- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sophie też odważnie poszliście
szósteczka - szkoda słów i nerwów na taką babę żeby tak dziecku zrobić to wstydu i sumienia nie ma. Jak tak dalej będzie robic to ich małżeństwo długo nie potrwa bo ile można znosić taką babę Nie myśl o niej i się nie denerwuj...ona miejsca tam u góry raczej mieć nie będzie
Lena już śpi nie zrobiłam jej popołudniowej drzemki i padła po mleku ciekawe o której rano się obudzi...ale stawiam że wcześnie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jeszcze mi się przypomniało
Kiedyś to mi się chciało co 2 dzień taka opętana byłam czasem już mi mówił "znów ci się chce" zmęczony jestem, mój tekst a co mnie to obchodzi
Teraz to myślę jakby to się zdrzemnąć ale nie wykluczone, że jak w końcu zacznę się wysypiać to wróci moja "chcica" jak króliki normalnie
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Mojemu byłemu kiedyś się zachciało jak rodzice w domu wiec ok jesteśmy sobie na dywanie ja przodem do drzwi robimy co swoje nagle patrze i widzę przez szybę że mama chce wejść... Jak go zarzuciłam z siebie! szybko koc złapałam przykrylam się od pasa i siedzę niby tv oglądam. a jego mama wchodziła dłużej bo w rękach miała talerz z kanapkami i herbatę matko co ja wtedy przeżyłam!!!! powiedziałam nigdy więcej jak rodzice obok w pokoju za dnia.. Bo w nocy to jeszcze
Hania naprawdę aż ciężko uwierzyć że można coś takiego powiedzieć nigdy tak nikomu bym nie powiedziała nawet w złości.. Ehh szkoda ze nie macie kogoś takiego komu można by było zaufać
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gochens to ja z byłym miałam podobną sytuację u mnie w domu...rodzice pokój obok w dzień...z tym że nie wchodzili
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
A kto to Agak ?
Hania masz nas całym SERDUCHEM :*
No to Gochens miałaś przygode
Patrzcie na to :
Mi sie raz tak zdarzyło ale nie mleko tylko slina i tak odrobinkę mi spadło na warge
pudelekx.pl/dzieciaczki-sa-slodkie-17902
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Hania Sophie ma rację. masz nas!! także nie ma tego do tego złego
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
super sa te miejsca
pozdrawiam spokojnej nocki bo padnieta jestem i chyba sie walne do wyrka. papa
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pewnie ze tak hania,nie ma sie co ptzrjmowac takimi ludzmi,...tutaj tez tak jest ze polak ci dupe odrobi i z tego powodu nie zadajemy sie za bardzo z polakami,mam kilku znajomych z ktorymi mozna sie spotkac i pogadac noramlnie
sophie choinka fajna,super pomysl.
bylismy dzisiaj na spacerze i kawie zamowiłam jakas z bita smietana i alkoholem,kelnerka uprzedzila ze bedzie w niej alkohol ale nie sadzilam ze az tyle,ledwo wypilam,a pozniej nie dobrze mi bylo,nigdy wiecej
szosteczka co za głupie babsko z tej twojej bratowej.
gochens twoja choinka bardzo ładna
nalepilam dzis troche pierogow jutro ciag dalszy.
dobranoc
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
My przyjechaliśmy niedawno z zakupów i od razu wzięlismy sie za ogarnianie dzieciaków...Artek zasypiał juz na rękach...Emi dopiero teraz padła...
No i kupilismy prezent dla siebie :wink: na promocyi był odkurzacz, to go wzięliśmy :wink: jutro z Emi bedziemy tańcować z nim po mieszkaniu
A teraz piję winko zjadłam kanapki z pasztetem i ketchupe...uwielbiam...podczytuje Was i oglądam titanica z D.
Szósteczka, a na pewno szwagierka sie wyłączyła? Może coś na lini siadło? Wiesz, jeśli tak by było jak napisałaś, to brzydko mówiąc, a raczej pisząc...
mam nadzieje, że nie będziesz musiała jej ogladać w święta...
A K.wyjasnił to z bratem?
Haniu,
Wszystkie choinki mi się podobają...bardzo ładnie je ubrałyście...wiecie, ja kiedyś uwielbiałam taką napaćkaną...ale od kilku lat D. mnie przekonał, że 2-3 kolorowa lepiej wyglada...Jak jutro mąż ubierze z Emisią to też Wam wkleję fotki
Mnie jutro czeka sporo pracy...jarzyny ugotować i wywar rozdzielić na barszcz czerwony i biały, z nich zrobic sałatkę, upiec shreka i jeszcze potańcować z moim nowym zakupem, czyli odkurzaczem , a później jak przystało na prawdziwą czarownicę pojeździć na mopie , ogarnąć łazienkę i kibelek...
Ale sie dziś narobiłyście...Haniu uwielbiam krokiety...Aleksia ciasteczka też ubóstwiam
Jeśli chodzi o jakieś miejsca...
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Dobrze ze nas wtedy konduktor nie przyłapał haha
DenerwujA mnie te tabletki holere niedobrze mi po nich .... musze sie zapytac lekarza czy moze jest jakis zamiennik na inne ...
Ide nyny bo jutro ciag dalszy swiatecznych przygotowań ...
Miłej nocki kobitki :*
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia to też mieliście hardcor hehe nie źle
super że udało wam się zrobić sobie prezent Agusia
też mam mnóstwo przygotowań jutro...ciekawe jak mi z Leną pójdzie
dziewczyny dziękuję jesteście kochane
Sophie haha uśmiałam sie z tego filmiku...to się mamusia napiła
właśnie rozmawiałam z bratową mojego A. i jest szansa że przyjadą do nas na sylwka jupiii jutro brat mojego ma się pytać szefa o wolne i wieczorem nam mają dać znać
lecę też spać bo jutro cieżki dzień
dobranoc
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
no nie dziś popołudniu napisalam do was wiadomość.. teraz wchodze a jej nie ma... a tak ładnie o każdej z was napisałam
postów mam ok 900 do nadrobienia i chyba nie dam rady:)
Bardzo sie za wami steskniła, ale u mnie działo się tyle.... przez dom przeszły burze... ale najważniejsze że dziś wszyscy się jednak kochamy i w posprzatanym domku czekamy pierwszej gwiazdki
Dzidzius steka... musze do niego iść