BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811263 przez srenka_918
Witam Was ;)

Szósteczka miło że już jesteś z nami ;)

Ja choinki jeszcze nie stroję ;) Mam nadzieję że w wigilię znajdę czas ;)

Pawełek po tym bananku z manną popił jeszcze 100ml mleka i zgłodniał dopiero rano ;) Ale w nocy budził się co pół godz... W domu zimno... CO wysiadło... W końcu o 2 już nie wiedziałam co mam z małym zrobić to wzięłam go do nas do łóżka ;) Jakoś przespał do 7 a potem gadał do sufitu do 9 a o 10 zgłodniał ;) Teraz ma drzemkę z tatusiem ;) Znaczy się tatuś jeszcze nie wstał ;)

Z bratem to trochę dziwna sprawa... Twierdzi że skoro mamy dom (mimo że niewykończony) mamy się tam wyprowadzić jak się nam nie podoba... On się odsuwać nie będzie bo jest od przyszłego roku prawowitym właścicielem domu i mamy się cieszyć że nas nie wyrzuca z tego pokoju...

Ja dopiero będę śniadanie robić ;) A Wy już obiady macie ;)

Miłego dnia ;)

Aha, Agusia ;) Podziwiam za walkę z nocnikiem ;) Trzymam kciuki za Emisię żeby dzielnie siusiała gdzie trzeba ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811284 przez Hania84
Juhuuuu choinka ubrana :) może ciut mało łańcucha ale nie lubie jak jest go dużo :P
na Lenie nie zrobiło to jakiejś uderzającej reakcji ...za to łańcuchy tak :D

rysa to ci ten Twój :blink: może wymyślił że zaoszczedzi na fryzjerze...poszedł do kumpla...obciął go maszynką a za fryza kupili flachę :lol: :silly: dobrze że chociaż z choinką przyszedł :silly:

srenka - no nie ten tekst Twojego brata powalił mnie...jak tak można siostrze powiedzieć :angry: a młodszy brat czy starszy? Bo jak młodszy to by ode mnie zarobił jeszcze :angry:

zaraz lecę robić krokiety

oto efekt :)
Załączniki:

11 lata 2 tygodni temu #811289 przez violcia00
dzien dobry.

szosteczka pewnie ze cie tutaj brakuje,miło ze jeestes znow z nami :kiss:

hania choineczka ładna i lenusia w krzesełku :silly: ,ładnie usmiechnieta :blink:

agusia core masz sliczna,nie moge sie na nia napatrzec,mała blondyneczka,powodzenia w nocnikowaniu :blush:

arturek 100 latek.

my juz po obiedzie,teraz jeszcze Oski zje,bo nie dawno sie obudził i idziemy na spacerek i zwiedzac z dziadkiem :silly: ,duzo rzezcy nam przywiozł,cist,ciasteczek,wedlin,kiełbas,przypraw,zabawek dla małego i ciuszkow tak ze na długo nam starczy no i na swieta tylko shreka zrobie,mamy makowca z PL i te ciastka to nie ma sensu wiecej robic,2 sałatki zrobie no i dania wigilijne to na pol z tesciem,troche ja troche on i bedzie gites :woohoo:

a Oskarek zareagowal na widok dziadzia tak jak sadziłam czyli płaczem,ale nie długo to trwało,dzisiaj juz sie razem bawili,dziadek nosił go na rekach,sesja fotograficzna nawet była.

ja z sasiadwo tez nie jestem zadowolona,wczoraj znow impreze mieli ale jakos o 1 goscie sie rozeszli a ja akurat wtedy karmiłam małego to słyszałam,tak głosno jak ostatnio nie było tak ze spoko,tylko potem jak juz sie połozyłam do łozka,Oskarek tez zasypiał
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

u nas dzis słonecznie,idziemy jesc

milego ddnia :kiss:

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811293 przez Sophie25
Wreszcie jestem! :D :)
Miałam sajgon przedswiateczny bo okazało sie ze bedzie wiecej gosci na wigilii niz miało być,takze prac przybyło,wczoraj były zrobione pierogi,dorobiłam uszek :) Dzis zrobie wywar na barszcz czerwony,jutro zrobie zupe grzybowa :)

A Zosia budzi mi sie od kilku nocy zrywa sie i płacze,niewiem dlaczego :( Zanim zasnie połakuje...
W dodatku tesciowa mi zachorowała ...

U nas tez choinka ubrana :) Mezuś swiatełka na balkonie załozył :)

Emi jak swietnie siedzi wpatrzonA cudne zdjecie :D lADN panna :D

Rysa masz slicznego synka cud miod! :) I jaki madry raczkuje zuch :D :)

Lenka śliczna w tym krzesełku jej usmiech mnie powala iskierka kochana! :D :)
Chinka sliczna :)

Ernest zyczonka spoznione :*

matko chyba o niczym nie zapomniałam :( jak tak to przepraszamn :*

A własnuie Ikunia bedzie dobrze,zdrowka :*

Klara byłam w biedronce jak napisałaś o zabawkach i kupiłam Zosi miśka 1 metr ! :D Meczy Go :D

Violcia usmiałam sie z Twoich sasiadow haha :D Ja raz miałam przygode jak poszłam na spacer i stoi auto i jeki straszne sobie mysle co to sie dzieje a tu gość z gołą dupą wyskakuje z auta ( juz nawet nie powiem co zrobił po wyjsciu haha ) ja byłam w szoku ! :O szybko pobiegłam z Azunia dalej dobrze ze moje suczka nie zgłupiała od takiego widoku hahaha
Załączniki:

11 lata 2 tygodni temu #811295 przez rysa
Haniu dokladnnie masz racje z tym fryzjerem ale jak mu to powiedzialam to sie oburzyl ;)

Choinka piekna.Tez nie lubie jak jest nasrane wszystkiego;)

11 lata 2 tygodni temu #811299 przez violcia00
heh sophie twoja historia lepsza,usmiałam sie do łez,a choinka bardzo ładna :blink:

11 lata 2 tygodni temu #811301 przez Marta1985
Piękne choinki :)

My swoją po obiedzie ubierzemy :)

No to dziewczyny miałyście przeżycia :) niby normalna rzecz ale zawsze człowiek tak zareaguje :)

Ja jak mieszkałam u rodziców to nad nad moim pokojem sąsiedzi mieli sypialnie no i wiadomo .... :) ale kiedyś właśnie w pierwszy dzień świąt BN spałam z 2 kuzynkami i wszystkie rano obudziłyśmy się bo kobiet strasznie jęczała :P

Piernik upieczony po południu go przełożę marmoladą i poleje czekoladą no i śledzie wieczorem zrobimy z mężem :)

Ja myślę że teraz przed świętami to takie zamieszanie na forum ... bo każda musi dużo rzeczy zrobić i tak na chwilkę tylko wpadamy :)

I brakuje nam każdej dziewczyny której dawno nie było :(

Buziaki dla dzieciaczków :*

11 lata 2 tygodni temu #811302 przez kakaszka
witam :) ja na szybko, bo rece mi sie trzesa i ciezko jes pidac :P

impreza udana na maxa, tesciowa zostala do rana z mala czyli do 5 :D ja zaszalam troche z drinkami, ale trudno raz sie zyje. bylo super, moj mozg odpoczal od dziecka :) tego by mi bylo trzeba, jeszcze bym z checia na balety poszla, ale to juz innym razem moze kiedys :)

w kazdym badz raze jestem trup :) nadrobie was poznie, bo narazie najwazniejszy plan dnia usypiac elize i tez sie polozyc :) bo spalam 2,5 godziny :P

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811304 przez Gochens
U nas też choinka stoi Alan oczywiście musiał dotknąć wszystkiego ale nie był zbyt podjarany :lol:

Wasze choineczki bardzo ładne a wieczorem to już w ogóle będzie pięknie!

Lenita chyba bardziej zainteresowana aparatem a nie choinką hihi mój łańcuch chciał do buzi oczywiście brać.
Violcia fajnie ze teścia juz macie na miejscu i dobrze że pomoże w gotowaniu a sąsiedzi po imprezie musieli sami się zabawić dodatkowo :)
Sophie dobrze ze jesteś o ile więcej osób będzie?
Kakaszka to impreza udana ;) zdrowiej ja wczoraj przez to przechodziłam :side:
Rysa dobrze że chociaż z pustyni rękoma nie wrócił pewnie bal się awantury a tak masz przynajmniej choinkę :woohoo:

Alan śpi ja w kąpieli, spacer odstawiony, teść karpia przywiózł jutro dzień kucharzenia
Załączniki:

11 lata 2 tygodni temu #811305 przez Sophie25
Gochens choinka mega :D
Ja tez myslałam ze Zosia bardziej sie podjara choinka ale niezbyt uwage wraca woli na pozytywkę patrzec z baławanem :D
Gochens zajebista mASZ Ta figurkę ja kurde zaraz na takie rzeczu uwagę zwroce :D

A ja upiekłam pierniczki i babeczki bo J chciała fajny przepis mam na te muffiny :D

11 lata 2 tygodni temu #811306 przez Gochens
Sophie widzę że obie mamy złoto na choince :-) dawaj przepis na maila! a figurkę mam z yiska czy jak to się piszę hehehe

Nadal nie mam prezentu dla synka. Chyba jutro coś musze znaleźć bo ten śpiworek na bank nie dotrze

11 lata 2 tygodni temu #811307 przez kakaszka
gochens wiem co czulas na kacu, ile podziwiam, ze tyle narobilas, ja to ledwo do lazienki na siku wychodze :D

a wlasnie dziewczyny co do nagosci, ja to prawie do 13 codziennie chodze albo nago albo w samych strigach, wiec dla elizy to nie nowy widok, ale nie wiem ak z moim, bo on tez czesto goly po domu chodzi i ie wiem czy to jest ok, skoro mamy corke. jak myslicie?

violcia do do sasiadow u nas wszystko mega slychac, jedni caly czas sie bzykaja, inni caly czas sie kloca, a eden jakis kazdej nocy chrapie nie samowicie :D wiec a juz przywyczajona :)

eliza wczoraj byla grzeczna z babcia sie bawila gdzies do 22!!!! a poziej padla u nas na lozku, przyszlismy o 5 ona nawet oka nie otworzyla, ale po chwili dalam jej mleczko na spiocha i spala dalej.
a wiecie co, chyba moja tesciowa ostatni raz pilnowala malej, narazie nie bede ja oskarzala poki wszystko nie wyjasnie, ale temat jest powazny.

choineczki sliczne :)

11 lata 2 tygodni temu #811323 przez Hania84
Super te Wasze choinki :) Złotem obwieszone hehe...to się powodzi :lol:
a Gochensowa to pod kolor ścian nawet :) też się zastanawiałam nad jasnymi bombkami co by rozjaśnić choinkę ale wybrałam takie jak mam...z tym że nic nie stoi na przeszkodzie by na przyszły rok mieć inne :P

ale miałyście historie seksowe hehe :D miałam podobne ze sąsiadami za ściana jak mieszkałam w internacie w Poznaniu :lol: tam to też był wrzask laski :silly:

kakaszka ja myślę że na razie dziecko i tak nie ma pojęcia kto co ma a czego nie wiec teraz to bez różnicy...a później to tez nie ma az co się tak chować myślę bo nagość to normalna rzecz i dziecko wtedy nie wyrasta na takiego dzika powiedzmy...tyle że znów nie chodzić z przesadą...wszystko w granicach rozsądku i z dobrym smakiem ;)
U mnie w domu ogólnie o seksie sie nie gadało, nago moich rodziców też nigdy nie widziałam...ale na dzikusa nie wyrosłam i te sprawy sa dla mnie czymś normalnym...myślę, że dużo zależy też od danej osoby i jej charakteru :blink:

Gochens a masz jakiś pomysł na prezent dla Alanka? jakaś zabawka?

kakaszka a co się stało że teściowej nie chcesz więcej do pilnowania?

Violcia zazdroszczę pomocy teścia :)

gratulacje za pierniki i muffiny :)

ja mam juz naleśniki posmażone ... mój teraz pozmywa i będzie nadziewał :) wyszło mi 25 sztuk :P bedzie na 3 dni świąt, sylwka i nowy rok :lol:

11 lata 2 tygodni temu #811334 przez aleksiaa88
B) w nocy pobudek 6 co Wam powiem, że po 3 pobudkach jestem wyspana jednak

Choineczki śliczne Gochens Twoja najładniejsza nie ma to jak żywa a po drugie taka jest przejrzysta z umiarem ozdób. I ten zapach przebija

Srenka to Ci brat powiedział, a w jakim wieku młody od Ciebie czy jak?

Ciasteczek się namnożyło prawie 200 a miało w ogóle ich nie być ale to wszystko przez sąsiadkę bo ona robi to nałogowo piecze na święta i tylko częstuje masz spróbuj tego a zobacz jaki te dobre i takim sposobem nakarmiła nas ciasteczkami aż w końcu nie wytrzymałam i musiałam pożyczyć od niej foremki i produkować.
Dziś jeszcze zrobię sernika, jutro ubieram z mężem choinkę i robię stroik przynajmniej on będzie pachniał bo z żywej choinki.

11 lata 2 tygodni temu #811340 przez Sophie25
Dostałam w prezencie od znajomej choinkę z makaronu ! :D
Fajnie to wyglada w nastepnym roku sprobuje taką zrobić :D
A widziałam ze jeszcze z piór robia :D

O Aleksiato ciasteczek duzo juz masz :D Ja tez stroik mysle zrobić bo tez mam sztuczną choine,w tamtym roku miałam zywą a w tym sama niewiem czemu zdecydowalismy sie na sztuczna ;/

Przyszła do mnie znajoma z płaczem :( Jej narzeczony nie wroci na swieta do domu ;/ Jest za granicą i nie moze przyjechac ;/

Tak sobie patrzyłam mna choine i myslałam " za rok to z Zosia bede ubierac choinke,a i bedzie mogla cos zjesc z wigilijnych potraw :D " i bede dla Niej piekła :D

Fajnie jak za rok bedziemy dawać zdjecia brzdaców ubierajacych choinke :D

Rozmarzyłam sie co ? :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka