- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Pawełek mnie terroryzuje...

On chyba się czuje dorosły i z mamusią spać nie chce

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Hania zacznij z Mel i daj znać bo ja totalnie nie mam weny a powinnam ... no i pokazalabys się w pełni bo ja to nawet nie wiem jak wygladasz !! Także aparat w dłoń i pokazać się proszę

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia

Chłodna kapiel i spi juz 15 minut wiec chyba sie udalo...
Umieram w tym skwarze:/
Haniu tak zrobie jak mówisz. Bo ten ropny babelek pekl i cala ropka sie rozlala i juz jej nie ma, ale nadal ma takie stwardniale miejsce po tej szczepionce, ale to chyba normalne bo miala tak juz wczesniej. A jak maja wasze maluchy?
Bede jej przemywac tym revinolem jak cos zow sie zacznie saczyc to odpalam tego grata i wracamy czympredzej do miasta. Bo titaj to oni sie znaja ale na dojeniu krow chyba tylko :/
Srenka a to Ci sie, poprzestawialy cycuchy

Gochens ubóstwiam to zdjęcie i Was na nim

Do juterka mamuski :*
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Dzięki za wsparcie. Kupiłam ten kminek... ale synuś zaczął bąki puszczac i kupcie zrobił po herbatce w dużym stężeniu kopru. Myślałam że się troche uspokoi przez to a on dalej płacze i płacze. wyszliśmy wieczorem na chwile i w połowie drogi tak zaczął płakac że do domu mąż musiał go nieść na ramieniu. Sama już nie wiem czemu on płacze... w domu nie mamy zbyt gorąco.. ani chwili nie polezy sam tylko płakać zaczyna. Nosimy go z mężem to też płacze. Mąż dzis się nim troche pozajmował i wychodził juz z siebie a ma cierpliwość facet do dzieci.
1,5 godz temu go uspałam 3 razy bo sie budził. Szybko się wykąpałam i zrobiłam zakupy na allegro płynów do prania, do mycia butelek, chusteczki nawilżane itp.
Za półtora tygodnia mamy chrzciny które sami robimy na prawie 40 osób a ja jeszcze nic nie mam przemyślane. Wymyśliłam dopiero kwiaty na stół

Co do odchudzania to ja przez te kolki poległam. Bo tylko jak mam chwile cos na szybko wchłaniam a zwykle to jest coś co ma duzo kalorii

Aż się boje pomyśleć o tym co mam włożyc na chrzest

Dziewczyny wy wszystkie jesteście takie piekne i kochane z tymi swoimi pociechami

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Lenka spała dziś do 18.30...później na tacie kimała chwile...wykapaliśmy ją...mleka już nie chciała bo piła o 18.30...położyliśmy ją spać i teraz coś się przebudziła...możliwe ze mleko chce.
Jutro wielki dzień

Kasia to ja już też nie wiem co jest Twojemu synkowi

Lecę spać...dobranoc

- natali
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Kasiu jak czytam co sie dzieje u ciebie to widze nas z Ernestem w pewnym momencie myslalam ze on nie lubi byc przy mnie bo nawet na rekach plakal, ale od kad podaje ta wode jak reka odjol zaczol wiecej czasu spedzac sam nie spiac zrobil sie radosniejszy czesciej sie usmiecha jak do niego mowie. Wczesniej nawet po zrobieniu kupki plakal a teraz nawet sam zasypia i to zaledwie od zeszlego piatku a wode podalam mu w czwartek po poludniu pierwszy raz wtedy jeszcze wieczorem zaliczylismy kolke a pozniej w kapieli zaczol puszczac baczki i od tamtej pory moj swiat obrucil sie o 360 stopni. Teraz prawie nie placze bardziej dopomina sie takim gaworzeniem ale.takim zalosnym glosem ze juz jest glodny lub spiacy. I mam nadzieje ze juz tak zostanie.
Jutro nasz ostatni caly dzien w Hiszpani i w czwartek wylot do Polski mam nadzieje ze sie nie.zanudze u tesciow w domu zakupilam sobie basen na 5500 litrow wody ( byl w promocji) dzis dotarl do polski, brat meza nalal juz wody mysle ze jak dojedziemy to bedzie juz cieplutka woda

Ikunia zgrubienia po szczepieniu sa normalne wczoraj nawet pielegniarka mi mowila i jezeli jest zaczerwienione to kazala kostke lofu przylozyc
- natali
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Dziękuję za zaproszenie - chciałam wejść już wcześniej ale wyobrazcie sobie ze ńie dość ze jeszcze stacjonarnego internetu ńie mamy to jeszcze w telefonie ńie chce działać

Nadrobilam was i tak na szybko...
Ikuniu z rana zobaczę jak to miejsce po szczepieniu wygląda...
Gochens i Natali sliczny chłopaków macie

Kasiu szkoda ze Tomusiowi nic ńie pomaga

Kurcze to duże masz chrzciny... Ale w restauracji robisz czy w domku? U nas będzie tylko 9 osób - my, moi rodzice, teściowa, chrzestni, prababcia i jeden wujek

Haniu a ty wypoczywaj i korzystaj z przyjazdu rodziców

Właśnie skończyłam karmić maluszka, spał od 20 do 03:45 już tak trzeci dzień z rzędu

Dobranoc jeszcze na chwilke

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Marta fajnie, że jesteś

Ale super, że moglas poczuć pierwszy uścisk ja czekam na to z utęsknieniem, a o słowie mama nie wspomnę

Natali super foto, podejrzewam, że synus miał frajde jak zobaczył te wszystkie karuzele, pewnie nawet nie podejrzewa, że już za jakiś czas będzie na nich smigac

Hania zagladaj do nas chociażby przed snem i ja domagam sie foty

Miłego dzionka babeczki♥

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
...mój własnie po nich pojechał

Wczoraj Lenka zasnęła o 21.30 a o 22.30 obudziła się na mleko...wypiła 3/4 i zaczęła się denerwowac...ale wiedziałam że na kupkę...robi mi raz na dwa dni ale taką rzadszą strzela i zielonkawa jest hmmm...mówią że niby jak brzuch nie boli i malec ogólnie spokojny to żeby się nie martwić bo zielone mogą być od żelaza w MM ale wiem...jak np. w tygodniu zrobi mi 3 kupy to 2 są zielone a jedna żółta. No więc ładnie zrobiła wieczorkiem kupalka i poszlismy szybko spac

Dziś byłam już w piekarni po świeże bułeczki i chlebek razowy na śniadanko i zaraz będę przygotowywać

Natali świetnie wyglądasz...zresztą Wy wszystkie wyglądacie jakbyście w ciąży nie były

Natali miłego wypoczynku w PL ... relaksuj się w tym basenie a jak

...a my dziś i jutro mamy po 20 stopni Ufff...chwilę oddechu złapiemy od tych gorączek...dziś całą noc padało i jeszcze rano

Gochens spokojnie doczekasz się mojego zdjęcia

Marta fajnie, ze jesteś

ooo Lenka się budzi

...A wczoraj jak zasnęła o 22.45 tak spała do 6 rana i o 6 mleczko i do teraz do 8.30

Miłego dnia kobietki

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Wiecie co mój maz zrobił w nocy? Śniło mu się zw jeszcze w maju zaszlam w kolejna ciążę i w lutym porod - aż mnie obudził żeby się zapytać czy naprawdę jestem w ciąŻy ze strachem w oczach

Miłego dnia dziewczyny

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja mam dzisiaj wielką stertę do prasowania a nie mam motywacji żeby się za to zabrać

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Witaj Marta, juz myślalam ze do nas nie dołączysz:) dobrze ze jestes

Haniu wpadaj choc na chwilke tak jak dziewcxyny pisza:) i udanej wizyty rodzicow. A co do fotuni to ja tez kcem

Kasiu to spróbuj może rzeczywiscie z tym kminkiem kilka dni.
Natali śliczna z Ciebie mama

Gochens udanych zakupów. Oby Ci kiecuchy nie wykupili

A co do psa mam to samo wszyscy widzą w nim potwora a on sie zachowuje jakby byl pinczerem miniaturka.
Zoska odsypia wczorajszą batalie troszke chlodniej narazie mam nadzieję ze tak sie utrzyma.
Srenka ja zaczynam sobie zdawac sprawe ze po powrocie z dzialki tez mam wszystkie ciuchy zoskowe do prania i prasowania... I mam w oczach przerazenie

Abra co ty śpisz? Prosze mi tu sie ładnie odchaczac na forum nie ma nieusprawiedliwionego leniuchowania

- natali
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dziekujemy za komplementy.
Ja ciochow nie prasuje jak nie ma takiej potrzeby a zzwyczaj nie ma bo staram sie kupowav ciuchy z takich materialow ktore tego nie wymagaja, moj koszule zaklada tylko w swieta czyli dwa razy w roku. Tylko maluchom przelece ale takie male ciuszki to chwila i juz.
Marta to ci maz mial sen. Strasznie chyba sie boji kolejnej ciazy. Sny zazwyczaj sa odzwierciedleniem naszego strachu obaw lub pragnien.
Wracam sie pakowac.
Haniu a fotke swoja to faktycznie moglabys wstawic bo tylko raz wstawilas i nie za bardzo bylo cie widac bo z daleka, takze ja tez czekam.