- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Milady
-
- Gość
-
!!!!!!!!!!!!! oblewamy!

Czapa Lenki bombowa wyglada jak z jamajki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

mam nadzieję że cioteczki zobaczą czapelinde Lenki

Milady wow

A Wy macie teraz pracę we Wrocku? jak się przeprowadziliście? sorrki za śmiałość...ale ciekawi mnie czy można szybko coś znaleźć po przeprowadzce.
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
powiem wam ze ciezko pogodzic prace z wychowywaniem dziecka i zajmowanie sie domem,bywa ciezko ale daje rade,maz tez sie stara ale juz tez go to meczy,nie dziwie sie,wstaje o 6 bo tak budzi sie nasze dziecko ,zebym ja pospala troche i jakos funkcjonoała w pracy,a w pracy bywa ciezko,nie wiem czy po 3 miesiacach jak skonczy mi sie umowa nie zrezygnuje,wogole to nie moge juz patrzec na te brzydkie twarze,codziennie,nie obrazajac nikogo,ale francuzi nie naleza do zbyt "ładnych "ludzi,juz mnie to wkurza i meczy,ale jakos musze dac rade,a umowy nadal nie podpisałam ,nie wiem co ten szef kombinuje

u nas dzisi pada,wieje i jest zimno

Oskarek juz obczaił raczkowanie,coraz lepiej mu to wychodzi,w kazda dziure zagladnie,wczoraj zrzucil na siebie krzesło ale nic sie nie stalo,nawet sie nie przestraszył i zaczyna wstawac,lapie sie za fotel czy kanape i wstaje,wdrapuje sie nawet na kanape,dlatego trzeba go pilnowac caly czas a o zabawie nie ma mowy,nie usiedzi juz w jednym miejscu tylko by wedrował

kakaszka super ze dotarłas,teraz odpoczywaj a nie biegaj nigdzie

agusia gratuluje(wiedzialam ze ci sie uda)

dzieciaczki wszystkie sliczne bez wyjatku

miledy salon slicznie urzadzony

ja juz dałam mojemu prezent walentynkowy,kupiłam mu spodenki z pumy,niebieskie,bardzo ładne ,jemu tez sie spodobaly,ucieszyl sie bo ostatnio narzekal ze na kazde swieto dostawal kosmetyki

burza u nas,grzmi i sie łyska az sie zaczynam bac

czapula lenki superasna

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Rysa super te pierwsze oznaki miłości naszych pociech ja tez się rozklejam jak młoda wyciaga do mnie raczki usmiechnie się i zaraz tak pocno się przytula jakbychciała mnie pożreć. A z prawkiem na spokojnie minie zima to i latwiej będzie zdac

Violcia wyrazy uszanowania za ten tród pogodzenia wszystkiego ze sobą.
Milady fajowo ze wam się uklada i rzeczywiście mieszkanie ślicznie urządzone, nastrojowo i tak...ciepło:) A z tym palcem w oku to ładnie:P Ale pewnie jeszcze nie raz będą się lac jakto przystało na kochające się rodzeństwo

Lenka śliczna jestes a w tej czapuli to juz wogóle księzniczka :*
Srenka cieszę się ze Pawcio lepiej a jak tam Twoje samopoczucie? Mdłości troche odpusciły?
Kakaszka i co z szyjka Elizki?
Gochensik dziś wraca z London city. Ciekawe jak tam mecz się udał

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Właśnie Milady ale Nastka wywinęła Iwo numer z tym palcem w oku

No no Gochensik dziś wrócił...bądź wraca z Londynu

Lena się jeszcze nie przytula...bierze tylko w swoje rączki moją twarz i robimy noski eskimoski

- Milady
-
- Gość
-

Juz sie powoli boje tego ze Nastka holerka taka mała z charakterkiem rozniesie mi mojego malutkiego i grzecznego chłopczyka

HAnia MArcin pod koniec miesiaca wyjezdza do Niemiec a ja 8 marca jade z dzieciakami tam mamy prace a tutaj narazie nie szukalismy ...
JA wolałabym w Pl wiadomo ale tam lepszy zarobek,chodz powiem Wam szczerze ze tutaj jest studio i miałabym prace a tak to dorabiam sobie, MArcin w Niemczech tez dobrze zarabia a tutaj w swoim zawodzie moze by coś znalazł,przyzwyczailismy sie do Niemiec ciotka zawsze na nas tam czeka i pomagała jak było trzeba ale jednak mysle o powrocie na stałe ...
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

Milady sliczne mieszkanko , tak nowoczesnie zrobione

Marta zazdroszcze tego zorganizowania no i ze maz tyle pomaga , naprawde super to u Was funkcjonuje

Rysa napewno prawko zdasz tylko ze spokojem podejdz na luzie , a Fifi to juz taki rozumny duzy chlopczyk jak juz za przytulanie sie bierze

