocy, to bylo najfajniejsze :) ie wazne ze obok plywalo z 20 znajomych, fakt ze bylo ciemno :D

haniu z takimi znajomym leie w gole skonczyc kontakt, bo po co acy ludzie w waszym zyciu.

a co do tesciowej to az wstyd mi pisac. znalazlam pusta flaszke ( co najlepsze nie w smietniku, a wrogu jakby schowana, a na suszarce dwa kieliszki! jeszcze to ze pila moze jakos przeboleje, ale jak ktos tu byl procz niej, to nie. ale bedziemy gadac po swietach, bo moze byc afera, a nie chcemy psuc swiat.

ja czekam az moj mi kupi piwko, bo sraszna mam ochote na browka z chrupkami :D

niunka jest super grzeczna, wczoraj normalnie caly dzien spala i ja z nia, a jak sie budzila to ladnie sie sama bawila. dzis tez jest aniolkiem, no i na dniach juz bedziemy miec dolna jedynke, bo juz ja ladnie widac, ale jeszcze ciutku i bedzie zab :D co najlepsze to dziaselka na dole nie sa spuchniete.

nie wiem kochane czy mi sie uda jutro zajrzec, wiec zycze kazdej z was, wszystkim naszym dzieciaczkom, mezom partnerom i konkubentom :P oraz calym waszym rodzinom spokonych i cieplych swiat, smacznego jedzonka co idzie w cycki, a nie w biodra, milosci i radosci od as z elizka :-*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #811840 przez Hania84
Lena już śpi :)
a ja zamiast pomyć butelki to na forum :P

ale tu dziś cisza...babeczki zapracowane widzę ;)

Gochens mały będzie mega zadowolony z prezentów ;)

kakaszka i jak piwko dotarło ? a z tą teściowa to poważna sprawa widzę...wiesz gdyby się znalazł jakis nadgorliwy sąsiad i powiadomił odpowiednie służby to jeszcze mogliby Wam zabrać małą bo osoba pilnująca pod wpływem alkoholu B) pogadajcie poważnie z teściówką.
A miejsca faktycznie specyficzne mięliście do bzyku, bzyku :D

miłego wieczoru :)

11 lata 3 miesiąc temu #811877 przez Gochens
Kakaszka to rzeczywiście nie ciekawie kurde... No ale jak wrociliscie to nie było nic czuć?? hmmm dziwne. super dupka ciebie widziałam na fb!! bzyku w śmietniku nieźle nie ma co. my w basenie to na wakacjach

Haniu myślę że będzie zadowolony a ta kula to w ogóle sama się kreci! :)

Ja juz stół naszykowany mężu pojechał po drugi bieżnik i teraz jest poezja ;) juz nie mogę doczekać się jutra!!

Uciekam z psem

11 lata 3 miesiąc temu #811891 przez Hania84
No właśnie widzę że Wy już daleko do przodu ...stoły poszykowanie prezenty pod choinką :) ja to wszystko jutro będę robić :)

kakaszka ja też chcę zobaczyć :P

kurde boję się trochę tego przyjazdu mojego A. rodziny...szykowania będzie w bród....ale tego się nie boję bo bratowa jest obrotna i pewnie pomoże...ale te dzieciaki...fajne są ale głośne :P ciekawe jak Lena ...chodzi mi o jej spanie ...mam nadzieję, że to są moje tylko bezpodstawne obawy i że będzie okej.
Ogólnie się cieszymy na ich przyjazd :)
Dygnęłam sobie 3 kieliszki ajerkoniaku i mi ciepłooo i fajnie w główce :P hehe aaa co należy mi się po dzisiejszym dniu :blink:

miłej nocki
dobranoc

11 lata 3 miesiąc temu #811898 przez Marta1985
Ja już stół też naszykowałam :)

muszę jeszcze rozlożyc cukierki i bakalie i orzeszki ale najpierw kąpiel :)

Hania nie martw się na zapas :) będzie fajnie zobaczysz :)

11 lata 3 miesiąc temu #811913 przez szósteczka
no ja na dzis też pokączyłam.jutro tylko salatke sledziowa skoncze bo dzis nie mam weny. Jutro jeszcze do sklepu musze skoczyc i bedzie wsio.
Haniu super ze brat twojego z rodzinka przyjeżdza.
kakaszka ale mieliscie przygody a z tesciowa to fakt niefajnie ale pewnie lepiej rozmowe odlozyc na po swietach.
wasze choineczki przepiekne.
Ja stolu nie szykuje bo jedziemy na wigilie.
A to nasza choinka
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #811925 przez Agusia83
Juz leze w łóżku,ale postanowilam do Was napisac:))
Dziś tez kupę rzeczy zrobilam...tego shreka,ugotowalam wywarł na jutrzejsze barszcze,zrobilam salatke jarzynowa,wypralam kupe ciuchow,w rękach tez ulubioną koszule D. Odkurzylam i stwierdzam,ze nasz wczorajszt zakup jest bombowy,lie prowadzi odkurzacz i ma fajne szczotki....w końcu wsio jest wsysane:-)
A wieczorem mąż z Emi ubralam choinkę. jutro wstawie fotke.

http jak co roku mielismy jechać do t. i złożyć wszystkim życzenia,ale okazało sie,ze siostrzenuec D.ma szkarlatyne i moja jakze cudna szwagierka zdziwiona,ze nie przyjdziemy...iona oczywiście ma zamiar zabrać chlopcow do swojej t. a później jechać z nimi na wieś...ona nie rozumie,ze dziecko powinno siedzieć w domu min.7dni...

ale macie piękne choinki:-)

Bartus chyba najlepszym prezentem spośród wszystki'h pod choinka:))
Haniu,super,ze bedziecie mieć towarzystwo na sylwestra!!!!

