BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811342 przez Gochens
Aleksia pokaż ciasteczka :)

Kakaszka u mnie w domu zawsze latało się na golasa. Mój tata zmarł jak miałam 7 lat więc może nastolatką nie byłam ale wiele razy kąpaliśmy się z tatą no a później jak 3 baby zostały to już w ogóle na golacha się biegał :lol: Kakaszka u mnie dużo mężu zrobił a ja miałam co chwila przerwę poza tym u Ciebie to chyba dłuższa przerwa bez alkoholu nie?? co z teściową?

Haniu nie mam pomysłu właśnie nie chcemy mu kupować kolejnej zabawki bo on i tak w sumie nie kuma o co chodzi. zobaczę jutro
mamy jechać na rynek i jeszcze do sklepu wiec może jakaś pierdole wezmę :) 25 sztuk i na tyle Wam wystarczy?? u nastronie pewnie na dwa dni by poszło :blush:

Sophie pokaz!!!! :side: tez nie mogę doczekać się tej radości jak choinkę się będzie ubierać czy wybierać :side:

Prezenty popakowane, Alan śpi zjedliśmy spaghetti a od jutra post :S

Jeszcze Wam pokaże naszego mikołaja ;) zdjęcie ciemne ale świetnie wygląda od strony ulicy :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #811344 przez aleksiaa88
Jakie ładne skarpety ciepłe :lol:

Ciastka pokażę jak przełożę i obleję teraz to tylko kształty są i nic poza tym

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811347 przez szósteczka
hej dziewczyny z rana bylismy w kosciele do spowiedzi koleja byla jak niewiem ale udalo mi sie dostac, potem pojechalismy po choinke k ja juz ustawil teraz tylko ubrac zdjecia porobie jak ubierzemy i powstawiam.

wasze choinki sliczne a mikolaj superowy,
Gohenes moze jakis dresik albo fajny kocyk albo cosik do pielegnacji zreszta najlepiej sie wybiera jak sie cos widzi.

ja to czesto chodze w samym staniku ale moj k to sie wstydzi i przebiera sie zawsze w zamknietym pokoju mnie tam wsio ryba a moje dziewczyny mowią ze nie jestem gruba tylko mam rozciagniety brzuch bo tyle dzieci urodzilam slodkie sa.

a przygody z sxsem mialyscie fajne ja sama tez lubie sobie pokrzyczec i ciesze sie ze mieszkamy w domku bo jak mieszkalismy u moich rodzicow to mielismy pokuj przy drzwiach do.klatki i w lato przy otwartm oknie to bylo wszystko slychac.

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

a spoilerka trzeba wcisnąć :-)

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811352 przez Hania84
No krokiety zrobione :lol:

Gochens starczy nam az na tyle (15 sztuk na 3 dni świąt i 10 na sylwka i nowy rok) - bo nie tylko krokiety są do jedzenia :blink: oprócz tego robię 2 rodzaje ryb + zwykłe opieczone, zupa grzybowa będzie no i ciasto :) a nas tylko 2 więc sporo tego :) aha i na I i II święto robię jeszcze kuraka z pieczarkami i może galacik jeszcze będzie :)

Sophie myślę że na przyszły rok jeszcze tak nie do końca nam będa pomagać...ale na pewno więcej jak teraz haha :D
A tej znajomej musi byc smutno ...ale tak to jest czasami...może nie dostał urlopu...zależy co robi...ale przed świętami jest dużo pracy...przynajmniej tam gdzie my robimy. U nas to trzeba ze 4 miesiące wcześniej mówić jak się chce urlop na święta,a nie zawsze też się dostaje...na święta dają niemcuchy niechętnie tutaj.

Gochens mikołaj bomba :) skarpety równie superaśne :lol: a co to za bajka...chyba na TVN leci? :silly:

szósteczka

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811355 przez Sophie25
Ale super ten Mikołaj Gochens :D Ślicznie to wyglada :)
A ten dziobas w tv zabojczy haha :D :D
Ej wiecie ze ja uwielbiam w swieta bajki ogladac haha shreka albo epoke lodowcową :D
Wogole to J sie ze mnie smieje ale ja lubie takie bajki bedziemy se z Cora ogladac a co :D :D

A to pokaze Wam tą choinke z makaronu :d

Ej to odwazne kobitki jestescie :D
JA to sie nawet nie przyznam gdzie nasz pierwszy raz był :D az wstyd sie przyznac :D

Hania no własnie on w Niemczech jest...

