BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #809694 przez aleksiaa88
Kakaszka chyba Twój chłop powinien spotkać się z moim. Mój potrafi ululać małego i to nawet szybciej ode mnie. Ja położyłam kiedyś dopiero o 16- stej bo nie chciał walczył, a mąż jak go weźmie w swoje ręce i wpływ to pyk i 15 już śpi. Czasem jest tak, że wyjdę z pokoju, a po 15-stu minutach mąż wychodzi i zadowolony, bo już zasnął i dumny mówi patrz jak tata usypia. Niby nic specjalnego z nim nie robi ale pod jego pilnowaniem jest grzeczniejszy.

Mały dziś zasnął pierwszy raz w łóżeczku przy butelce o 15-tej a teraz 18:30 i śpi nawet ja sobie pospałam.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #809695 przez Gochens
Haniu to babcia mojego nalegała na tą córkę z mężem... zaprosimy ich już podjęliśmy decyzje..
I odpocznij trochę kochana bo w końcu nam padniesz, dbaj o plecy!

Malutka może on rzeczywiście chce odpocząć może wie że będzie jadka jak wróci i dlatego... Nie powinno mieć miejsca takie jego zachowanie :dry:

Sophie miejmy nadzieje że to szybko minie i niedługo zapomnicie o całej sprawie :)
Aleksia kim jest ten tajemniczy KTOŚ :LOL:
Kakaszka fajnie że u Was ok no i że szyjka lepiej ;)

Zrobiliśmy sobie dzień pizzy, Alan już śpi bo zrobił się bardzo marudny wiec szybko kąpiel i lulu

W ogóle nie wiem co jest ostatnio z moim dzieckiem :S w ogóle nie chce jeść papek.. Musze mu wmuszac bo sam buzi nie otwiera :ohmy: desery ewentualnie zje a tak samo mleko. Nawet kaszka mu śmierdzi :cheer:

11 lata 3 tygodni temu #809705 przez malutkamilka
No wrocil po 2 godz. podszedl do malej wiec szybko sie zawinelam do sklepu, a ze jest spiaca to musi dawac z siebie wszystko by nie marudzila a robi to jak tylko znikam z pokoju ;)

Jak wchodzilam do domu to uslyszalam ze chyba jutro bedzie u kogos juz o 8:30 wiec prawdopodobnie jutro znow sama w domu.... w koncu nie wytrzymam i sie go zapytam czy chce z nami spedzac czas bo jak nie to niech mowi od razu a nie ciagle poza domem... faktycznie bardzo przykro z tego powodu...

Pojechalam po brokul i uwierzcie nigdzie nie bylo musialam kupic mrozony, ale wlasnie zapiekanka sie zrobila i ide jesc i kapac Wiktorie bo juz marudzi- butla i lulu o 20 a pozniej... no coz wieczor przed tv

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #809711 przez Hania84
No poprasowałam :lol:

Gochens już m lepiej...na szczęście...wstawiło mi sie chyba coś z powrotem. Masakra a taki ból był że hoho.
Ale masz fajnie że Alan już spi :)
No i dobrze ze ich zaprosiliscie...tak sobie myslalam ze ten swiateczny czas to tez czas dobroci...i babcia bedzie zadowolona i spokojna :side:
Moja ani myśli spac...ale nie kładłam ją na krótką drzemkę teraz bo by znowu poszła spac o 22 a tak może uda się o 20 lub 20.30 :)
Lena na szczęście ładnie je zupki i o dziwo deserki też...ma tylko ból jak mam deser z jabłkiem tak jak dziś...ale włączyłam jej "jaka to melodia" i zjadła :lol:

kakaszka no w końcu jestes...weź walnij ten laptop ...może sie sam naprawi :P haha z Toba to zawsze tyle śmiechu jest bo tak fajnie opisujesz :D

Sophie no to fajnie ze dużo pije...a mleczka to i tak ładnie zjadła więc jest okej :) miejmy nadzieję że jutro będzie jeszcze lepiej :) trzymajcie się dziewczyny :)

Babcia dla Lenki wysłała dziś 3 opaski z kwiatkami :lol: mam nadzieję że dojdzie to do świąt i wtedy moją modeleczke w to odstrzelę...do sukienki jak znalazł :lol:

miłego wieczoru :)

11 lata 3 tygodni temu #809725 przez Sophie25
Hania no opaski sa cudnee slicznie wygladaja na głowce :D Oby Lence szybko przyszły i sie pieknie zaprezentuje ślicznota :D :)

Ojjj te chłopy .... Moj pojechałam do sklepu własnie noi oczywiscie jak on to mowi " wpadne na cygara do kolegi " to jego hasło jak chce sie ulotnić z domu i niema go max 3 h ;/:D ale ja juz wiem co jest na rzeczy czasem mnie to wkurza bo jedzie do sklepu a niema go 3 godziny!
Dlatego do obiadu czy coś na zakupy jezdze sama :D

Ten moj palacz to nałogowiec straszny ;/

kakaszka oby komp chodził i wracaj tu :D

11 lata 3 tygodni temu #809737 przez malutkamilka
No wracaj wracaj kakaszka.

ophie a probowalas dawac mleko na spiocha? ja tak robilam jak Wiktoria nie chciala jesc. zasypiala i jakies 20 minut po zasnieciu wkladalam butelke do buzi i o dziwo zjadala wszystko.

