- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zrobiłam drobne ciastka miało nie być ale są.
Bobas leżał w wózku na plecach i 2 razy oderwał głowę i myślał chyba, że sobie siądzie tylko zawsze dostaje ręce czyjeś.
O już jęczy
Dobranoc
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzieciaki sliczne
lenka ładnie juz siedzi,wikusia sie dobrze rozwija,slicznotki obie
bartus ładnie stoi.a fifi to zdolny chłopak
my tez nadal bez zabkow i nic sie na razie nie zapowiada ze wyjda
agusia to smutne co przydarzyło sie kolezance,bardzo współczuje.
natali erni juz taki duzy chłopak,ładnie wazy,wesołych swiat dla ciebie i twoich chłopaków
srenka fajnie ze juz zdrowa,pawełek tez ładnie rosnie
ja tez teraz za bardzo nie mam czasu na cwiczenia ale w poniedzialek robiłam cwiczenia na brzuch 30 min i potem straszne zakwasy miałam,ale dawno juz nie cwiczyłam.
haniu a wy swieta spedzacie we trójke??
moj syn dzisiaj bardzo nie grzeczny był,tylko na rekach bylo dobrze i nie chce teraz sam zasypiac,musze go usypiac na rekach,ciekawa jestem jak jutro zareaguje na dziadka bo on sie wszystkich boi,zwłaszcza facetow,a nie sadze zeby go pamietał wiec pewnie na poczatku bedzie płacz.
dobrej nocki
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
A mały na pewno rozpozna swojaka więc nie będzie tak źle
Tak Violcia...święta i sylwka spędzamy we trójkę tak kameralnie
uciekam spać....dobranoc
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Agusia egzamin mam w poniedzialek.Nikt nie wie oprocz Was i mojej mamy bo ktos w tym czasie musi zajac sie Filipem. Fajny bym miala ptezemt na swieta gdybym zdala
Filip dziekuje za komplementy.Ale taka ruchliwosc jest dosc uciazliwa bo nawet na sekunde nie moge go spuscic z oka.Nawet w lezaczku nie jest bezpieczny bo tak sie wygina ze w koncu sie dzisiaj wywalil tak ze lezal na podlodze a lezaczek na nim
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
moja maruda jest masakryczna, wymusza zabawe non stop, jakas masakra.
noc taka sobie, mala sie obudzila o 2 oczy jak 5 zl, poki jej nie dalam mleka nie chciala zasnac, a ja oczywiscie nawrzeszczalam na mojego bo on nie spal, ze to jego wina, chociaz wiem, ze nie. w nocy mam napady zlosci jak sie mnie budzi
a dzis idziemy na urodziny i eliza zostaje z babcia, oj ciekawa jestem czy pokaze rozki najwyzej tesciowa juz nie bedzie chciala z nia zostawac
na sama mysl, ze pozniej w niedziele bede mega niewyspana to az mi sie nie chce isc, no ale trzeba, bo odziczeje juz calkiem.
aha zauwazylam, ze mala zaczela w koncu ladnie sie bawic zabawki grzechotkami. juz nie wklada do buzi tylko macha raczka by grzechtalo
u nas od wczora plan dnia sie rozsypal, eliza sobie zrobila drzemke nie wtedy gdy trzeba i wyszedl miszmasz. dzis tez juz jestesmy nie w planie, ale coz, moze tak lepie, b zasnela wieczorem troche pozniej, a dzis dospalysmy do 8, wiadomo z wielka iloscia pobudek pomiedzy.
milego dnia
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Hanniu udaj sie do lekarza niech sprawdzi cy wszystko gra.
reszte napisze pozniej bo mam robote a mala marudzi.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lena spała do 8.15 z jedna przerwą na mleko o 4.
Ja już mam 2 prania zrobione, pozmywane...przejechałam też odkurzaczem (robię to codziennie bo wkurza mnie jak mi coś zrzęzi pod papciami)
Zaraz idziemy z Lena na miasto...bo 2 dni nigdzie nie byłyśmy w związku z katarem...a teraz ma go bardzo malutko więc idziemy
W planach mam dziś do zrobienia kapustę z pieczarkami do krokietów które będziemy robić jutro...ale zobacze jak z czasem.
Rysa to trzymamy kciuki a Ty mamuska się postaraj nie denerwowac i dać z siebie wszystko bys miała ten wymarzony prezent na gwiazdkę
Elizka bądź grzeczna kakaszka miłego urodzinowania
miłej soboty
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Ale Fifi to przystojniak super że już taki silny chłopak! Trzymam kciuki za Ciebie!