Haniu fotelik super , Lenka w czapie urocza

Srenka dobrze ze Wam juz lepiej , wlasnie jakbtam dolegliwosci? Kiedy wizyta u gina ???
Aleksia wspolczuje tego buntu , moze jakis skok sie szykuje ???
szosteczka postawa godna nasladowania , dzieci beda wiedzialy od mslego ze najpierw obowiazki

Sophie

Moja mysza tez jak chce ja wziac to wyciaga juz raczki , nie za kazdym razem ale juz jej sie zdarza

Mam takie pytanie, zdarza Wam sie krzyknac na dziecko?? Bo mi czasami juz nerwy puszczaja jak wszedzie jej zle i przyznam sie bez bicia ze juz krzyknelam na Nia nie jakos strasznie ale glosem podniesionym :/ tyle ze pozniej wyrzuty sumienia mam :/
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ja tez bym chciala juz na stale do pl,meczy mnie juz zycie tutaj,chcialabym cos zmienic,no ale poki co nie ma szans na powrot

my idziemy sie kapac,oskarkowi wychodzi drugi zabek,juz go czuc pod palcem,placze i tylko sie wtula we mnie,to mu chyba troche pomaga,biedactwo moje.
ja padam,jak sie wykapiemy to od razu do lozka

co do fotelika to my tez juz jezdzimy przodem do kierunku jazdy

na weekendzie postaram sie was nadrobic bo jestem do tyłu

- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Milady bardzo mi sie podoba mieszkanko, super

A z tym prawkiem to nie wiem jak będzie bo u nas zimy wogole nie było. Śnieg to łącznie chyba 2 tyg leżał więc ogólnie warunki do zdawania dobre.No może poza pierwszym razem jak mnie ulewa spotkała. Jedyne udogodnienie to że nie musze kombinować żeby zdawać jak brdzie jasno bo dopiero koło 17 słonko zachodzi.a tak R. musiał brać wolne w pracy żebym nie musiała po ciemku jeździć.
Ale jestem zła.Właśnie dostałam smsa że R. dopiero z pracy wróci za 3h bo na montaż do Częstochowy pojechali

No i oczywiście żeby nie było to buziak Filipa wygląda tak że otwiera buźke szeroko i czasem jeszcze języczek wystawia

Aktualnie na mnie krzyczy

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Karolka tez zdarzyło mi się krzyknąć na Lenę jak mi cierpliwości zabrakło...głownie to przed okresem taka jestem...i po też mam wyrzuty sumienia...a Lena wtedy na mnie patrzy taka zdziwiona o co mi chodziło

U nas na szczeście burzy nie ma ale mocno wieje i pada
Lena non stop wyciąga już ręce jak chce na rączki

Marta też podziwiam za organizację

kakaszka fanie że masz choc chwilkę by zajrzeć

Rysa ogólnie waży Lenka te 8kg juz ale faktycznie nie wyglada na tyle...wg innych dzieci w tym wieku jest drobniutka

miłego wieczoru...lece usypiac lenę bo mi marudzi już ostro
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Jestem już w domeczku, dotarliśmy cali i zdrowi synuś już nyna w swoim łóżku wyściskany, wycałowany i wymintolony heh

Mecz udany chociaż bez bramek a tak w głębi serca chciałam żeby strzelili...kilka razy było blisko. Sama atmosfera cudowna, mój bardzo zadowolony w sumie mieliśmy fajne miejsca bo dość blisko boiska więc było ich dobrze widać

Teraz czas wracać do rzeczywistości

Biorę się za nadrabianie

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Coraz bardziej zauważam u siebie PMS i nie raz ostro daje mi się we znaki

Rozniosłabym wszystko i wszystkich...i najgorsze jest to że nie potrafię nad tym zapanować

Gochens fajnie że już w domku

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Mdłości mam jak nic nie jem lub jak mi coś zaśmierdzi... Moje zawsze ulubione perfumy są Fe, obiady jak się gotują są Fe, to że w łazience jest parno jest Fe, jak mąż na mnie chucha w łóżku jest MegaFe

Milady mieszkanko cudne!!!
Czapka Lenki śliczna a Ona w niej Boska

Mi też zdarza się krzyknąć na małego głośnym "Paweł" jak sam nie wie czego chce i krzyczy na wszystko i nie zwraca na mnie uwagi, ale ja to w ogóle mam krzyk blisko, na wszystko i na wszystkich, więc się wszyscy przyzwyczaili że mój krzyk nie groźny i mały też nie zwraca na to uwagi

A synek tym czasem zasnął

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

Gochens super ze wycieczka udana i wrociliscie cali i zdrowi i szczesliwi przede wszystkim

Haniu ja rozumiem ze sie wkurzylas ale Wojna dzien przed Walentynkami ?? Az ta przeskrobal sobie ?? Facetom nie wolno popuszczac choc ja notorycznie to robie bo moj uparty jak osiol wiec sama musze sie wziav za siebie zeby byc twardsza i bardziej stanowcza :/
Moja mysza spi od 20 i juz 3 razy byl placz zaraz jej czopa zaapikuje i moze bedzie spala spokojniej