Kakaszka,ale bym sie wkurzyla...ja chyba bym nie wytrzymała do swiat,tylko kazała jej sie tłumaczyć.

Szosteczka piękna choinka i twoje spodnie tez fajne.

lecę spac do jutra.

11 lata 3 miesiąc temu #811957 przez Marta1985
Miłego dnia oraz radosnych i udanych przygotowań :)

11 lata 3 miesiąc temu #811960 przez Ikunia1910
Dzień dobry
Nie wiem czy jeszcze mnie ktos pamieta ale jestem.
Nadrobic was za chiny nie nadrobię ale raczej juz sie nigdzie nie wybieram.
Mialam wejsc na kompa u mamy ale przygotowania do świat mi to delikatnie mowiac utrudnily. Pewnie w swieta też bedzie ciezko do was wejsc bo jestesmy rozerwani pomiedzy moja rodzine a rodzine B. Ale po świętach juz na bank was nie opuszcze. Za bardzo mi was brakuje :*

Wszystkim życzę spokojnych rodzinnych świąt takich pachnacych siankiem wsrod ukochanych osób wiele zdrowka i usmiechu.
Wysyłamy z Zosieńką ogromne całuski wszystkim dzieciakom i zyczymy grubego mikolaja :*

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 3 miesiąc temu #811973 przez kakaszka
dzien dobry.

noc do dupy, ale juz sie chyba przyzwyczailam, najgorsze bylo to, ze drapala cala noc szyje i dzis znowu jest w rankach. juz byla zagojona tylko zaczerwienienia zostaly i widocznie jej swedzialo, bo sie goilo, a teraz znowu od nowa, ale jestem wkurzona, a prawie cala noc trzymalam jej rece.

haniu ja nie wiem co mam pokazywac :P z tych urodzin tylko znajomy dodal zdjecie, ale nie bede tu zasmiecac forum :)

a ja dzis zakwasy mam od wczorajszego sprzatania :D

milego dnia i ostatnich przygotowan :)

11 lata 3 miesiąc temu #811995 przez rysa
Witam

Choinki wszystkie cudne :)Ja tez mam prawdziwa.Mam duzo ozdob ze slomki i piernikow.orzeszkow .Wiec wychodzi na to ze mamy choinke ekologiczna;-)

My sexik ti w bardzo wielu dziwnych miejscach.Na klatce schodowej,w lesie,na lozko ale w asyscie znajomyxh albo rodzicow(spiacych),nawet Filip byl robiony na blacie kuchennym :)

My nie kupilismy prezentu Filipowi bo nie mam pomyslu.Kolejnej zabawki czy ubranka nie bede kupowac bo ma tego pelno.

Prawka oczywiscie nie zdalam.Mialam takiego stresa jak tylko zobaczylam wredna morde egzaminatora ze dziwie sie ze dojechalam tak dalejo tak sie yrzeslam...

Wogole to wyobrazcie sobie ze u nas nie ma wody!!!!!""!!!

Jak by mnie juz nie bylo to Spokojnych i Radosnych Swiat.No i Malutkamilka Najlepszego z okazji urodzin.A dzisiaj czasem jakis babelek nie ma miesiecznicy?

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #811997 przez Hania84
Witam wigilijnie :lol:

Noc okej Lena obudziła się na mleko o 5 i do 8 jeszcze pospała :)

Wystroiłam dziś moją lalę już i w piżamie cykałam jej szybko fotki bo chciałam żeby jeszcze babcia ją zobaczyła i wysłałam na maila i w pracy sobie zobaczy :lol:

Agusia to faktycznie sporo zrobiłaś wczoraj :) nogi pewnie bolą...bo nie bolały mocno :dry:

szósteczka choinka fajna :) bardzo duża :)

kakaszka nie wiem co mam ci poradzić na tę szyjke kurczę nie fajnie że tak wciąż jej się to paprze...musiałabyś zadziałać i z lekarzem konkretnie pogadać o tym i jeśli trzeba to szpital (bo coś mówiłaś że chciała cie raz tam wysłać by usunęli to zapalenie) i to by było wyjście ... raz a dobrze i skutecznie.

Gochens ale Alanek będzie patrzył na tę hulę kulę :blink: na pewno będzie szał ciał :lol:

miłego dnia w przygotowaniach a później w rodzinnym świętowaniu :kiss:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #811999 przez Hania84
Zasypałam Was troche Lenka ale tak mi sie podoba w tej sukience ze nie mogłam sie powstrzymac :lol:

rysa nastepnym razem sie uda :blink:
i dobrze kombinujesz bo dzis Bartek ma 7 miesięcy !!!!

11 lata 3 miesiąc temu #812000 przez kakaszka
haniu juz nie ma zapalenia pod szyjka, tylko porozdrapywane przez moja kochana. najgorsze juz minelo :) teraz a nc chyba rekawiczki jej zaloze skoro jest taka niegrzeczna :)

lenita cudna, ja jeszcze musze naszykowac elizie stroj na wigilie :)

u rysa nie zazdroszcze braku wody, ja bym chyba szalu dostala :) a na prawko w przyszym roku z nowymi silami zdasz :) jestem tego pewna :)

11 lata 3 miesiąc temu #812008 przez Marta1985
Oj rysa wspołczucia z ta woda :( A prawko ja zdałam za 6 razem ...

Lenusia cudna jestes :)

Bartusiowi już 7 miesięcy skończył :) Jak to leci wszytsko :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka