- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Haniu, musiałąm Ci napisać sms bo tak się ucieszyłam Mnie się jeszcze bardzo podobała wypowiedź evel7 i też dostała z dedykacją
No ja je obtoczyłam, ale tylko w bułce...jajka do tego nie używam...może nic nie będzie.
A dzis zrobiłam sobie swoją bułkę...zmieliłam róznego rodzaju suche chlebki...
Artkowi chyba łatwiej złapać równowagę we wodzie...bo w wanience pieknie siedzi i się nie chwieje...jedynie jak odwraca główkę do tyłu i chce się przemieścić, to chybocze...
Takie filmiki są super.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Agusia zatem miłej lektury
Chciałam wysłać mailem do moich rodziców to nie mogłam bo za dużo MB miał jeden filmik bo ponad 500...a na poczcie mam max. 100MB do wysłania.
Próbowałam Wam na forum też...ale nie umiem nie wiem jak to niektóre dziewczyny zamieszczają.
Ja zawsze bułkę tartą robię z bułek ususzonych
...patrzę na mecz teraz FC Bayern
...Agusia a D. niech te fryrty teraz w tyłek wejdą i niech ma ogromniasty za to że nie umie uszanować Twojej pracy i skosztować zapewne pysznych krokietów... ooo hehe
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
a jemu raczej w tyłek nie wejdzie...(ma fajny, apropos ) ale w brzuch lub w boczki...
ja takowego zarełka, przynajmniej narazie nie jem...a krokiety robiłam z mięsa drobiowego plus marchewa i pietrucha z rosołu...pyszne wyszły, do tego barszczyk czerwony...
zrobiłam dziś farsz na ruskie...jutro bedę lepić
Odnosnie filmików to jest cos takiego jak dropbox i można tak umiescić filmik i podać link i wówczas każdy komu podasz może obejrzeć Twoje zasoby...w tym film.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...i dzięki za infos
Marta...napisz coś...co tam u Ciebie? widziałam Cię dziś kilka razy na forum ale milczysz
...a w ogóle co tu taka cisza??? kakaszka na chwilę zniknęła, i Gochens też (swoją drogą daje czadu bo aż ją tu słyszę ) ale to nie znaczy, że ma być tak cicho tu
odzywać się...ale już...bo sadzam na jeża
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Agusia gratuluję wygranej, dzieki za odp odnosnie pomidorowej, ja chyba jednak spróbuje zrobic z takich z puszki bo pomidory teraz malo smaczne a koncentratu to sie troche boje narazie... A krokieciki obsmaz i zamroz. Dziewczyny wszystko mozna mrozic;)
Lenka frajtagowa extra:)
Gochensie wracaj wysciskaj Alusia i lecim na balety
Karolka nie da ci tego matka co moze dac ci sasiadka
Nie no fajnie zawsze jest z kim pogadac no i dzidzie w tym samym wieku
Rysa a jak Twoje prawko? Walczysz jeszcze czy narazie zbastowalas?
A i taka swojska kielbase to bym zeżarla daj kawalek hihi
Szósteczka czekam na fotki pokoiku Szymka
Marta, Kasia, Violcia ?
Kakaszka Ty tez nie przesadzaj z ta izolacja od forum ja wszystko rozumiem ale...WRACAJ
Jutro w planie odkurzanie mycie lazienki i kurczak z ananasem w sosie słodko kwaśnym na makaronowych niteczkach
Dobrej nocki kochane:*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kika10
- Wylogowany
- gaworzenie
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Ikunia do spania a niebpo nocy siedzisz kurczak z ananasem mmmm uwielbiam
Jakie bable fajne , Zosia zadowolona niewiedzialam ze masz takiego malego brata
Szosteczka odpedz te fhoroby bo cos czesto do Was wracaja ostatnio :/ Fajnie ze Szymus zadowolony po zabawie , i dziewczyny tez maja bal przebierany ???
u Nas nocka srednia bo placz byl i niechciala zasypiac wiec musialam lulac na rekach :/ wiec rece mi odpadaja i oczy na zapalkach :/ pobudks juz o 7 najlepsze poszlam zrobic sobie kawke wracam a Gabi niema a posadzilam ja na dywanie , patrze a ta pod kojec wlazla
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Milego dnia
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
wczoraj kilka razy chcialam wejsc na forum ale nie moglam jakis blad wyskakiwal wiec odpuscilam w koncu.
A dzis czytam i co widzę?! mamy kolejną wygrana na naszym forum! gratuluje Agusiu
Kika10 niestety ja nie pomogę bo u mojej jakoś do tej pory nicnie wyskoczylo o by moglo byc trądzikiem.
Zosia jak zwykle zadowolona, zresztą jak Lenitka nasza
Karolka a żebyś wiedziała że idzie na pełnie, wczoraj tak mi świecił w okno ze myslalam ze jakas koldre zarzuce na okno a mam dosc grube i ciemne rolety. A pomyśleć że dopiero 15 lutego jest pełnia!!!
Ja dzis w planie tyle rzeczy ze nie wiem czy sie wyrobie. A chcem isc na 12 do T. na kawe bo musze wziasc kilka dokumentow bo jutro wycieczka do wielkiego miasta mnie czeka i moze odbiore auto.
Dobra uciekam dzialac
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zoska juz po kaszce udaje foczke na naszym łóżku, ja kawusie popijam dzis wstalysmy o 9a położyliśmy sie po 20 takze mam spiocha malego;) a B. W koncu wrocil i podobnie jak D. Agusi zajrzal co na obiad i stwierdzil ze nie bedzie jadl tego co wczoraj noz kurwa cale szczescie ze zamiast frytek wziął mnie więc sie wyzylam haha
Idziemy sie ubrać i na spacer;)
Karolka a ten maluch ma 2,5l moj ojciec sie postarał ale widzimy sie ze dwa razy na poł roku bo ma szurnieta matke więc zazylosci żadnej, ale chlopczyk fajny choc cholernie rozpieszczony no ale tak to jest jak ludzie na starość robią sobie dziecko zamiast kota kupic do głaskania
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lena spała fajnie bo ciągiem do 8 o 8 mleko i się bawi do teraz przed chwilą zrobiła na nocniczek kupkę i siusiu jestem z niej taka dumna, że wie już do czego nocniczek służy jak na początku ją sadzałam i nic nie robiła tak od pewnego czasu za każdym razem coś tam jest
Ikunia - Zosia i Twój brat to jak rodzeństwo wyglądają fajne szkraby
Karolka a to ci mały wiercipiętek ale spryciula...pewnie mamie chciała się schować super
Ikunia, Agusia co Wy tak po nocach z tym pieczeniem
Ikunia a B. wrócił?
Dziś może uda nam się pojechac do chińskiej na walentinstag no i chcę się rozejrzeć za fotelikiem dla Lenki już...bo do tego co ma to już się prawie nie mieści
Chcę jej jeszcze kupić trochę lżejszą czapkę i większą.
Papierów chyba nie załatwimy dziś bo gość nam jeszcze jednego dokumentu nie przetłumaczył.
Dziewczyny powiedzcie mi (te co mają już fotelik do auta) Wasze dzieci jeżdżą już przodem do kierunku jazdy?
Kika ja też nie pomogę bo moja nie miała trądziku niemowlęcego.
miłego dnia
Ikunia napisałyśmy w tym samym czasie to dobrze, ze B. wrócił i mogłas się wyżyć heheh i padłam z Twojego tekstu o kocie do głaskania hahahahah leżę i kwiczę
Dziewczyny Wasze dzieci mają jakąś swoją ulubioną piosenkę teraz? Moja Lena uwielbia Rihannę "Monster" ...podoba jej się ten głos donośny
Agusia...gdzieś Ty???? Wczoraj byłaś cały dzień
aha wczoraj przeczytałam na necie pierwszych 28 stron powieści "Położna" zarąbista książka..czyta się ją jednym tchem...bardzo wciąga i zapewne na końcu powie się...czemu ona taka krótka Ta położna pracuje we Wawie w szpitalu św. Zofii.
aaa i Lenie będą wychodzić już niedługo pewnie dwójki piłuje strasznie dziąsła klockami, ślini się znów na potęgę...wczoraj w nocy popłakiwała przez sen (tak jak robiła to przy jedynkach) a dziś jak jej posmarowałam dentinoxem to przespała całą noc.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Ikunia dobrze ze wricil i moglas Go troche pomeczyc hihi to z kotem genialne
Haniu to udanego restauracjowania Ja mojej w tamtym tygodniu przemontowalam i jezdzi przodem do kierunku jazdy bo juz Ciezko bylo mi wsadzac ja odwrotnie bo duza babicha z Niej co do piosenek to moja szalu dostaje jak slyszy i widzi teledysk "My slowianie " i "balkanice"
jakby ktoras miala zyczenie napisac cos milego mezowi to tu jest ladny wiersz, szukalam dla swojego
Dla mojego Męża
Mój ukochany mężu ,
Mój wielki przyjacielu ;
Razem idziemy przez życie ,
Razem dążymy do celu .
Jesteś mym przewodnikiem
przez życia codzienne trudności ;
Jesteś dla mnie oazą ,
Wspaniałej Małżeńskiej Miłości .
Ty jesteś moim natchnieniem ,
wsparciem i zrozumieniem ;
W każdej chwili gotowy ,
podnieść mnie swoim ramieniem .
Stoisz przy naszej rodzinie ,
jak żołnierz dzielnie na straży ;
Jesteś przykładem męża i ojca ,
o którym się marzy .
Jesteś studnią dobroci ,
z której pozwalasz bez miary ;
Czerpać ojcowskiej miłości ,
nie licząc na jakieś dary .
I chociaż może czasami ,
uczucia chowasz Swe skrycie ;
Ja wiem , że jesteś gotowy ,
dla dzieci oddać Swe życie .
I za to Ci właśnie dziękuję ,
Za bezmiar Twojej miłości ,
Pragnąc doczekać się razem,
Wspaniałej , słonecznej starości .
A ja Ci przecież już dawno
Oddałam serce swoje;
Bo cóż jest piękniejszego,
Jak iść w JEDNOŚCI we DWOJE.
tylko pytanie czy zasluzyl
A tu jest tez fajny dla naszych chlopow obecnie hehe
Zrozumieć faceta,
to niczym walka z wiatrakami.
Próbujemy,
a oni wciąż tacy sami.
Gdy trzeba,
do błędu się nie przyznają.
Czy wszyscy faceci tak mają?
Czy wstydem jest powiedzieć:
Masz rację,źle zrobiłem,
gdzieś w tym wszystkim
się pogubiłem?!
Słowa "przepraszam"
też nie znają,
a nam wiele rzeczy wypominają.
Zrozumieć faceta się da?
Czy ten typ tak już ma?
Gabi sobie upatrzyla to miejsce i co chwila w ta dziure tam wlazi :/
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do nocnego pichcenia to mnie natchnela Aga
Nasze piosenki ulubione sa tutaj :
Kika my tez nie mialysmy typowego tradziku jakies pojedyncze krostki tylko najlepiej idz do pediatry niech cos poleci.ewentualnie ja smarowalam takim specyfikiem wszelkie cuda skorne
A na i zapomnialam skomentowac Gabusi szukającej skarbow pod kojcem bosko
My wyszykowane. Ja pierdziu wlasnie Zoska podarla paczke chusteczek jaki syf uwielbia drzec najbardziej lubi reklamy tesco
Buziaczki
Ps. Karolcia mojemu to by sie nie chcialo tego przeczytac:p ale słowa pikne choc aktualnie ten drugi pasuje bardziej do tych naszych forumowych panow
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Ja jestem cały czas, czytam - a przynajmniej staram się czytać Was na bieżąco. Gorzej z odpisywaniem Wczoraj wieczorem chciałam się odezwać to na Forum nie można było wejść
Agusia gratulacje wygranej
Dzieciaczki są śliczne wszystkie
Do wszystkich spraw sie nie odniosę bo tak na szybko pisze w pracy
Kika10 Na trądzik nam pomagała Maść Mecortolon – ale ona na receptę jest
A co u Nas? Wszystko fajnie
Bartuś grzeczny i coraz to nowe umiejętności posiada. Chichra się niemiłosiernie, biega jak go się za rączki trzyma ładnie stoi przy łóżku lub ławie wesoły śliczny chłopczyk no i opanował podnoszenie się z pozycji leżącej i teraz intensywnie i z zawzięciem to trenuje
U nas też fajnie. W weekend mieliśmy multum gości nawet 2 razy po 2 osoby nie planowane
Ale fajnie nam to poszło i bałaganu nie było a było bardzo sympatycznie
No a w tygodniu to praca dom i łóżko Mąż na 6:00 do pracy ma to wyjeżdża o 5:00, ja wstaje o 6:00 po 7 przychodzą moi rodzice i wychodzę o 7:40 do pracy – mam czas się z nim rano jeszcze pobawić bo on z rana zawsze wesoły. Moi rodzice Bartka zabierają po 9:00 jak zje kaszkę i super się nim zajmują. Ja idę po niego do nich po 15 po pracy. Jak mój mąż jest w domu to nam daje znać i wychodzimy od rodziców żeby mógł mi pomoc wnieść wózek. On czasem po pracy jedzie do mamy na chwilkę albo na zakupy większe bo ja to tylko jakies malutkie zakupy robię lub mamę proszę żeby mi czasem coś kupiła, więc najpóźniej o 16 jest w domu. Potem szykujemy obiadek, bawimy się z Bartkiem, o 19 mąż kąpie Bartka i go obrządza a ja coś ogarnę w mieszkaniu w tym czasie. Potem ja go karmie a mąż sobie szykuje kanapki do pracy i się kąpie a potem robi obiad na następny dzień – chociaż przeważnie robi na 2 dni. No a potem ja się kąpie czasem na chwilkę się usiądzie do kompa na szybko tak zobaczyć co słychać i najpóźniej o 21 idziemy na tv i oglądamy nasze wspólne seriale albo jakiś film no i przed 23 idziemy spać lub inne takie
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9
Agusia gratulacje:)
Krokieta bym z chęcią zjadła z barszczykiem czerwonym, najlepsze na świecie;-) są mojej mamy:) ja jak robię to jakoś kupy się nie trzyma. a jak robię lub dostaję od mamy to zawsze mrożę na "zaś"
Karolka fajnie, że masz z kim wyjść, ja niestety nie mam tu koleżanek wózkowych, są mijam ale niezbyt chętne do rozmów.Dlatego najczęściej jak mały zasypia to słuchawki w uszy i muzykuję się.
Co za fotka Gabi
Ikunia jakie bajtle fajne na zdjęciu
Marta ale macie zorganizowany czas jak w zegarku Was działa:)
Ciekawe jak będzie jak ja wrócę do pracy pewnie zakrętu złapać nie będę mogła przez kilka dni.
u nas dzień zakończył się bardzo późno Bartek jak rozwył się o20 tak padł chyba już ze zmęczenia przed północą w nocy kilka pobudek łącznie a całym przebieraniem jego i łóżeczka . Chyba górne zębicha wychodzą i nerwus znowu jest z niego, teraz kima więc ja nadrabiam zaległości