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811356 przez szósteczka
super ta choinka u nas w szkole tez takie sprzedawali i taka z pior tez musze nauczyc sie robic te z pior bo sa bardzo efektowne ale do nich potrzeba klej na cieplo z pistoletu a ja takego n.ie posiadam musze sobie kupic taki. ale choinka superowa.

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811357 przez Gochens
Hehe to nie zupełnie skarpety są tylko takie kapcie skarpetowe. a bajka na TVN kung fu panda 2 ;)
Oj to Hania ja chyba wpadnę do Was na to jedzonko. A Ci znajomi co tacy kiepscy się okazali nie spędzają z Wami sylwestra??

Szosteczka dzieci zawsze mówią prawdę! a jeśli chodzi
w ogóle kiedyś bardzo często się bzykutaliśmy :woohoo:

Aleksia czekam zatem na foty

Sophie super ta choinka! bajki tez Lubie :lol:

Hania nieźle! dobrze ze akurat nikt nie chciał nic przymierzyć :woohoo:

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811358 przez Hania84
Sophie choinka bombowa :) maja ludzie pomysły super :) musiałam się mocno przyjrzeć żeby zobaczyć czy to faktycznie z makaronu jest bo tak ekstra zrobiona że nie widać nawet :blink:
No napisz nam tu gdzie to robiliście :silly: bom ciekawa :P

Gochens

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811359 przez szósteczka
wlasnie sophie dawaj :-P

wogole to sa gantastyczne wspomnienia co nie bedzie co wnukom opowiadac no nie

11 lata 2 tygodni temu #811364 przez Hania84
Gochens wasze miejsce też rewela...pełne adrenaliny haha :D
No mięliśmy szczęście że nikt nie wszedł...więc emocje były nieziemskie :P

szósteczka...miałaś napisac nam tu o co poszło z bratową...bo my ciekawe :silly:

11 lata 2 tygodni temu #811372 przez aleksiaa88
Sophie pisz no tu

Hania ale poje.... ludzie

11 lata 2 tygodni temu #811386 przez Gochens

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sophie dawaj!!

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811389 przez szósteczka
No tak bratowka.... Moj krzysiek przywiózł prezent dla łucji pourodzinowy od brata i tej osoby a że jest to lego frends o którym ł mażyła to berdzo sie ucieszyła wiec moj k zadzwonil do brete zeby mu ł podziekowała i osobie też bo później jeszcze by było że nasze dzieci nie wychowane wiec ł porozmawiała z bratem k. i on przekazał tel swojej żonie a ta jedza specjalnie się rozłączyła. :-! no takiego wnerwa zaliczylismy bo do nas to ona se może takie chocki odprawiać bo po nas to spływa a weź wytłumacz dziecku że ciocia nie chce z nią gadac bo jest pojebana. Sory za niecenzurowalne słówka. W każdym razie mam nadzieje że nie będe musiała oglądać jej w święta i wogóle mam ją gdzieś. To tak z grubsza w sumie.

Haniu widze ze to podobny pokruj ludzi jak ta bratowa k ona tez wciaz wypytuje co u moich dzieciakow i jak sie czujemy,.stwierdzilismy ze ona nie ma wlasneg zycia i jak w telenoweli żyje życiem innych a chodzi do tych co.to moze coś zyskac czyli do nikogo bo wszyscy sie od niej odsuneli. Zawsze jakaś wredota musi się trafic. Kurcze miałam już nie narzekać na nią i wogóle o niej nie myśleć i mówić, kończe z tą babą.

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811401 przez Sophie25

Hania kurdeee jakie hamstwo odstawili az mi sie przykro zrobiło ze tak postapili :(
Nie zasługuja na wasza przyjazn ...

11 lata 2 tygodni temu #811415 przez Gochens
Sophie nieźle!!! musiało być hmmm szybko?! :lol:

Szosteczka a to świnka.. chociaż nie bo to miłe zwierzaki :dry: jesteś pewna że wiedziała że ma rozmawiać? bo jeśli tak to chyba udźwignąć " podziękować " za tą " rozmowę " ehh

Mój gra w grę a ja idę chyba zrobić porządek ze zdjęciami na kompie musze zgrać wszystko na dysk zewnętrzny :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka