- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Pawełek dziś pierwszy raz zaśmiał się tak głośno że się przestraszył i rozpłakał

Wczoraj zaliczyłam pierwsze publiczne karmienie

Chyba zacznę jeść śniadanie jak małego karmię o 5 rano bo rano brakuje mi pokarmu i mały non stop ciągnie flaczki i się denerwuje bo nie ma co zjeść...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
My jeszcze śpimy;)
Kasiu mamo strasznie mi was szkoda i malego przedewszystkim że tak sie męczy.
Ja na Twoim miejscu bym chyba zadziałała z tym kminkiem.
Jesli jest tak zle jak opisujesz to raczej gorzej juz nie bedzie. Zreszta jesli kminek jest wiatropedny to wlasnie powinien pomóc mu wybączyc powietrze z jelit, bo w koncu to przez nie sa kolki.
Violcia a ja poprosze to zdjecie z avataru w powiekszeniu

Dzieki za słodziaki;) Gochens Zoska.musi najpierw w szpilach nauczyc sie biegać i dopiero, póki co zostaje nam pole

Srenka !!! Śniadanie to podstawa!!!

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ikunia z bliska to zdjecie juz nie jest takie ladne,mamuska tu okropnie wyszla,to taka codzienna fotka

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Dzień dobry wogóle

My już byliśmy u pani dr

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Kasiu trzymaj się kurczę nie wiem co poradzić, ciężko cokolwiek a może zobacz te rurki do dupci? może po tym kminku? Oby szybko przeszło.'
Violcia super zdjęcie takie są najlepsze

Marta Bartuś to już duży chłopak, poproszę fotkę! A z siusiakiem coś robicie? Ja wczoraj zauważyłam jakby się zasklepial, więc trochę mu tam odsunelam...
My dziś jak zwykle u teściów póki co Alan ogląda liście a ja siedzę w cieniu, psy oczywiście wariuja. Chyba muszę ich namówić na basen bo cholera teraz bym wskoczyla chętnie

Od rana już mnie mój wkurzyl, wczoraj kupił mi karmi dziś mówię rano sie napije, otwieram lodówkę i karmi brak, wiem głupota ale on notorycznie to robi. Najpierw wypije swoje piwa, drinki a na koniec ZAWSZE pije moje karmi, po czym mówię mu nie pij mi tego bo ja nie mam pełnego barku tylko jedno piwo, ten że dobrze nie będę i co? I ciągle to samo! No kurwicy dostaje

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Własnie po raz 4 uspałam Tomusia
Kminek się gotuje.
Wcześniej dalam mu herbatki rumiankowej bo nie byłam w stanie nic innego zrobić bo ciągle płakal a ja mam w granulkach więc prościej i szybko No i troche popierdykał ale płacze nadal. Mam nadzieję ze teraz troche pospi. choc ja mam juz głowe piec na dziewięc od tego słuchania suszarki. Niestety jak ja wczesniej wyłaczyłam jak zasnął to się zaraz obudził wiec teraz nie ryzykuje.
No wywołałam wilka z lasu i po spaniu
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Własnie zrobilam 5 podejscie z usypianiem. Jestem juz tak wymęczona, wypocona ze nawet nie mam sily juz obiadu robic. glowa mi peka od tej suszarki z yt wiec ja wylaczyłam własnie. Nastapila chwila grozy że się budzimy ale nie obudził sie. normalnie teraz wyłoże nogi na stół i się drzemnę.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
moja corcia drugi dzien marudna, ale jestem pewna ze to przez ta zasrana pogode. wczoraj wieczorem bylam juz tak wykonczona, ze padlam trupem. no i mala zasnela oczywiscie wtedy kiedy zamierzalam ja wykapac.
martwie sie ze mala sie przeziebila, bo wczoraj wieczorem strasznie chrzakala i sapie jak oddycha. ale z durgiej strony jej jest caly czas goraco, bo wloski prawie caly czas po spocone.
dziewczyny czy ubieracie w domu w cos dzieiciaki w takie upaly czy w samych pampersiakach?
kasia wspolczuje ci. ja jak mala placze tak tragicznie to sama zaczynam miec histerie, a wtedy trzeba nas obie uspokojac.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A w ogógle to mimo że piję 2l wody dziennie do tego inne napoje i zupy to mam zatwardzenia, jakbym nie karmiła to pewnie bym w ogóle się załatwić nie mogła, bo tak jak mały długo ssie to mnie się "zbiera"

Jak wyglądają Wasze brzuchy? Mój jest cały w rozstępach jeszcze takich sinych i grubych, do tego mam ciemno brązowy pasek od samych piersi po pipkę, pępek prawie czarny i wystający, a skóra obwisła, do tego odtaje mi brzuch nad pępkiem a poniżej zwisa... Pasu poporodowego używać nie mogę bo nawet jak na 15 min założę to potem krwawienie wraca i macica boli, to pewnie przez mięśniaki, ale tych będę mogła się pozbyć jak przestanę karmić...
Na ten brzuch to nie wiem co mam stosować żeby zaczął wyglądać choć trochę lepiej...
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
na moj szew na pol brzucha planuje zrobic w przyszlosci tatuaz, ale przeciez nie bede tatuowac calego ciala, bo roztepy mam prawie wszedzie

- abrakadabra
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Wyszliśmy z przychodni to zasnął na chwile, ale w domku też był taki rozżalony

Podałam mu paracetamol, jak zaradziła mi położna, żeby sie uspokoił no i zadziałało..dwa razy już mi sie obudził i nie płakał..
Boże tak strasznie mi go żal..