Wiktoria juz spi, ja po kolacji, moj tez zjadl i wzial dokladke teraz sie kapie... i co by tu teraz robic???

Haniu opaski sa super tylko szkoda ze szybko malym glowki rosna i te cudenka ida w odstawke :)

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #809738 przez Sophie25
Malutka masz racje sprobuje na spiacego bo zawsze jak sie przebudzała i płakała to nie cchciała wtedy jesc ;/

A ja ogladam rodzinke pl :D fajneee to :D

11 lata 3 tygodni temu #809739 przez Hania84
Malutka są opaski które pasują dla dziecka od 1- 36 miesiąca :) zobacz :)
allegro.pl/rozowa-opaska-kokardka-panter...36m-i3769194698.html

mamie też mówiłam, żeby kupiła takie ciągnące się...więc zobaczymy :)

11 lata 3 tygodni temu #809751 przez Agusia83
Moje maluchy też już śpią...Artek zasnął przed 20 pod koniec flachy :laugh: i nawet nie chciało mu sie odbić :silly:
Niestety od dziś już nie bedę kamić synka...zdrowie mi nie szwankuje...właśnie piję fervex, oby mi pomogło.
Udało mi się dziś zrobić farsz na uszka i jutro będę je lepić, choć zastanawiam się czy nie zacząć tego dzisiaj...choć ciut mnie plecy bolą..

Malutka,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kakaszka, cieszę się, że z szyjką Elizki dużo lepiej..

Sophie zrób jak napisała Malutka...daj jej mleczko na śpiocha.

Opaski są cudne...pamiętam jak Emi zakładałam :laugh:

11 lata 3 tygodni temu #809752 przez aleksiaa88
Ojciec taki jest wielce obrazalski u niego musi byc tak jak on chce a jak nie to foch czasem takie głupoty gada a pózniej odwraca kota ogonem robi z człowieka głupka i zmienia temat jak nie ma racji a mnie to tak wkur.........
Im strszy to głupszy

11 lata 3 tygodni temu #809753 przez malutkamilka
Faktycznie te opaski super i na cale lato jeszcze beda zastanawiam sie nad nimi i chyba zakupie jako prezent gwiazdkowy

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #809764 przez Hania84
Agusia wiesz co? chyba też spróbuję sie pobawić w te uszka :lol: uwielbiam barszcz z uszkami...w zeszłym roku nie robiłam...to w tym może spróbuję...mam nadzieję że mi wyjdą :silly:

Malutka a widzisz jakie fajne obczaiłam :lol: ja będę miała inne bo mama mi kupiła w sklepie...ale mam nadzieję że równie ładne :blink:

Lena już od pół godziny spi :)

Agusia kuruj sie żeby Cię bardziej nie rozłożyło :)

11 lata 3 tygodni temu #809796 przez aleksiaa88

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 tygodni temu #809810 przez Gochens
Aleksia

Hania ale słitaśne te przepachy :blink: ja niestety Aluśka w to nie odzieję ale może kiedyś jakąś pannicę :silly:

My oglądneliśmy filma a teraz żegnam Was drogie Panie i udaję się do snulandii :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 3 tygodni temu #809835 przez aleksiaa88
Żeby to takie łatwe było on jest taki nerwowy, że jak się wkurzy do się leje potok tych słów. Do niego się mówi jak do ściany a on swoje i tak. Przez tyle lat się nie zmienił to już marne szanse. Aż dziw, że my tak nie mówimy, a też byliśmy mali. Z nim szkoda gadać i tłumaczyć bo za parę minut jest to samo. Szkoda się odzywać bo to na marne idzie gadanie a przy okazji jeszcze się ciśnienie podnosi. Stary a gupi :angry:
Uważa się za takiego mądrego jak on to wszystko wie ile potrafi rzeczy zrobić ale słownictwo jak dla mnie jest na na poziomie zerówki skoro jako przecinków używa kur.... nie raz mu mówiłam, wiadomo czego tak mówi skoro z polskiego miał najniższą ocenę jaka wtedy tam była, a z rosyjskiego miał lepszą.

Tak leżeliśmy na łóżku mały trochę gadał fikał nawet nie zauważyłam, że to już 23 a wydawało mi się, że to chwila a przeleżeliśmy od 22. Wyszalał się w końcu położyłam do łóżeczka dałam butlę nakrył się pieluchą i śpi, ja już też lecę trzeba korzystać bo za 1,5 godz może być już pobudka, pa.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka