- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
choinkę ubieramy dopiero w sobotę jak będzie już wysprzątane także póki co stoi moja luba na balkonie i czeka na swój czas, już nie mogę się doczekać.
Ja już po frycu spędziłam tam 3 godziny bo jeszcze miała poślizg 20 minut więc przeszłam od razu rynek i jak zwykle pierdół nakupowałam, ale przynajmniej szwagier prezent ma zakupiony
później na dom szybko obiad, usypianie Alka a teraz obudził się i mówie do męża że powinien soki pić a ten TO MOJE DZIECKO NIE MA SOKÓW?! i zawijka szybko do biedrony po soki heh wrócił, dał synusiowi a teraz grają w jakąś gre a ja zgrywam zdjęcia z aparatu bo pamięć pełna i fotek cykać nie mogę
Haniu to co dziś Lenicie? Może coś jej ząbki przeszkadzają albo też czuje tą świąteczną "gorączkę" ja małemu też pościel muszę zmienić ale może jutro wypiorę starą więc od razu dostanie czystą. A barszcz chętnie oglądne
Kakaszka heh moja mama też zawsze do mnie brudasek wołała ale ja w domu swoim miałam tylko pokój do obrobienia, najbardziej czysto było jak miał ktoś do mnie przyjść teraz mnie kurwica strzela jak mam syfek chociaż bałaganiarstwo mi zostało
Jutro wigilia pracowa i mam przepis od koleżanki na ponoć MEGA sałatkę śledziową. Jutro wypróbuje to jak coś prześlę na pocztę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Z rana gotowałam zupke nam i Bartusiowi, potem na zakupach byłyśmy z mama, potem musiałam isc jeszcze raz po stroik do kwiaciarki bo to w szklanym kielichu. No i inne domowe zajęcia przed chwilą skończylam robić rolady na świąteczny obiad no i zaraz kapiemy babla dziś papiernicze nic ńie robię jakąs zmęczona jestem i podminowana.
Sroki ze tak o šobie tylko
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
a co kupiłaś szwagrowi?
Nie wiem co jest małej...teraz jest po krótkiej drzemce i na razie bawi się sama...ale jak długo to nie wiem. Tyle że wciąz musze ją sadzać bo raz na lewo się walnie raz na prawo i leży jak mały pijak
A barszcz wydaje się ciekawy bo na jabłkach jest i na chlebie razowym...ponoć smak rewela.
No czyli jedna mamuśka z mojej listy się odezwała czas na resztę
no to 2 do odhaczenia
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Dzisiaj zateskniłam za pisaniem i wrociłam chodz na chwile do ksiazki,pierwsza czesc kolezanki zabrały juz dawno strasznie sie im podoba,tesciowa mnie namawiała zebym wreszcie pokazała komus dalej ale kurcze boje sie krytyki a brakuje mi takie samozaparcia ... Uwielbiam to ale czy odwazyłabym sie pokazac do dalej ... Chyba wole dac egzemplarze jak narazie bliskim ( tylko ) ...
Dzisiaj musze popisać bo strasznie tesknie moze Zosia zasnie wczesniej ...
No własnie dziewczyny odezwijcie sie ! Kasi juz strasznie dawno nie było ;/
Noo ciekawe jak tam KaRoLka
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie porzadki ciag dalszy,po poludniu bylam na zakupach,tez nakupilam pierdolek a przy kasie sie zdziwiłam jak mi babka powiedziala ile place
no ale coz...dla siebie kupilam w koncu cos-torebke taka jaka mi sie od dawna podobała i jeansy,bo dawno zadnego ciucha nie kupowalam(to prezent pod choinke od meza)dal mi kase bo by mi kupil byle co,no i jeszcze troche kosmetykow dla siebie zeby w swieta ładnie wygladac
jutro chyba zrobie pierogi,jak bede miala czas,a do tego shreka nie znalazlam soku zielonego,poszukam jeszcze w innym sklepie,dzis juz mi sie nie chcialo lazic,swieta tuz tuz a ja wogole tego nie czuje.
marta stroik wyglada ciekawie.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tylko na kolanach...a wieczorem płacz że jezuuuuu...dostała butlę i powiedziałam mojemu że dziś on z nią siedzi bo ja mam już dość...a ta ryczy i ryczy z nim...więc i tak musiałam wkroczyć do akcji i po 15 min. spała. Co to dziś za dzień był...dobrze że kończy się oby jutro było lepiej bo oszaleje
Violcia poka torebkę
Jak już jutro robisz Shreka "na święta" to do świąt nie doczeka
miłego wieczoru
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
a dzis Emi nie spala w ciagu dnia ale byla naprawde grzeczna, bardzo ladnie sie bawila, nawet zabawiala Artka A on dzis troche cos marudzil...nie wiem, czyzby zeby?
No i udalo mi sie upiec ten piernik, co jest na naszej poczcie a do tego z wczoraj zostal mi farsz z uszek i dzis dorobilam 27 uch i dla Emi pierogi bo wiadomo, ze grzybkow jeszcze nie moze jesc...i tak wyszlo mi 42 pierogi z miesem
i mam dosc, dobrze, ze D. umyl naczynia, bo ja juz padalam
Gochens, pokazuj nam fryzurke
Marta, sliczny stroik
Haniu, widze, ze Lencia tez dzis pokazywala swoje humorki...
Haniu, ale Ci sie zrymowalo ..ja shreka bede robic w poniedzialek...
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To fajnie, że Emi dziś grzeczna chyba zamieniły się z Leną
haha faktycznie rym mi wyszedł..nawet nie zauważyłam
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
eliza ma dzis dzien spiocha, pierwsza drzemka 1,5 godziny, druga prawie 3, no i ledwo do 19 wytrzymala.
a mnie dzis mo wkurza, bo mowi ze go zaniedbuje i nie gwalce. noz kurwa, kiedy on zrozumie, ze ja wieczorem nie am na nic sil tylko sie polozyc. ale teraz go wyszantazowalam zeby poszedl mi po cos slodkiego i on mysli, ze czegos sie doczeka, a mi sie wcale nie chce.
ja rozumiem jakby tydzien chodzil na glodzie, 2 di minelo a ten juz pokrzywdzony. wkurwia...
boze jak piszecie o tych przzygotowaniach to wam nie zazdroszcze. ja sie nigdy nie bede spinac swieta, ale nic dziwnego bo tego na bialorusi nie ma i nie bylam w ym wychowana. u nas to sylwek est najwazniejszy.
agusia co ty masz z ta glowa? cisnienie mierzylas? ale pewnie to przemeczenie daje ci w kosc.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agusia mnie tez juz 2 dzien glowa boli wiec łacze sie z Toba w bolu
heh kakaszka to nie wyrzyty ten twoj,u nas to raz na tydzien ,czasemraz na dwa tyg,dobrze ze moj mnie nie meczy
jest troche przygotowan do swiat
a zapomniałabym-macie wszystkie pozdrowienia od Karolki,trochee zabiegana teraz,obiecała sie odezwac jak bedzie u rodziców bo teraz za bardzo nie ma dostepu do neta,no i niebawem chrzest Gabi
lece spac.dobranoc