- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mały dziś zasnął pierwszy raz w łóżeczku przy butelce o 15-tej a teraz 18:30 i śpi nawet ja sobie pospałam.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
I odpocznij trochę kochana bo w końcu nam padniesz, dbaj o plecy!
Malutka może on rzeczywiście chce odpocząć może wie że będzie jadka jak wróci i dlatego... Nie powinno mieć miejsca takie jego zachowanie
Sophie miejmy nadzieje że to szybko minie i niedługo zapomnicie o całej sprawie
Aleksia kim jest ten tajemniczy KTOŚ :LOL:
Kakaszka fajnie że u Was ok no i że szyjka lepiej
Zrobiliśmy sobie dzień pizzy, Alan już śpi bo zrobił się bardzo marudny wiec szybko kąpiel i lulu
W ogóle nie wiem co jest ostatnio z moim dzieckiem w ogóle nie chce jeść papek.. Musze mu wmuszac bo sam buzi nie otwiera desery ewentualnie zje a tak samo mleko. Nawet kaszka mu śmierdzi
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Jak wchodzilam do domu to uslyszalam ze chyba jutro bedzie u kogos juz o 8:30 wiec prawdopodobnie jutro znow sama w domu.... w koncu nie wytrzymam i sie go zapytam czy chce z nami spedzac czas bo jak nie to niech mowi od razu a nie ciagle poza domem... faktycznie bardzo przykro z tego powodu...
Pojechalam po brokul i uwierzcie nigdzie nie bylo musialam kupic mrozony, ale wlasnie zapiekanka sie zrobila i ide jesc i kapac Wiktorie bo juz marudzi- butla i lulu o 20 a pozniej... no coz wieczor przed tv
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Gochens już m lepiej...na szczęście...wstawiło mi sie chyba coś z powrotem. Masakra a taki ból był że hoho.
Ale masz fajnie że Alan już spi
No i dobrze ze ich zaprosiliscie...tak sobie myslalam ze ten swiateczny czas to tez czas dobroci...i babcia bedzie zadowolona i spokojna
Moja ani myśli spac...ale nie kładłam ją na krótką drzemkę teraz bo by znowu poszła spac o 22 a tak może uda się o 20 lub 20.30
Lena na szczęście ładnie je zupki i o dziwo deserki też...ma tylko ból jak mam deser z jabłkiem tak jak dziś...ale włączyłam jej "jaka to melodia" i zjadła
kakaszka no w końcu jestes...weź walnij ten laptop ...może sie sam naprawi haha z Toba to zawsze tyle śmiechu jest bo tak fajnie opisujesz
Sophie no to fajnie ze dużo pije...a mleczka to i tak ładnie zjadła więc jest okej miejmy nadzieję że jutro będzie jeszcze lepiej trzymajcie się dziewczyny
Babcia dla Lenki wysłała dziś 3 opaski z kwiatkami mam nadzieję że dojdzie to do świąt i wtedy moją modeleczke w to odstrzelę...do sukienki jak znalazł
miłego wieczoru
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Ojjj te chłopy .... Moj pojechałam do sklepu własnie noi oczywiscie jak on to mowi " wpadne na cygara do kolegi " to jego hasło jak chce sie ulotnić z domu i niema go max 3 h ;/ ale ja juz wiem co jest na rzeczy czasem mnie to wkurza bo jedzie do sklepu a niema go 3 godziny!
Dlatego do obiadu czy coś na zakupy jezdze sama
Ten moj palacz to nałogowiec straszny ;/
kakaszka oby komp chodził i wracaj tu
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
ophie a probowalas dawac mleko na spiocha? ja tak robilam jak Wiktoria nie chciala jesc. zasypiala i jakies 20 minut po zasnieciu wkladalam butelke do buzi i o dziwo zjadala wszystko.
Wiktoria juz spi, ja po kolacji, moj tez zjadl i wzial dokladke teraz sie kapie... i co by tu teraz robic???
Haniu opaski sa super tylko szkoda ze szybko malym glowki rosna i te cudenka ida w odstawke
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
A ja ogladam rodzinke pl fajneee to
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/rozowa-opaska-kokardka-panter...36m-i3769194698.html
mamie też mówiłam, żeby kupiła takie ciągnące się...więc zobaczymy
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Niestety od dziś już nie bedę kamić synka...zdrowie mi nie szwankuje...właśnie piję fervex, oby mi pomogło.
Udało mi się dziś zrobić farsz na uszka i jutro będę je lepić, choć zastanawiam się czy nie zacząć tego dzisiaj...choć ciut mnie plecy bolą..
Malutka,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kakaszka, cieszę się, że z szyjką Elizki dużo lepiej..
Sophie zrób jak napisała Malutka...daj jej mleczko na śpiocha.
Opaski są cudne...pamiętam jak Emi zakładałam
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Im strszy to głupszy
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Malutka a widzisz jakie fajne obczaiłam ja będę miała inne bo mama mi kupiła w sklepie...ale mam nadzieję że równie ładne
Lena już od pół godziny spi
Agusia kuruj sie żeby Cię bardziej nie rozłożyło
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Hania ale słitaśne te przepachy ja niestety Aluśka w to nie odzieję ale może kiedyś jakąś pannicę
My oglądneliśmy filma a teraz żegnam Was drogie Panie i udaję się do snulandii
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uważa się za takiego mądrego jak on to wszystko wie ile potrafi rzeczy zrobić ale słownictwo jak dla mnie jest na na poziomie zerówki skoro jako przecinków używa kur.... nie raz mu mówiłam, wiadomo czego tak mówi skoro z polskiego miał najniższą ocenę jaka wtedy tam była, a z rosyjskiego miał lepszą.
Tak leżeliśmy na łóżku mały trochę gadał fikał nawet nie zauważyłam, że to już 23 a wydawało mi się, że to chwila a przeleżeliśmy od 22. Wyszalał się w końcu położyłam do łóżeczka dałam butlę nakrył się pieluchą i śpi, ja już też lecę trzeba korzystać bo za 1,5 godz może być już pobudka, pa.