Kakaszka nie ma tego złego udanego wypadu
Violcia nieźle zrobiłaś juz, normalnie torpeda!
Haniu to miłego spacerowania i kapustowania
Erneścik wszystkiego najlepszego
Wczoraj byłam na wigilii a dziś jeszcze pijana jestem mężu wziął synka i pieska i poszli do dziadków a ja dogorywam... Trzeba się wziąć za porządki ale nie mam siły póki co
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
haha Gochens ty to jesteś dobra a jak... jak się bawić to się bawić dogorywaj kochana
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
My z moim sprzątamy i jednak na kaca nie jest najlepsza praca. W ogóle wciaz mi sie jesc chce... ehh
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Porządki robicie? przygotowujecie juz coś na wigilię?
Ja jednak kapustę sobie odpuściłam zrobię jutro rano...potem ubierzemy choinke rodzinnie i będziemy robic z moim krokiety
Dziś się zdrzemnęłam , bo jakoś tak mi sennie jest cały dzień...Lena spała mi tylko godzine i 20min. więc strasznie mało...i obawiam się że przestawiła się na krótsze spanie w dzień.
Zaraz obie idziemy do wanny...znaczy ja do wanny a mała będzie sobie ze mna w łazience we foteliku
miłego popołudnia
A gdzie Kasia? Odezwij sie kochana co tam u Was? tak dawno Cię nie było
i szósteczka też widze zapracowana bo dawno nie zaglądała...
Violcia ma teścia
Sophie???
Agusia???
Marta???
heh znów musze do tablicy wywoływać ...dalej reszta dziewczyn pisac co tam u Was się dzieje !!!
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja juz na te swieta skonczylam sprzatanie,w poniedziałek jeszcze 2 ciacha zrobie i troche juz potraw na wigilie,ale musze jeszcze do sklepu skoczyc bo nie mam wszystkiego,
teraz czekam na meza bo pojechał po T na lotnisko,nie długo powinni byc...oskarek dzisiaj bardzo grzeczny,sprzatał i gotował ze mna ,siedział w bujaku i sie przygladał i usmiechal,nawet nie wolal o jedzenie,choc byla juz pora,zjadł flache az 180 ml i poszedl spac,po pol godz sie obudzil i jeczał strasznie to wzielam go znow w bujak do kuchni bo mialam jeszcze troche roboty i patrze a on za jakies 10 min znow spi to go odniosłam do lozeczka i do teraz spi,a rano bylismy na basenie,coraz lepiej mu idzie,juz ladnie przerabia nozkami i raczkami,strasznie dzis chlapał,nawet swoja kolezanke,ale ona akurat nie miała nic przeciwko,wogole łobuzował a na widok pana instruktora tylko sie skrzywił kilka razy ,bez płaczu wiec juz jakies postepy ,ciekawa jestem jak zareaguje na dziadka
Erni-wszystkiego najlepszego
kakaszka miłej imprezki
rysa powodzenia na egzaminie w poniedziałek,bede trzymac kciuki
haniu a swieta we trojke tez sa fajne,wazne ze spedzisz je z najwazniejszymi osobami w Twoim zyciu
miłego popołudnia a raczej wieczorku
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
2 pokoje zrobione, łazienka się kończy i szafki w kuchni tez zrobione, lodówka wymyta frytki zjedzone
Violcia fajnie z tym basenem ma Oskarito. Ja tez chętnie bym chodziła ale jakoś mi się wydaje że sama sobie nie poradzę a mój pracuje a po robocie juz mu sie nie chce
Haniu my tez jutro chyba choinke bedziemy ubierac
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
a ciotka do nas nie przychodzi, widocznie sie obraziła bo telefonów nie odbiera, nawet nie oddzwonila a najlepsze jest to, że dzwoniła do swojej mamy i zaprosiła ich na 1dzien świąt a o teściach ani słowa. ?. A oni ją co roku zapraszali. Dobra jest nie ma co...
Mam okres od wczoraj a wrażenie takie jakby miesiąc już trwał.
Hania jak tam Wasza" wspolna" kąpiel ??
Violcia teściu na miejscu ??
dziś usłyszałam pierwsze "mama" i chociaz wiem, ze to nie świadome to tak bosko mi sie zrobiło
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a później założyłam fartuch to już w ogóle szał ciał był bo pierwszy raz mnie w czymś takim widziała a on w czarne grochy jest
Dziś ty Gochens idziesz jak burza z porzadkami
a ciotka nie zła
fajnie usłyszec mama co nie? moja lena czesto tak nie świadomie powtarza a mnie zawsze duma rozpiera
lece do mojego marudera bo na macie się znudziło